19. december 2003

Malene Grøndahl i P1 om tidsskriftet Jordens Folk – om ‘arrangerede ægteskaber’ mv.

Seneste nummer af det etnografiske/antropologiske tidsskrift Jordens Folk, blev idag anmeldt af P1s tilsyneladende faste boganmelder Malene Grøndahl (Fenger-Grøn). Emnet for nummeret var integration, så her fik P1 en god lejlighed til at få spredt kulturrelativistiske tanker. Hun var ikke overraskende rørt til tårer over de mange nye indfaldsvinkler man kunne anskue kulturmødet på. Værst var nok da hun (muligvis med basis i en af artiklerne) påstod at ‘arrangerede ægteskaber’ netop var et bevis på at integrationen fungerede i praksis. Tydeligvis professor-potentiale på RUC! Grøndahls eneste indvending mod tidsskriftet var en artikel af Kåre Bluitgen, som ikke skelnede mellem tvangsægteskaber og ‘arrangerede ægteskaber’. Måske var hun under tidspres – men hun glemte helt at fortælle at tvangsægteskaber er ulovligt, og at antallet af domfældelser tyder på at problemet ikke eksisterer. [Tænk: LOKK]

Oploadet Kl. 10:27 af Anonym Københavner — Direkte linkSkriv!

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper