20. oktober 2005

Claes Kastholm Hansen til De Radikale: Richard Florida søger ulighed

Claes Kastholm Hansen om Richard Florida i gårsdagens Berlingske Tidende.

Urimeligt forslag

I et læserbrev til Weekendavisen foreslår Lars Nielsen, Frederiksberg, at de Radikale skulle gøre sig den ulejlighed at læse Richard Floridas seneste bog »The Flight of the Creative Class«, inden de gør ham til deres hofideolog. Hvis de gjorde det, ville de se, at Silicon Valley, som det radikale idol fremhæver, er den region i USA, hvor uligheden er størst. Og de ville konstatere, at Florida påviser, at det er ikke antallet af indvandrere, men spredningen i antallet af nationaliteter, der har en positiv afsmitning på den regionale vækst.

Lars Nielsen har ret. Det kan Groft sagt bevidne, idet vi stadig lider af den i sin tid på universitetet erhvervede uvane at læse, hvad vi udtaler os om, inden vi udtaler os. Men det er et urimeligt krav at stille til de Radikale. For hvis de skulle sætte sig ind i deres idols forskningsresultater, inden de gjorde ham til idol, så blev der for det første ikke tid til at gøre sig lækre over for potentielle vælgere blandt de københavnske cafégæster, for det andet måtte de opgive deres kærlighed til velfærdstaten og tilslutte sig det nye parti Liberalisterne, hvilket næppe ville skæppe i kassen på valgdagen.

stre topper i øjeblikket topper mit hypocracy-index.

Oploadet Kl. 19:35 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer

2 Comments »

  1. “Lars Nielsen har ret. Det kan Groft sagt bevidne, idet vi stadig lider af den i sin tid på universitetet erhvervede uvane at læse, hvad vi udtaler os om, inden vi udtaler os. ”

    LOL!!!!!

    Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 20. oktober 2005 @ 20:28

  2. Flere voldsepisoder blandt skoleelever får nu Frederiksberg politi til at patruljere i gaderne i skolernes spisefrikvarter

    http://www.jp.dk/kbh/artikel:aid=3314466/

    Kommentar by Christian — 20. oktober 2005 @ 22:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper