10. oktober 2005

DR om George W. Bush: Skør, ond, latterlig, ‘bad bóy’ – i lighed med Jong-Il og Castro

DR Online har lanceret et mini-site kaldet De skrev historie, supplerende en programserie om store personligheder der skrev politisk historie. På sitet finder man flere faktuelle historiske oplysninger, herunder en række letfordøjelige quiz’er. Således ser de to første skærmbilleder ud i Diktatorquizzen – om “de skøre, onde eller latterlige – og ofte på en gang”.

Oploadet Kl. 08:34 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

5 Comments »

 1. Føj, nogen burde undervise DR i demokrati.

  Kommentar by Peden — 10. oktober 2005 @ 10:48

 2. Skamfuldt og fuldstændig absurd. Manipulerende i en sådan grad at de burde skamme sig. Hvis en af jer har mod på det, skulle man gøre Steffen Krentz opmærksom på provokationen.

  Kommentar by KE — 10. oktober 2005 @ 12:29

 3. Har netop selv taget en kopi for at sende den til “U-posten”, men Kim var hurtigere. Har samtidig sendt en mail til DR. Lad os se hvor længe de lader den ligge!

  Kommentar by Mikkel — 10. oktober 2005 @ 14:25

 4. Jeg kan allerede nu forudse det officielle svar fra DR og/eller andre fans af denne særegne form for public service:

  “Enhver multiple-choice test har mindst een mulighed der er absurd. Vi inkluderede her George W. Bush da alle jo ved at han ikke er en diktator. Derudover finder vi det vigtigt, at et demokrati hele tiden vedligeholder evnen til at gøre grim med egne ledere, kultur og religion. Det er jo netop forskellen mellem demokrati og diktatur. Enhver antydning af at DR er ude i et politiserende ærinde, må vi på det kraftigste afvise, og vi skal endvidere gøre opmærksom på, at ingen akademiske undersøgelser endnu har kunnet påvise en politisk skævvridning i DR’s programflade. Faktisk har alle undersøgelser vist er vi er yderst succesfulde i vores bestræbelser på at få vores journalister til at parkere deres politiske holdninger ude i garderoben.

  DR takker for Deres interesse i vores programmer og services, og ser frem til også de næste 100 år at være danskernes foretrukne leverandør af dybdeborende journalistik, grænseoverskridende humor, og højtflyvende tolerance.”

  Kommentar by Mr. Brian — 10. oktober 2005 @ 17:22

 5. Til Mr. Brian

  Milosevic var vistnok den rareste leder af de øvrige svarmuligheder.

  Kommentar by Kim Møller — 10. oktober 2005 @ 17:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper