26. juli 2011

Venstreradikale ytringer mindsker vold – Højrefløjens ytringer skaber glidebane mod vold

Hvor medierne ynder at sammenligne Anders Breivik med enhver kulturkonservativ skribent, så burde det så klart, at han har mere til fælles med Ted Kaczynski, Timothy McVeigh eller finske Pekka-Eric Auvinen, der tilbage i 2007 koldt likviderede otte tilfældige på sin tidligere skole.

Det kom senere frem, at Auvinen var inspireret af den finske økofilosof Pentti Linkola, der har argumenteret for, at miljøproblemerne kun kunne løses ved en drastisk mindskelse af klodens befolkning. Demokratiet stod som sådan i vejen, og i dette perspektiv gjorde han sig til fortaler for atombombninger af større byer. I den henseende er Linkola ikke langt fra Breivik selv, men milevidt fra Fjordman og højrefløjens bloggere.

I forbindelse med de fleste massakre af denne art har gerningsmændene åbent fremlagt deres motiver, hvad en større gruppe mennesker ideologisk set har været mere eller mindre enige i. Akademisk set er der to fremherskende analyser. Enten har ideologien drevet ham til det (glidebanen) – eller også er det hele at betragte som en gal mands værk, der har fundet sted i et åbent samfund, præget af fri debat og en naturlig renselse (katarsis) af potentielle radikale miljøer.

I 2009 vedtog Folketinget den meget omtalte ‘lømmelpakke’, og under COP15 senere samme år foretog Københavns Politi hundredvis af præventive anholdelser, direkte rettet mod et venstreradikal segment, kendt og berygtet for militans.

Forskerne var ikke i tvivl – ‘lømmelpakken’ og disse urimelige anholdelser, ville radikalisere fredelige aktivister.

“Højere bødestraf og overvågning vil bare bekræfte aktivisterne i, at det er dem mod systemet, og man kan også forestille sig, at de vil reagere skarpere på at blive filmet eller anholdt.” (Flemming Balvig i Metroxpress, 16. september 2009: Lømmelpakke rammer forbi)

“Noget tyder på, at politiet vil slå hårdere og hurtigere ned end nogensinde før. Det kan selvfølgelig være med til at dæmpe optøjer, men det kan også sætte sindene i kog, hvis nogen føler, at deres demokratiske rettigheder bliver krænket… (Rene Karpantschof i Metroxpress, 6. december 2009: Politiets klimatopmøde-kurs kan give ballade)

“Hvis politiet tror, at de kan lamme aktivisterne ved at tage ledere ud, har de fuldstændig misforstået kulturen. Det har en opildnende effekt og er virkelig noget, der skaber vrede og sammenhold.” (Rene Karpantschof i Berlingske Tidende, 15. december 2009: Anholdelse kan opildne aktivister)

Sammenhold ovenstående med en tilfældig analyse af fredagens massemord.

Jeg er jo ikke så overrasket, fordi vi har i Danmark et miljø af forskellige højrenationale grupper, og det begrænser sig ikke til egentlige nazister, det strækker sig også til en række andre nationale grupper, der har nogle tanker, der ligger tæt på de motiver med Breivik i Norge, og de motiver der har drevet ham… Vi har i årevis haft højrenationale grupper der har tanker der minder om Breiviks… Der er jo en forestilling, både blandt nazister og grupper som Den Danske Forening og nogle andre… dermed mener de også det kan komme på tale med væbnet kamp… man skal ikke stirre sig blind på de her nazister, for det er altså i lidt bredere kredse… der er måske nogle hundreder aktivister, og så er der en stribe foreninger og hjemmesider, og så er der sympatisører, måske nogle tusinder… Der er mange der flirter med de her tanker… (Rene Kartpantschof Go’ Morgen Danmark på TV2, 25. juli 2011: Massemorderen har sympatisører)

Når maskerede venstreradikale under anti-demokratiske symboler demonstrerer med militante slagord imod statsmagten, så er det legitime frustrationer, der kan udvikle sig til militans, hvis samfundet griber ind.

Når demokratiske højreorienterede debatterer multikulturens uønskelige konsekvenser for Danmarks fremtid, så er det omvendt konspiratorisk had, og en glidebane mod militans. Samfundet må skride ind.

(maoisten Christian Braad Thomsen i Politiken, 26. juli 2011)

(borgerlige Berlingske Tidende, 26. juli 2011)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/27194/trackback

72 Comments »

 1. Her er endnu et eksempel. Den slår helt klik for politiken…
  http://politiken.dk/debat/ECE1345889/hadet-i-vor-midte/

  Kommentar by Tim — 26. juli 2011 @ 16:08

 2. Væbnet kamp? Krigen er jo igang allerede!
  Jamen, har vi ikke været i kamp mod islam siden 11 sep.?
  Eller omvendt, er islam ikke i kamp mod vesten?
  Tilfældige overfald, terror bombning osv.
  Og hvorfor blev lande opdelt i nord og syd før i tiden? Kommunisme?
  Idag, islam – kristendom.
  Husk, at danske soldater dør i kampen mod islam!

  Kommentar by Peter — 26. juli 2011 @ 16:33

 3. Det er en virkelig god beskrivelse af de virkelige forhold. Det er nemlig sådan de er. De gode er gode lige meget hvor ånddssvagt de tér sig. Og vi vil altid opildne til had. Folk dømmes ikke på deres gerninger, men på deres meninger. Og er man ikke socialdemokrat eller længere til venstre, er man pr definition mindst et af fgl.: ekstrem, fascist, nazist, eller racist. Man kan aldrig være et godt menneske.

  Kommentar by Nielsen — 26. juli 2011 @ 16:44

 4. 2.Peter

  Islam har forlængst erklæret ikke-islamiske lande og ikke-muslimer krig.

  Dette skete, så vidt jeg husker islams historie, allerede da islam ekspanderede fra Den Arabiske Halvø.

  For nogle få år tilbage blev denne krigserklæring gentaget af en af de islamiske ledere – og denne så typisk islamiske, verbale trussels adfærd er efterhånden så velkendt at den virker en anelse trættende, når vi igen og igen skal lægge ører til udgydelserne.

  Eneste forskel er hvem, der udtaler dem !

  The Muslim Brotherhood er f.eks.ganske ferme fordi de har anskaffet sig en “vestlig måde” at udtrykke sig på.

  Men bag alt hvad de skriver og siger ligger truslerne om vores- de urene, 2. klasses mennesker, snarlige enten undertrykkelse eller død.

  Vi burde ikke blive ved med at vende det døve øre til – selvom disse muslimske folk er kedsommelige forudsigelige.

  Kommentar by Vivi Andersen — 26. juli 2011 @ 16:52

 5. Blærerøven Mads Christensen er nyeste navn i de retfærdiges nye, blanke og skinnende sorte bog: http://www.bt.dk/danmark/mads-christensen-til-ofrene-hvorfor-gjorde-i-ikke-noget

  Kommentar by Michael Jensen — 26. juli 2011 @ 16:54

 6. Braad Thomsen, Politiken d. 26 juli 2011:

  “Nu regner ingen vel ikke med, at Krarup vil anbefale, hvad hans åndelige læremester anbefalede i 1543. Men det er naivt.”

  Braad Thomsen, Information d. 24 maj 2011:

  “det er umådelig primitivt at tro, at man nødvendigvis er enig med den, man forstår.”

  http://www.information.dk/269065

  “Krarups forsvar for massakrer på anderledes tænkende og troende har dybe rødder i kristendommen, selv om de steder i Bibelen, hvor Jesus med fundamentalistisk vrede anbefaler tilsvarende massakrer, er fortrængt af folkekirken.

  De tydeligste eksempler findes hos Lukas, hvor Jesus bl.a. konkluderer: »Mine fjender, som ikke vil have mig til konge, før dem herhen og hug dem ned for mine øjne«, (19/27).”

  Braad Thomsens fundementalistiske og hjælpeløst simplificerede bibelfortolkning af en lignelse, ikke Jesu egne ord, men en historie om en anden mand, og det endda i et evangelie som på mange områder (heriblandt kapitel 19) er en efterskrivning og viderefortolkning af Matthæusevangeliet, vil jeg slet ikke komme ind på, for den opmærksomhed fortjener Braad Thomsen slet, slet ikke.

  Jeg vil nøjes med at sige; Christian Braad Thomsen – J’accuse!!

  Kommentar by Michael Jensen — 26. juli 2011 @ 17:49

 7. Der er krafteddermer ingen ende på multikulturelle og humanisternes idioti: Hvis Anders Breivik havde været muslim, havde de talt om tolerance, åbenhed og dialog, sådan at vi alle sammen kunne forstå ham, så han kunne få opholdstilladelse og blive intregreret. Også selvom det var deres egne børn, der var blevet skudt!!!

  Kommentar by Johan Nielsen — 26. juli 2011 @ 17:57

 8. Den største trussel mod danskerne er ikke islam men vores egne medier og landsmænd.

  Kommentar by Fritz — 26. juli 2011 @ 18:02

 9. I den henseende er Linkola ikke langt fra Breivik selv…

  Linkola har aldrig dræbt et menneske. Han er langt fra Breivik.

  Lidt apropos:

  Søren Espersen har valgt at trække sig som blogger “i erkendelse af, at jeg desværre ikke har den nødvendige energi eller tid til at være aktiv på bloggen.”

  http://blogs.jp.dk/susetfrahimmerland/2011/07/25/dette-er-min-sidste-blog/

  Kommentar by William Jansen — 26. juli 2011 @ 18:24

 10. Ja det overskrider kvalmegrænsen,når “medierne” bruger en notorisk voldsmand som “ekspert”!

  Kommentar by karl3447 — 26. juli 2011 @ 18:29

 11. William Jansen:

  Din form for selektive citering er under lavmålet. Sætningen før den du hiver frem er følgende:

  “Demokratiet stod som sådan i vejen, og i dette perspektiv gjorde han sig til fortaler for atombombninger af større byer”.

  Altså, rækkefølge:

  1) Linkola anbefaler massemord for hans ideologiske kæphests skyld.

  2) Breivik gør det samme.

  Var Møller startet med at 1) Breivik gennemførte et sådant massemord, for så 2) at sige at Linkola i den henseende ikke er langt fra Breivik, så havde det selvfølgelig været vrøvl. Det gør han bare ikke.

  Med andre ord: ret op på etikken, og prøv igen.

  Kommentar by Henrik — 26. juli 2011 @ 18:46

 12. Det var en meget tankevækkende sammenstilling. Jeg har forklaret min mor at det kan være jeg bliver hentet af politiet en dag, selvom mit lave aktivitetsniveau på diverse blogs ikke hører til det mest opsigtsvækkende. Nå, vi får se. Interessant at blive udråbt til højreekstrem blot fordi man er aktiv på diverse blogs som er gode til at gennemhulle de moderne myter. Hørte lige at der er kræfter (igen) som vil gøre det ulovligt at skrive under pseydonym. Jeg gad vide hvem der er, som er inden i Runemanden? Eller inden i Uffemanden? Det må de jo så afsløre…

  Kommentar by Høgsbro — 26. juli 2011 @ 18:51

 13. Hvilket af følgende to udsagn er korrekt:
  1. Ifølge Søren Krarup fører socialisme til GULAG og Blekingegade.
  2. Ifølge Søren Krarup fører nationalisme til nazisme og Utøya.

  Kommentar by flemming chr. nielsen — 26. juli 2011 @ 18:54

 14. Hr. Flemming Chr. Nielsen.

  Hvis Krarup vil sige nr. 1, siger ham nr. 1. Hvis man vil sige nr. 2, skal man ikke kritisere nr. 1.

  Så vidt jeg ved, har Krarup ikke angrebet tonen fra dem der vil sige nr. 2, som er dem der angriber tonen fra dem der vil sige nr. 1. Men ret mig endelig hvis jeg tager fejl.

  Kommentar by Michael Jensen — 26. juli 2011 @ 19:12

 15. @Høgsbro
  Det var en meget tankevækkende sammenstilling. Jeg har forklaret min mor at det kan være jeg bliver hentet af politiet en dag, selvom mit lave aktivitetsniveau på diverse blogs ikke hører til det mest opsigtsvækkende. Nå, vi får se. Interessant at blive udråbt til højreekstrem blot fordi man er aktiv på diverse blogs som er gode til at gennemhulle de moderne myter.

  Drop nu den offer-fetichisme. Der er ingen der kommer og henter dig, og ingen der vil forbyde dig noget.

  I den virkelige verden er der langt større chance for at du bliver overvåget af PET hvis du er en del af den yderste venstrefløj end hvis du er en del af den yderste højrefløj.

  Det eneste den nuværende situation kan gøre i den henseende er at skabe mere balance hvad det angår.

  Kommentar by Polyb — 26. juli 2011 @ 19:13

 16. -> Flemming Chr. Nielsen

  Forskere fortæller os, at modstandskæmper-retorik kan få svage sjæle til at ty til vold.

  For et par år siden oprettede du Modstandsbevægelsen mod Dansk Folkeparti sammen med redaktør for et magasin der i 2000 headlinede med “Sådan anskaffer du dig legalt en pistol”.

  Flere af de politikere din modstandsbevægelse er rettet imod, kan ikke gå en tur på Strøget uden livvagt.

  Lad den der er ren kaste den første sten. Krarup er en engel i forhold til dig og dine.

  Kommentar by Kim Møller — 26. juli 2011 @ 19:14

 17. “Drop nu den offer-fetichisme.”

  Hmm..

  “I den virkelige verden er der langt større chance for at du bliver overvåget af PET hvis du er en del af den yderste venstrefløj end hvis du er en del af den yderste højrefløj.”

  Du sagde..? Offer-fetichisme. Ikke..?

  Hu-hej hvor det går.

  Kommentar by Michael Jensen — 26. juli 2011 @ 19:30

 18. @Michael Jensen
  Jeg er ikke en del af den yderste venstrefløj.

  Kommentar by Polyb — 26. juli 2011 @ 19:31

 19. Polyb skrev: I den virkelige verden er der langt større chance for at du bliver overvåget af PET hvis du er en del af den yderste venstrefløj end hvis du er en del af den yderste højrefløj.

  Michael Jensen fulgte op: Du sagde..? Offer-fetichisme. Ikke..?

  WJ: Polybs betragtninger er muligvis forkerte – hvad ved vi egentlig om hvem PET overvåger mest? – men i modsætning til Høgsbro gør Polyb ikke en fetisch ud af egen offer-status, eftersom han ikke selvidentificerer med “den yderste venstrefløj.”

  Kommentar by William Jansen — 26. juli 2011 @ 19:37

 20. “Venstreradikale ytringer mindsker vold – Højrefløjens ytringer skaber glidebane mod vold”

  Ja, det er logikken for mange.
  Det er dog værd at bemærke, at højrefløjens ytringer i denne optik ikke kun skaber vold hos de højreradikale selv. Næ, den skaber skam også vold fra dem, der kritiseres. Husk tilbage på Muhammedkrisen og på alle de danskere, der argumenterede for, at det var YTRINGERNES skyld, at muslimer over hele kloden udøvede vold: Når man kom med den slags ytringer, så SKABTE man voldsmænd.

  Logikken synes at være, at hvis jeg skriver at “Lille Peter er en tumpe”, så skal jeg forvente at:
  1) Nogen tager det som en opfordring til at slå Lille Peter ihjel
  2) Lille Peter selv bliver voldelig mod mere eller mindre tilfældige mennesker
  Og begge dele er tilsyneladende min skyld, fordi jeg spredte det hadefulde budskab, at Lille Peter er en tumpe. Ansvaret ligger i hvert fald delvist hos mig (og dette er uanset om Lille Peter så rent faktisk er en tumpe eller ej).

  For mig at se, sker der en komplet kortslutning af al logik hos mange politiske kommentatorer…

  Kommentar by Vest — 26. juli 2011 @ 20:06

 21. Flemming Chr. Nielsen

  Kim Møllers svar gjorde nok lidt ondt.

  Hvordan synes du selv din statistik ser ud; til trods for at dig og dine kommunistiske venner som Engelbrecht og Braad Thomsen jo ser nationalisme alle vegne, så er det indtil videre resulteret i et nazistisk styre. Det kan vi så sammenligne med socialismen der jo er “virkeliggjort” ganske mange steder på kloden. Med forbløffende ensartede resultater.
  Men det skammer du dig ikke over, og du har ikke noget imod at sidde i båd med folk der dyrker denne had-ideologi ?

  Kommentar by Anonym — 26. juli 2011 @ 20:08

 22. Jeg har endnu ikke stødt på nogle venstreorienterede der vil tage afstand fra sharia

  Kommentar by Tim — 26. juli 2011 @ 20:11

 23. Jeg opfordrer til at vi laver en skillelinie mht til hvad vi accepterer fra Islam, og den går ved shariaen. Hvis du muslim er for, må du rejse, kan du skrive under på at du er imod shariaen, så kan du blive. Det kommer bare før eller senere, og vi kan ligeså godt tage dette emne op nu. Ellers vil muslimer i samfundet skabe så meget ekstra polemik hvilket er uoverskueligt og unødvendigt. Faktisk burde vi allerede at have sat det op i 1980erne. Vi skal have nogle fælles spilleregler, som alle kan blive enige om, og som alle kan forstå i hele Danmark, venstre som højrefløj. Er det for meget at forlange af venstrefløjen? Eller i går måske rent faktisk ind for sharia-lovgivningen?

  Kommentar by Tim — 26. juli 2011 @ 20:12

 24. @Tim
  Jeg har endnu ikke stødt på nogle venstreorienterede der vil tage afstand fra sharia

  […]

  Er det for meget at forlange af venstrefløjen? Eller i går måske rent faktisk ind for sharia-lovgivningen?

  Ja, det gør jeg/vi.

  Vi tror også allesammen på julemanden og påskeharen.

  For fanden mand menneske…

  Kommentar by Polyb — 26. juli 2011 @ 20:21

 25. “@Michael Jensen
  Jeg er ikke en del af den yderste venstrefløj.”

  Lad være med at lægge ord i munden på mig, og forhold dig til dine egne ord, som er det der bliver reageret på. Jeg siger ligeså lidt at du tilhører den yderste venstrefløj, som du siger at Høgsbro tilhører den yderste højrefløj.

  “Polybs betragtninger er muligvis forkerte – hvad ved vi egentlig om hvem PET overvåger mest? – men i modsætning til Høgsbro gør Polyb ikke en fetisch ud af egen offer-status, eftersom han ikke selvidentificerer med “den yderste venstrefløj.””

  Selvidentificerer Høgsbro da sig selv med den yderste højrefløj? Det ved jeg ikke noget om. Jeg kender ikke manden, jeg forholder mig til det der bliver skrevet, og han skriver intet om det.

  Kommentar by Michael Jensen — 26. juli 2011 @ 20:36

 26. @ Tim, du skriver: Jeg har endnu ikke stødt på nogle venstreorienterede der vil tage afstand fra sharia.

  WJ: Tillad mig at introducere mig selv. Mit navn er William Jansen, jeg er venstreorienteret og tager afstand fra Sharia. Læs evt. mere her.

  Kommentar by William Jansen — 26. juli 2011 @ 20:50

 27. I betragtning af sagens alvor vil jeg ikke kalde denstående off-topic ift denne tråd, derimod bare undre mig over, at en halvgammel nyhed om dette ulækre ‘aktive samarbejde’ først nu ser dagens lys i MSM. (Jeg ville f.ø. aldrig betitle Dansk Front for noget så pænt som ‘danske natioinalister’).

  Danske nationalister kamptræner i Rusland

  http://ekstrabladet.dk/112/article1592150.ece

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. juli 2011 @ 20:50

 28. “Når maskerede venstreradikale under anti-demokratiske symboler demonstrerer med militante slagord imod statsmagten, så er det legitime frustrationer, der kan udvikle sig til militans, hvis samfundet griber ind.

  Når demokratiske højreorienterede debatterer multikulturens uønskelige konsekvenser for Danmarks fremtid, så er det omvendt konspiratorisk had, og en glidebane mod militans. Samfundet må skride ind.”

  Det venstreorienterede hykleri kan ikke udstilles tydeligere.

  Flot, Kim…

  Kommentar by Jern Henrik — 26. juli 2011 @ 21:12

 29. @ Spitfire1940

  Ja, det er rimelig langt ude at smutte til Rusland for at lave skydetræning sammen med nazier. Så er man bestemt ikke helt normal. Men det bekræfter bare min idé om hvad for noget afskum Danmarks Nationale Front tiltrækker.

  Kommentar by Vest — 26. juli 2011 @ 21:13

 30. @25

  So what? Venstrefløjen har i årevis og helt åbenlyst samarbejdet med “revolutionære” bevægelser verden over og også været i diverse træningslejre. Uden at det udløste en hysterisk opstandelse i pressen, vel og mærket. Det er jo bare unge mennesker der laver nogle drengestreger.

  Pressens hykleri og hysteri er forudsigelig, men derfor ikke desto mindre vammelt.

  Iøvrigt er det Dansk Folkepartis skyld.

  Kommentar by Tolder — 26. juli 2011 @ 21:19

 31. @ Spitfire1940

  Nu gik jeg ind på DNF’s hjemmeside, og der fremgik det bl.a. at de har været til 2-dages hyggeseminar med David Duke (tidl. KKK-leder) i maj måned… Når de så samtidig skydetræner med russiske nazier, så kan man vist roligt stemple dem som en svinsk flok white power-afskum.

  Kommentar by Vest — 26. juli 2011 @ 21:27

 32. Superliberalisterne må vel være den yderste højrefløj ?

  Kommentar by Tolder — 26. juli 2011 @ 21:29

 33. 15/Polyb:

  “I den virkelige verden er der langt større chance for at du bliver overvåget af PET hvis du er en del af den yderste venstrefløj end hvis du er en del af den yderste højrefløj”.

  Seneste PET-ransagning mod den radikale venstrefløj var mod en brandstifterbande på 6-7 mand for et par måneder siden. Årsagen var omkring 10 brandattentater med millionskader til følge.

  Seneste PET-ransagning mod den radikale (sådan da) højrefløj var i fredags. Årsagen var mistanke om at han havde hængt en plakat op og fjernet den igen efter under et kvarter, uden at anrette nogen skade.

  Kan du mindes tilfælde, hvor PET har ransaget på den radikale venstrefløj på grund af en (én) plakat, som opklæberen selv har fjernet igen?

  Kommentar by Henrik — 26. juli 2011 @ 21:31

 34. Det er en ordentlig bredside venstrefløjen i disse dage fyrer af mod den demokratiske højrefløj, specielt sigtes der på tonen i debatten generelt og på diverse blogs.

  Hvorfor?

  Fordi blogs’ne efterhånden er det eneste medie, hvor ordet kan flyde frit, hvor der ikke er en journalist og/eller chefredaktør henover inden udgivelsen.

  Med andre ord repræsenterer internettet med blogs den ultimative ytringsfrihed, og er dermed en torn i øjet på dem, der ønsker at begrænse denne frihed til de ‘rigtige’ meninger, som det fx. sker i Kina.

  Derfor bliver alle politske modstandere på blogs o.s.v. i øjeblikket forsøgt sat i ledtog med, på alle mulige og specielt umulige måder, gerningsmanden i Norge, så man en gang for alle kan få lukket mediehullet, for hvem har lyst til at blive slået i hartkorn med en sindssyg massemorder? Så hellere tie stille, eller?

  Men det vil naturligvis ikke lykkes!

  Denne blog er et eksempel herpå.

  Hvis vi blot skal dvæle et øjeblik ved den herskende argumentation, vil jeg vil blot, ud over de ting som allerede er nævnt ovenfor, fremhæve nogle ting:

  Argumentationen går på, at tonen i den danske indvandringsdebat (her rammer man DF) og tonen på diverse ‘højreorienterede’ blogs (her rammer man den sidste rest af det frie ord på nettet) er direkte eller inddirekte årsag til forbrydelsen.

  Hertil vil jeg blot argumentere at:

  1) Forbrydelse skete ikke i Danmark men i Norge, som ikke har samme debatniveau som i Danmark. Derfor kan man vende argumentet om og påstå, at manglende debat omkring samfundets problemer, hvilke de end måtte være, skaber fundamentalister og terrorister, så problemet skal snarere findes i Norge end i Danmark. (Lyder logisk ikke?)

  2) Forbrydelsen blev begået mod staten og etniske nordmænd, hvilket jo ikke stemmer med argumenterne, da det ikke var et direkte angreb på fremmede, muslimer eller ikke-muslimer, eller på moskéer eller lign. Derfor er det nok ikke så sandsynligt, at den danske debat om indvandring får en nordmand til at bombe de norske statsinstitutioner, så problemet skal snarere findes i Norge end i Danmark. (Lyder logisk ikke?)

  3) Hvis man kikker på de terroranslag, der har været i Europa (se Berlingske for nogle dage siden) så står den venstreorienterede terror for langt de fleste aktioner, både i internettiden, men jo også før internettet. Det vil altså sige, at der er folk der kan finde på terror, selvom der ikke er en dårlig tone i debatten (der var vel dårlig en indvandringsdebat da RAF begik sine forbrydelser), og selvom de ikke var inspireret af blogs, som jo ikke fandtes!

  Altså må modstanderne af den demokratiske højrefløj finde på noget bedre, for argumentationen holder ganske enkelt ikke, det er blot et slet skjult forsøg på at kvæle debatten, men desværre er der flere og flere der tilslutter sig dette argument (man skulle jo nødigt blive stemplet som sympatisør!).

  Dette noget bedre kunne fx. være, at man på politisk demokratisk vis begynde at argumentere sagligt og nøgternt, men det er måske for meget at håbe på.

  Hvis vi så endelig skal tale om tonen i debatten, så vil jeg tillade mig at sende bolden tilbage, idet jeg på de fleste blogs, som går for at være højreorienterede, gang på gang oplever at bloggen bliver saboteret af folk, som egentlig ikke ønsker en konstruktiv debat, men blot ønsker at læserne skal blive trætte af alle de irrelevante indlæg, som tit og ofte er blottet for argumentation men fyldt med had og intolerance. Det er tit og ofte de samme folk, der bruger denne fremgangsmåde på forskellige blogs, og jeg går ud fra, at målet må være, at bloggeren opgiver sit forehavende. Det er vel ikke særligt demokratisk og da slet ikke god tone.

  Derfor blev jeg også en smule opmuntret midt i den rædselsvækkende sag, som jeg iøvrigt ikke kan forstille mig noget normalt demokratisk menneske på nogen måde kan bifalde, men må fordømme på skarpeste, da denne blog fortsatte sin saglige og syleskarpe argumentation, for den er der hårdt brug for i øjeblikket!

  Forsæt det gode, demokratiske, fredelige og syleskarpe arbejde på Uriasposten Kim! Det er er der brug for!

  Alt andet vil være et kæmpe tilbageslag for demokratiet.

  Kommentar by Per — 26. juli 2011 @ 21:33

 35. http://ekstrabladet.dk/nyheder/terror/

  Jansen efterlyste engang lidt medmenneskelighed i debatter på blogs.

  Så mon ikke vi alle fra højre til venstre kan blive enige om, at når der kommer ansigter på de dræbte, så virker al snak om højrefløj og venstrefløj en smule akademisk ?

  Kommentar by Tolder — 26. juli 2011 @ 21:35

 36. Nu er det jo ikke os allesammen, der kan gøre ligesom Jens Blauenfeldt, og for åben mikrofon udtale, at det havde de skide amerikanere godt af, d. 11 September 2001.

  Kommentar by Ciska — 26. juli 2011 @ 21:37

 37. Vest:

  DNFs samarbejde med Slavisk Union taler sådan set for sig selv, så der vil jeg tro vi er rørende enige. Bare et enkelt spørgsmål:

  Hvordan stiller du dig til black power-folk? Også afskum?

  Kommentar by Henrik — 26. juli 2011 @ 21:41

 38. Jeg vil også lige påminde at de eneste der ikke kan tage afstand fra koranskoler og sharia er venstrefløjen. De er gået så langt at HELE fløjen nu fører valgkamp på arabisk, fordi nu er der mange stemmer at hente her. Det er skammeligt og det er så U-stuerent som det kan blive

  Kommentar by Tim — 26. juli 2011 @ 22:13

 39. @ 31
  Muslimer på SDU går til skydetræning…
  Gå ind på snaphanen og kig med

  Kommentar by Tim — 26. juli 2011 @ 22:15

 40. Lige på kornet Kim. Kan man andet end afsky disse hyklere? Der er gang i mediemaskinen. Helt som forventeligt. Som alle andre her på bloggen tager jeg dyb afstand for denne syge terror handling, men jeg har absolut ingen intension om i fremtiden at glide af på spørgsmålet om den problematiske indvandring af denne grund. Hvad angår Den berlingske avis og deres strammede debatpolitik, så er der såmænd bare tale om endnu nogle meter ned ad den glidebane, som de for længe siden har sat sig op i. Jarlving har givet en “rørende” beskrivelse af redaktionen på dette blad.
  Samlende er han vist af den mening at den, med nogle få undtagelser, består af idioter. (fra nu af et forbudt ord på tanten) Man er fristet til at give ham ret.

  Kommentar by EH — 26. juli 2011 @ 22:16

 41. @ WJ: Tillad mig at introducere mig selv. Mit navn er William Jansen, jeg er venstreorienteret og tager afstand fra Sharia

  Ok. Det er fint, men hvad med dem, som tager beslutningerne i partitoppen? Det var skam dem det er rettet imod.
  Vi ved udemærket idag at der findes sharia i DK…fx fra PET og vi ved udemærket at koranskoler ikke lærer ligestilling og er yderst kontroversielle se masjed.dk.

  Det er bare utroligt at man skal overhovedet diskutere det her. Der skal falde en hammer med det samme at vi forbyder sharia, og hvis du ønsker det, skal du forlade landet.
  Det er der alle partier burde kunne være enige, og det er der vi som samfund skal starte med at bryde med muslimerne at vi finder os ikke i det, fordi de kan selv ikke finde ud af en pind. I stedet for prøver de at snige det ind uden at fortælle nogen om det.

  Man kan ikke sige andet end venstre-fløjen er blevet så SKIDE kiksede at det er til at skrige op over.
  Så kan du godt være du kan sige du tager afstand William, men hvad pokker sker der i toppen? Og at du stadig kalder dig venstreorienteret…puhaaa.
  Det ville bare være dejligt, hvis man kunne gå humanismen og dialogens vej, men sådan går det ikke med Islam og muslimer.

  Og hvis du tror det går godt med indvandrer-drenge, så se med her:
  http://www.youtube.com/user/AtillaAtesOfficial#p/a/u/0/gWOH7s02F10

  Men lad mig høre dine kommentarer

  Kommentar by Tim — 26. juli 2011 @ 22:25

 42. 187 står for:
  187 is a slang term for the crime of murder; it refers to Section 187 of the California Penal Code, which defines the crime of murder. The number is commonly pronounced by reading the digits separately as “one-eight-seven”, or “one-eighty-seven”, rather than “one hundred eighty-seven”.
  The number “187” is reportedly used by gangs throughout the United States as a synonym for murder; this usage has been reported as far away as Florida[1] and Wisconsin
  http://en.wikipedia.org/wiki/187_(slang)

  Du kan tro der bliver KÆMPE problemer med indvandrer drenge i fremtiden. Hvis du kender politimænd har det tæt på livet, kan du snakke med dem.

  Eneste mulighed smid dem hjem. Vi skal ikke finde os i at vi skal importere problemer, og vi kan ikke redde verden. VI betyder INTET i Mellemøstens overskuds population. Vi er en dråbe i havet.

  Kommentar by Tim — 26. juli 2011 @ 22:37

 43. #36. Jeg undrer mig bare over hvor relativt uantastet div. typer som falkeøje har fået lov at boltre sig gennem årene , eks.

  “Krig skal der til for at bevare demokratiet.
  Mener politikerne og politiet det modsatte, så skal de også være mål for folkets krigshandlinger.

  falkeøje

  Det skete under folkestrejken i 1944.
  Da gik danskerne amok.
  De hængte kollaboratører i lygtepælene og kastrerede andre med brødknive.
  Det var Holger Danske ånden, der omsider var sluppet løs.
  Hvornår sker det igen?

  falkeøje

  Kommentar by PBr — 26. juli 2011 @ 22:42

 44. Det er fuldstændig sygt at AFA-Rene og Lenin-Chris (jeg tror han må være medlem af KPiD, han har skrevet læserbrev i Arbejderen) kan få lov til, at optræde som, under forstået uvildige, eksperter. Det eneste de skulle spørges om er deres egne politiske holdninger, hvilket så falder sammen med deres “ekspertise” felt.

  Men det siger alt om stasi folkene hos DDR og andre steder, at det sker. Heldigvis bliver der skåret en skive af troværdigheden hvergang, og de skær selv.

  Kommentar by Hans Und — 26. juli 2011 @ 22:47

 45. Slaget står ved at vi skal have ALLE muslimer i DK til at skrive under på at de tager afstand fra sharia ellers må de forlade landet…det kommer før eller senere, og så skal vi igen ha uendelige diskussioner.

  Kommentar by Tim — 26. juli 2011 @ 22:57

 46. Vor herre bevares, skal man nu gøres til offer (sic) for mennesker uden ironi og humor. For at gøre det tydeligt for de sure løg længere oppe i tråden, så hentyder jeg lidt plat til det faktum at bl.a. Uriasposten med samt kommentarspor er blevet udnævnt til at tilhøre det ekstreme højre. WJ’s kommentar er nærmest direkte underlig i sin blindhed, mens Polyb bare er dum som han plejer. Ups, det var ikke pænt sagt!

  Kommentar by Høgsbro — 26. juli 2011 @ 23:17

 47. @ Tolder,

  Som vanligt fatter jeg ikke hvorfor man ikke bare bruger begge øjne og er 100 pct konsekvent i sin fordømmelse. Er det så svært?

  Danske nazisters aktive våbentræning med evidente russiske killer-typer i Slavisk Union kan da ikke et sekund nogensinde “undskyldes” pga andre danske rabiate voldsdyrkere på venstrefløjen, der samarbejder med tilsvarende typer i Europa. Begge dele er kun at fordømme utvetydigt, punktum. Ligesom hvis medierne afslørede aktiv våbentræning i fx. mellemøsten mellem herboende islamister og deres frænder.

  Jeg går ud fra at du næppe heller ville kalde sidstnævnte for “drengestreger”?

  @ Vest,
  Ja et kig på Dansk Fronts hjemmesider er ikke noget kønt syn. De har sandelig mange gode venner i øst og vest. Men det er altsammen gemt og dokumenteret, forhåbentlig også hos gode folk i PET.

  I øvrigt som altid hatten af for Kim Møllers originale dokumentationsarbejde overfor “ubekvemme og underbelyste sandheder”. Hvad enten man er enig eller fortjener dette slid en langt bredere kreds af læsere og ikke mindst kommentarer – også gerne flere med fuldt bevaret kritisk syn på begge politiske øjne.

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. juli 2011 @ 23:31

 48. @Spitfire1940

  Nu er jeg ikke en del af DNF. Men du er meget meget ivrig i at angribe dem og det lyder til at du tror på hvad ekstra bøtten skriver af sensationsnyheder. Det burde ikke komme som en nyhed at Ekstra bøtten ikke har haft nogen troværdighed i flere år, når de bruger Redox som kilde på hvad “højreekstremister” laver.

  DNF har selv været ude og melde om turen, desuden lagde de selv hele forløbet op på deres hjemmeside af deres Ruslandstur for et år siden. Det er ikke ligefrem det som kendetegner en skjult milits som prøver at bryde samfundet ned vel? Hvordan en jagttur bliver til våbentræning og taktisk træning er mig en gåde. Desuden havde de tre mand til Rusland.

  Kommentar by Lavard — 26. juli 2011 @ 23:59

 49. @ Lavard,

  Man behøver ikke bruge Ekstrabladet til at lede lidt op om DNFs tætte kontakter til de russiske nazister i Slavisk Union, passende usmageligt forkortet “SS”.. Enhver amatør-graver på nettet kan finde masser af dokumentation, selvom DNF selv sikkert lige nu forsøger at rydde hurtigt op på deres hjemmesider og på DNF-forum. (Pinligt så mange 404-fejlmedl man pludselig får, men det vil naturligvis ikke lykkes dem at slette sandheden).

  Et cache-søg på f.eks. “Slavisk Union + DNF”, giver endnu masser af hits, også til DNFs nazi-venner i Rusland.
  Men ellers kig bare her. Svensk TV om den nu forbudte organisation, og indslaget lavet af Bert Sundström, en meget modig reporter, senere smidt ud af Rusland og nyligt næsten knivmyrdet på arbejde i Egypten.

  http://www.youtube.com/watch?v=Grrwk4KetII&feature=related

  Kommentar by Spitfire1940 — 27. juli 2011 @ 00:54

 50. @Spitfire1940

  Jeg tvivler stærkt på at DNF vil benægte deres forbindelse til SS og hvad så? Bare fordi de havde skabt en politisk forbindelse til ligesindet rundt omkring i Europa betyder det så at de vil føre væbnetkamp? Så er de godt nok de dummeste revolutionære jeg kender og hvad har det med Anders Breivik at gøre? Han tilhørte Antijihad bevægelsen. DNF tilhører ikke Antijihad bevægelsen. Hvorfor kører du på den alleredet kendte historie og et årig gamle “nyhed”? Som om det har noget med den artikel Kim Møller har skrevet.

  Min gæt er at du er en troll som prøver at køre kommentarsporet ud på et sidespor.

  Kommentar by Lavard — 27. juli 2011 @ 01:02

 51. @Lavard jeg giver dig ret. Spitfire har ikke læst nok på lektien, og kommer med utilfredsstillende konklusioner. Det er tydeligt han kun kender DNF overfladisk. Men han skal nok komme til den konklusion meget snart, hvis han lægger 2 og 2 sammen.

  Kommentar by Endnu en vantro — 27. juli 2011 @ 01:10

 52. @ Lavard og Endnu en Vantro,

  Hus forbi, jeg er ikke en troll. Jeg lægger skam blot 2 + 2 sammen = russiske nazister våbentræner sammen med DNF-medlemmer. Det er nu noteret i de danske medier og PET – og tak for det. Fortsættelse følger utvivlsomt, og enhver kan selv drage sine konklusioner.

  Kommentar by Spitfire1940 — 27. juli 2011 @ 02:01

 53. Det ABB har gjort er forfærdeligt og et godt eksempel på hvorfor vi skal indføre dødsstraf.

  Efter man er blevet sat i samme bås som ABB, bare fordi man ikke elsker multikulturen, har jeg ændret min holdning til det der er sket, specielt efter st have set dette:

  http://www.dr.dk/nu/player/#/deadline/13958/00:54

  Kællingen er jo sindsyg ! Og set i lyset af at på den ø-lejer dyrkede de deres had til Isral, og ugerne rendte rundt med pelistinenske flag, så er det rigtig som nogen har sagt, “Det er ligesom en hitler-jugent lejer” bare for de røde.

  Så min holdning er takke være de røde, at jeg kold og skide ligeglad med hvad der er sket i Norge.

  Kommentar by Svinet — 27. juli 2011 @ 06:57

 54. @53 Svinet
  Rolig nu.
  Jeg kan kun give dig ret i, at den frivillige dhimmie affaldssæk anita Bad Bundløsdum er lige så sindsyg som massemorderen abb-e. Hun har den samme totalitære holdning og modstander af demokratiet og vil ikke have holdninger der afviger fra hendes egne.
  Hendes håbløse enfoldige kortslutning…øh, konklusion i hjernen, er noget så primitiv beblæst…øh, belæst som taget ud af Holberg komedien! Morlille er en sten, altså Utøya masse morderen siger han er imod masse invasionen af muhammedaner, det gør DF også ergo i lille “pæne” pigens sammensmeltede hjerne, bliver det til at DF er ligesom Utøya masse morderen.
  Én sten kan ikke flyve, Morlille kan ikke flyve, ergo er Morlille en sten!

  Sjovt nok fatter Utøjs kvindeaffaldssækken anita Bad Bundløsdum ikke, at hendes mærkværdige kortslutning…øh, konklusion inkludere hende selv som værende i samme bås som sin ven Utøya masse morderen, der også ønsker at udrydde sine menings modstander.

  Nu kunne det være sjovt! at høre Utøjs kællingens konklusion på hvordan hun opfatter muhammedanerne, der alle har volds manifestet koranen tilfælles, hvori der står at vantro og jøder skal forfølges og dræbes, så må samtlige muhammedaner jo have en forkert holdning!

  ps. lad nu ikke den klamme Utøjs affaldssækkes udgydelser, få dig til at midste jordforbindelsen, ingen mennesker fortjener at blive mejet ned pga deres holdninger.

  Kommentar by li — 27. juli 2011 @ 08:55

 55. @ Tolder, du skriver: Så mon ikke vi alle fra højre til venstre kan blive enige om, at når der kommer ansigter på de dræbte, så virker al snak om højrefløj og venstrefløj en smule akademisk?

  WJ: Helt enig.

  @ Tim, du skriver: Det er fint, men hvad med dem, som tager beslutningerne i partitoppen?

  WJ: Det samme spørgsmål kan jeg vende mod højrefløjen, hvis parti-toppe har haft regeringsmagten de sidste 10 år (dvs. mens den udvikling du beskriver har fundet sted). Er de tilhængere af sharia og islamisering af Danmark?

  Tillad mig at foreslå, at du problematiserer idé-sættet Islam, fremfor “muslimer” eller sågar “alle muslimer.” Muslimer er kun et problem i det omfang de følger Islams mindre sympatiske idéer, og det gør muslimer altså i stærkt varierende grad (variende fra “overhovedet ikke” til “fanatisk følgagtighed.”)

  Det virker som om, at du ranter, fremfor at læse først, reflektere sidenhen og så skrive en kommentar.

  Kommentar by William Jansen — 27. juli 2011 @ 10:41

 56. @47

  “Som vanligt fatter jeg ikke hvorfor man ikke bare bruger begge øjne og er 100 pct konsekvent i sin fordømmelse. Er det så svært? ”

  Breivik var også 100% konsekvent. Jeg bruger begge hjernehalvdele og indtager en pragmatisk holdning, som efter min mening er sundere. Hvorfor skulle jeg fordømme noget som af venstrefløjen og ikke mindst for venstrefløjen er fuldt acceptabelt ?

  “Jeg går ud fra at du næppe heller ville kalde sidstnævnte for “drengestreger”?”

  Det er sarkasme. “Drengestreger” er den betegnelse som Politiet og vensterfløjen konsekvent bruger når folk på venstrefløjen og kriminelle perler skejer ud.

  Kommentar by Tolder — 27. juli 2011 @ 10:42

 57. Jeg er begyndt at blive godt og grundigt bange for det demokrati som vi har. At der er underlige mennesker i randområderne for det politiske liv der vil ytringsfriheden og demokratiet til livs, kan vi ikke komme udenom, men at der er etableret politikere fra etableret partier der ikke mindre end 2 måneder siden stod og hyldede vores grundlov og demokrati, som nu falder over hinandens fødder for at begrænse den frie debat, selvfølgelig for at sikre en “sober” tone.

  Der er kommet et direkteog frygteligt åbent snigløb på debatter og meningsudvekslinger fra disse forvirrede mennesker der misbruger massakren i Norge for at stramme skruen overfor de meningsdannendeplatforme som de ikke kontrollere. Kun højrefløjs debatter skal stækkes forståes, venstrefløjens terrorstøtte, voldsforherligelse og krigsretorik ignoreres på behændigste vis og hysterien er ganske til at tage og føle på.

  Henrik Sass Larsen var en gang en pauseklovn af den mere perfide og intelligensløse type, men jeg må indrømme at efter hans “nu skal vi fjerne statsstøtte til de borgerlige aviser kun” og nu “Vi vil forbyde ‘hadske’ debatter pr. lov”, så er jeg begyndt reelt at frygte ham og hans ligesindede..ISÆR når der ikke er nogen i S-SF-R der kommer ud og massivt irettesætter hans direkte anti-demokratiske ideer.

  Jeg mindes de glimrende ordsprog: “The road to hell is paved with good intentions” og tænker at HSL er lige nu Fandens Brolægger!

  Kommentar by Vantroende — 27. juli 2011 @ 11:01

 58. Vi må ikke mere ytre, hvad vi mener – ønsker S+Sf
  Hvilke Stater, har haft lignende tilstande?
  Og hvordan gik det lige dem?

  S og SF?

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 11:25

 59. Såfremt man ikke mere bare accepterer, vore politikere og EU “kræver”
  deres mål fremmes,skal man udråbes som massemorder-sympatisør?

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 11:36

 60. ..og så holder jeg på fulstændigt det samme, som S i Norge:
  Den sindsyge massemorder SKAL IKKE ÆNDRE MINE TANKER OG MENINGER!

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 11:38

 61. @ WJ
  Ahh det var en sløj kommentar. Den venstre parti-top kan nemlig ikke tage afstand fra sharia og koran skoler. Det er jo først virkelig her på det seneste i de sidste 5 år, at der virkelig er kommet fokus på muslimerne, og at danskerne har fået kendskab til Islam. Højrefløjen kan skam godt, og de tager afstand. Nu skal der bare handles.

  Venstre fl. fører jo netop valgkamp på arabisk, de er ved at få en god portion stemmer hos muslimerne, og så skal man jo være nænsom overfor denne gruppe.

  Nej, muslimer lader sig selv stå i en grå zone, hvor de ikke kommer ud og melder klart ud hvor de står. Så længe de gør det og får lov til at stå i “helle”, så skal vi have en afklaring på hvor meget af islam muslimer tror på, og hvor langt de går.
  Den eneste måde er at der skal sorteres i denne bunke af muslimer, og det kan gøres ved at der skrives under på at de tager afstand fra shariaen ellers kommer der bare flere og flere problemer. Jaja WJ meget basis med Islam og alle muslimer, og det var da lidt en knoldesparker kommentar. VI ved udemærket at det er ikke alle muslimer, men vi bliver nød til at bryde i denne gruppe, da de ikke selv kan finde ud af det. ER du lige landet fra månen? Hvorfor er det demokratiske muslimer ikke længere eksisterer?

  Du må altså lige stramme dig lidt an WJ ved næste kommentar. Det er ligesom du virkelig ikke har gennemtænkt det her. Hvorfor står venstrefløjen ikke stærkere i denne problemstilling…så stigmatiserer jeg dem indtil de tager skarpt afstand og SÆTTER HANDLING bag ordene.
  Du har ikke sat dig ind i problemet tilstrækkeligt WJ. Det er en ommer.

  Kommentar by Tim — 27. juli 2011 @ 11:46

 62. @37, Henrik: “Hvordan stiller du dig til black power-folk? Også afskum?”

  Ja, naturligvis. Om det er white eller black power så er den slags simpelthen for primitivt. Jeg kan heller ikke undgå at bemærke, at de fleste af dem som fremhæver deres egen race som det bedste, oftest selv virker som nogle sørgelige små-indavlede fladpander.
  Når dét er sagt, så er jeg dog ikke en af dem der er overfølsom overfor diskussioner om race. Men så sker det i en biologisk kontekst – ikke en politisk. I politisk sammenhæng bør man snakke om kultur og ikke om race.

  Kommentar by Vest — 27. juli 2011 @ 13:19

 63. @Vest 62.

  Er kultur ikke opstået på grund af et folk? Er vestlig kultur opstået i Afrika eller Europa? Er det bare opstået ud af ingenting? Hvad er der galt med at ville bevare europa etnisk europæisk? at Europa er for etniske europæere og at afrika er for afrikanere og mellemøsten er for tyrkere, persere og semiter?

  Mangfoldighed betyder at etniske europæere skal blive en minoritet i det land deres forfædre har spildt blod for og opbygget. Det vi ser nu er kolonisering af europa af ikke europæere.

  Kommentar by Lavard — 27. juli 2011 @ 13:28

 64. Og hvad laver en 11-årig i en politisk lejr?

  Det ligner “overgreb” og det, der er værre…

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 14:32

 65. Rene Kartpantschof har idag underholdt hele eftermiddagen på TV2 News, hvor bland andet Uriasposten og Trykkefrihedsselskabet bliver nævnt i forbindelse med DNF og “højreekstremister”.

  Har sendt en mail til TV2 news og spurgt hvorfor de bruger en venstreradikal til at kommentere på højreradikale. Der var ingen kritiske spørgsmål til “eksperten” fra nyhedsværten.

  Kommentar by Thomas — 27. juli 2011 @ 19:00

 66. @63, Lavard

  Det er i mine øjne ok at mene at europæere overordnet set skal blive i Europa og afrikanere i Afrika. Det mener jeg sådan set omtrent selv. Jeg mener også at danskere overordet set skal blive i Danmark og Franskmænd i Frankrig. Men det har ikke noget med hudfarve eller gener at gøre. Problemet opstår, når man hævder den ene races dominans over den anden. Det kan jeg ikke acceptere. Og at Afrika som verdensdel er tilbagestående nægter jeg at koble sammen med gener og race. Det har noget at gøre med en kulturel udvikling. Og jeg ønsker ikke afrikansk kultur i Danmark, men om nogen adopterer en sort eller gul dreng, så er jeg da bedøvende ligeglad med det, og hvis det er en ordentlig familie vokser han også op til at blive en ordentlig dansker.

  Kommentar by Vest — 27. juli 2011 @ 19:29

 67. @66 Derfor burde du også vide at DNF og David Duke hverken prædiker dominans over eller had mod andre racer. De er hvide seperatister/nationalister og ikke “white power/supremacists”.

  Immigration and the Moral Right to Save Europe and the West!

  http://www.youtube.com/watch?v=g_eh6DBpAqI&

  Kommentar by Lavard — 27. juli 2011 @ 19:34

 68. @67 Lavard, Denne her bliver vi nok aldrig enige om, og jeg anerkender at du sikkert ved mere om David Duke end jeg gør. Jeg ved blot, at han har været KKK stormester, støtter holocaust-benægtere og har været med til at stifte Stormfront (websitet med mottoet “White Pride World Wide”). Og det er mere end rigeligt til at man aldrig bør pleje omgang med ham, uanset hvor fornuftigt han så måtte lyde i dag.

  Kommentar by Vest — 28. juli 2011 @ 00:29

 69. 34.Per.

  Angående bredsider, så kig ind på Michael Jalvings blog på Politiken og se hvordan venstrefløjens folk gebærder sig : man tror simpelthen det er løgn, sådan fyger det med giftigheder .

  Det forbavsende er bl.a. så kort en hukommelse folk har om deres egne, tidligere verbale adfærdsformer !

  Som sædvanlig må DF lægge ryg til en masse nederdrægtigheder.

  Jeg forstår simpelthen ikke den selvtilfredshed venstrefløjens folk lægger for dagen for ikke at tale om den nærmest ondskabsfulde jubel over at den norske massemorder hverken er muslim eller socialist !

  Og at hans handlinger skulle være grundlagt p.g.a. den verbale og skriftlige modstand mod islamiseringen, som ikke-socialister har ført gennem en del år.

  Den får mere end så hatten passer – og de spænder vidt i deres begejstrede nedsabling : lige fra Gates of Vienna over Daniel Pipes, Uriasposten, Snaphanen m.m.fl..

  For en del år tilbage, faktisk temmelig mange efterhånden, blev jeg rystet over bl.a. Mogens Lykketofts sprogbrug.

  Jeg forstod simpelthen ikke, at en politiker kunne finde på at omtale sine politiske modstandere / tale til dem på den arrogante og nedladende facon som han anvendte + at han tillige anvendte et gloserforråd som jeg ikke troede man ville bruge offentligt, som medlem af Folketinget !

  Undervejs er jeg så blevet belært om noget andet, bl.a. fra den måde Glistrup blev behandlet på, udskammet, nedgjort som han blev.

  Så kom turen til den del af den danske befolkning som IKKE ville den såkaldte multikulturalisme som jeg og mange andre temmelig hurtigt fandt ud af ikke havde med multikulturer at gøre, men derimod at en kultur, vores, den danske, lod til gradvist at blive udskiftet med en anden, nemlig den islamiske.

  Men vi kender alle til hvad der skete de næste mange år, danskerne der ikke ville som de radikale og socialisterne var islamofobe,racister osv..

  Nu står vi så her EFTER den norske massemorders rædsomme handlinger og kan læse hvad der siges på bl.a. Jalvings blog.

  Jeg er en smule rystet !

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. juli 2011 @ 15:09

 70. 53.Svinet

  Det der siges i dette klip bl.a. af Krarup om islam er jo IKKE LØGN !

  Hvis folk havde brugt tid og energi på at sætte sig ind i de islamiske tekster, f.eks. Koranen, hadit/sunnah og shariaen + islams historie, ville de VIDE at det Krarup omtaler står skrevet i den islamiske manual for hvordan muslimer skal erobre og undertrykke de ikke-islamiske lande og befolkninger, nemlig koranen !

  The Muslim Brotherhood har forlængst udgivet en præcis manual for hvordan muslimer skal erobre USA og med hvilke metoder, nemlig i skriftet ” The Project” – en vejledning, som også gælder for Europa !

  Jeg kan af det bl.a. Anita Bay Bundegaard siger kun udlede dette : at man ikke må sige tingene højt, uanset om det der siges er 100% korrekt!

  Det minder om Hirsis og Theos film : INTET var fri fantasi, men korrekt citerede koranvers, der blev anvendt. Og alligevel var det ikke acceptabelt at gøre !

  Hvorfor mon, når der fredag efter fredag i de forskellige mosker overalt i vesten og i de islamiske lande udtales bl.a.de samme koranvers – og at vi selv kan anskaffe os en koran og læse de selvsamme tekster, som den hollandske film refererer I ORDRET OVERSÆTTELSE ?

  Man vil ikke sandheden, man vil ikke have med den at gøre, så den skal forsøges tiet ihjel ?

  DET vil aldrig ske !

  Gid fanden da også, alle disse hyklere og deres manipuleren med virkeligheden som udvirker at vi alle ender i løgnene til op over ørerne, samtidig med de muslimerne bliver stadigt flere og flere lige her midt blandt alle vi urene, 2. klasses mennesker !

  Med os selv vrappet ind i løgnagtigheder om virkeligheden forærer vi selv vores lande og kultur væk !

  Hvad skulle ” de med krumsabler ” når de vantro helt frivilligt gør arbejdet for dem ved at forærer dem det de vil have !

  Løgn destruerer !

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. juli 2011 @ 15:43

 71. Det prellede så helt af på Jagtvejsfolket – og indvandrerbanderne

  Kommentar by l. johs — 30. juli 2011 @ 13:39

 72. Hold op med at føle, I skal forsvare en massemorder, blot fordi I er trætte af indvandringens massemord i VORT LAND!

  Jeg kræver tal på indvandreres mord her i landet!

  Og husk Stoltenbergs bevingede ord: Lad jer ikke kue!

  Kommentar by l. johs — 31. juli 2011 @ 14:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper