22. september 2005

Danskerne ser ikke multikultur som et mål i sig selv – hvor er problemet

Direkte fra Dansk Flygtningehjælp [Catinet Research] til Politiken , DR Online og DR Tekst-tv:

Klar dokumentation for at flertallet af danskerne i allerhøjeste grad betragter det som indvandrernes opgave at assimillere sig i Danmark – og ikke danskernes opgave at tilpasse samfundet de nyankomne. Absolut intet tyder på, som det fremgår af originalartiklen, at danskerne er blevet mindre tolerante. Det grunder med andre ord i en basal modstand mod manifesteret multikultur, det at dyrke multikultur som noget ønskværdigt i sig selv. Et flertal af politikere og journalister er givetvis i opposition til dette, men de første er til valg hvert fjerde år og de sidste er som Indlands-oversigten så ypperligt indikerer igang med dødsskriget.

Opdate 27/9-05: Fra norske Aftenposten [via En dansker i Sverige] – Unge mer kritiske til innvandrere.

6 Comments »

 1. “Klar dokumentation for at flertallet af danskerne i allerhøjeste grad betragter det som indvandrernes opgave at assimillere sig i Danmark”

  Meget vovet påstand med kun lidt over 900 deltagende…

  Kommentar by Jacques — 22. september 2005 @ 22:45

 2. @jacques : og hvem sagde at statestik ikke var taknemmeligt ;-)

  Kommentar by mads — 23. september 2005 @ 10:07

 3. LOL @ Jaques.

  Nå, ja. Du fangede så overhovedet ikke Kims pointe, eh !

  Så lad mig spørge dig, Jaques :

  Hvis Kims konklusion som uafhængig blogger om at Danmarks befolkning mener at indavandrerne har en pligt til assimilering er problematisk grundet det sparsomme materiale, hvad i ALVERDEN er så ikke den TVANGSKATSFINANCIEREDE STATSLIGE NYHEDESFORMIDLINGS konklusion om stik det modsatte på baggrund af det eksakt samme statistiske materiale ???

  Svar udbedes.

  Kommentar by DaLi — 23. september 2005 @ 10:27

 4. Jeg mener også at muslimske indvandrere skal yde en enorm indstas for at demonstrere sekulær/civiliseret goodwill. Det er vores civilisation der er den suverænt førende og det er den ondefløjteme ikke profetens fortjeneste! De må komme til os og droppe deres defekte kulturbagage såsom indavlspligt, sharia osv.

  Min kommentar har ikke på nogen måde en meter at gøre med assimilerings-pligt eller ej. Lad os holde os til det jeg pointerer.

  Hvis man vil påpråbe sig selv bare et minimum af troværdighed, så skal man ikke skrabe bunden på denne måde. Hvis man selv er fuld af propagandistsik vrøvl, mister man retten til at pege fingre af andre for at være det samme. Man behøver ikke at være lige så usaglig som venstrefløjen/staten når man skal servere sit budskab uanset hvor rettroende man mener sig at være.

  Kommentar by Jacques — 23. september 2005 @ 14:16

 5. Til Jacques

  Det er tilladt at læse indad, Uriasposten er en pundit, daglige kommentarer med skarpe vinkler.

  Bemærk iøvrigt misforholdet i selve undersøgelsen: 407 i alderen 16-26 år og 406 i alderen 27-50 år. Markant overvægt at unge uden en indlysende grund. Kunne det tænkes at unge svarer nej, fordi de i forvejen har kontakt med indvandrere og ikke føler behov for at gøre noget ekstra? Jeg ved ikke – og er på sin vis ligeglad.

  Jeg tolker det hele som et mediestunt fra Dansk Flygtningehjælp, og fokuserer på det man ligeså godt kunne læse ud af undersøgelsen. At danskerne ikke mener det er deres opgave at gøde jorden for multikulturen, og får på den måde også rettet lidt fokus på msm’s ukritiske afliring af NGO-pressemeddelelser.

  Kommentar by Kim Møller — 23. september 2005 @ 19:15

 6. Hvordan skulle det “faktum” at danskere ikke føler at de skal yde en særlig indsats for at møde indvandrere med deres defekte kulturbagage på midten, komme dansk flygtningehjælp til gode? Skal det være en form form offermentaliserende og skyldnerisk “se hvor ligeglade vi er” reprimande? Eller viser det nærmere, at danskere er ved at være trætte af godhedselitens kulturrelativiserende og rummelighedsretarderede vrøvl? Under alle omstændigheder er der ikke nok deltagende til at illustrere noget som helst.

  Kommentar by Jacques — 26. september 2005 @ 11:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper