3. november 2005

Hulemanden Erwin Neutzsky-Wulff om danskernes manglende kultur

Den sene Deadline havde igår følgende program:

Forestillingen “Mesterklasse” på Det Ny Teater handler om Stalintidens totalitære kulturpolitik – og det kan tilbyde forfriskende perspektiver på nutidig kulturpolitik i Danmark. Det mener skuespillerne Nis Bank Mikkelsen og Søren Spanning, der står bag opførelsen af “Mesterklasse”. Men kan man overhovedet forsvare at anskue den borgerlige regerings politik på baggrund af en politik ført i det forrige århundrede? Det mener forfatter og redaktør Erwin Neutzsky-Wulff. Mød ham i debat med forlagsdirektør Morten Hesseldahl i aftenens Deadline.”

Jeg så kun de sidste tre minutter, men nåede lige at høre hulemanden Erwin Neutzsky-Wulff kausere over danskernes manglende kultur og den lyksagelige ved den islamiske ditto. Minoritetspartiet og kredsen omkring Faklen foragter Kristendommen, og deres bidrag til debatten er ikke uden hold i virkeligheden. Men mon ikke deres kritik i virkeligheden mere er rettet mod borgerligheden som ide. Det ville ihvertfald forklare deres falden på halen for islam.

Bonus-agitprop: I morgen er der premiere på Dommeren, som at dømme efter foromtalen og diverse avis-interviews er noget der ligner hetz mod den danske udlændingepolitik og det store flertal bag samme.

Oploadet Kl. 20:09 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

4 Comments »

 1. Det var ellers god underholdning. Hold da kæft en klovn :D

  Kommentar by Jacob — 3. november 2005 @ 21:55

 2. http://www.faux-news.com/stories/2005/04/25/

  Kommentar by Eskild — 3. november 2005 @ 22:32

 3. Svært at undlade at spørge om det var i jagten på en Dansk kultur, langt mere overlegen og knap så grundtvigsk kultur, han i sin blev satanist ?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 4. november 2005 @ 21:51

 4. Det var ekstraordinært morsomt, ja :) Absurd-teater kunne man næsten kalde det. Erwin fik laaang snor, men stemningen var nok nærmest overbærenhed, med hans 70-retorik.

  Indslaget kan forresten ses her lidt endnu:
  http://www.dr.dk/dr2/deadline2230/onsdag.htm

  Baggrunden for indslaget var, at der er lavet endnu et venstreorienteret politiserende teaterstykke. Men igen med et glimrende fravær af diskussionen af det forkastelige i, at teatre misbruger offentlige støttekroner til at udbrede deres politiske budskaber. Budskaber, der som i 70erne er umådeligt ensidige.

  MVH
  Jakob

  Kommentar by Jakob — 5. november 2005 @ 11:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper