5. oktober 2005

Minoritetspartiets kampagne adopteret af Politiken, DR og den øvrige oppositionspresse

Forrige lørdag, den 24. september iværksatte Minoritetspartiet med et læserbrev af formand Rune Engelbreth Larsen en kampagne mod Dansk Folkeparti. Et citat fra Fløjshandskerne af:

Dansk Folkepartis metastaser er trængt ind i public service-kanalernes bredbånd og sendeflade, hvor magtkritiske røster kun overlever på lånt tid, før den nationalistiske tzunamis censur og selvcensur også skyller P1 og DR2 ud i det store medielokum af boligprogrammer og døgnfluestjerner og madopskrifter og brystoperationer.”

Minoritetspartiets kampagne valgte fra første færd at fokusere på Louise Frevert, og Rune Engelbreth Larsen samt Ekskapisten Mona Andersen, fik med hjælp af Politiken og den øvrige oppositionspresse fuld mediedækning. Her fra DR Online:

29/9-05 – Louise Frevert: Send muslimer i russisk fængsel.

30/9-05 – Frevert har fjernet artikler fra hjemmeside.

30/9-05 – Frevert meldt til politiet.

30/9-05 – Ekspert: Frevert overtræder loven:

Folketingspolitikeren sammenligner muslimerne med kræftceller, der kun kan behandles ved strålebehandling eller bortoperation, og dermed går Louise Frevert langt over, hvad loven tillader, siger strafferetseksperten Jørn Vestergaard til Politiken…”

30/9-05 – DF-top banker Frevert på plads.

1/10-05 – Frevert: Artikler var skrevet af webmaster.

3/10-05 – Frevert har heller ikke skrevet bog.
4/10-05 – Freverts webmaster sigtes for racisme.
4/10-05 – Frevert søger orlov fra Folketinget.

4/10-05 – Modstander af orlov giver Frevert orlov.

4/10-05 – Nazi-indlæg på Louise Freverts hjemmeside.

Metastaser er celler fra ‘kræftceller’ og betegnes derfor for ‘dattersvulster’, men som nedenviste illustrationer på ‘humanisterne’s’ website indikerer, så skal politiske fjender ikke blot afhumaniseres – men i bedste islamistiske stil gøres til genstand for en jihad – med sværdet i hånden.

 

DR har som det fremgår af ovennævnte artikler gjort Minoritetspartiets kampagne til sin egen, og selv den absurde Nazi-association blev isoleret set gjort til tophistorie i TVavisen (5/10-05 08.00). DR Onlines artikel om samme:

“Frevert mener ikke, at hun kan være ansvarlig for hvad andre siger på hendes hjemmeside. Men det mener man, at hun er, hos Dokumentations- og Rådgivningscenteret om racediskrimination.

– Hun har givet mulighed for at folk anonymt kunne skrive ind, og dermed hænger hun på ansvaret, siger centerleder Niels Erik Hansen.

Herom har han måske ret. Jeg blev forleden kontaktet af Gladsaxe Politi pga. DIIS-lonnie Bjørn Møllers forargelse over en kommentar til en Urias-postering – som jeg ikke sådan bare lige fjerner. Ytringsfrihed er en herlig ting, og hvadenten det er straffelovens §267 om injurie, eller §266B om racisme der tages i anvendelse, så er det jo tydeligt at jura bliver brugt til at tryne politiske fjender.

Fra dagens JP Århus:

“Selvom sagen er færdig for Dansk Folkeparti, er det ikke tilfældet for Københavns Politi. ‘På baggrund af, at det kom frem, at forfatteren til debatindlæggene på Louise Freverts hjemmesidde er Ebbe Talleruphuus, har vi afhørt ham for overtrædelse af racismeparagraffen i straffeloven. Vi overvejer nu, om Louise Frevert skal afhøres, og om der kan placeres et ansvar hos hende, idet debatindlæggene lå på hendes hjemmeside,’ siger Magnus Andersen, vicekriminalinspektør i drabsafdelingen ved Københavns Politi.

Her tre caps fra TVavisen:

Introduktionen var lige efter bogen:

“Louise Frevert kan stadigvæk ikke holde sin hjemmeside ren for racistisk indhold…”

– og således var Louise Frevert dømt på forhånd, nu hvor DRs hidkaldte ‘ekspert’ (modsat rette vedkommende) ikke var i tvivl om teksternes overtrædelse af gældende dansk lovgivning.

Sammen blanding af news & views så man på tekst-tv:

“Dansk Folkeparti besluttede i aftes, at Louise Frevert tager orlov fra Folketinget indtil 15. november.”

Minoritetspartiets kampagne fortsætter, og der skydes nu med spredhagl. Mona Andersen står selv for en sigtelse mod Camre, og DR Online skuffer naturligvis ikke:

04/10-05 – Camre: Nye anklager mod indvandrere.

“Mens Dansk Folkepartis Louise Frevert er på tilbagetog – hun fjernede i går hele sin bog fra hjemmesiden – så er partifællen Mogens Camre i fuld fremdrift med nye beskyldninger om, at det er indvandrernes skyld, at danskerne føder så få børn, skriver Politiken.

Mogens Camre argumenterer på sin hjemmeside under overskriften “Vestens Endeligt” for, at det er muslimernes skyld, at danskernes befolkningstal daler…”

04/1005 – First Frevert now Camre.

“Controversial opinions and statements appear to be oozing out of the Danish People’s Party at present.”

Pia Kjærsgaard slipper naturligvis heller ikke – fra DR Tekst-tv:

Det har længe været min vurdering, at DF-vælgerne efter utallige polistisk-motiverede racisme-sigtelser/domme er blevet immune overfor sådanne kampagner. TVavisen kunne umiddelbart efter Frevert-indslaget idag meget apropos fortælle at Venstre i denne måneds Vilstrup Univero meningsmåling for Politiken er gået voldsomt tilbage. Interessant bliver det at Dansk Folkeparti er gået hele 1,7 procentpoint frem, selvom målingen er foretaget i perioden 27/9 til 3/10 – dvs. medie-hetzen kan næppe have påvirket partiet negativt. TVavisen valgte naturligvis at gemme DFs fremgang væk ved brug af den brede pensel.

Festen er sikkert ikke slut nu. Dansk Folkeparti har 24 sæder i Folketinget, og hvis venstrefløjen ikke har fundet nogen de kan slæbe i retten og/eller citater de kan basere et mediestunt på, så må de forarges på et lavere niveau. Retten til at anvende det hensigtsetiske argument i flæng har venstrefløjen alle dage betragtet som et privilegie.

På TV2 havde 19-Nyhederne Camre-citater som hovedhistorie, og det var sgu tyndt. Helge Adam Møller mente ikke man kunne sige at islam var en ‘fascistisk ideologi’ eller at islamiske lande var ‘taberlande’ – og det skal han have lov til at mene, men spar os for forargelsen. Hvor var han henne da Per Stig Møller skrev at “muslimske fundamentalister er vor tids nazister” (JP, 27/10-02).

Minoritetspartiet forargedes over at Freverts webmaster kalder muslimer for ‘kræft’ for et samfund, selvom partiet selv i sin indledende krigserklæring anvender lignende analogi om Dansk Folkeparti. Ligeledes skriver en kommentator ved navn Jakob Christiansen i i dagens JP Århus følgende: “I torsdags havde jeg et kort øjeblik lyst til at banke Louisepigen hårdt i hovedet med en højskolesangbog og piske hende med et vådt Dannebrog…”. Problemet eksisterer dog uantastet af den allerstedsnærværende politisk-motiverede forargelse og juridiske spidsfindigheder. Islam er en modbydelig religion, den islamiske kultur er en bet for ethvert velfungerende samfund – og multikulturen som ide er død og begravet.

Links

 • Resultatet af Minoritetspartiets citatjagt.
 • Talleruphuus-artiklerne & Frevert: Kort & godt v) Eskapist.dk (Minoritetspartiets Mona Andersen).
 • Keld Bach’s Press Cuttings – Louise – pigen med de mange talenter. (venstrefløjser forarges over nøgen Frevert anno 1975)
 • Keld Bach’s Press Cuttings – ‘En hyldest til Louise Frevert’. (flere, lidt grovere billeder)
 • Opdate

  5/10-05 – Venstre: DF misbruger orlovsregler.

  5/10-05 – SF´er: Statsadvokaten har berøringsangst:

  “- Sagen om Louise Frevert er bare den seneste i en række af tilfælde, hvor medlemmer af Dansk Folkeparti har udtalt sig racistisk og fremmedfjendtligt, og hvor de tilsyneladende får lov til det”, siger Qureshi. Han undrer sig over at det kun er Freverts webmaster, der bliver sigtet efter racismeparagraffen.

  6/10-05 – Frevert fik sin orlov.

  6/10-05 – Frevert og ulighed prægede åbningsdebatten:

  Louise Freverts (DF) udfald mod muslimer kom i dag til at præge Folketingets åbningsdebat…”

  7/10-05 – Kjer Hansen og Frevert koster V og DF stemmer:

  DF slipper billigt
  Undersøgelsen, som er foretaget i begyndelsen af denne uge, viser også, at Dansk Folkeparti er gået tilbage med 0,9 procentpoint til 12,6 procent af stemmerne.”

  10/10-05 – Caféer boykotter Louise Frevert .

  14/10-05 – Frevert sigtes ikke for racisme.

  14/10-05 – Klager over Frevert-frifindelse.

  7 Comments »

  1. http://img84.imageshack.us/img84/4990/tt0dv.gif

   ;-)

   Kommentar by Madsen — 5. oktober 2005 @ 21:03

  2. Et studie i Fakkelrunes mediemanipulatoriske anatomi – og så vil jeg ikke sætte mig ned på hans niveau og kalde ham en kræftsvulst i vores demokrati.

   Klonmedierne åd den råt. Junkjournalisme i metermål.

   Kommentar by Christian — 5. oktober 2005 @ 22:06

  3. En virkelig smuk mediesymfoni med Tøger Selvgod og DR som dirigenter.

   Vi har autoriteter som DRC og Rune som “eksperter” her på sagen, hvilket tilsyneladende er godt nok til at samtlige medier kan hive stemplet “RACIST” (i sig selv et injurierende begreb) frem og knalde det i panden på månedens udvalgte offer.

   Kommentar by DaLi — 6. oktober 2005 @ 07:16

  4. Test: har prøvet at poste et indlæg her, for langt ? eller slut med ytringsfrihed her også ? :P

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 6. oktober 2005 @ 21:15

  5. Har trådt om denne tråd som om den varme grød, ikke fordi jeg er bange for at udtrykke min mening, men nærmere fordi det i det her tilfælde bliver umuligt at gøre det kort.

   Hvis hele sagen om Frevert ikke startede som en farce, så har den sandelig taget revanche og udviklet sig til gigantisk en af slagsen!

   Så omfattende naragtighed og cirkus ud i politisk korrektHAD skal man lede længe efter, nå nej det skal man faktisk ikke:

   http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php?id=2971118

   Læs begyndelsen af denne artikel:

   http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php?id=2961067

   “Indtil den 30. september 2005 havde Dansk Folkepartis kultur-, uddannelses- og ligestillingsordfører Louise Frevert en mening om muslimer i Danmark.

   Så blev hun politianmeldt for at have overtrådt racismeparagraffen ved at offentliggøre sin holdning på sin hjemmeside.

   Det fik hende til at trække sin mening tilbage og sige undskyld. Endelig sagde hun så, at hun slet ikke havde skrevet indlæggene, som hendes webmaster Ebbe Talleruphuus tog ansvaret for.”

   Ved Gud hun skulle aldrig havde forsøgt at hale noget i land men stillet overfor et uklart spørgsmål, revet ud af sammenhængen se feks:

   “”Der stod blandt andet følgende om de danske muslimer:

   “De mener, at det er deres ret at voldtage danske piger og slå danske borgere ned for fode”.””

   Nej, det var absolut ikke det der stod:


   Vi kender alle nogle muslimske familier – handler hos dem og med dem, og respekterer deres flid og arbejdsomhed. !!!!Udover den hårde kærne af 2. generations drenge!!!!, der hærger i mange byer, møder vi indvandrerne positivt og nysgerrigt og har lært at leve med dem og deres forskelligheder i kulturel levevis – de tilfører måske landet noget “nyt blod” og nogle nye ideer”

   Det med !!!! markerede er hvad de kontroversielle udtalelser falder om, det er aldeles ikke alle indvandrere, eller for den sags skyld alle muslimer, men den HÅRDE OG MEGET HÆRDEDE KRIMINELLE KERNE BLANDT UNGE 2. generationsindvandrere, altså heller ikke alle 2. generations indvandrere som tager en dansk uddannelse og præsterer godt fagligt, dem som tager det arbejde de kan få osv. | . At rosen vi finder i det her citat bliver trukket i land med konstateringen af deres parallel samfund også fører til en parallel økonomi er en anden sag. Men der er nok næppe nogen der er interesseret i en økonomisk facts vurdering af indvandringen, så vidt jeg husker har alt hvad der hat været i den retning peget på minus på bundlinien.

   Senere følger de mere kontroversielle afsnit:

   “De danske love kan slet ikke håndtere disse “vildledte” unge, for de synes at det er os der bør indordne os Islam , og det bliver de hver dag bekræftet i af deres præster og ledere. Det forhold, at de er født i Danmark og taler dansk ændrer ikke på deres grundlæggende indstilling – hvad der så end sker, så de mener det er deres ret at voldtage danske piger og slå danske borgere ned for fode. Hvis de bliver fanget og dømt efter dansk ret har de kun hån og foragt til overs for det – de bliver blot ægte martyrer”

   Igen tales ikke om alle muslimer at man overhovedet kan påstå det er tegn at man har pantsat hjernen hos lavestbydende for at hurtigst komme af med den – undskyld mig – men hvilken planet og verden lever disse mennesker i ? Har de komplet overset at der efterhånden findes en ret stor og ret hærdet og ret ligeglade med alting inklusive “Dansker svin” “fucking Danske ludere” osv. og har man aldrig overvejet hvor en sådan bundløs foragt og mangel for respekt kunne tænkes at komme fra ? Kernen i den gruppe er så hærdet kriminelle at ingen regner med at kunne forbedre dem, så uanset hvad man mener om feks. om artikel forfatterens slet skjulte ønske om at man havde muligheden for dødsstraf, står vi med et reélt problem hvor det kunne være på sin plads at finde en sanktionsløsning som er mere afskrækkende så de mister lysten til at fortsætte deres kriminelle løbebane. Reélt er vi nødt til allerede nu at forvare en lille gruppe på ubestemt tid.

   Fulde artikel fra Frevert.dk her:

   http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php?id=2946997

   Men om så artiklerne indeholder enkelte kontroversielle synspunkter, de var trods alt også i en sektion “som pressen ikke vil trykke” og her menes ikke kun det som det Seidenfandske polit organ ikke vil trykke, så fortsatte farcen i en legen kat og mus, glæde over at have fanget frevert på det forkerte ben uden hun havde overblik over hvad konkret hun udtalte sig, til en lavine af latterlig beskyldninger, dybe indhug i ytringfriheden og over hysterisk reaktion, et par eksempler :

   Kamel Qurashi:

   http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php?id=2962987

   “Frevert har ikke alene talt nedværdi­gende og forhånende om en bestemt befolkningsgruppe, hun har også opfor­dret til vold mod dem, mener Qureshi.”

   Ja dak la os så lidt overbud, inflation er jo ikke nødvendigvis et begreb bare indenfor rammerne af den økonomiske poltik.

   Louise Frevert; uden at hendes rolle i det skrevne er naglet fast med i det skrevne som under alle omstændigheder er ret så tolket her: HUN HAR IKKE MINDRE END OPFORDRET TIL VOLD PÅ ALLE MUSLIMER ? Louise Frevert´s hjemmeside er intet andet end en UBETINGET ? opfordring til at gå ud og pande den nærmeste muslim ned hvis man da ikke er så dum at man kommer til at gøre det ved en Sikh i stedet, undskyld spydigheden, undskyld galden, men lad os da endelig fortsætte denne hårafrykningsprovokerende farce.

   Lars Rasmussen:

   http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php?id=2961067

   “Hendes udtalelser minder om noget, hun har hørt fra nazisterne i Greve, men de stiller jo også op til valget (kommunalvalget, red.), så det kan være, at DF er ved at indgå i et valgforbund med Jonni Hansens DNSB,” siger Lars Rasmussen.””

   Politisk korrektHAD!

   Grundlovens §77:

   “Den grundlovssikrede ytringsfrihed uden risiko for efterfølgende straf eller erstatning er efter retspraksis vidtgående, især med hensyn til politiske emner og andre emner af samfundsmæssig interesse, ligesom massemedierne indrømmes et større spillerum end andre.”

   Men nej om vi lader 2 g. opføre sig som de vil, parallel samfund socialt og økonomisk opstå i vores midte, er åbenbart hips som haps og ikke noget man skal forvente nogen debat rettighed om da slet ikke hvis man drister sig til at gå i detaljer om feks hårdere sanktioner osv. ? Eller hvad er ytringsfriheden egentlig, retten til at lukke floskler og varm luft ud ?

   Farce fra ende til anden som ikke bliver mindre af at man nu i ovenkøbet mener at louise Frevert skal stå til ansvar for hvad der postes på et “FRIT” debat forum på hendes hjemmeside. Hvad web hotellerne som huser DNSP ? hvad bliver det næste ? at folk som har synspunter som ikke er i overensstemmelse med politisk korrektHAD ikke må eje nogen form skrive redskaber og duplikerings maskiner ?

   “Politiet vurderer ifølge Magnus Andresen blandt andet, at det er strafbart at skrive, at “vildledte unge muslimske mænd mener, at det er deres ret at voldtage danske kvinder og slå danske borgere ned for fode”, som det fremgår af den omtalte artikel.”

   http://nyhederne.tv2.dk/baggrund/article.php?id=2964675

   Nu dette skriver jeg!

   Vildledte Jyske Rockere mener det er deres ret at voldtage det danske samfund, fylde Danskerne med narko samt at slå almindelige borgere ned for fode!

   Anklag mig, meld mig venligst, tak!

   Thomas Bolding Hansen

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 6. oktober 2005 @ 21:16

  6. Nej efter det er er skrevet og fortjener bedre skæbne end at blive stoppet af et spam filter :) har jeg publiceret på den blog jeg har men sjældent bruger så den kan gøre lidt gavn – Her findes den kommentar jeg helst så placeret her :

   http://boldings.blogspot.com/2005/10/svar-p-tiltale.html

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 6. oktober 2005 @ 21:36

  7. Rune Engelbreth Larsen: Satanisten der blev islamapologet

   Partistifter Rune Engelbreth Larsen har sundet sig efter Minoritetspartiets mikroskopiske valgresultat ved Folketingsvalget i februar. Han er atter i fuldt krigshumør, og opfordrer i en nylig Politiken-kommentar mod “tidsånden” sin minoritet af tilhængere til at svinge både pen og sværd (det åndelige, forhåbentligt – eller er det krumsablen?) imod alle de “metastaser”. som det onde, onde Dansk Folkeparti har sendt ud i snart sagt enhver afkrog af vort dødssyge samfund. (Kræftparalleller er desværre på mode for tiden!).

   Hvem er egentlig denne Rune Engelbreth Larsen, som er lejlighedsvis på Politiken såvel som på P1? Hvad har han sagt og bedrevet før?

   For det første er han en yngre, humanistisk uddannet akademiker fra Århus Universitet, der åndeligt set er en discipel af satanisten Erwin Neutzsky Wulff, som han har skrevet en varm hyldestbog til (Forsvar for Verden, 1994). Erwin Neutzsky Wulff optrådte – ifølge eget udsagn – som den selvbestaltede og enerådende guru for en gruppe unge intellektuelle, som, drevet af had til kristendommen og almindelig samfundslede, følte sig tiltrukket af “det ultimativt andet”, hvilket de fandt i satanismen.

   Rune Engelbreth Larsen var en af hovedmændende bag det religions- og filosofikritiske tidsskrift Faklen, udgivet fra midten af 1990erne, som til at begynde med vakte stor opsigt og debat i kirkekredse samt også i filologiske (sprogvidenskablige) cirkler, p.g.a. Fakel-folkenes vedholdende, veloplagte og velinformerede angreb på den nye, autoriserede danske Bibeloversættelse, som udkom i 1992. (Den blev anklaget for at være lagt til rette – manipuleret – i henhold til Folkekirkens teologi). Jeg abonnerede i øvrigt selv på Faklen, da der faktisk var mange interessante artikler i tidsskriftet – også om naturvidenskablige emner – og man jo desuden også bør holde sig alsidigt orienteret.
   Faklen blev dog ret hurtigt mere og mere lagt an som et forsvar for alt, der smagte af “multietnicitet” eller “multikulturalisme”.
   Rune Engelbreth Larsen – eller faktisk i højere grad hans kone – følte sig “kaldet” til at være “islams ædle forsvarere”, hvilket førte til et brud mellem Rune Engelbreth Larsen og hans guru og lærermester, Erwin Neutzsky Wulff. Den wulffske intellektuelle satanisme havde nemlig nu, blandt nogle af “disciplene”, fået konkurrance i fascinationen af islam – og som sand guru tålte Neutzsky Wulff naturligvis ikke nogen konkurrent ved sin side. Derfor blev brudet mellem Engelbreth Larsen, og hans tilhængere, og Neutzsky Wulff, og de “Wulff-trofaste”, hårdt og ulægeligt.

   Det blev hurtigt klart, at Rune Engelbreth Larsen aspirerede til en politisk løbebane, selv om guru Neutzsky Wulff ellers bramfrit udtalte, at: “Rune har aldrig tænkt en eneste selvstændig politisk tanke i hele sit liv!”.
   Denne “velmente” advarsel fra Den Kloge Forsvarer for Verden overhørte Rune Engelbreth Larsen dog helt og aldeles. Han fremsatte nemlig i Faklen (nr. 8, sommer 1998) en storladen plan om at bygge en Stormoske i Århus. NU var hr. Larsen endelig trådt i karakter som islams uegennyttige talsmand i Danmark!
   Eller var han?
   I samme nummer af Faklen, hvor de fantastiske moske-drømmerier indgående beskrives, bringes minsandten bag i bladet et digt, benævnt: “Gudindens genkomst”, der – som titlen antyder – er et hyldestdigt til oldtidens frugtbarhedsgudinder, og hvori Jesus optræder under det lidet flatterende navn: “Den Onde”! MEN: Gudinder er ABSOLUT KÆTTERI ifølge islam, og JESUS regnes af muslimer som en STOR PROFET! Så på dette stadium af sin “åndelige udvikling” må det konstateres, at Rune Engelbreth Larsen INTET har forstået af islams ånd og hjerte!
   Man kan da håbe for ham, at han sidenhen har indhentet noget af det forsømte; men jeg tvivler ærlig talt: Minoritetspartiets hensigtserklæring er nemlig at samle ALLE minoriteter herhjemme, heriblandt BÅDE muslimer OG homoseksuelle! (Og DEN går altså ikke, Granberg!).
   I vinternummeret år 2000 af Faklen rabler det helt for den gode Engelbreth Larsen: Han opfordrer i fuldt alvor (eller VAR han FULD?) indvandrerne i Danmark til at anskaffe sig SKYDEVÅBEN (som om mange af dem ikke allerede har det i forvejen) og anviser “behjælpeligt” en legal vej til at komme i besiddelse af sådanne: Man skal blot melde sig ind i en skytteforening, oplyser Engelbreth Larsen med skoledrengeagtig konspirationsglæde! (Denne SNAPSIDE affødte en skarp og hovedrystende kommentar fra “verdensforsvarer” Erwin Neutzsky Wulff – og JEG opsagde mit abonnement på Faklen, som så kort efter gik ind).

   AT Minoritetspartiet ville blive en dundrende fiasko, stod naturligvis lysende klart, så snart vi fik at vide, at professor Niels I. Mayer – der med søvngængeragtig sikkerhed opsøger enhver tabersag – havde sluttet sig til partiet! Desuden er partinavnet i sig selv en fanfare for mindretal og nederlag, som ikke kan tiltrække ret mange muslimer. (For Allah lover jo de troende SEJR!).
   Det skal trods alt anderkendende tilføjes, at Rune Engelbreth Larsen straks trak sig som Formand for sit mikroskopiske parti, da valgresultatet stod klart!

   Rune Engelbreth Larsen har da givetvis mange kvaliteter; men på det politiske felt ligger de pænt sagt IKKE!

   Henrik Ilskov-Jensen

   Kommentar by Henrik Ilskov-Jensen — 12. oktober 2005 @ 21:28

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper