30. oktober 2005

TV2 Nyhederne – nu med Rasmus Lindboe

For snart to år siden lykkedes det Information ved avisens politiske rapporter Rasmus Lindboe (i samarbejde med BZ-forskeren René Karpantschof) at få afskediget Tove Fergos pr-rådgiver Henrik Gade Jensen. Erstatningen for de injurierende beskyldninger er forlængst betalt, ikke bare af Information – men også af TV2 som formidlede smædekampagnen til de danske tv-seere. [mere ]

For tre måneder gjorde TV2 Nyhederne sig selv til grin med Triple A-sagen, og kanalen må siges at skrabe bunden rent journalistisk. Hvor vil jeg så hen med det? – Jov, ser du: TV2 Nyhederne har netop ansat Rasmus Lindboe.

Oploadet Kl. 20:06 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

  1. Man kommer langt i livet ved at lyve.

    Kommentar by Christian — 30. oktober 2005 @ 20:42

  2. På TV2 har man en hemmelig plan om at gøre stationen usælgelig, så licensbetalere og skatteydere fortsat skal hænge på foretagenet.

    Kommentar by elefanten — 31. oktober 2005 @ 04:50

  3. O what a tangled web they weave…

    Kommentar by Eskild — 31. oktober 2005 @ 13:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper