12. oktober 2005

Khaled Karroum i Jyllandsposten om den kristne underklasse – et par forklarende citater…

Jyllandsposten har idag valgt at trykke 20-30 læserbreve fra herboende muslimer, som er vrede over avisens Muhammed-tegninger. Her et jeg lige snublede over:

Sig undskyld
Jeg er en de mange, der protesterer over JP’s artikel 30/9 om vores profet Mohammed (saws). Vi kan ikke acceptere det, JP har skrevet. Jeg syntes, det er så ringe, at sådan en person, der er i underklassen, kan nævne vores Profet på den måde. Derfor kræver vi muslimer en undskyldning fra Jyllands-Posten. (Khaled Karroum, Brabrand)

Et par forklarende citater fra dansk islamforskning før den blev multikulturaliseret.

“Selv om de Kristne levede nogenlunde fredeligt Side om Side med Muslimerne, var der dog et Misforhold mellem deres kulturelle Overlegenhed og den Plads Islam gav dem, idet den stemplede dem som Borgere af anden Rang.” (Johs. Pedersen: Islams Kultur. København, 1928. S. 48)

“I 630 blev Mekka besat og Kaba’en renset for alle gudebilleder. Jøder, kristne og persere blev betragtet som andenrangsborgere… (Sv. Aa. bay: Fremmede religioner i nutiden. København, 1982. S. 78)

Opdate. Lidt fra et læserbrev af Mohamed Hassan Mohamed i dagens Kristeligt Dagblad – Krænkelse skader integrationen:

“Efter min mening er noget så arrogant som det her med til at ødelægge integrationen. Hvordan kan vi som muslimer tænke på at integrere os, når vi bliver krænket på den måde? Det kan godt være, at de 12 personer, der har lavet tegningerne, er stolte og prøver på at provokere muslimer. Jeg tænker bare på, om de overhovedet ikke har respekt for noget som helst? Hvordan kan de gå så langt og lave tegninger af Guds profet Muhammed (fred være med ham)?

Jeg synes virkelig, at de går glip af noget. Nemlig noget så smukt som islam. Jeg er glad for, at vi ikke har folk som dem iblandt os muslimer. Folk, der er så hjernedøde at fremstille billeder af en af Guds profeter, bør ikke være iblandt os.

Oploadet Kl. 08:58 af Kim Møller — Direkte link17 kommentarer

17 Comments »

 1. Det er udtalelser som disse der gør, at DK (og resten af Vesten) efterhånden bør se stort på diverse FN konventioner, og begynde at fratage statsborgerskaber fra muhammedanere som Khaled K og iværksætte tvangs-repatrieringer

  Kommentar by Nosferatu — 12. oktober 2005 @ 13:40

 2. ja synd muhammed blev til mere end en simpel landevejs røver, fordelen var ved hitler og stalin var trods alt at ondskaben var så tydelig hos dem – i hvert fald for de fleste.

  Ondskaben i islam gemmer sig bag lag på lag af farisæiske fåreklæder kamoufleret under utopiens blændende lampe.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 12. oktober 2005 @ 13:51

 3. Protest

  Vedrørende billederne om profeten Mohammed.

  Jeg skriver denne klage, for at fortælle Jyllands-posten, at det er yderst uacceptabelt, at krænke vores hellige profet på den måde som de gjorde. Jyllands-posten har givet et klart udtryk af, hvad de mener om Islam som religion, og vist hvordan man kan nedtrykke os, muslimer, ved at bruge vores hellige profet Mohammed som en metode, til at vise hvordan man tror at profeten ser ud.
  Vores profet Mohammed er ikke en hvilken som helst person, i det mindste ikke for os.
  Jyllandsposten har brugt medierettigheden og ytringsfriheden uden at tage hensyn til konsekvenserne. De har med denne handling hånet alt hvad der er helligt hos os, vores profet og religion. Profeten Mohammed er Islamens budbringer for alt hvad der er helligt og fredeligt. Derfor er jeg betynget af det.
  Nu mener jeg at man ikke behøver at kaste med bomber hist og bist, eller at springe sig i luften blandt mange mennesker for at være teorrist. Nej, man skal blot gøre hvad De har gjort. De har brugt Ytringsfriheden og jeres mediefrihed meget dårligt og uden at tage konsekvenserne heraf, det har bevist at blyanten som de bruger mod muslimer er mere end blot en teorristisk handling, er mere end kanonkugler og krudt.
  Er Danmark virkeligt et demokratisk land mere? Har ytringsfriheden grænser? Der står i grundloven, at man kan bruge sin ytringsfrihed, hvis man blot ikke skader andre. Det har nu vist sig at jyllands-postens hensigt var at nedtrykke og slå muslimerne ned. Der er en krig mod muslimer i Danmark, som det er rundt omkring i verden i dag. Danmark som altid har været et land med respekt til alle religioner og traditioner er på vej til at blive det modsatte, hvis man ikke sætter en stopper. Jyllands-Posten har ikke været bedre end Louise Frevert eller hendes webmaster! Men har vist at de er et kompagni med et overskrift der siger: Imod Islam.
  De mennesker i Jyllands-Posten der har været med til at, håne, nedtrykke og volde sorg mod muslimerne er de rene racister om jeg må sige det på denne måde. Nu har jeg brugt min ytringsfrihed, og det vil jeg gør fremover.
  Denne provokation vil vi muslimer aldrig acceptere.

  Kommentar by ghadir — 12. oktober 2005 @ 16:29

 4. Spørgsmål til Ghadir

  1) Nævner JP nogen steder noget om hudfarve eller race ? Hvis ikke hvordan kan du så anklage dem for RACISME ? Jeg skal minde om at anklager om RACISME i sig selv er strafbare i det omfang de er usande. Så, Ghadir ; Hvor har JP udtalt sig RACISTISK ?

  2) Det er sandt at ytringsfriheden begrænses, hvor den er til skade for andre. Men kan disse andre selv bestemme hvornår de tager skade ? Eller er der en objektiv målestok som ALLE , også muslimer, må følge ? Er vi alle lige borgere eller skal muslimer have bedre ret end andre Danskere ?

  3) Taler dit indlæg for at Danmark er a) mere eller b) mindre demokratisk nu når du nævner at JP har brudt ytringsfriheden ? Hvis b) hvorfor piver du over demokrati når du selv ønsker at begrænse det ?

  Mange undrende hilsner over et særdeles selvmodsigende og hyklerisk indlæg, Hr Ghadir !

  Kommentar by DaLi — 12. oktober 2005 @ 17:15

 5. Ja men gør du så bare det kære,men jeg undrer mig over at din religion er en lille tyndbenet fis der ikke kan tåle mosten,med repræsentanter der igen og igen selv bidrager til latterliggørelsen ved egen selvhøjtidelige insisteren på salvelsesfuld andagt og tilhørende underkastelse fra omgivelserne,helt ærlig,er det ikke på tide at vågne op fra den evige forurettede offerrolle og deltage i livet,uden ustandselig at true andre med at fratage dem dette.Vi er i 2005.

  Kommentar by PB — 12. oktober 2005 @ 17:23

 6. “Vores profet Mohammed er ikke en hvilken som helst person, i det mindste ikke for os.”

  Nej den er feset ind på lystavlen, hvad det så kniber med at forstå er at her gælder ytringsfrihed, hvilket først og fremmest betyder retten til kritik, dissens man sandelig også til satire og lave tegninger af hvad som helst.

  Lad os nu endelig ikke glemme at baggrunden for at de tegninger blev var at flere tegnere ikke turde tegne muhammed pga. frygt for at blive slået ihjel eller overfaldet.

  At i gør en simpel tegning til verden undergang og grund til international opstandelse og sorg, samt for nogles vedkommende til en god undskyldning for at bedrive terror og vold, viser da kun ved gud, hvor forskruede i er i hovederne.

  Denne tyran som i kalder en profet som personligt fik manipuleret tilhængere til at slå kritikere ihjel, inklusive en gammel kvinde som havde dristet sig til at skrive smædevers – oh skam – denne morder, narcissist, landevejs røver, farisæer har vi ret til at have vores egen mening om, ligesom i har ret til at havde jeres mening, og i allerede tabte og ødelagte lande som Pakistan, jeres sharia der og dødstraf for gudsbespottelse i relativ fred.

  Men her i Danmark bestemmer endnu andenrangs borgere og vantro som har svært ved at se muhammed som den endegyldige profet med det endegyldige budskab efter det fejlede for gud med de foregående 128000 “se om vi kan ramme den perfekte profet” forsøg.

  I skal kun møde foragt og trods og om nødvendigt næven i jernhandsken for jeres forsøg på at kue dette land, dette folk. Kun møde den kolde skulder overfor hver forventning om at vi skal indrette os i forhold til jer! For det skal vi ikke, dette land er skabt med vores forfædres blod og deres ånd, sjæl og kraft.

  Ved gud skal vi ikke indrette os i forhold til jer, i skal indpasse jer her, eller fly!

  Disclaimer:

  Jeg mener naturligvis ikke med ovenstående at vi overhovedet ikke skal tage hensyn, men er der tale om den ene part skal kræve helt og den anden afgive helt, skal det være jer som afgiver. I må for min skyld halal slagte, begrave døde i hellig jord for jer, osv. Men i skal generelt ikke forvente særbehandling og forvente at bukker og bøjer og lader os kue, så kender i ikke den nordeuropæiske befolkning.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 12. oktober 2005 @ 17:42

 7. Ghadirs definition af undertrykkelse er endog særdeles afvigende fra en almen opfattelse af begrebet.

  Kunne godt tænke mig at vide om Ghadir og ligesindede nu føler sig kaldet til jihad imod Jyllands Posten (eller hele Danmark)?

  I givet fald kan det kun gå for langsomt med at få repatrieret Ghadir og hans trosfæller.

  I er ikke ønskede her.

  Kommentar by Nosferatu — 12. oktober 2005 @ 18:14

 8. Der er nu kun 2 læserbrev + 10 (hvoraf 4 er enslydende).

  http://www.filtrat.dk/index.php?id=P3052

  Så det er kun 10 forskellige. Men avisen skriver at de har modtaget mange.

  Jeg synes vi skal værne om yrtingsfriheden. Det er derfor vigtigt at avisen trykker disse. Faktisk burde man give mere plads til læserbreve, istedet for de sædvanlige pressemeddelser fra AWP og Alev.

  Kommentar by Christian — 12. oktober 2005 @ 20:57

 9. Jeg synes, at det er synd for Ghadir og hans trosfæller. De er under falske forudsætninger lokket hertil af danske landsforrædere. Planen var, at de skulle bane vejen for et socialistisk diktatur. Danskerne er ikke blevet spurgt.

  Nu er det ved at gå op for Danskerne, hvad der er ved at ske. Det bliver stadig tydeligere. Hvis muslimerne får lov til at blive et flertal, vil sharia, håndsafhugninger, fattigdom og anden elendighed blive hverdagen. Hvis de ikke får lov, vil dette effektueres gennem en borgerkrig, der vil koste tusinder af menneskeliv.

  Ghadir må forstå, at Danskerne er trætte af at betale omkring 150 milliarder kroner om året til krigeriske mennesker på bistandshjælp, når de selv har meget svært ved at få økonomien til at hænge sammen.

  Det ender selvfølgelig galt. De eneste der vil gå fri er landsforræderne. Jelved, Nyrup, godhedskleresiet, DR og alle de andre vil gå fri. De vil sandsynligvis endda stå i spidsen på de sejrendes side i borgerkrigen.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Anonym — 13. oktober 2005 @ 11:10

 10. Jeg vil opfordre alle til at melde indlæget om “undermennesker” til politiet for hån og racisme !

  Sjovt som muslimer konstant hyler op om alle andre når enhver kan se at islam er det der er tættest på nazisme, og de selv er de største racister.

  Sådanne “mennesker” skal IKKE befinde sig i vesten, men helst så hurtigt som muligt få et los i røven ud af de respektive lande, og for min skyld må de meget gerne tage deres venstreorienterede medløbere/landsforrædere med når de skrider !

  Kommentar by whodares — 15. oktober 2005 @ 17:38

 11. Jeg vil fraråde enhver at melde nogen eller noget for hån og racisme!

  Resten kan vi sgu godt blive enige om.

  Kommentar by sebastian — 20. oktober 2005 @ 08:49

 12. Til Sebastian

  Helt enig. Hvad er pointen i at kriminalisere HOLDNINGER.

  Kommentar by Kim Møller — 20. oktober 2005 @ 08:54

 13. I har sgu da også selv lavet billeder af profet muhammed ,et hvor han sidder og glor på at folk bliver halshugget ,er det mere flaterene for profeten ………i er så falske og ved ikke hvad i skal finde på af jammer og undskylninger for jeres kriminelle opførsel i DK

  Kommentar by Anne — 4. april 2006 @ 20:33

 14. Anne du er langt ude, gamle kvinde. Den dag lille “søde dejlig denmark” (det var den engang) bliver BOMBET hvis skyld skal vi mon give, 1. at ny-dansker vil integrer sig i denmark. 2. at “søde lille denmark” gik i en ulovlig krig og stadig dræber tusin-vis af civile. 3. at JP gøre grin med religioner/folk/profeter. Hmmmmmm, så svært kan det da ik være folkens. Se jer rundt omkring, vågn lidt op. Da anders fogh krigssvin

  Kommentar by Mark — 2. maj 2006 @ 19:22

 15. Da anders fogh krigssvin

  Kommentar by Mark — 4. maj 2006 @ 09:34

 16. Lav nu den hjemside!!!

  Kommentar by Mark — 4. maj 2006 @ 09:35

 17. SEB I NOLIEN BILLIBAR IR MISSI ULLIDANDA BETTON BINDARE ALINIMOGRAFIO
  JMDJEHNF’
  MCKSMJ
  BILLIBAR IR MISSI
  FROM: ANNI
  TOO: SEBASTIAN ØBERG NIELSEN

  Kommentar by camilla — 9. januar 2007 @ 14:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper