20. oktober 2005

Undertegnede i Jyllandsposten: Hvorfor sigtes Khaled Karroum ikke efter §266B?

Fra dagens Jyllandsposten, et opkog af denne postering som læserbrev.

Mulig sigtelse for racisme?

12/10 kunne man her i avisen læse et læserbrev af Khaled Karroum, der kritiserede Muhammed-tegningerne med disse ord: »Vi kan ikke acceptere det, JP har skrevet. Jeg syntes, det er så ringe, at sådan en person, der er i underklassen, kan nævne vores profet på den måde.« At kristne i det ideelle muslimske samfund er “borgere af anden rang” (eks. Johs. Pedersen, Islams kultur. 1928. s. 48) er ganske vist, men glemmer Karroum ikke, at Muhammed først kultur-degraderede ikke-muslimer efter den verdslige og religiøse magtovertagelse? Karroums underklasse-bemærkning er sanktioneret i Koranen, men ikke desto mindre det mest oplagte brud på straffelovens paragraf 266B, jeg længe har set. JP har på hverdage et oplag på mere end 150.000 stk. og må således have mere end en kvart million daglige læsere. Kunne man forestille sig, at en (kristen) dansker ytrede sig med samme ord om herboende muslimer, uden at det førte til en racismesigtelse?

Oploadet Kl. 08:28 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

6 Comments »

 1. sådan ser verden ud !!jeg tror ikke man kan blive sigtet for diskrimination af majoriteten .PS Danskerne udgør under 0.1 procent af klodens borgere -tænke

  Kommentar by carsten andersen — 20. oktober 2005 @ 11:17

 2. I dagens JP skriver også en Amir Hussain: (om JPs Muhammed-tegninger)
  “Der er brug for en forståelse for de etiske og moralske værdier i den muslimske tro……..” og “…man kan jo spørge sig selv, om folk vil integrere sig i et samfund, der synes, at det er i orden, art deres religion bliver latterliggjort på den måde? Jeg tror det næppe.”
  Så får Hussain lige lavet den sædvanlige muslimske manøvre med “offerrollen” og “det er de andres skyld”. Muslimerne er “ofre” for JPs grove hetz og så er det også deres (og alle vi andre intolerante danskeres skyld) at integrationen ikke foregår!
  Hvor er jeg dog uendeligt træt af at høre denne muslimske rygrads-retorik.
  Nej Amir Hussain. Jeg tror heller ikke at “folk” (læs: muslimer) vil integrere sig i vores samfund.
  Men det har intet med danskerne at gøre. Det er udelukkende muslimernes ansvar og valg.
  Af samme grund skal der heller ikke bruges flere ressourcer på integrationen.
  Derimod skal der iværksættes en omfattende repatriering af roden til miseren: muslimerne

  Kommentar by Nosferatu — 20. oktober 2005 @ 11:33

 3. Jeg haar respekt for folk der går op i sin tro osv, men men helt ærlig kære muslimer tag det som en joke. det er danmark, hvor mange gange har der ikke været en fjollet tegning af jesus elelr gud eller jumfru maria, herre gud siger jeg bare slap dog af, grin af det. Så lange jens Jørgen thorsen ikke har lavet en sex film med Mohammed så kkan jeg ærlig talt ikke se hvad problemet er. Gør selv grin med de andre og i vil have det godt igen. det er jo ikke fordi vi har kastet en bombe. og så grinet. nej det er bare et par harmløse tegninger.

  Kommentar by lars — 20. oktober 2005 @ 15:00

 4. Lars tror, at det her et enestående tilfælde. Det er det ikke – det er bare starten.

  Hvordan ville du selv reagere, hvis du kom til et land, hvor du uden videre kunne kræve og få en bistand mange gange middellønnen i dit eget land. Hvor du kunne kræve hjælp til hoved og røv, og hvor landets statsminister gladelig slikker dine præster bagi, og kalder sit eget folk for tæppeskidere. (Her sigtes til Nyrup og Fogh i skønsom blanding).

  De fremmede har da for længst fundet ud af, at de med bistandsloven i hånden kan smide danskerne på porten. Fra nu af vil kravene vokse eksponentielt: Vi føler os dybt krænkede over at vi ikke kan stene utro kvinder og aflive dhimmier! Osv. i det uendelige. Vi er ude på skråplanet i fuld fart mod dybet. Danskerne troede, at Kofi Annan forsynede dem med penge, og at det var i strid med menneskerettighederne, at de skulle tænke sig om og bestille noget. Danskerne er indoktrinerede til borgerløn og er herligt liv på andres bekostning.

  Selvfølgelig var JP’s tegnerier en provokation. Juste regnede med at den ville give en masse nye abonnenter, og give ham selv frihedskæmper status. Det var med garanti første og sidste gang. Næste gang vil han sikkert agitere imod dem, der er imod moskeen.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Anonym — 20. oktober 2005 @ 16:25

 5. Det lyder som en god ide. En mulig sigtelse fra politiet kræver bare at nogen indgiver en anmeldelse..

  Kommentar by Martin — 20. oktober 2005 @ 17:31

 6. Tja det har jeg nu prøvet, enda allerede dagen efter at skidtet stod til skue…….Og stadigvæk har jeg ikke hørt en lyd !

  Så jeg vil opfordrer så mange som muligt til at overbringe dem en anmeldelse !

  Personligt er jeg dødtræt over at se etnitske danskere få den ene anklage om racisme efter den anden, mens vore gæster åbentbart kan komme med den ene horrible ytring efter den anden, uden der sker en dyt !

  Vore koner,døtre,mødre er på tv kaldt 25 øres ludere, vi bliver jævnligt kaldt vantro,kartofler you name it af vore (UBUDNE) gæster, uden der bliver løftet et øjenbryn, jeg har fået nok……Hvornår får i ????

  Kommentar by whodares — 22. oktober 2005 @ 18:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper