24. juni 2011

Betjent: “Jeg skal ikke ud af bilen, jeg skal ikke ud og løbe efter ham i sådan et område.”

Der er ofte mere virkelighed i poppede politiserier end i TV-avisen. Onsdag aften genudsendte Kanal 5 et afsnit af Politijagten fra sidste år, og i et af indslagene efterfulgte en politibetjent en farligt kørende Volvo til Egedalsvænget i Kokkedal. Da der til sidst kom forstærkning lykkedes det at få manden stoppet og anholdt. Under flugten nåede han, at få “frakendt sit kørekort syv gange”.

Claus, Nordsjællands Politi: Man tænker jo over, hvad han er for en type, hvad han forsøger at slippe væk med, siden han kører på den måde. Så jeg var da klart overbevist om, at han havde sort samvittighed, med noget andet, end bare færdselsloven. …

Jeg er meget sikker på at nu har jeg ham, for han kører ned ad en blind vej. Jeg tror, at nu har jeg fat i den lange ende, så jeg kan få ham stoppet. Man han er så en mere kreativ type…

Speak: Claus kalder forgæves efter hjælp over radioen. Det er helligdag og der er ingen kollega i nærheden.

Claus: Jeg skønner naturligvis hele tiden når jeg kører, er det her for vildt, for farligt eller usikkert, så vil jeg stoppe kørslen, fordi – jeg har familie derhjemme, og når jeg har fri så skal jeg kunne komme hjem til dem. Det er ikke for enhver pris jeg vil have ham stoppet.

Speak: Da jagten fortsætter ind i et boligområde i Kokkedal, får Claus der stadig er uden assistance et nyt problem. Politiet er ikke velkommen hos alle, og er flere gange blevet mødt af stenkast.

Claus: Altså, det er selvfølgelig med i min overvejelser, at jeg skal ikke ud af bilen, jeg skal ikke ud og løbe efter ham i sådan et område. Jeg hører ikke om der er nogen på vej ud og hjælpe mig, så jeg føler mig stadig lidt alene her.

Lige her er der et forældrepar og et lille barn, der lige når at trække barnet ind på en sti – en frygtelig farlig situation. Det skal ikke være for enhver pris, at jeg får fat i ham, for hvis han ender med at køre et barn ned, så vil jeg have hængende på mig, at det er mig der har presset ham ud i det. (der køres i ring på parkeringsarealer)

Jeg har lidt svært ved at finde ud af hvad han vil, men jeg kunne godt forestille mig, at han vil prøve at få nogle bekendte, eller hvad han nu har der bor derinde, til at hjælpe ham, så de måske kan blokere vejen for mig, så han kan slippe væk.

(Politijagten, Kanal 5, 21. juni 2011; Youtube)

Claus: Da jeg spurgte ham derude hvorfor han stak af, så sagde han, jamen, det var bare fordi han ikke havde lyst til at standse. Han følte ikke for at standse i dag.

Oploadet Kl. 10:05 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/26438/trackback

11 Comments »

 1. Det er uacceptabelt med sådanne forhold i Danmark.

  Jeg tror, at den eneste realistiske løsning er at sætte hårdt mod hårdt. Så må politiet have flere midler og mere mandskab, og så må de tage de konfrontationer, der nu engang måtte opstå i de belastede områder. Og så må man håbe, at der efter et vist antal anholdelser, bøder og lignende skabes en forståelse for, at det ikke kan betale sig at overfalde politiet.

  Det duer ikke, at det er politiet, som skal give op. Og så længe det reelt kan betale sig at overfalde politiet med sten og lignende, vil det fortsætte.

  Kommentar by Vest — 24. juni 2011 @ 11:59

 2. Man kunne forestille sig en art “tilkalde-” eller “støtte-gruppe” til brug for politiets mere korporlige opgaver, primært bestående af rutinerede soldater med erfaring fra “Auf”ghanistan eller Irak..?

  Kommentar by Mads — 24. juni 2011 @ 12:06

 3. Man kender det jo fra sig selv: Der er rødt lys, og man føler ikke lige for at standse.

  Man har vel siddet i rundkreds og er blevet spurgt: Hvad synes du selv?

  Så nu ikke så grove over for den unge mand, der givetvis beriger vort samfund. Han har jo bare følelser, og dét er som bekendt kun positivt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. juni 2011 @ 14:59

 4. Hvor er de amerikanske dronefly, når vi har brug for dem?

  Kommentar by Mr. Mavesur — 24. juni 2011 @ 15:54

 5. Slap dog af…
  Sohn, Thorning og Søvndal skal nok hjælpe Jer af med de udskud.
  Eller måske ikke…

  Kommentar by JohnJohn — 24. juni 2011 @ 19:44

 6. Det er vel ikke så svært for betjenten – han kan vel trække sit tjenestevåben og fyre et par velplacerede skud af mod den formastelige?
  Det er sket i kalundborg for et eller to år siden hvor en tyv søgte at stikke af samtidig med at han udsatte andre for fare. Meeeen, det var jo en alm. lyserød normaldansker der dér faldt for politiets kugler.
  Var det en af de “etniske unge” (uhh, al den newspeak!) der havde fået samme tur, var MSM gået i selvsving med hyleriet, og betjenten var nok blevet suspenderet med udsigt til at skulle leve resten af livet under 24-timers beskyttelse ….as usual.
  Dette lyserøde, totalt konsekvensløse vanvid som politiet befinder sig i, er en direkte kurs mod ja…gæt selv.
  Og det værste er, at det stort set er hele europa, der lider under multi-kulti-kolbøtternes hærgen.

  Kommentar by Silent defender — 24. juni 2011 @ 20:59

 7. Ak ja den “stolte etat” glimrer igen med deres fejhed og udulighed !…..GANSKE som sidst !

  Ak som historien gentager sig i disse år !

  Kommentar by Whodares — 24. juni 2011 @ 22:21

 8. @6 og 7.
  Så sandt så sandt.

  Kommentar by Fritz — 24. juni 2011 @ 22:52

 9. Engang var det andefamilier der blev reddet af politiet..

  Politi redder (tilvandret) tæskehold?

  “Omkring klokken 21 fik Nordsjællands Politi en opringning fra en borger, der så, at der var optræk til ballade. Politiet sendte herefter tre til fire patruljevogne til stedet, hvor de fik skilt parterne ad, inden der skete noget alvorligt.

  – Vi får faktisk reddet dem, der kom kørende i bilerne, for de var stadig ikke nok til at matche de andre. Tværtimod. Vi får dem sendt tilbage til København, siger Ole Hestbæk.” (Helsinge 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Optraek-til-masseslagsmaal-under-byfest/Gribskov/artikel/137112

  Kommentar by Liva — 25. juni 2011 @ 16:50

 10. De danske gader og veje bør blive sikrere. Det gøres bl.a. ved at sende de kriminelle udlændinge ud af landet, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by Jørgen — 27. juni 2011 @ 19:46

 11. De mange “flygtninge”(f.eks. fra middelalderøsten, asien og afrika), der har passeret flere sikre lande inden ankomsten til Danmark, bør af den danske stat sendes tilbage til det først sikre land i “flygtningenes” nærområde. Dette forslag vil også gøre de danske veje og gader langt mere sikre.

  Kommentar by Anonym — 29. juni 2011 @ 19:03

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper