2. september 2005

Søren Krarup om P1’s seneste reklamespot… og dagens stikprøvekontrol

Fra dagens Jyllandsposten, et indlæg af Søren Krarup som omtaler en af de mediesager jeg ikke har haft tid til at skrive om. Et citat fra Hadet til kristendommen:

De 25 udsendelser om islam i den bedste radiosendetid er propaganda for islam og intet andet, og tvivler man herpå, kan man blot spørge, hvor mange islamkritikere der kommer til orde. Får Lars Hedegaard og Helle Merete Brix ordet? Får en evangelisk-luthersk teolog ordet for at belyse den danske folkekirkes forhold til islam?

Nej, naturligvis ikke, men en religionshistoriker ved navn Tim Jensen, der intet ved om evangelisk-luthersk kristendom, men foretrækker islam – det sagde han selv – og som derfor er propagandist for islam, optræder som autoriteten. Og dette skal danskerne finde sig i. Denne foragt for den kristendom, som det danske folks alt overvejende flertal bekender sig til, skal dette danske folk stiltiende acceptere. Af Danmarks Radio. Af det medie, der holdes i live af det danske folks licens og skattekroner.”

For godt en time siden tændte jeg for P1, og kunne her høre Carl Pedersen give en analyse af Tornado-historien. Efter 30 sekunder snakkede han om Bush der ikke gjorde det godt nok. Herefter var det Herbert Pundik om Ariel Sharon. Så slukkede jeg – nok for idag. Det hele er hørt tidligere. Når islam er emnet er det næsten-konverterede forskere som får ordet, men når emnet er Bush eller USA, Ariel Sharon eller Israel så er det deres politiske modpoler. Det er noget nær opskriften på ensidighed.

Opdate 9.08: TV2 brugte i 9-Nyhederne også Carl Pedersen som tornado-ekspert…

3 Comments »

 1. Strengt taget var det en orkan, ikke en tornado – men ja, jeg er enig, og var selv ved at brække mig over morgenbordet da jeg skulle høre på Carl Pedersen i Go’morgen Danmark, TV2.

  Ensidigheden er intakt.

  DR havde i “Dagens Danmark”, i mandags, besøg af Plummer og nogle seere fik lejlighed til at stille ham et spørgsmål fra Bilka i Horsens tror jeg det var. Den første – en ældre herre – stillede det gode spørgsmål – hvad Plummer ville gøre ved alsidigheden og den venstreorienterede slagside på DR. Plummer svarede vattet og vagt, men hvad mere interessant var, at værten Jacob Kragelund ikke stillede uddybende spørgsmål, men straks sprang over og talte om noget helt andet. De efterfølgende seeres spørgsmål blev alle uddybet og debatteret.

  Der var endelig en chance for at diskutere dette spørgsmål, men nej. Det er tabu på DR.

  MVH
  Jakob

  Kommentar by Jakob — 2. september 2005 @ 11:03

 2. Apropos orkan-historien er det bemærkelsesværdigt, hvordan den lynhurtigt er blevet endnu et redskab i den almindelige antiamerikanisme.

  Medfølelse med ofrene og det amerikanske samfund, som har oplevet nationens værste naturkatastrofe eller refleksion over menneskers afmagt overfor naturens rasen???

  Nej, da. Derimod en kærkommen lejlighed til at nedgøre verdens supermagt, som man med jubel konstaterer endelig er tvunget i knæ. Godt suppleret med gamle travere om det racedelte USA og de fattige sorte, som endnu engang bliver ladt i stikken af den hvide overklasse, der kun interesserer sig for prisen på benzin til deres store SUV’ere. Og ikke mindst (surprice-surprice) en ny angrebsvinkel til den sædvanlige Bush-bashing.

  Alt i alt dumt og usympatisk – og ganske forudsigeligt.

  Kommentar by G. Christiansen — 3. september 2005 @ 00:50

 3. Kan vi ikke finde een eller anden måde at vise vores modstand mod DR`s politiske slagside på ?

  Nægte at betale – simpelthen boykotte indbetalingerne ?

  Kommentar by vivi andersen — 3. september 2005 @ 04:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper