12. oktober 2005

Poul Schlüters søn i absurd angreb på Dansk Folkeparti – “guilt by association’

Poul Schlüter var medansvarlig for flygtningeloven af 1983, og gik lejligheds i halal som dette citat fra 4. august 1985 vidner om.

“Det er vigtigt, at flygtningene ikke bliver isoleret i ghettoer, men tværtimod inddrages i folkelige, danske aktiviteter… Man vil hurtigt opdage at nogle flygtninge er sportsinteresseret, nogle samler på frimærker, andre er gode til sprog osv. Tusinder at danske familier kan også hjælpe ved at åbne deres hjem en gang imellem og invitere flygtninge på besøg. Så kommer man til at snakke med dem, og hvis det ikke går så nemt med sproget til at begynde med, kan man jo starte med et spil bridge eller ludo.”

Han er givet blevet klogere, men det er mere man kan sige om hans søn, Peter Schlüter der i lighed med kulturrelativisten Kian Schmücker og Lone Skov “al-Qaeda-aktivister” Al Awssi stiller op til Borgerrepræsentationen i København for De Konservative.

Peter Schlüter blev forleden voldsomt forarget over Talleruphuus-læserbrevene, og har derfor på sin hjemmeside skrevet artiklen DF er et racistisk parti for ubegavede nazister (Urias-kopi 11/10-05):

“Kære racistiske politikere i Dansk Folkeparti…
Kære ubegavede nazistiske partisoldater og medløbere, som endnu ikke har fattet alvoren af Jeres fatale og destruktive kurs…

– Louise fra DF er en Racist, som spreder Nazistisk hadepropaganda.
Hun er bange for mørkhårede mænd med hår på brystet.

– Pia fra DF er en Racist, som spreder Nazistisk hadepropaganda.
Hun barberer sig hver morgen og opfordrer til massedeportation af muslimer.

– Mogens fra DF er en Racist, som spreder etnisk udrensningspropaganda.
Mogens ligner en tyrker og har fået nok af danske kvinder.

Han prøver stadig at samle mod til at tage magten som Dansk Folkepartis nye Fører. – Hele partitoppen i Dansk Folkeparti er en flok ubegavede Racister.

Dansk Folkeparti anvender de samme Nazistiske, hadefulde, Racistiske metoder og retoriske skræmmetaktikker, som Adolf Hitler brugte mod jøderne fra 1930 til 1945.”

Efter kritik fra partifæller, Klaus Bondam med flere ændrede han efterfølgende artiklen til Dansk Folkeparti er en nazistisk og racistisk propagandamaskine?, som dog stadig indeholder absurditeter såsom:

“Dansk Folkeparti´s skjulte dagsorden gik omsider op for mig, da én af Jeres Førere, som også er Jeres tidligere Propagandaminister i aftes på TV dels nægtede at undskylde og nægtede at trække Jeres racistiske propaganda og hadske skræmmekampagner tilbage. Dansk Folkeparti bekræftede i stedet på TV, at I pure nægter at efterleve Grundloven og Racismeparagraffen, som er vedtaget til Lov af et demokratisk flertal i Folketinget. Dansk Folkeparti anerkender således ikke længere dele af Dansk Lov. Dansk Folkeparti har derfor ført deres vælgere bag lyset og fået dem til at stemme på Jer under falsk forudsætning. Poul Nyrup fik måske mere ret, end han selv anede, da han for snart ti år siden udtalte til DR: “Dansk Folkeparti bliver aldrig et stuerent parti”. Sieg Heil!

“Det, der agiteter for ude på Nettet er National Socialisme, Religiøs og Etnisk Udrensning. Pokkers uhyggeligt i mine øjne. Fatalt for samfundet.”

“… Ellers går vores samfund i tavst forfald og åbner op for nye rædselsregimer med folkemord på dagsordenen. Lad ikke historien gentage sig. Stop og tænk, inden det igen er for sent.”

Lad os se i øjnene, at Nazismen altså stortrives i visse højreekstremistiske politiske kredse og er vel også repræsenteret selv på højeste sted i vores folkestyre – i Folketinget, men med mandater, som er opnået ved at skræmme folk og føre vælgerne bag lyset.”

Peter 42 år, er uddannet
journalist.

Opdate 19/10-05. Ser ud til at Kian Schücker trods alt ikke er helt håbløs. Fra Jyllandsposten: Peter Schlüter på afveje.

5 Comments »

 1. For god ordens skyld: Peter er ikke uddannet journalist, men uuddannet fotograf. Han er psykisk ustabil og er blevet fyret fra det ene job efter det andet. De konservative må krydse fingre for, at han ikke bliver valgt til Borgerrepræsentationen eller noget som helst andet. Ellers får de virkelig problemer.

  Kommentar by Lama Q — 12. oktober 2005 @ 09:39

 2. Han lyder da ellers som en veluddannet Dansk gennemsnitsjournalist, på den måde hans artikler er blæst for argumenter, prmæisser og logisk diskurs.

  Gad vide om Peter nogen sinde har læst Hitz-Ut-Tahrir’s hjemmeside ?

  Kommentar by DaLi — 12. oktober 2005 @ 09:52

 3. På vegne af de konservative (vælgere), vil jeg gerne undskylde hans hjernebrist. Der er stadig en del konservative som har ondt i numsen over partiets tilbagegang overfor DF, fremfor at fokusere på en mere frugtbar, fremadrettet politik.

  Kommentar by Qwerty Uiop — 12. oktober 2005 @ 10:12

 4. Sidste nyt: Unge Schlüter siger undskyld

  http://www.peterschluter.dk/politik/undskyld.html

  Kommentar by Lama Q — 12. oktober 2005 @ 11:36

 5. Kan vi så konkludere at det er mest synd for P.S.at han sådan har fået lov til at vælte sig i eget skarn i fuld offentlighed?Han har næppe bidraget til et borgerligt system skifte i København.Søren Espersen fremstod da også som et mandfolk i nyhederne,det var ikke noget der kunne hidse ham op.

  Kommentar by PB — 12. oktober 2005 @ 17:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper