14. september 2005

Frank Aaens søn udsat for groft røveri af fire unge – en histore fra 2000

For et halvt år siden mistede Enhedslistens daværende folketingsmedlem Keld Albrechtsen sin 82-årige nabo. Her en historie fra Ekstra Bladet 11. februar 2000:

Frank Aaens søn udsat for groft røveri

“Mads Aaen, 20 år og søn af Enhedslisten folketingsmedlem Frank Aaen, er sammen med en kammerat blevet udsat for et groft røveri på Østerbro i København. En 16-årig dreng blev i går fremstillet i dommervagten og sigtet for røveriet. Han blev varetægtsfængslet i 13 dage, mens tre andre anholdte blev løsladt. Under det grove røveri truede gerningsmanden Mads Aaen med en kniv i nakken til at lægge sig ned på maven, mens Aaens kammerat blev frarøvet både ur og tegnebog…

“Det hele startede, da Mads Aaen og hans kammerat blev passet op af fire drenge, der truede dem til at udlevere 25 kroner til en busbillet. Dette var dog ikke nok for den sigtede, der angiveligt trak en kniv og gennede dem ind i en passage, hvor røveriet blev udført. Da hans kammerater, der så passivt til, råbte, at han skulle komme, sparkede han Mads Aaen i hovedet, så denne fik en blodtud, stjal en cykel og stak af.

“Frank Aaen ønsker ikke at udtale sig om sagen.”

Oploadet Kl. 09:13 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

5 Comments »

 1. virkeligheden kommer tættere på….

  Kommentar by mikkel — 14. september 2005 @ 11:56

 2. Det næste bliver vel enten at

  1)Etniske Danskere i pæææænt Østerbrotøj viser sig at have begået forbrydelsen

  eller

  2) Familien Aaen undskylder over for gerningsmændende at de selv som Danskere har været så onde imod gerningmændendes folk igennem først Vestlig kolonialisme og senere menneskefjensk integrationspolitik at de nærmest blev tvunget til at røve unge Hr. Aaen.

  Kommentar by DaLi — 14. september 2005 @ 12:49

 3. Det er nu en ret gammel nyhed du har hevet frem.

  Ovennævnte artikel er fra Ekstra Bladet 11. februar 2000, så det er faktisk mere end 5 år siden Frank Aaens søn blev overfaldet.

  Kommentar by Angantyr — 14. september 2005 @ 13:58

 4. Gæt engang om de slap billigt ?! Fra Ekstra Bladet den 28. december 2000: “Mads Aaen er søn af Enhedslistens folketingsmedlem Frank Aaen og arbejder til daglig som manager på en McDonald’s-restaurant (!!!!). Han ved, hvad han taler om. For knap 11 måneder siden blev han og en kammerat udsat for groft røveri på Østerbro i København.” (…..) “- Det er ganske forfærdeligt med alle de banderøverier i Danmark. At have været offer for den slags glemmer man ikke lige med det samme. Det jager stadigvæk en skræk i livet på mig, når jeg møder sådan en flok unge på gaden, hvor man kan se, at de ikke er Guds bedste børn. Jeg prøver altid at gå i en bue uden om dem. – Der gik en uge, så fik politiet fat i alle fire. To af drengene blev varetægtsfængslet og fik en dom, men mærkeligt nok slap de to andre, selv om de havde været med til røveriet, siger Mads Aaen, der står frem i Ekstra Bladet for at fortælle, at det ikke nytter at spille helt, når man har en springkniv i nakken.”

  Kommentar by Spooky — 14. september 2005 @ 14:48

 5. Tak for den rette datering – fik artiklen tilsendt, og var lidt for hurtig. Jeg har rettet i posteringen, der jo sådan set er interessant alligevel.

  Kommentar by Kim Møller — 14. september 2005 @ 17:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper