19. juni 2011

“Hvis de der små luder-unger udstiller islam på en dårlig måde, walla, så dræber vi dem!”

“Unge danske piger indgår hemmelige islam-ægteskaber”, skriver Berlingske Tidende i dag. BT opridser kort og præcist – 14-årige Cecilie blev gift med muslimsk mand.

“Det begyndte meget uskyldigt. Den unge danske pige var forelsket. Men forholdet var kun acceptabelt for den muslimske kærestes familie, hvis parret giftede sig. Uden at sige ét ord til sine forældre valgte Cecilie at lade en muslimsk imam vie hende og kæresten. Og det var ikke et særsyn. Ifølge Cecilie er flere af hendes veninder muslimsk gift. …

Før ægteskabet skulle en kvindelig bekendt af familien tjekke, at Cecilie var jomfru. Men så var formalia også på plads.

I følge islamisk tradition, skulle gommen efter bryllupsnatten fremvise et blodplettet lagen. Men Cecilie ville ikke. Hun var for ung, syntes hun. For at hjælpe på stemningen købte hendes svigermor frækt undertøj til hende.

[…]

Et halvt år efter brylluppet tog Cecilie på diskotek med sine veninder. Da hun kom hjem midt om natten, tævede hendes mand hende.

Ifølge Cecilie slog han hende så hårdt, at hendes syn svigtede. Det var ikke sidste gang, hun fik tæsk. Han kunne finde på at slukkede cigaretter mod hendes hud og forsøgte at tvinge hende til sex.

Cecilie fortrød ægteskabet. Men det var svært at blive skilt. Hun havde læst, at man kan ophæve et islamisk ægteskab ved tre gange at sige, at man vil skilles. Men da hun ville gentage ordene tredje gang, rettede manden en pistol mod hendes hoved, og hun turde ikke fuldføre sætningen.

[…]

I en sms, som Berlingske er i besiddelse af, blev hun for nylig truet af sin tidligere mand.

– Hvis de der små luder-unger udstiller islam på en dårlig måde, walla, så dræber vi dem! Lad dem vide det, står der i beskeden.”

Oploadet Kl. 19:08 af Kim Møller — Direkte link39 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/26286/trackback

39 Comments »

 1. Det helt store problem er da de bank pigen må have fået i hele sin barndom. Man kan da ikke som 14-årig være så hjernedød, som denne pige var det, uden at have været udsat for grov vold.

  Kommentar by Binee — 19. juni 2011 @ 19:15

 2. Piger på 13 år er ikke særligt smarte… De er pænt naive, og vil gerne tro det bedste om alle, for det har de jo fået at vide i folkeskolen, at alle er søde og rare, når de hedder muhammed og ali…

  Jeg sidder ofte som udsmider på en chat, hvor hoveddelen af chatterne derinde er mellem 13-17. Og jeg må med skam melde, at den danske ungdom derinde, er naiv, venstreorienteret og ufatteligt uimodtagelige overfor fakta om alt fornuft, hvis det går imod hvad de har fået fortalt.

  Heldigvis er alle ikke sådan.

  Kommentar by Lisbeth — 19. juni 2011 @ 19:23

 3. Før alle racisterne kommenterer, er det altså vigtigt at huske på at det intet har med kultur at gøre, og intet med religion at gøre, muslimer er faktisk ikke mere religiøse end den gennemsnitlige kulturkristne og som f.eks. meningsmålinger i MetroExpres har vist, deler arabiske og danske forældre i høj grad normer hvad angår børn, opdragelse osv.

  Jeg er ret sikker på at der også er masser af 14 årige muslimske piger der har et forhold til danske mænd på 19 år, hvis forældre insisterer på at de skal giftes for at forholdet er acceptabelt. Og med rabiate ultra-ekstremister som Langballe og Krarup i den danske præstestand, kan vi vel være helt sikre på at der er masser af præster i folkekirken der laver kristne vielser mellem 14 årige muslimer der skal konvertere og så unge mænd.
  Naturligvis lige med et mødomscheck først.

  Det sker hele tiden. Tror jeg.

  Den store artikel (fem sider i Berlingske) er faktisk ret interessant og kan anbefales. Men jeg undrede mig over fraværet af “eksperter”. Der er lidt integrationsfolk og vist en enkelt universitetsekspert, men det handler mest om at omfanget nok er større end som så. Men meget lidt fokus på kulturen, herunder den udtalte racistiske foragt og intolerance overfor ikke-muslimer eller imamernes bizare adfærd.

  Kommentar by Superman — 19. juni 2011 @ 19:26

 4. Feministisk pædagog : ” i vores børnehave må drengene ikke lege med pistoler eller have våbenlignende legetøj med.”

  Kvinde i den fødedygtige alder (17-25 år) : ” det er min ret at bestemme over min egen krop, og den ret bruger jeg til at førnøje mig over al den opmærksomhed jeg får, når jeg tager i byen og har samleje og samtale med 500 forskellige liderlige daglejere , som vil gøre alt for at charmere mig. Jeg vil være en prinsesse for evigt!”

  Kvinde, som er blevet sat på plads for sin immoralitet : ” buuu klynk tud, jeg er et offer,( og jeg bliver undertrykt af mandschuavinister! )”

  Kvinde, som skal ud på arbejdsmarkedet : ” du skal være en gentlemand mod mig, men jeg må gerne tage jobbet for næsen af dig og bagtale dig i frokoststuen sammen med de andre frie og uafhængige kvinder.”

  Det var 4 eksempler på kvinders psykologiske typer. De fleste kvinder bliver aldrig voksne, men vedbliver at være i roller, som skifter mellem at være anklagende ofre, som kræver alt muligt som deres ret, og mellem at være “frie” og “uafhængige,” hvilket betyder, at de ikke mener de har noget ansvar eller nogen forpligtigelse overfor noget større, men mener verden er en legeplads, hvor de med den kvindelige intuition kan manipulere sig til en “position,” eller popularitet. De forstår ikke hvordan mænd producerer noget via det at arbejde, men de ser arbejdet som noget socialt ligesom at sidde med veninderne.

  Grunden til at kvinder intet forstår er at de er biologisk indrettet til at være som fisk : de svømmer rundt og spiser det der er foran dem, og hvis flokken gør eet, så svømmer de i samme retning. Det er kun mænd som evner at interagere med verden i en større sammenhæng og planlægge forud – kvinder er biologisk indrettet til at stole på deres sociale netværk via deres popularitet.

  Derfor bør man forstå, at de unge piger blot følger deres instinkter som fisk, og svømmer derhen hvor muhammedaneren lægger gaverne og således ender i giftemål.

  Man bør derfor få teenagepigerne disciplineret lidt bedre.

  De skal ikke gå i folkeskole, men blive hjemme til de er 15, hvor de så er gifteklare.

  Når de bliver gift bliver de automatisk indrettet til hustrurollen, for kvinder er nemlig således indrettet til at automatisk gøre hvad der enten er populært eller hvad deres overherrer vil have dem til.

  Stockholmsyndromet er et direkte produkt af østrogen. Og det er altså grunden til at muhammedanerne kan fange teenagepigerne ved at lokke dem i fælden med gaver først. Vi, som af Gud er blevet benådet med visdom, må således sørge for, at kvinderne bliver disciplineret ordentligt, så de ikke kommer ud på et skråplan af immoralitet.

  Kommentar by Anonym — 19. juni 2011 @ 19:50

 5. 3.Superman

  Jamen så er “vi” overbeviste !

  For selvfølgelig vier kristne præster da 14-årige muslimske piger, som samtidig konverterer til kristendommen, for eller intet ægteskab med unge kristne mænd !

  Dette har bl.a. de rabbiate fætre forlængst sørget for sker.

  Hahaha, den er go`, hva` Superman ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 19. juni 2011 @ 19:51

 6. “Men da hun ville gentage ordene tredje gang, rettede manden en pistol mod hendes hoved”
  Underligt nok så finder politiet, sådan tilfældigvis, kun våben hos Hells Angels og deres supporter.
  I øvrigt er den form for ægteskab ikke en nyhed. Det eneste der er en nyhed, er, at et par journalister er blevet interesseret. Men den interesse holder nok kun til deres identitet er sporet.

  Kommentar by Menig 442 — 19. juni 2011 @ 20:02

 7. @ Superman,
  Tsk, Tsk…hvor hører vi tit den argumentation fra muslimer….Take a hike Bozo

  Kommentar by Tim — 19. juni 2011 @ 20:15

 8. Hvis man spørger den eller de pågældende imamer og unge mænd, der har deltaget i dette ægteskabsvanvid, så ville de med garanti hævde, at sådan er det i følge både muslimsk tradition og islam.

  At visse “lærde” ikke mener, at disse eksistenser udlægger religionen forkert, er fløjtende ligegyldigt. Det vigtige er at forholde sig til, hvilke motiver de pågældende har og hvordan de begrunder deres mishandlinger.

  Mærkværdigt er det i øvrigt, at vi ikke får navnene på de imamer, som arrangerer disse ægteskaber – og hvor formålet for imamerne er at styrke deres kontrol over de ganske unge mennesker.

  Kommentar by Johan Aa — 19. juni 2011 @ 20:18

 9. “walla, så dræber vi dem”

  Jeg kan godt lide muslimernes fuldstændige mangel på fornuft og moral.

  De er så langt væk fra enhver form for håb om bedring, at de har givet op.

  I over tusind år har de været i frit fald og de falder stadig.

  Og falder og falder og falder…

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 19. juni 2011 @ 20:18

 10. Rettelse: efter “lærde” skulle “ikke” have været undladt. Beklager.

  Kommentar by Johan Aa — 19. juni 2011 @ 20:20

 11. Det her kan da ikke være nogen nyhed. Åh jo, selvfølgelig for journalisterne :-D :-D

  Stadig flere udsættes for tricktyveri
  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/06/19/162125.htm 19. jun. 2011
  Tricktyveri i beboelse er et stærkt stigende problem. I 2005 skete det 511 gange, i 2010 var tallet ifølge Danmarks Statistik helt oppe på 1442. Alene sidste år steg antallet med 36 procent i forhold til året før….

  en politimand snakkede om, at de hurtig var hjemme i Østeuropa for at fortælle om, hvor mange penge der var i DK.

  antallet må være langt højere. En hurtig søgning på de sidste 24 timer, viser 6 forskellige steder i landet, mon ikke vi runder 2000 i år. Nå, det er heldigvis racistiske danskere, der er ofre for berigelsen

  Kommentar by tavsen — 19. juni 2011 @ 20:41

 12. Vivi og Tim, prøv lige at tage en dyb indånding, og læs så Supermans indlæg igen ;-)

  Kommentar by Hr. Snusk — 19. juni 2011 @ 21:08

 13. Hvad præcis er det der forhinder, at både imamen der har foretaget vielsen, og manden der har giftet sig med pigen, bliver anholdt, retsforfulgt og smidt ud af landet?

  Kommentar by Michael Jensen — 19. juni 2011 @ 21:17

 14. Jeg har endnu en sandhed, som måske er svær at høre for nogen : Pigen er en luder, fordi hun så let lod sig lokke, og åbenlyst tilkendegiver, hun troede, hun bare kune sjofle sig ud af det bagefter. Pigens fader er en idiot, fordi han tillod sin datter at gå med muhammedanere, eller også er han en svans, som ikke magtede at sætte en stopper for foreteelserne.

  Faktum nummer tre : muhammedaneren har ret. Hvis hun vitterligt ville konvertere til muhammedanismen, så burde hun opføre sig som en god muslim, og ikke bare sjofle sig væk fra sine løfter, som en luder som bare ville have gaverne, men ikke forpligtigelserne.

  Kommentar by Anonym — 19. juni 2011 @ 21:22

 15. “Luder unger” skriver en muhammeddaner om sin tidl.kone.
  SF ønskede indvandrig af muhammedanere fordi de har så fine ægteskaber.
  SF, vi ødelægger Danmark-stol på os.

  Kommentar by Pk — 19. juni 2011 @ 21:41

 16. @13

  Svar:
  – Amnesty Criminal.
  – Folketinget (minus DF).
  – EU, FN og Sverige.
  – Niels Erik Hansen og resten af røvhullerne på DRC.
  – Islamleflerdomstolen i Haag.
  – Kriminologer, forsvarsadvokater og de sædvanlige “eksperter”.
  – Kirkeasyl segmentet og tilhørende stormtropper.
  – 50% af danskerne.

  Kommentar by Tolder — 19. juni 2011 @ 22:17

 17. @6 Gad vide, om man kalder den slags en islamisk “shot gun divorce”? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 19. juni 2011 @ 22:51

 18. Der bliver også diskuteret her: http://islamic.dk/forums/31/516639.html

  Kommentar by BE — 19. juni 2011 @ 22:57

 19. 12.Hr. Snusk

  Jo, jo, det gjorde jeg mens jeg læste Supermans indlæg.

  Desværre kunne man ikke høre hvor jeg grinede – og jeg er ikke i stand til at plante en smiley.

  Kommentar by Vivi Andersen — 20. juni 2011 @ 00:02

 20. Pædofili igen. Islammerne er kun børnelokkere, som skal fjernes fra DK

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. juni 2011 @ 00:05

 21. “Men forholdet var kun acceptabelt for den muslimske kærestes familie, hvis parret giftede sig.”

  Det er jo set før. Hvis Cecilie blot var blevet “brugt og smidt væk” et par gange – så havde forældrene sandsynligvis ikke haft et problem med det.
  Men hvis der opstår “et forhold”, så opstår der også et behov for “ordnede forhold”.

  Kommentar by BE — 20. juni 2011 @ 00:05

 22. Vivi, jeg kunne ikke læse din ironi, men her opskriften på de almindelige smilies:

  Semikolon, bindestreg, højreparantes ;-)
  Kolon, bindestreg, højre-parantes :-)
  Kolon, bindestreg, venstre-parantes :-(

  Skriv tegnene uden mellemrum eller kommaer.

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. juni 2011 @ 01:27

 23. Denne møgkælling af en svigermor burde også kunne sigtes for meddelagtighed i pædofil voldtægt:

  “I følge islamisk tradition, skulle gommen efter bryllupsnatten fremvise et blodplettet lagen. Men Cecilie ville ikke. Hun var for ung, syntes hun. For at hjælpe på stemningen købte hendes svigermor frækt undertøj til hende.”

  Ud med lortet. Hele familien.
  Kolon, bindestreg, venstre-parantes

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. juni 2011 @ 01:34

 24. Tl dem, der mener, at pigen selv er skyld i det: En 14-årig pige er et barn, og har ikke overblik til at tage den slags vidtrækkende beslutninger. Derfor er hun beskyttet af loven, der siger, at man ikke kan blive gift før man er 15, og hvis man er mellem 15 og 18 så kræver det samtykke fra pigens forældre og/eller statsforvaltningen.

  Kommentar by Scarlet P — 20. juni 2011 @ 06:56

 25. Det står mere og mere klart, at islam er en dybt perverteret religion.

  Vi må berede os på det værste i en kommende overlevelseskamp.

  Kommentar by kong nytår — 20. juni 2011 @ 07:19

 26. Hvor er pigernes forældre?

  Hvor er det danske retssamfund og samfund i det hele taget, når det handler om (umyndige) danske piger, der udsættes for tilvandret religiøst og kulturelt overgreb?

  Hvorfor hører vi ikke f.eks. kvindelig forhenværende integrationsminister Rønn Hornbech sige at det er udansk at nogle imamer vier umyndige danske piger islamisk i Danmark? Hvorfor kan den kvindelige eksintegrationsminister kun mande sig op til at kritisere Pia K.? Hvorfor?

  Hvorfor får det faktum at flere imamer nu vier umyndige danske piger islamisk i Danmark og at islamiske familier i fælles overensstemmelse undersøger danske pigers mødom (tjekker pigers mest private sted) og at piger trues af islamiske familier og udsættes for vold af samme ikke samme mediemæssige dækning som Brønderslev sagen? Hvorfor?

  Har danske (kvindelige) borgere der udsættes for tilvandret religiøs perversion ikke mere krav på retsbeskyttelse i Danmark?

  Jeg ønsker mit gamle Danmark tilbage. Et Danmark uden tilvandret religiøs klam behandling af danske (kvindelige) borgere.

  Kommentar by Liva — 20. juni 2011 @ 08:19

 27. > 26. Liva
  Birthe Rønn Hornbech har kommenteret på problemet, mens hun stadig var integrationsminister.
  Hun mente, at disse børne-vielser svarede til dengang hun selv foretog vielser mellem sine dukker.

  Kommentar by Gunnar Biering — 20. juni 2011 @ 10:10

 28. Læs her:

  http://www.b.dk/nationalt/regeringen-klar-til-at-udvise-imamer

  Kommentar by Hr. Snusk — 20. juni 2011 @ 10:28

 29. Til Liva – Ja – hvor er vort dejlige land blevet af?

  Det er ikke mit land længere – Hver dag går man rundt og ser skævt til sine medmennesker – kan man nu stole på om denne vil mig det godt eller bare i det mindste lade mig være?

  Paranoia, mistænksomhed og afmagt har gode vilkår – Et samfund på hastig nedtur – for sent at afhjælpe – Er nu selv 60 år – så rend mig – Landets befolkning agerer som de 3 sansende aber – bevidst og ubevidst.

  Vi får et Danmark, multikulturelt på alle leder og kanter, hvor man ikke kan regne med noget som helst og et EU, som vil styre alt.

  Men ok – det er så det de kommende generationer har at forholde sig til og skabe sig en tilværelse under – og så er jeg kreperet til den tid – halleluja!

  Så er verden en anden, sådan som verdenen altid har udviklet sig til – konstant i forandring, bestående af dårlige tider og gode tider – Vi mennesker spræller bare lidt i mellemtiden.

  At stoppe de kommende dårlige tider i Danmark er for sent og de nye generationer kan sågu få lov at slås med det – det kommer de til!!

  Kommentar by Black Watch — 20. juni 2011 @ 11:22

 30. 18 Facinerende diskussion du linker til. Angreb på budbringeren, “det har intet at gøre med islam”, pigen lyver, pressen er liderlig, osv. Det her er tydeligvis svært at forholde sig til for panelet. Alle muslimer er sagesløse ofre for en islamofob presse. Ikke nogen forståelse af at det er islam der sætter rammen og skaber problemet. Meget fascinerende – og meget hyklerisk.

  Kommentar by Høgsbro — 20. juni 2011 @ 12:48

 31. @ 28
  Som så ofte før siger Søren Pind det rigtige, men hvornår begynder han at gøre det rigtige. At hattedamen Lars Barfoed for en gangs skyld siger det rigtige er utroligt. Han vil med garanti ikke gøre det rigtige.

  @ 16

  Tak til tolder for en fin forklaring på, hvorfor der ikke sker noget hverken med imanen, ægtemanden eller hans familie.

  Kommentar by Binee — 20. juni 2011 @ 13:54

 32. “””Tl dem, der mener, at pigen selv er skyld i det: En 14-årig pige er et barn, og har ikke overblik til at tage den slags vidtrækkende beslutninger. Derfor er hun beskyttet af loven, der siger, at man ikke kan blive gift før man er 15, og hvis man er mellem 15 og 18 så kræver det samtykke fra pigens forældre og/eller statsforvaltningen.””””

  Ad 2 : loven var jo netop ikke i spil.

  Ad 1 : stråmandsargumentet om skyldoverførsel : skylden er hos pigens fader og den muslimske familie. Om hun er i stand til at bedømme situationen ændrer ikke ved det faktum, at hun har opført sig som en luder — i metaforisk forstand.

  Kommentar by Anonym — 20. juni 2011 @ 14:28

 33. I årtusinder blev pigerne gifte i den alder. At det skulle være så forfærdeligt at blive gift i den alder, er noget, man har opfundet i den vestlige verden siden slutningen af 1800’tallet, og som FN siden 1946 har forsøgt at revolutionere hele verden med. Det er vigtigt at gøre sig klart, at de normer, som man har opfundet i den vestlige verden siden slutningen af 1800’tallet og som FN siden 1946 har forsøgt at revolutionere hele verden med, ikke nødvendigvis er det rigtige. Det kan jo tænkes, at det er de normer, som har hersket i hele verden, i alle kulturer lige siden urtiden, som er det, som er det rigtige, og de normer, som man har opfundet i den vestlige verden siden slutningen af 1800’tallet, og som FN i dag forsøger at revolutionere hele verden med, som er det forkerte.

  Kommentar by Lars Møller — 20. juni 2011 @ 17:58

 34. To spyfluer i ét smæk: Til Anonym og Lars Møller: Til den første. Du kalder en 14 årig pige for en luder der selv er skyld i det, og så har du ellers en opremsning af “kvindetyper”, der siger spar to. Tag en seriøs, konfronterende snak med din mor. Dét kommer jo altid et sted fra, når mænd har opelsket et så indædt og hadsk forhold til kvinder. De falder for “mor” i overført betydning. Også når det gælder mor-lookaliketypernes problematiske sider. Kærlighedens veje er ikke uransagelige…så lad venligt ikke egne frustrationer gå ud over sagesløse 14-årige.

  Hvad angår Lars Møllers forsvar af mænds ret til at kneppe 14-årige piger.”Som de har gjort i tusindvis af år”, før dumme FN kom og blandede sig. Jeg kan oplyse, at mænd også i tusinder af år har muntret sig med at kneppe mindreårige drenge. Tænk blot på de gamle grækere. Tænk på den samme, tusindårige skik med mindreårige “dansedrenge”(bolledrenge) i Afghanistan. Skal det være et argument for, at mænd skulle have haft lov til at give dig en gang anal massage, da du var 12 år? “Det har jo foregået i tusindvis af år” – selvfølgelig også herhjemme, bare mere skjult pga. biblens syndsprædikat.

  Slaveri har også eksisteret i tusindvis af år,lige så længe, som der har været statsdannelse. Før dumme FN kom og blandede sig. Så hvorfor ikke?…Særkendet ved den vestlige kultur er netop et opgør med fatalismen, erstattet med troen på, at vi faktisk kan gøre det bedre, end hidtil.

  Kommentar by Margrethe — 20. juni 2011 @ 22:06

 35. »Du kalder en 14 årig pige for en luder der selv er skyld i det,«

  Hvor siger jeg, hun “selv er skyld i det?”

  »Tag en seriøs, konfronterende snak med din mor. Dét kommer jo altid et sted fra, når mænd har opelsket et så indædt og hadsk forhold til kvinder. De falder for “mor” i overført betydning. Også når det gælder mor-lookaliketypernes problematiske sider. Kærlighedens veje er ikke uransagelige…så lad venligt ikke egne frustrationer gå ud over sagesløse 14-årige.«

  Du vrøvler, og det mener jeg ganske bogstaveligt, og der er ikke nogen spidsfindige hentydninger bag.

  Dine påstande er ligeledes forkerte.

  Kommentar by Anonym — 20. juni 2011 @ 22:21

 36. 29

  Black

  Jeg mener at det er vigtigt at tro på at (demokratisk) modstand virker.

  Kommentar by Liva — 21. juni 2011 @ 07:26

 37. 34

  Margrethe

  Jeg er enig med dig.

  Kommentar by Liva — 21. juni 2011 @ 07:28

 38. 32

  Tak for kaffe

  Kommentar by Liva — 21. juni 2011 @ 07:30

 39. […] Hvem straffes? Det gør børnene. Integrationsordfører Karsten Lauritzen ( V) har i allerhøjeste grad en pointe i sit udsagn i artiklen: ” Det er dybt uanstændigt over for de piger, der er blevet berørt, hvis vi accepterer, at den slags finder sted.” Vi konstaterer, at Danmark åbenbart ikke mere kan beskytte sin befolkning mod forbrydelser begået af mennesker, som har ét eneste formål: at nedbryde den demokratiske retsstat til fordel for sharia. Hvornår mon det går op for de politiske beslutningstagere, at hvis vi ikke sætter foden ned nu og én gang for alle gør det klart for vores muslimske indvandrere, at sharia vil blive bekæmpet hver eneste gang, den stikker sit hoved frem – ja, så taber vi kampen. Altså os, der ikke har andet end afsky tilovers for et lovsystem, der sætter skel imellem troende og vantro, mænd og kvinder og rent og urent – og som har kvindeundertrykkelse som styrende princip……Sagt lidt anderledes: De vestlige demokratier lever på lånt tid, hvis deres ledere og befolkninger ikke er i stand til at udvise rettidig omhu. Om 10-15 år kan det nemt være for sent. Nej til børnevielser. Sharia skal bekæmpes med rettidig omhu. (Imamer vier danske teenagere.“Hvis de der små luder-unger udstiller islam på en dårlig måde, walla, så dræber vi dem!”) […]

  Pingback by The Audacity of Dopes Band: “Guns, Guns, Guns!” « Snaphanen — 8. juli 2011 @ 10:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper