18. maj 2011

Nørrebro-værtshuse er gennem halvandet år blevet chikaneret af ‘unge fra Mjølnerparken’

Artikel om chikane af Nørrebro-værtshuse og dens gæster i seneste udgave af Lokalavisen for Nørrebro og Nordvest. Fra Unge på kant med med gamle værtshuse (s. 3).

“»Det har vel gået for sig de sidste to-tre år, fortæller stamgæsten Hansen fra værtshuset Café Heimdal og fortsætter:

»Der bliver smidt ting ind gennem døren, både snebolde og kanonslag er blevet kastet ind og vi har også fået ruder smadret et par gange. Vi kender dem jo godt, mange af de unge. De bor i Mjølnerparken, men når vi snakker med dem, så fortæller de, at det ikke er dem, der finder på at lave ballade, men nogen af deres venner, som kommer på besøg hos dem og som synes, det er sjovt at provokere.«

Hansen kan også fortælle, at der både er en gruppe helt unge 10-12 årige og en ældre gruppe 17-20-årige, der har givet problemer for kunderne på værtshuset. Sidstnævnte i den alvorlige ende, hvor man med trukket kniv truer sig til cigaretter.

»Og det er jo ikke i orden. Hvis man vil være venner med os og have respekt, som mange af dem jo siger de vil, så kan man ikke rende rundt og lave den slags. … jeg ser nok det her som lidt af en magtkamp om, hvem der skal bestemme her i bydelen«, slutter stamgæsten af.”

Mere om sagen i et indlæg på Stop volden bloggenUnge chikanerer bodega på Stenbroen.

“Gennem halvandet år har en gruppe børn og unge fra Mjølnerparken chikaneret Cafe Hvepsereden på Nørrebro.

Døren til Cafe Hvepsereden går op. Gæsterne holder vejret, er det nu en gæst eller en hjulkapsel der kommer ind. Om vinteren er det isklumper som kastes ind i lokalet, hvor mange ældre danskere sidder og nyder en forfriskning. I forgårs kom der så en sten gennem vinduet. Heldigvis sad der ikke nogen gæster ved bordet lige indenfor døren, men nu har indehaveren, de ansatte og gæsterne fået nok.

“Det har stået på i snart halvandet år. Det er den samme gruppe af små drenge som åbenbart synes det er morsomt at gå forbi her og genere os”, siger en af de ansatte. Episoderne som der har været mange af, foregår typisk på hverdage mellem 15-16 fortæller en stamgæst der har vidne til mindst fem tilfælde af chikane. …

“De må gøre noget inden det går helt galt og nogen af vores ældre gæster eller personalet kommer til skade”, siger indehaveren. …

Flere af gæsterne fortæller at de har oplevet det samme 100 meter nede ad gaden på Heimdals Bodega. For også her oplever man chikane fra unge mennesker. Spørgsmålet er hvor mange af de gamle værtshuse på Nørrebro der egentlig er udsat for denne form for intolerance.”

Oploadet Kl. 15:01 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/25384/trackback

23 Comments »

 1. Hverdags Jihad.

  Kommentar by Santor — 18. maj 2011 @ 16:02

 2. Det er vel næppe for og få en pilsner, de er misunderlige over at de ikk må.

  Kommentar by Peter — 18. maj 2011 @ 16:59

 3. Center Pubben (Den grønne løve) (http://www.facebook.com/group.php?gid=21754224051), der ligger i den etniske del af Nørresundby, blev angrebet med en molotovcocktail 11. september 2010:

  http://nordjyske.dk/aalborg/forside.aspx?ctrl=10&data=28,3662874,2875,3

  Desuden har der været flere eksempler på, at indvandrere har skudt og i nogen tilfælde dræbt tilfældige værtshusgæster. Muslimer synes at have det svært med den danske værtshuskultur. Men måske kunne man bare lukke værtshusene i områder med mange muslimer. Af respekt for deres tro.

  Kommentar by kong nytår — 18. maj 2011 @ 17:09

 4. LOL

  Stop volden bloggen beskriver det gentagne hærværk mod Nørrebro-værtshuset på denne måde:

  “Uanset hvordan tingene hænger sammen så er det uacceptabelt med den stigende intolerance mellem danskere og kvarterets nydanskere.”

  Mellem???

  Kommentar by kong nytår — 18. maj 2011 @ 17:13

 5. På Ydre Nørrebro har sporadisk perker-chikane mod de gamle værtshuse fundet sted i meget længere tid end halvandet år. Når det nu igen kommer frem, er det måske fordi chikanen foregår mere hyppigt og systematisk.

  Antallet af ungperkere stiger stadig, og de tilbageværende gamle nørrebroere, som bare gerne vil sidde i fred ved et stambord med bajer og grøn Cecil, skal åbenbart ikke have lov til det.

  Flyt eller dø eller duk hovederne, dumme danskere.

  Kommentar by Crass Børsting — 18. maj 2011 @ 17:36

 6. Den danske værtshuskultur er bestemt ikke noget vi er stolte af, men fordrukne pensionister har da krav på at være i fred.

  Kommentar by Grisling — 18. maj 2011 @ 19:16

 7. Et fint eksempel på det der er vores allesammens fremtid gange med tusind.

  Vores nationale kollaps kommer ikke til at gå stille af, hvis det er det vi tror, vi kommer til at blive chikaneret, myrdet og voldtaget i en grad vi slet ikke kan forestille os endnu.

  Svaghed har aldrig kunne betale sig, det lærer vi på den hårde måde.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 18. maj 2011 @ 19:17

 8. Ja – Den efterhånden systematiske chikane, hærværk og terror overalt i DK, vil kun stige i de kommende år – muslimerne er nu så sikre på sig selv og de dumme danskeres reaktioner. De unge sendes ud på disse magtdemonstrationer med vilje. Islamproblemet skubbes i baggrunden og “fejes ind under kelim-tæppet” – men det bliver det ikke ved med – en dag kan det ikke mere undertrykkes og bortforklares – må vi håbe at vi stadig er i stand til at tage opgøret og konflikten – det undgår vi ikke – Er bange for, at det er for sent at ændre noget nu og i de kommende år.

  Desværre bliver det mine børn og børnebørn, som kommer til at tage opgøret og ulykkerne med DK/EU forræderne og islam – det bliver ikke nemt og kommer til at koste dyrt – antagelig værre end II Verdenkrig og noget som man nogensidende har set!!

  Kommentar by Black Watch — 18. maj 2011 @ 19:58

 9. – Black Watch

  Du antager at:
  1. Fremtidens voksne, dvs, nutidens unge har flere nosser og er klogere end nutidens voksne. Det er der ikke noget der tyder på. Fremtidens voksne, dvs, nutidens unge, er stop-fodret med løgne om multi-kulti, Dansk racisme og “fredelig sameksistens”.
  2. Magtfordelingen til den tid ikke er blevet værre, hvilket er ikke er noget der tyder på. DF har med deres løgne og manipulationer IKKE formået at bremse for den muslimske masse-indvandring og vi har slet slet ikke fået udvist en tilstrækkelig mængde kriminelle ud af landet så det kan mærkes demografisk.
  3. Til sidst antager du at “vi vinder”…Jeg er mere usikker pga. islams sygelige voldsparathed, deres klan-mod-alle mentalitet, inbygget barbarisme og deres kommende overtal.

  Jeg håber på, at jeg har uret, men frygter at jeg har ret.

  Kommentar by Vantroende — 18. maj 2011 @ 20:17

 10. Det handler om territorie, slet og ret.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 18. maj 2011 @ 20:45

 11. Konsekvenserne af ægteskab mellem personer med nære familiebånd, viser igen hvor galt det kan gå.

  Kommentar by Peer Pedersen — 18. maj 2011 @ 22:20

 12. I hvilket omfang handler det om et islamisk forbud mod alkohol – og dermed en magtdemonstration om området er dansk eller islamisk område?

  Kommentar by Frihed — 19. maj 2011 @ 00:31

 13. Har også spekuleret lidt på om dette ikke er en del af den igangværende Jihad i Vesten.

  Jihad udføres på såvel gadeplan som på de bonede gulve samt alle steder der befinder sig der imellem.

  Midlerne og metoderne er forskellige, men målet er det samme om det er “gadedrenge” der er i sving eller det f.eks. er Tariq Ramadan et al., OIC og mange andre, der er i omdrejninger, i de højere kredse som rådgiver for diverse EU-politikere, politikere i England, i USA og i andre vestlige lande.

  Målet i første omgang er islamisering af de vestlige lande og slutmålet er den endelige overtagelse af Vesten.

  Alt dette kan der læses om i de skrifter som The Muslim Brotherhood har begået.

  ” The Project” er god at læse hvis det er indsigt i hvordan disse Brødrer metodisk arbejder sig frem.

  I dette omtalte projekt er det USA dette omhandler.

  Men sørme også Europa har Brødrerne deres planer med hvor udførelsen og metoderne er lig de omtalte i “The Project”.

  Man kan vist godt sige, at Brødrerne er nået langt i udførelsen af deres planer !

  Kommentar by Vivi Andersen — 19. maj 2011 @ 01:30

 14. Flere universiteter aflyser også rusturene, der er kendt for at indeholde elementer med socialt samvær omkring alkohol. Man ser presset på dansk/vestlig kultur alle steder. Fra den lille Nørrebro-jihad mod værtshusene til elitens leflen for muslimer, der ikke drikker, på de videregående uddannelser.

  Vi får trods megen bragesnak svært ved at vinde denne kamp. Islam har demografien med sig og en voldsparathed, som vi forlængst har givet afkald på. Dermed bliver det meget vanskeligt at dæmme op for islams progression i vesten og andre steder. Et skridt på vejen ville være flere repatrieringer. Men når det ikke engang kan lade sig gøre at sende hardcore kriminelle udlændinge hjem, der har gjort voldsom skade på vores danske landsmænd, ser det unægteligt sort ud. Vi ligger, som vi har redt. Og vi kommer til at mærke konsekvenserne af vores manglende rettidige omhu.

  Kommentar by kong nytår — 19. maj 2011 @ 09:56

 15. Indhegnede områder, og vagtværn og øget politipatruljering er eneste løsning. De perkere har valgt den forkerte vej, gennem chikane, dominans, vold, overfald, intolerance. Og enten flytter man disse elementer væk fra samfundet dvs udvisning eller fængsel, eller også så indhegner man dem så godt som muligt.
  De opfører sig som barbarer, og skal behandles derefter.

  Det handler om at finde den bedste løsning, at eliminere så mange af bøllerne som muligt. Jeg tror de fleste er ret ligeglade, om de kommer i fængsel i lang tid, eller udvist(udvisning er billigst men pt også meget urealistisk), bare de bliver væk fra det samfund vi andre bevæger os rundt i.

  En sidste ting. Alle medier der konsekvent benævner dem som “af anden etnisk baggrund” eller på anden måde beskriver dem uden nogen som helst specifikke træk udseendemæssigt eller tøjmæssigt, gør INGEN nogen som helst tjeneste. Det er ikke en beskrivelse, når MSM beskriver dem med “pseudonymer”, det er en undgåelse at betegne dem som feks som arabere, tyrkere, persere, aomaliere/afrikanere af udseende og påklædning. Hvem har nogensinde fundet ud af at det er bedre at beskrive fremmede folk under en fælles betegnelse, der er SÅ intetsigende og ubeskrivende som det næsten kan lade sig gøre?

  Det forarger mig gevaldigt, når jeg skal læse om nogle med formentligt mellemøstlig/muslimsk udseende, som værende af “anden etnisk oprindelse”. Hvem ved sine fulde fem kan forestille sig at modtageren af beskrivelsen kan bruge betegnelsen til noget som helst?

  Det er 99% næsten det samme som at af-etnificere en artikel. Per princip. Af anden etnisk oprindelse, eller en af de mange andre muslim-betegnelser er nu så blevet alment anderkendt som en politisk korrekt beskrivelse, men per princip er det fuldstændigt uacceptabelt i et åbent og oplyst samfund.

  Kommentar by Endnu en vantro — 19. maj 2011 @ 15:30

 16. “To mænd på 17 og 18 år blev søndag fængslet i grundlovsforhør i Helsingør for et røveri mod en bodega i Hillerød.

  Ifølge vidner brugte røverne skydevåben, men dette våben leder Nordsjællands Politi stadig efter. Røverne slog også på personale og kunder på Ege Bodega og stak af med et mindre pengebeløb.” (Hillerød 2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1378716.ece

  “Det er ikke meget mere end en måned siden, Bamses Bodega i Ishøj blev udsat for et voldsomt røveri sent søndag nat.

  I nat skete det igen.Tre unge mænd begik både røveri og et voldeligt overfald, da bodegaen omkring klokken halv tre søndag nat skulle til at lukke ned, skriver bt. dk.

  Ifølge avisen truede tre mænd tjeneren med kniv og pistol til at udlevere omsætningen. Herefter blev han slået og sparket flere gange, blandt andet i hovedet.” (Ishøj 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/nyt-voldsomt-roeveri-mod-bamses-bodega-/20100607/artikler/100609437/1052

  “Normalt er det ejeren eller bartenderen der bestemmer, hvem der må komme ind, og hvem der skal smides ud fra et værtshus. Men juleaften synes en bande af indvandrere i Skovlunde nordvest for København åbenbart, at det var dem, der skulle styre den lokale bar, Skovpubben.

  – De ville tage magten på værtshuset og bestemme, hvem der skulle komme ind og ud, siger vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi til ekstrabladet.dk.” (Ballerup 2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1476662.ece

  “En mand gik ud fra den lokale bodega – Sanne’s Pub – men blev passet op af to mænd på en villavej ikke langt derfra, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

  På Eriksmindevej tog to røvere fat i manden og tvang ham ned på jorden med magt. Derefter gennemsøgte de det 38-årige offers lommer og stjal hans penge.

  De to mænd forsvandt fra stedet i en hvid Peugeot. Den ene ene røver beskrives som:
  – Mand, anden etnisk oprindelse end dansk..” (Karlslunde 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/tvunget-i-jorden-af-to-roevere-/20100927/artikler/100929413/1052

  “Svendborg: En 31-årig mand fra Stenstrup blev i nat stukket med en kniv på værtshuset Ørkild i Ørkildsgade.

  Manden blev stukket i benet kort før klokken 2 af en anden gæst på den knap så noble restauration.

  Politiet kom kort efter til stedet, men da var gerningsmanden forsvundet.

  (…)

  Han beskrives som arabisk af udseende, 30-40 år, almindelig af bygning og cirka 180 centimeter høj.” (Svendborg 2009)

  h t t p://www.fyens.dk/article/1378797:Svendborg–Mand-stukket-med-kniv-paa-vaertshus

  “Gæsterne på Centerpubben, Løvbakken 4 i Nørresundby, fik kort efter midnat øllen i den gale hals, da ukendte gerningsmænd kastede en molotovcocktail mod værtshuset. Cocktailen ramte en ståldør, som blev antændt. Ilden nåede dog ikke at brede sig og ingen kom noget til.
  Gerningsmændene er formodentlig andengenerationsindvandrere, oplyser Nordjyllands Politi..” (Nørresundby 2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1408470.ece

  “Lørdag aften begik to yngre mænd røveri mod Den Grønne Bodega i Slangerup, hvor røverne truede sig til penge ved at sætte en pistol mod tindingen på en af bodegaens gæster.

  To maskerede og bevæbnede røvere indfandt sig lørdag aften kort efter klokken 23 på Den Grønne Bodega i Slangerup.

  Den ene af gerningsmændene greb straks fat i en gæst på bodegaen, satte mundingen på sin sorte pistol mod gæstens tinding, hvorefter de forlangte at få penge.

  (…)

  Begge gerningsmænd talte dansk med udenlandsk accent.” (Slangerup 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/roever-satte-pistol-mod-bar-gaests-hoved/20101031/artikler/101039926/1009?ref=eblisterseneste

  “Bandekrigen mellem indvandrere og rockere i Nordsjælland startede, da en kvinde fik en lussing af en ung indvandrer på et værtshus i Helsingør. Siden har der været flere voldsomme opgør mellem de to grupper i Helsingør, Nivå og Kokkedal – og konflikten fortsætter med uformindsket styrke.” (Helsingør 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/lussing-startede-nordsjaellandsk-bandekrig-/20101109/artikler/101109275/1009

  “Ishøj: Syv af de faste gæster på Bamses Bodega i Ishøj er blevet overfaldet de seneste to uger, og det har skabt utryghed blandt stamgæsterne, skriver DAGBLADET Roskilde.

  De seneste to uger har der været mindst 14 overfald på borgere i og omkring Vejlebrovej, og bodega-gæsterne frygter, at nogle unge drenge har fundet en fidus i at “rulle” gæsterne fra Bamses, når de er på vej hjem efter en fyraftensøl.

  – Vi tror, de står på lur og holder øje med os. De er mellem to og fem stykker, når de kommer over. Alle er bange, og vi snakker meget om det. Vi har aldrig haft problemer før, og de fleste gange er det sket, når folk skal hjem fra Bamses og ind i deres opgange tæt på, fortæller Jette de Lasson, som er tjener på Bamses Bodega.” (Ishøj 2010)

  h t t p://www.sn.dk/Bodega-gaester-overfaldet-paa-stribe/Ishj/artikel/100788

  “Med et brækket ben og ansigtet smurt ind i blod blev en ansat på Café 42 på Sønder Boulevard i København lørdag morgen kørt på hospitalet.
  Kort forinden fandt en patrulje ham liggende på gulvet i bodegaen, efter at forbipasserende havde hørt ham råbe på hjælp.

  – Han er blevet overfaldet under et røveri mod bodegaen, hvor gerningsmanden slap væk med nogle cigaretter og nogle mønter, siger politiets centrale vagtleder, Søren Wiborg.” (Vesterbro 2010)

  h t t p://www.bt.dk/krimi/offer-laa-jamrende-i-lukket-bodega

  “Værtshusgæster og personale på Rundhøj Bodega ved Rundhøj Torvet i Højbjerg fik sig en ubehagelig overraskelse midt i lørdagsstemningen natten til søndag.

  To unge mænd gik klokken syv minutter over midnat ind på bodegaen, truende med køkkenknive. Personalet parerede ordre og åbnede kassen for røverne.

  De to røvere, som begge er af anden etnisk herkomst, flygtede efterfølgende med et kontantbeløb fra kassen..” (Højbjerg 2011)

  h t t p://stiften.dk/article/20110109/AAS/110109764/1003

  “Værtshusgæster og personale på Wessels Kro i det indre København frygtede det værste, da en muslimsk udseende mand pludselig trådte ind på kroen i nat ved 03-tiden.
  Manden var iført kjortel og stillede sig op på gulvet og kyssede sin koran, hvorefter han placerede en taske på gulvet.
  Personale og gæster slog alarm til politiet af frygt for terror.” (København 2008)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1064805.ece

  “En 36-årig mand blev i nat dræbt af skud ved værtshuset Havhesten i Odense.
  Politiet har sat en helikopter og hunde ind i eftersøgning af en eller flere gerningsmænd, som skød og dræbte den 36-årig mand.
  De har også afspærret et større område for at søge efter en eller flere gerningsmænd, som står bag skuddrabet.
  To personer blev efter skudepisoden set køre væk på en scooter. Den samme scooter er kort tid efter sandsynligvis set cirka en kilometer mod øst ved Åsum Stien.” (Odense 2010)

  h t t p://www.dr.dk/Regioner/Fyn/Nyheder/Fynogoer/2010/03/10/061647.htm&regional

  “Han er så træt af tyverier og røverier, som han mener somaliere begår på hans værtshus, at han fremover afviser dem ved døren.

  De bliver simpelthen udelukket fra værtshuset. Siden foråret har en mindre gruppe haft karantæne, men nu må ingen somaliere i fremtiden komme på værtshuset.

  – Jeg gider ikke sortere i dem længere. Alle somaliere bliver afvist ved døren. Hver gang, der har været somaliere på værtshuset er der sket kriminalitet.” (Kolding 2010)

  h t t p://www.jv.dk/artikel/983852:Kolding–Ingen-adgang–Somaliere-udelukkes-fra-vaertshus

  “Tre pistolmænd truede sig torsdag ved 23-tiden til pengekassen på Bodega Tequila tæt på Brøndbyøster Station, hvorefter de flygtede til fods.

  – Det er tre maskerede gerningsmænd alle med pistoler, der kommer ind, og de får udleveret indholdet af kassen, siger vagtchefen hos Københavns Vestegns Politi til Ritzau.

  (…)

  De tre røvere beskrives som værende mellem 18 og 25 år.
  De taler alle dansk uden accent.” (Brøndbyøster 2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1431883.ece

  “Kvindelig bartender fik presset knust flaske mod halsen og blev truet på livet af mand fra Balkan.” (Vesterbro 2010)

  h t t p://ekstrabladet.dk/112/article1378584.ece

  “Bevæbnet med økse og pistol trængte to maskerede røvere sent torsdag aften ind på værtshuset Nordstjernen i Helsingør. Den ene slog tjeneren, så han blødte fra ansigtet.

  (…)

  Røverne beskrives som

  a) Mand, udlænding, 185 centimeter høj. Han var iført hvid hættetrøje og havde et hvidt tørklæde for ansigtet samt spejlreflekssolbriller.

  b) Mand, udlænding,..” (Helsingør 2010)

  h t t p://lokalavisen.dk/oekseroever-slog-bodega-tjener-til-blods-/20100903/artikler/100909753/1052

  Kommentar by Liva — 19. maj 2011 @ 16:46

 17. http://www.youtube.com/watch?v=eiMt5wbPr_w

  Kommentar by M75 — 19. maj 2011 @ 18:38

 18. Hvor svært kan det lige være for en TV-station at filme disse overfald med skjult kamera, hvis de finder sted så ofte?
  Men det ønsker man åbenbart ikke – der kunne jo meget nemt gå
  “uhelbredelige” skår i de kulturradigales luftkasteller, hvis sandheden om “kulturberigelsen” kom frem for alvor.

  Ja, der synes faktisk at ligge et dybere element i dette end bare almindelige drengestreger og uoverenssstemmelser – som om nogen i baggrunden organsirer det og trækker i tråden evt. med åndelig opbakning af imamerne, der oplærer dem til at hade gennem deres ugentlige prædikener om hvilke barbariske straffe, der bør befalde ‘
  os urene “kuffar”, hvis vi ikke underkaster os i en fart.

  Måske skal de efterhånden ganske hyppige hærværk mod gravsten og spytten på kors mv. på kirkegård også ses i det lys? De er i virkeligheden en del af en større kampagne for at få os vantro ud af disse nyligt erobrede “islamiske” områder i DK. Man hører i hvert fald ofte de mere ekstreme ( fx. HBT ) give udtryk for synpunkter, der peger i den retning – og størstedelen af resten af dem har næppe synspunkter, der afviger væsentligt fra dette, hvis man fx. ser på erfaringerne fra vore nabolande – fx. Sverige, England, Tyskland, Norge, Holland – ja, og så Frankrig naturligvis.

  Kommentar by Bjovulf — 19. maj 2011 @ 21:33

 19. “organiserer det” – BEEP! ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 19. maj 2011 @ 21:35

 20. Du siger det som sædvanligt så fremragende Bjovulf. Hovedet på sømmet. Der skal SÅ lidt til, og her tænker jeg specielt på DDR, for at vise virkeligheden i de ghetto-områder hvor perkerne hærger.
  Det er SÅ åbenlyst, men åbenbart et stort tabu i DR.
  Landet bliver ført bag lyset, og det er kraftedme for egne skattepenge. De VIL ikke vise den ubehagelige del af multikulturen. Jeg mener det er så åbenlyst, den propaganda de fører, men alligevel så består den. Jeg ved godt dit indlæg ikke var møntet DR specifikt, men det er den første medievirksomhed jeg kommer til at tænke på. Måske den vigtigste kulturelle institution vi har, og en meget stor meningsdanner, der er med til at føre folk bag lyset og skjule nogle ubehageligheder der foregår i Danmark.

  Kommentar by Endnu en vantro — 19. maj 2011 @ 23:56

 21. 9)”Vantroende”.
  ad.1.
  Jeg antager egentlig ikke at nutidens unge senere (når der bliver brug for det/bliver uomgængeligt), har den fornødne indsigt, forståelse, beredvillighed, styrke og “gennemslagskraft” til at gøre op med problemet og tage “skraldet”, om man så må sige (både konkret og i overført betydning).
  Trods tvangsfodringen/misinformeringen af nutidens unge, tror jeg ikke de er værre end bedre end tidligere tiders unge. Mange unge ved det jo godt, men dukker sig lige som vi, deres forældre gør det. Men der bliver ikke nogen anden vej – hvis de vil leve i et fortsat nogenlunde frit land som DK delvis stadig er nu. Jeg er nødt til at tro på, at DK består som et frit, demokratisk land, også efter et opgør med islam og alle dens medløbere (har du læst hvad Henrik Dam Kristensen har sagt i dag om DF og deres skyld i islamkriminalitet!!).

  Jeg er dog også realist og vil give dig ret i, at det bliver en svær opgave – måske som du siger for sent og for svært (det har jeg hele tiden ment og skrevet om andetssteds) – men man håber jo på, at noget og nogen vil tage affære med rettig omhu. Vi må ikke undervurdere nutidens ungdom – når de opdager, at alle deres rettigheder forsvinder og friheden smuldrer, tror jeg der sker noget drastisk.

  ad2.
  Enig – delvis. Demografisk går det den forkerte vej – islam formerer sig for meget og vil forrykke sammenhængskraften, magtballancen i DK – ikke at de bliver flere i antal end “os”, men deres antal og deres DK-medløbere vil få en uforholdsmæssig stor skadelig indflydelse på politik og valg – ja alt i samfundet).
  Demokratiet og folkestyret som vi kender i dag vil ophøre og ufriheden indtage både hverdagen og det nationale livsgrundlag – der vil simpelthen ske et skred, så deres mindretal får en styrke, som forrykker alle nutidige kendte sammenhænge på alle samfundets planer – ikke mindst politisk og parlementarisk.

  Det er nu ikke kun DF, der skyld i at man ikke kan sende islam retur til hvor de kom fra. Vort demokrati betyder jo også, at DF´s virke har sine begrænsninger og at det er det muliges kunst som gælder. Jeg synes du er lige hård nok på det punkt – problemet med islamindvandringen og den manglende returnering er mere komplekst.

  ad3.
  Vi skal vinde! – Det andet er ikke til at bære at tænke på – mine stakkels børnebørn – man kan komme til at græde over at tænke på det, hvis islam vinder og overtager DK. – Som det ser ud nu, er det jo svært at tro, at vi vil kunne løse problemet.
  Det er vel også sådan, at mange muslimer ikke er voldelige og bare ønsker at leve i fred. Men det er jo koranen og imamerne og de islamistiske der bestemmer over dem alle og de fornuftige muslimer vil dukke sig, ellers mister de “bærret”, når krumsablen svinges af de andre.
  Vi kan vel også håbe på, at de næste mange år viser nogle muslimer hvad de vil miste, hvis de ikke stritter imod nutidens vold terror fra de andre muslimer.
  Men som du skriver, så kan man have sin tvivl om problemets løsning og om friheden sejrer til den tid. Verden vil jo være endnu mere globaliseret og udviklingen (eller afviklingen) i omverdenen vil betyde meget for hvad der kan ske og kommer til at ske her EU/USA osv.).
  Som det ser ud nu, er jeg også bange for at vi kommer til kort og taber kampen – men lad os håbe?

  Bede til gud og håbe kristendommen hjælper? – Spild af tid – Her er der konstant “udsalg på alle hylder”.

  Kommentar by Black Watch — 21. maj 2011 @ 00:22

 22. Tak til Liva for oversigten. Den illustrerer, at der føres islamisk jihad mod danske værtshuse.

  Kommentar by kong nytår — 21. maj 2011 @ 09:08

 23. @20 Mange tak, du “urene” vantro hund ;-)

  Du er nu heller ikke så ringe endda af en ussel kuffar at være – hæhæ.

  Kommentar by Bjovulf — 21. maj 2011 @ 23:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper