27. juli 2011

Henrik Sass Larsen vil bekæmpe den frie debat om multikultur på højreorienterede blogs…

Tilbage i 2008 foreslog EU’s Kulturkomité ledet af den estiske socialdemokrat Marianne Mikko, at bloggere skulle EU-registres, da mediet var et kraftigt værktøj for de ‘less principed’: “They are in position to considerably pollute cyberspace.” Lignende kommentar om ‘debattens økologi’, lød det fra en svensk sociolog tilbage i 2003.

“Retten til at tale må afvejes mod, at de eller den, som taler, også har noget at berige samtalen med. Retten til at tale indebærer også pligten til at udøve ansvar, vi lægger beslag på andres tid. At værne om den offentlige samtales “økologi” har lige så stor værdi som at værne om ytringsfriheden. (KU-professor Margareta Bertilsson i Weekendavisen, 12. juli 2003)

(Poul Nyrup Rasmussen og Marianne Mikko; mariannemikko.ee)

Tjekker man Marianne Mikkos hjemmeside så kan se hende i selskab med Poul Nyrup Rasmussen, der formentligt nød at læse mandagens Politiken, hvor en af hans tidligere ministre, Anita Bay Bundegaard, nu er kulturredaktør og i demokratiets navn vil udgrænse den fæle ‘højrepopulisme’. Når vi taler Politiken og opfordringer til vold, så er der et par sager der ligger lige til højrebenet.

Blandt de faste klummeskrivere er Rune Engelbrecht Larsen, tidligere redaktør for Faklen – et kulturnihilistisk magasin der tilbage i 2000 headlinede med “Sådan anskaffer du dig legalt et våben”. Det var selvfølgelig en provokation, i lighed med Danmarks Nationale Fronts vildsvinejagt i Rusland, men var ikke desto mindre også en opfordring til indvandrere om at bevæbne sig mod højrefløjen. Det rammer nu alle danskere, men ser man bort fra det, så er planen lykkedes over al forventning. I den kontekst er det næsten i småtingsafdelingen at oplyse, at et af Faklens redaktionsmedlemmer tidligere er dømt for at føre politisk dialog med køller.

Jeg husker også en sag fra 2007, hvor en kommentator på Rød Ungdoms hjemmeside opfordrede det autonome Danmark til at bevæbne sig med molotovcocktails i forbindelse med den store Grøndalsvænge-demonstration. Kommentaren blev sporet til ‘Politikens Hus på Rådhuspladsen 37 i København’. Det var her Anita Bay Bundegaard året forinden blev redaktør af lederkollegiet.

Populisme er folkelighed, som Morten Uhrskov, så rigtigt pointerer, og det må et demokrati nødvendigvis være. Folkets vilje, på godt og ondt. Der er ikke noget som helst anstændigt over en Anita Bay Bundegaard, der gjorde journalistisk karriere på DR, før hun blev headhuntet som minister, og her gjorde politisk selvmord med en appel om fri indvandring.

Tirsdag aften kunne man i TV2 Nyhederne se Henrik Sass Larsen læse højt fra Snaphanen.dk, og foreslå restriktioner på bloggosfæren. Det måtte jo komme. Jo længere Danmark når ind i det multikulturelle morads, jo mere ekstremt vil det blive at tale imod udviklingen. Der er en række historiske sandheder, man som konservativ, altid må integrere i sin analyse. Kommunismen er totalitær per definition, Islam er totalitær per definition – og så den mere kontroversielle – intet land har nogensinde nedlagt sig selv uden blodsudgydelser. Danmark skal ikke være et eksperimentarium for groteske ideologier – det gælder Anita B. Bundegaards teoretiske multikultur, men det gælder også Anders B. Breiviks bizarre ‘revolutionære konservatisme’.

TV2: … nu ønsker socialdemokraterne også at indføre en række færdselsregler for, hvad man må sige på danske hjemmesider, blogs og debatfora.

Henrik Sass Larsen, S: Vi må sikre, at de mennesker som udgiver de hersens sider holder øje med, og er medansvarlig for hvad det er der bliver udgivet. Det kunne være et første træk, der kunne være meget sundt. Det næste man kunne gøre, er jo at sikre, at det bliver enkelt og effektivt, at komme efter folk som kommer med den type ytringer.

(læser højt fra en kommentar af ‘Charles Nielsen’:) ‘Politikerne med deres uansvarlige politik skal have en del af ansvaret. Havde politikerne, i den røde afdeling, samt den røde afdeling af befolkningen ikke ladet sig invadere af de muslimske vandaler. havde denne her situation ikke opstået i Norge.’

TV2: Det er blandt andet ytringer som disse Henrik Sass Larsen ønsker ud af debatterne.

[…]

TV2-vært: Henrik Sass Larsen ønsker også det skal blive sværere, at optræde anonymt på blogs og hjemmesider sådan som man kan gøre det i dag.

(Snaphanen, 26. juli 2011: Anstændigheden kigger Snaphanen i kortene)

Jeg ved ikke hvad Sass Larsen konkret vil have redigeret ud af den pågældende kommentar eller mere generelt fra den politiske bloggosfære, men det gør heller ikke den store forskel, for Uriasposten vil også fremover indeholde kommentarer Sass Larsen og andre vil finde “absurde, barnlige, racistiske, tåbelige, ubehagelige” – som jeg for flere år siden understregede her.

Hvis Sass Larsens sarte følelser krænkes af tonen her på siden, så kan han godt placere det store glas med lykkepiller til venstre for fladskærmen, for det bliver ikke bedre. Jeg sletter selvfølgelig fortsat opfordringer til vold, såsom denne kommentar der tikkede ind kort efter Oslo-massakren fra en ‘loreèn’, der mente ‘Jørn’ kunne finde på at gøre ‘noget lignende’ – hvis altså, han (og ligesindede) “ikke stoppes i tide”. Det hele blev efterfulgt af adresseoplysninger…

(‘Loreén’ opfordrer til vold; Uriasposten, 23. juli 2011)

“Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres”, står der i den danske Grundlov, og uanset hvad Socialdemokraterne (Dansk Folkeparti) Folketinget og EU end finder på, så findes der kompetente IT-folk i mit bagland, der hurtigt finder en løsning på juridiske benspænd. Hvis nationalstaten er blevet en anakronisme, som det hævdes, så har globaliseringen trods alt også sine fordele. Den frie debat kan man ikke stoppe.

Selvom medierne lader de større blogs tegne af tilfældige kommentarer, så er det ikke lykkedes dem at finde et eneste tekststykke der overtræder gældende dansk lovgivning. For min skyld må medierne godt betegne stenkastere og brandstiftere for ‘unge’ og undertegnede for ‘højreekstremist’, det falder i sidste ende tilbage på dem selv, men jeg kan da godt lide den udlægning antropolog Stine Krøijer gav i Weekendavisen, tidligere på måneden: nedladende etiketter er udtryk for ideologisk bævren.

“I afhandlingen beskæftiger Krøijer sig også med betegnelsen »de unge«. At man er begyndt at kalde de venstreradikale dette, ser hun som et symptom på samfundets syn på dem. Man tager dem ganske enkelt ikke alvorligt. I stedet ser man dem netop som unge, lettere forvirrede eksistenser, der nok skal vokse fra deres forvildelse med tiden.

»De fleste er jo mellem 18 og 30 år gamle. Man kan diskutere, om de er unge eller rent faktisk voksne mennesker. Man burde i det mindste se dem som politiske subjekter,« siger hun.” (Weekendavisen, 1. juli 2011: En krop af demonstranter)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/27222/trackback

73 Comments »

 1. S og ytringsfriheden?
  Må jeg lige minde dem om, at samme indstillinger tilbage i tiden forsvarede de “små”
  http://www.youtube.com/watch?v=tqaEdk4Jsko

  Hvordan er det sket, at de nu ikke mere ønsker at bevare vor lille kultur?
  Nu “kræver” de, vi indordner os?
  Hvor er den respekt fra før?

  De majer os ned med EU og konventioner!!!
  Nu – vil de have et meningsforbud!

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 12:30

 2. Testen skal stå ved om muslimer i DK vil skrive under på at de ikke går ind for sharialoven. Hvis de gør er det direkte hjem til Mellemøsten.
  Jeg forstår ikke at muslimer ikke kommer ud og taler omkring hvordan de vil leve deres liv og hvilken ændring det vil have på samfundet. Det er ligesom de laver alt i stilhed og man skal tage dem i deres ugerninger og fange dem i pervese livsanskuelser.
Man skulle lave følgende til alle muslimer i DK. De skal skrive at de tager afstand fra sharia og underskrive det (muligvis skal der være flere punkter), hvis de ikke kan skal de til Mellemøsten.
Det bliver nød til at blive lavet simpelt så alle kan være med. Ikke ligesom tariq ramadan, der bruger evigheder, på at knudre mudre emner der kan gøres rimelig simple. Dette er løsningen på vores muslim problem, at man tager og cutter Islams højreside ud af samfundet, og kun godkender muslimer der er reformvenlige, kan acceptere andre og ikke tager den bog så skide seriøst. Der skal simpelthen screenes langt bedre, og der skal smides muslimer hjem, før det her projekt kan lykkes.
  Det er sådan at vi skulle have tænkt i starten. Hvem er vi og hvem er de, og hvad skal vi acceptere fra Islam, mens vi stadig har magten, for der er ting vi skal tage stærkt afstand fra, og det kan være bloggeren her kunne svare på det?
  Det er pudsigt at vi ikke kan prøve modsatte eksperiment: Kristne i muslimske lande, fordi vi ved allerede at de bliver slået ihjel, og deres kirker brændes af. Desuden vil ingen fra vesten bo der med alt deres racisme. Skal der ikke være en vis lighed her? Det er idiotisk at vi importerer problmerne ind i vores samfund fra muslimske lande. Det vil sige at dem der har forfulgt kristne bliver uden videre godkendt til at bo i vores land. Gad vide hvor mange vi har af dem her i landet? 50.000-200.000? Ja de har jo lukket sig selv af for samfundet i deres ghettoer, og de viser bevidst at de er muslimer ved at bruge det vha påklædning. Er dette ikke absurd og provokerende?
  Der skal ikke herske tvivl om at venstrefløjen er skyldig i de importerede problemer vi fik ind ad døren i 1980erne og 1990erne og opefter. Hvad har de tænkt sig at gøre ved det? Har de overhovedet tænkt på at komme med en indrømmelse og en undskyldning?
  Jeg opfordrer til at vi laver en skillelinie mht til hvad vi accepterer fra Islam, og den går ved shariaen. Hvis du muslim er for, må du rejse, kan du skrive under på at du er imod shariaen, så kan du blive. Det kommer bare før eller senere, og vi kan ligeså godt tage dette emne op nu. Ellers vil muslimer i samfundet skabe så meget ekstra polemik hvilket er uoverskueligt og unødvendigt. Faktisk burde vi allerede at have sat det op i 1980erne. Vi skal have nogle fælles spilleregler, som alle kan blive enige om, og som alle kan forstå i hele Danmark, venstre som højrefløj. Er det for meget at forlange af venstrefløjen? Eller i går måske rent faktisk ind for sharia-lovgivningen?
  Hvis vi ikke gør det, så ved jeg ikke hvad det skal ende med. Vestre ekstremister accepterer islam ekstremister

  Kommentar by Tim — 27. juli 2011 @ 12:57

 3. Man er hvem man er blevet fortalt hvem man er de første 13 år af sit liv. Islam er EKSTREM gode til at sende deres børn i koranskoler, putte dem i islamisk tøj, slør og dragter, indoktrinere dem islamisk og sende dem i koranskoler. Vi har et kæmpe problem her, og vi skal have lagt en linie hvad vi accepterer af Islam. Nej til koranskoler, nej til sharia, og de skal skrive under på det, og nej til religiøse/politiske symboler i offentligheden.

  Hvis muslimer ikke kan skrive under på at de tager afstand fra sharia, så smid dem af ud af landet!

  Vores venstrefløj
  Nu har vores venstrefløj i stor grad bragt Mellemøstkonflikten ind i vores eget land. Hvilke tåber. Det er simpelthen utilgiveligt.
  Islams frembrud i Europa, 43:20. LYT ALLE DANSKERE!
  http://kitmantv.blogspot.com/search/label/bernard%20lewis

  Kommentar by Tim — 27. juli 2011 @ 13:20

 4. Gider slet ikke lange indlæg om emnet
  Vi må ikke “MENE” mere?
  Pga en mulig sindsyg norsk masseorder?
  Det skulle så sige ALT!

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 13:21

 5. Nu hvor vi igen igen taler om at vores landsforræderiske politikere som igen igen vil skide på vores grundlov, så er det værd at huske at de landsforræderiske politikere allerede lige efter 2. verdenskrig forbød en bog som handlede om det danske politi under krigen, bogen er så vidt jeg ved stadig forbudt.

  Og at høre den formodede korruptions mistænkte saSS larsen udtale sig om ytringsfrihed er fandme en ækel rødfascistisk joke.

  Kommentar by Fritz — 27. juli 2011 @ 13:21

 6. I bliver jaget vildt.

  Kommentar by Hugigen — 27. juli 2011 @ 13:23

 7. OFFTOPIC
  Tim kan du ikke droppe dine copy paste indlæg, det er jo det samme i alle tråde på siden. hold dig til emnet, det kan du jo godt med gode indlæg

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 27. juli 2011 @ 13:30

 8. @Fritz: Hvilken bog?

  @Hugigen: Hvem?

  Men jeg synes nu også Sass er for langt ude dér. Egtvedpigen siger det et sted – Hr. B’s forberedelser er fra før Uriasposten opstod. Omvendt er det vel en del af erkendelsen at fløjene har helt usammenlignelige aktionsmetoder – derfor skal en debat vel være velkommen, også om hvad der skal være tilladt.

  Kommentar by Scavenius — 27. juli 2011 @ 13:30

 9. Kim Møller: Godt at du tillader hårde udtalelser på din blog samtidig med at du sletter opfordringer til vold og chikane. Bliv ved med det. :-)

  Kommentar by Vest — 27. juli 2011 @ 13:47

 10. @8. Scavenius,

  Efter hvad jeg har fået oplyst, så hedder bogen “dej og sorte fingre”. Den skulle være skrevet af en politibetjent, og skulle efter hvad jeg har fået fortalt handle om vores korrupte politi(under krigen).
  Det er jo en gigantisk skandale og en undergravelse af hele vores retssamfund, når de skide landsforrædere til politikere kan forbyde OG beslaglægge dansk bog.

  Kommentar by Fritz — 27. juli 2011 @ 14:02

 11. Det er MEGET vigtigt, at S lynhurtigt fortæller os, hvad vi må mene!!!
  Ellers kan alt vel gå helt galt?

  Har skrevet til Helle Thorning for at få retningslinjer for, hvad jeg må mene.

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 14:06

 12. Hvor er det tragisk/komisk at hver gang der sker en massakre, så trækker den håbløse rød fascistiske elite i tinsoldat strækmarchen imod højrefløjen. Er det islamister der terror massakre, så er det fordi TONEN er skyld i det eller jøderne eller DF. Er det AFArter fra venstrefløjs fascisterne der smadre anderledes tænkende, så er højrefløjen selv skyld i det, fordi TONEN er forkert og holdningerne. Sådan kunne jeg blive ved og ved, det er ifølge de småtbegavede totalitære røde og lyserøde fascister, altid højrefløjens skyld alene.

  Derefter er de lyserøde totalitære fascister ved at falder over hinanden, for at få stoppet TONEN eller retter de forkerte!!!! holdninger, vi skal alle sammen tie og beundre den røde fløjels! maves Kejserlige klæder. Ellers er man for dum og ubegavet til at kunne se og forstå den fine silketråds klædelige usynlige underkastelse…øh, undersøm.

  En flok hylende ulve hyklere i Fåreklæder, vil jeg mene.

  Hvis rød fascisterne mener den muhammedanske invasion er en sådan velsignelse og berigelse for os alle, jamen, så må det da være den letteste ting i verden, bare at oplyse os om hvad denne muhammedaner invasions berigelse består i, istedt for ensidigt og arguments frit bare at skrige racister efter os, der ikke kan se den fine usynlige “berigelse”…

  Forøvrigt er det lidt tankevækkende, at Pølletiken kun samler på underlige taber skribenter såsom rune satans englebræk og den politiske selvmorder fhv økonomiske flygtninge minister Utøjs anita Bad Bundløsdum. Det er lizzom der går en usynlig lyserød fascistisk grim silketråd…. gennem ansættelserne af Pølletikens fantast skribleri personager.
  Faktisk må Pølle Nytårshat rasmussen være selv skrevet til posten som kommende silketråd…øh, chefredaktør af das-bladet Pølletiken.

  Kommentar by li — 27. juli 2011 @ 14:07

 13. @6
  Det opfatter jeg som en trussel!
  Spørg lige S/Sf – om du har lov til at mene det.

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 14:12

 14. Mon Hr. Sass Larsen personligt kommer og køre os væk på ladet af en lastbil, hvis vi kommer til at sige noget han ikke bryder sig om?

  Kommentar by Jacob Andersen — 27. juli 2011 @ 14:14

 15. -> Scavenius (og andre)

  Nu har jeg ikke læst manifestet fra start til slut, men det er ikke min vurdering, at Breivik startede planlægningen i 2002, men først henimod 2008-09. For mit vedkommende ændrer det intet. Hvis man kan læse opfordring til massemord ud af Uriasposten, så kan man læse det ud af alt. Jeg er enig med GOV og Fjordman i alt væsentligt, men er ikke særligt kommenterende og ikke så vild med krigerretorikken som andre blogs og organisationer excellerer i. Ikke fordi det støder mig, men fordi det mudrer debatten, og jeg orker ikke debat om debatten.

  Nu var det så en højreorienteret nordmand der fik held til sit forehavende, og så er højrefløjen et stort problem. Ingen perspektiverede da en hollandsk venstreradikal myrdede Pim Fortuyn, og der er stadig mere end 30.000 danskere medlem af Modstandsbevægelsen mod Dansk Folkeparti, herunder flere med domme for politisk vold. Pia Kjærsgaard har været udsat for overfald flere gange, og det virker bizart højrefløjen skal holde op med at kritisere multikultur, alt imens venstrefløjen åbent associerer sig med erklærede militante. For en lille måneds tids siden afholdt 3F et støttearrangement i samarbejde med Antifascistisk Aktion til fordel for terrordømt. Ikke en avis fandt det værd at nævne.

  Kommentar by Kim Møller — 27. juli 2011 @ 14:16

 16. NU laver politiken hate-speech igen
  http://politiken.dk/udland/ECE1346690/terroristens-holdninger-kom-fra-netvaerk-stiftet-i-koebenhavn/

  Kommentar by Tim — 27. juli 2011 @ 14:36

 17. @Fritz: Tak.

  Kommentar by Scavenius — 27. juli 2011 @ 14:39

 18. Man sætter uvilkårligt lighedstegn mellem rigsdagsbranden i Berlin i trediverne og begivenheden i Norge.
  Rigsdagsbranden i Berlin blev også brugt som påskud af Hitler til at slå hårdt ned på alle, der kunne tænkes at være i opposition til ham.
  Sådan handler alle, der ønsker et undertrykkende samfund.
  Derfor er det bydende nødvendigt at alle frihedselskende danskere bliver hjemme på valgdagen i protest mod politikernes undertrykkelse af folket.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 27. juli 2011 @ 15:00

 19. @Kim Møller
  Jeg er enig med GOV og Fjordman i alt væsentligt

  Inkluderer det hele Eurabia-tankegangen (også kendt som Eurabia-konspirationsteorien)?

  Kommentar by Polyb — 27. juli 2011 @ 15:11

 20. Vårt svar er mer demokrati, mer åpenhet og mer humanitet.
  – Jens Stoltenberg (en anden socialdemokrat)

  Kommentar by William Jansen — 27. juli 2011 @ 15:12

 21. -> Polyb

  Jeg har ikke læst noget om Eurabia af GOV og Fjordman, men lad os bare sige det, så slipper jeg for pseudo-debatten, og du kan gå direkte til din blogpost om min ondskab.

  Kommentar by Kim Møller — 27. juli 2011 @ 15:13

 22. Sass Larsens udtalelser er populistiske, lige nu er de populærer. Han forsøger at slå politisk plat på en dybt trakisk og forbryderisk handling.
  I øvrigt er hans forslag formodentlig grundlovsstridigt!

  Kommentar by Grisling — 27. juli 2011 @ 15:17

 23. Hvorfor kommer jeg til at tænke på dem med de to knappenåle på den røde plads.

  To knappenåle går over den røde plads.
  Den ene til den anden; Shhh, der går en sikkerhedsnål bagved!

  Jamen, det er jo det, de er ude på. Her er kun tilladt de rødes ord.

  Kommentar by Peter — 27. juli 2011 @ 15:18

 24. Nu var det så en højreorienteret nordmand der fik held til sit forehavende, og så er højrefløjen et stort problem. Ingen perspektiverede da…

  Mindst 76 drab, fordelt over mindst 69 handlinger. Dertil kommer flere drabsforsøg. Kan du godt se, at i Europa er det ekstreme højres synderegister indenfor det seneste årti er mere omfattende, end det ekstreme venstres indenfor samme tidsperiode? Jeg kunne aldrig drømme om at slå den ikke-voldelige højrefløj i hovedet med den voldelige højrefløjs handlinger, og jeg har forsvaret dig mod en sådan slåen i hovedet, men fortæl mig venligst, om du kan se en klar “føring” til den ene fløj, når det kommer til synderegistret?

  Mordet på Pim Fortuyn er sammenligneligt, men at du roder det mord sammen med medlemskab af en Facebook-gruppe, et par overfald, fagforeningers støtte-arrangementer og Breiviks terrorisme ligner relativisme. 3F, Breivik, medlemmerne af Danmarks Løver, de autonome og Pim Fortuyns morder har alle krydset en streg. Nogle af dem har krydset væsentligt mere end en streg, og derfor finder jeg det ikke relevant at sidestille mediernes reaktion på de forskellige begivenheder.

  Kommentar by William Jansen — 27. juli 2011 @ 15:26

 25. @Kim Møller
  Jeg har ikke læst noget om Eurabia af GOV og Fjordman…

  De har da ellers skrevet meget om det, så jeg kan ikke forstå at du kan erklære dig enig i alt væsentligt de mener, hvis du ikke ved hvad de mener om dette?

  …men lad os bare sige det, så slipper jeg for pseudo-debatten, og du kan gå direkte til din blogpost om min ondskab.

  Gaab, som sædvanlig anklager du mig for en masse uden at bakke det op på nogen som helst måde. Det er åbenbart langt lettere end at forholde sig til noget som helst. Kom nu ind i kampen.

  Kommentar by Polyb — 27. juli 2011 @ 15:29

 26. 22.
  Har du ikke opdaget, at politikerne springer op og falder ned på Danmarks Riges Grundlov, undtagen når det er os andre, så bliver vi prompte fremstillet i grundlovsforhør.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 27. juli 2011 @ 15:50

 27. -> Polyb

  Selvom Shansen-typerne hævder jeg er en del af et stort netværk, så er jeg ikke en del af noget som helst, og læser ikke engang udenlandske blogs. GOV og Fjordman skriver næppe noget jeg er fundamentalt uenig i.

  Du får ikke mere af min tid, uanset hvor meget du fisker.

  Kommentar by Kim Møller — 27. juli 2011 @ 15:51

 28. @ 3
  Ja, de “unge” på politisk lejr i Norge var 11 og 14 årige!!!
  Hvad ligner det?

  Hjernevask eller “overgreb”?

  @ 6
  Er det muligt, man kan finde vedkomne?
  Det er en slet skjult trussel?

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 16:04

 29. @ 6
  “Hugigen”
  Hvordan finder man frem til den person, der åbenlyst lægger en trussel?

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 16:07

 30. Endnu engang et afbalanceret, skarpt indlæg fra Kim. Her rammes lige ned i problemet og hykleriet. Tak!

  Marianne Mikko er vokset op under undertrykkelsen i Estland, formoder jeg. Hvordan kan hun forsvare en handlemåde og begrænsning af ytringsfriheden som ligner det system som esterne foragtede?

  Mon ikke de fleste har det med kommentarer på blogs, at hvis de er for rabiate, bliver de enten sprunget over, man ryster på hovedet eller morer sig? At nogle kommentarer kunne tilskynde galninge er jo helt igennem absurd at forestille sig, men dog muligt. Det kunne samtidig også være de tilskyndende til netop modstand mod samme galninge.

  At Sass-Larsen fremfører de nævnte synspunkter er helt i tråd med Marxismen-socialismens fædres tangegang.

  Marx: “Således finder vi hver tyran støttet af en jøde ..i sandhed ville undertrykkernes længsler være uden håb, og krigens praktiske mulighed ville ikke være tilstede, om der ikke var en hær af Jesuitter til at nære tankegangen,og en håndfuld jøder til at gennemsøge lommerne.”

  Hyndman (grundlægger af det der blev til Labour Parti i UK):
  ““Folkets forhold ….giver anledning til spredningen af socialistiske doktriner, mens angrebet på jøderne er et passende dække for et mere direkte angreb, på et tidligere tidspunkt, af de støre godsejere og kristne kapitalister.”

  Wells: “Den fjendtlige reaktion mod kulten af Det Udvalgte Folk spreder sig over hele verden i dag….der har aldrig været en sådan verdensomspændende – jeg vil ikke benytte ordet anti-semitisme på grund af araberne – jeg vil sige anti-judaisme…der er blevet verdensomspændende og udbredt…indtil de er forberedt på at assimilere sig, og helt forlade ideen om Det Udvalgte Folk vil deres problemer blot blive endnu værre.”

  Næsten som nazisten (National Socialistisk Arbejder Parti) Julius Streicher der sagde det mere kontant:

  “Tiden er nær da en maskine vil komme i bevægelse, der skal forberede en grav for verdens forbryder – Juda – hvorfra der ikke vil være en opstandelse.”

  Franske Leroux:
  “Enhver regering der vil vise hensyn til gode moralnormer burde undertrykke jøderne.”

  Skift f.eks. ordet jøderne, jøden, Juda, jesuitter mv. ud i nævnte citater med konservative, højrefløjen og du har opskriften på et totalitært styre, der kostede millioner af jøder livet.

  Var det et for rabiat indlæg? Så spring det over, mor dig eller argumentér imod! Det er jo det fri meningsudveksling går ud på. Og heldigvis for det.

  Kommentar by synopsis-olsen — 27. juli 2011 @ 16:08

 31. -> William

  “Kan du godt se, at i Europa er det ekstreme højres synderegister indenfor det seneste årti er mere omfattende, end det ekstreme venstres indenfor samme tidsperiode?”

  Det kunne jeg ikke forestille mig, men man kan definerer sig til den ene eller anden konklusion. Er ETA venstreorienterede eller nationalister?? Det interessante for mig er Danmark, og her er der ingen tvivl.

  Kommentar by Kim Møller — 27. juli 2011 @ 16:13

 32. Eferlyser stadigt @ 6 “Hugigen”

  som sendte følgende: 6. I bliver jaget vildt.

  Kommentar by Hugigen — 27. juli 2011 @

  Jeg tror, “hugigen” vil have stor lære af – at trusler svares ´med straf!
  Hvordan finder man “hugigen”?

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 16:18

 33. @ 20
  Bræ viderei det smukke fjeld…

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 16:24

 34. 32.I.johs

  Jeg vil godt vædde på, at “hugigen” er en skoleunge der har sneget sig til at bruge forældrenes PC´er.

  Barnlighed, der demonstreres med en udtalelse han ikke aner betydningen af.

  Selvfølgelig kan han findes – men er ikke besværet værd.

  Kommentar by Vivi Andersen — 27. juli 2011 @ 16:55

 35. @Kim Møller
  Selvom Shansen-typerne hævder jeg er en del af et stort netværk, så er jeg ikke en del af noget som helst, og læser ikke engang udenlandske blogs. GOV og Fjordman skriver næppe noget jeg er fundamentalt uenig i.

  Jeg har intet som helst med Shansen at gøre, og du kan godt spare dig at forsøge at kæde mig sammen med det segment.

  Men det er da lidt spøjst at du først erklærer dig enig med GOV og Fjordman i alt væsentligt, for nu senere at indrømme at du rent faktisk ikke har sat dig ind i hvad de har skrevet? Ved du egentlig hvad du selv mener?

  Men det er i og for sig også irellevant – det interessante er hvorvidt du selv støtter Eurabia-tankegangen. Kan der fiskes et svar ud af dig, eller kryber du udenom igen?

  Kommentar by Polyb — 27. juli 2011 @ 16:55

 36. Det er godt nok langt ude at Danske politikere arbejder på at begrænse Danskerens ytringsfrihed og indføre et meningspoliti! Jeg er rent faktisk i chok!
  Selv min gamle farmor(89), som ALTID har stemt på “de røde” er rystet! og hun har ellers oplevet en del, skulle jeg hilse og sige.

  Som altid godt arbejde Kim.

  Kommentar by Jesper — 27. juli 2011 @ 16:57

 37. Kommentar by Polyb — 27. juli 2011 @ 15:11

  Kunne du ikke, hvis du mener Eurabia analysen er forkert (rubriceres under konspirations teorier), smide et link til et sted, hvor det godtgøres, AT den er forkert?

  – Nej, jeg gider ikke en længere post fra dig her om det, en tråd på Urias er ikke egnet forum, men kunne du eventuelt henvise til bare et enkelt forhold, f.eks en politisk beslutning der modsiger Eurabia analysen er det da ok.

  Kommentar by Hans Und — 27. juli 2011 @ 17:21

 38. Må jeg ikke lige citere sidste vers fra “Man binder os på mund og hånd”:

  Møde hvad der venter os,
  og ingen ved hvordan det går.
  Bære skæbnen uden trods,
  hvad der så forestår.
  Glad ved hver en venlighed,
  men uden tro at det blir ved.
  Søge fred idet vi ved,
  at vi har ingen krav på fred.
  Man binder os på mund og hånd,
  men man kan ikke binde ånd,
  og ingen er fangne,
  når tanken er fri.
  Vi har en indre fæstning her
  som styrkes i sit eget værd,
  når bare vi kæmper for det vi ka li.
  Den som holder sjælen rank kan aldrig blie træl.
  Ingen kan regere det som vi bestemmer sel.
  Det lover vi med hånd og mund
  i mørket før en morgenstund,
  at drømmen om frihed bi ir aldrig forbi.

  Man kunne også tænke på sangen We’ re heading for a great world wide traffic jam…..

  Det er såmænd intet – absolut intet – under, at det netop er socialdemofackraterne der foreslår at gribe ind i ytringsfriheden. Det er jo helt i marxismens ånd, og de er jo om nogen skyld i den polarisering i samfundet som pågår samt ufattelig lovløshed.

  I Danmark er det forbudt at tale sandhedens ord, og det er nok her at skoen trykker, da man ikke ønsker at se sandheden i øjnene. Historien gentager sig selv!

  Henrik Sass Larsen er blandt dem, hvor man desværre må konkludere:
  “Når små mænd begynder at kaste lange skygger, betyder det jo, at solen er ved at gå ned.”

  Kommentar by goodbyeFreedom — 27. juli 2011 @ 17:39

 39. Jeg synes det er totalt forrykt…og specielt når man skal høre det fra en rocker type som sass. Hvis du læser med sass…hvad er dit og dine venners forhold til rocker-miljøet?

  Kommentar by Tim — 27. juli 2011 @ 17:40

 40. @ polyb
  Et Eurabia-scenarie er temmeligt realistisk.
  Tror du skal lytte til Bernard Lewis og hvad han siger om Europas situation
  Islams frembrud i Europa, 43:20.
  http://kitmantv.blogspot.com/search/label/bernard%20lewis
  Han er den mand i verden der ved mest omkring islam og dens “adfærd”.

  Fortæl mig hvad du har lært efter du har set den

  Kommentar by Tim — 27. juli 2011 @ 17:52

 41. Document.no trækker en streg i sandet og tolerer ikke længere hadefulde indlæg:

  http://www.modspil.dk/wordpress/?p=1719

  Hatten af, og måtte andre følge efter!

  Kommentar by Carsten Agger — 27. juli 2011 @ 18:38

 42. @ 34
  Ja, Vivi, du har ganske ret!
  Men nu hvor andre skal begrænses – skal knægten ikke slippe!

  William Jansen,drag til fjeldet! Det bekommer sikkert bedst
  Jeg medtæller fra nu af alle islamiske terrorhandlinger, som tilhørende venstrefløjen og meningsfællerne.
  Blekingegadebandens handlinger ligeså.

  Og alle dem der på forvaringsanstalter proklamerer, de er selveste Napolion! Det er også nogens skyld.

  Bøde/straf og højere skatter, til ALLE dem, der på et tidspunkt har støttet alle dem på anstalten, der mente, de var Napolion eller Jesus!
  eller kendt nogen i deres familie!!!

  Sådan må det være, om demokratiet skal leve!!!
  Længe leve fjældræven!

  Og længe leve politisk hjernevask/overgreb af helt unge mennesker helt ned til 11 års alderen, der tvinges til socialdemokratisk sommerferie!

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 18:43

 43. -> Carsten Agger

  Definere venligst klart og tydeligt “hadefulde indlæg”.

  Kommentar by Vantroende — 27. juli 2011 @ 19:29

 44. @ 38
  Ja, – man binder os på mund og hånd!

  Kommentar by l. johs — 27. juli 2011 @ 19:30

 45. @41

  Så mangler vi bare at forbyde revolutionære indlæg og debatter.

  Kommentar by Tolder — 27. juli 2011 @ 20:00

 46. -> Agger

  Breivik var ikke en hadefuld blogkommentator.

  Kommentar by Kim Møller — 27. juli 2011 @ 20:04

 47. -> Kim Møller

  Nej, og han var heller ikke anonym, hvilket gør Socialdemokraternes og Sass Larsens antydninger af, at de vil forbyde eller begrænse anonymitet på nettet, ekstra tåbelige.

  Nej. Og Document.no sigter også bredere end det med deres nye kommentarpolitik:

  “[En] radikal heving av kvalitetsterskelen for publikasjon av leserkommentarer. Skal et innlegg slippe igjennom, må det anses som et verdifullt bidrag til ordskiftet. Det må i tone og innhold kunne gjenkjennes som noe man kan være bekjent av å videreformidle.”

  Dog, Breivik nævnes som en, man kunne have dømt ude, fordi han ikke virker som helt ved sine fulde fem:

  “Giftige innlegg vil ikke bli publisert. Ei heller innlegg fra personer som viser sviktende realitetssans eller tegn til å være skrudd. Det siste kan man kanskje si at Breivik første gang manifesterte 2009-09-08 15:46:51”.

  Men egentlig censur lægger de ikke op til:

  “Kritiske innlegg skal naturligvis være mer enn velkomne. Det avgjørende er at innlegget anses å komme fra en rimelig person med rimelige oppfatninger som ikke ser ut til å ha noen tvilsom agenda. Dette rimelighetskravet, som altså langt fra er noe krav om enighet, vil i stor grad måtte avhenge av magefølelsen.”

  Kommentar by Carsten Agger — 27. juli 2011 @ 20:17

 48. Document.no har tidligere i en artikel givet udtryk for, at det eneste i Breiviks produktion de ville have stoppet var udtrykket “landsmo(r)deren” om Gro Harlem Brundtland.

  Kommentar by Henrik — 27. juli 2011 @ 20:20

 49. Gad vide om det er et krav at man skal være rablende gal i skallen for at tilhøre de røde, eller og man automatisk bliver lam i roen når man melder sig ind. De røde vil fjerne ytringsfriheden selvom det allerede nu er under strafansvar at ytre sig, de røde sataner har også siden 80’erne argumenteret for at rockere skulle have del i UNGDOMSMIDLERNE.

  Jamen er der dog ingen grænser for den røde idioti, fjass larsen sidder gud hjælpe mig og holder møde med en top rocker samtidig med at han bliver beskyldt for korruption, og det er den tosse som vil nægte os andre at ytre os. Gad vide om fjass larsen i virkeligheden er prøve medlem og skabs muslim.
  DF 90 MANDATER ELLER UNDERGANG.

  Kommentar by Fritz — 27. juli 2011 @ 21:20

 50. -> Agger

  En ændring af niveauet. Jeg betragter ikke en blog som et debatforum, og visse sandheder lyder altså grimt hvis de siges af folk der ikke har gået seks år på Socialistisk Institut.

  Jeg har ikke læst alt fra hans hånd på Document, men hvis han skam stoppes af censur, så er den frie debat død og begravet.

  Hvad er høj kvalitet? Hvad er en skør person? Personligt mener jeg de fleste af mine kritikere skriver indlæg af lav kvalitet.

  Nej, lad den frie debat blomstre. Sådan skal det være.

  Kommentar by Kim Møller — 27. juli 2011 @ 21:44

 51. @Hans Und
  Kunne du ikke, hvis du mener Eurabia analysen er forkert (rubriceres under konspirations teorier), smide et link til et sted, hvor det godtgøres, AT den er forkert?

  Det er ikke op til mig at modbevise at jorden er flad.

  Allerede der hvor vi snakker om, at europæiske politikere nærmest med fuldt overlæg skulle udleverer Europa til islam, hopper kæden af for alle mennesker der lever i den virkelige verden.

  Kommentar by Polyb — 27. juli 2011 @ 21:48

 52. -> Fritz

  Der er folk overalt i det politiske spektrum som vil fjerne ytringsfriheden og ligegyldigt om de hedder Sass Larsen eller Pia Kjærsgaard så er det ikke vejen frem.

  http://nyhederne-dyn.tv2.dk/article.php/id-34636498:pia-k-fjern-paraboler-i-vollsmose.html

  Kommentar by Søren — 27. juli 2011 @ 21:51

 53. Tiden omkring 1930´erne og 1940´erne er ved at snige sig tilbage i DK. Har lige læst en række bøger af forskellige forfattere og historikere, biografier osv. om disse historiske tider og tilhørende emner.
  Jeg er mildest talt chokeret!

  Mange beskrivelser i bøgerne minder i uhyggelig grad om det der lige nu sker i DK og for så vidt i hele Europa.
  Meningstyrani, ytrigsfrihedsbegrænsning, demonisering, racismespøgelser alle vegne, hatespeech osv…

  Historien gentager sig, hvis vi ikke passer på!

  Hvis denne udvikling fortsætter, kommer der et modsvar/oprør, som meget vel kan blive voldelig og ustyrlig!

  Hvis man ikke kan ytre sig ramsaltet og hvas og man skal finde sig i ukontrollerbare “vurderinger” ), omkring “tonen” og om indlægget er hadefuldt m.m.(hvem, hvornår, hvordan, hvorfor, lovgivningsgrundlag, officielle og uofficielle “eksperter” osv. osv),så bliver man da først umyndiggjort og tilsidesat og vil ikke kunne komme til orde nogen steder – DF vil få det svært og ikke kunne debattere frit og ukontrolleret.
  Hvad skal man så gøre, hvad er så næste skridt.. historien har vel altid vist, at så starter oprøret og volden!!??

  Jeg vil ikke finde mig i sådan et samfund – hvor sådan en lovgivning vil stække al opposition og ødelægge partier til “højre” for midten i dansk politik, som det antagelig vil ende med, da alle “til venstre” i det politiske landskab vil blive holdt fri i praksis!! Sådan virker jo de fleste ting i dag (medierne osv.).

  Så kan der ikke debatteres på en fri ansvarlig måde og så er vi rigtig på sk……

  Hvad kan man så gøre andet end at gøre oprør?

  Kommentar by Black Watch — 27. juli 2011 @ 22:09

 54. @ polyb
  Et Eurabia-scenarie er temmelig realistisk.
  Tror du skal lytte til Bernard Lewis og hvad han siger om Europas situation
  Islams frembrud i Europa, 43:20.
  http://kitmantv.blogspot.com/search/label/bernard%20lewis
  Han er den mand i verden der ved mest omkring islam og dens “adfærd”.
  Fortæl mig hvad du har lært efter du har set den.
  Det er vist dig der ikke lever i den virkelige verden….eller så er du islamist

  Kommentar by Tim — 27. juli 2011 @ 22:16

 55. @Tim (#16, 27. juli 2011 kl. 14:36)

  “NU laver politiken hate-speech igen … ”

  – Måske du vil beskrive, hvad der er faktuelt, og hvad der måtte stamme fra skribentens eget følelsesliv?

  Det lyder spændende!

  Kommentar by Scavenius — 27. juli 2011 @ 22:35

 56. 51 Polyb,

  Som du måske ved, så var der en fyr, der gav sig til at skyde løs bl.a. med henvisning til Eurabia og egne iagttagelser af hvad der med god vilje kan kaldes markant tilstedeværelse af islam i Oslo.

  Måske nogen, dem der beskyldes for, at have indgået denne aftale skulle bruge en smule tid på, at forklare, hvad de aftaler der faktisk foreligger går ud på.

  Om ikke andet så fordi, at hvis nu et lignende skyderi skulle gentage sig, så kan de ikke beskyldes for, at have undladt at imødegå myte som let kunne have været falsificeret.

  Et burde (have gjort) ansvar, er også et ansvar som er juridisk anerkendt.

  Kommentar by Hans Und — 27. juli 2011 @ 22:52

 57. @Fritz (27/7 21:20)

  Sass’s forbindelser har vi hørt om, jeg vil meget nødigt være den der dømmer i den sag.

  Sass har i mine øjne en meget “personnær” profil (ikke at jeg støtter sådanne). Dette har sikkert også rod i hans egen opfattelse af sine medmennesker. Derfor er han helt sikkert også voldsomt påvirket af at have talt med sine norske partifæller. Jeg støtter så langt fra hans forslag, men forhåbningsvis skal det også bare opfattes som et sådant (når partiet og vennerne har vendt det).

  Uanset det foregående. Den tidligere sag, censurhistorien: Jeg blev desværre ikke ret meget klogere!

  Kommentar by Scavenius — 27. juli 2011 @ 23:15

 58. @53

  Fjerner man folks ret til at tale, bliver deres eneste talerør et geværløb.

  Og for at forhindre det, må socialisterne en indføre endnu mere overvågning og kontrol af befolkningen. Og de røde har allerede grebet muligheden i alle tre tilfælde.

  Velkommen til DDR V2.0

  Kommentar by Tolder — 27. juli 2011 @ 23:20

 59. @ Scavenius…tror godt du kan læse mellem linierne hvis du tager sutten ud

  Kommentar by Tim — 28. juli 2011 @ 00:44

 60. 56.Hans Und.

  Hvad er der med denne Eurabia-historie som Polyb nævner ?

  Er det om Eurabia som en konspirationsteori, jamen så er det at den skulle være en teori da vist aflivet for længst. bl.a. af BAT YE´OR ?

  Den er ikke så gammel som Kul-og Stålunionen, men blev en realitet nogle år efter bl.a. takket være De Gaulle og hans trang til et stort og betydningsfuldt Frankrig der kunne, om jeg så må sige, om ikke måle sig med det store og betydningsfulde USA, men allerhelst slå dem af pinden som en førende, betydende magt og Frankrig overtage denne plads som alle ville lytte til, rette sig efter… og se beundrende på!

  DeGaulle opfattelse af sig selv og Frankrig gled vist sammen til et : storslået, betydningsfuldt, beundret osv.osv..

  Han tilgav aldrig USA at det var amerikanerne der 2 gange med års mellemrum sejlede over Atlanten for at befri Frankrig, da landet ikke selv kunne.

  (siger “onde” tunger og så skal det såmænd nok være rigtigt, hæhæhæ. Den Galliske Hane har aldrig fornægtet sig selv og egen storslåethed!)

  Kommentar by Vivi Andersen — 28. juli 2011 @ 09:57

 61. kommentar #32 + 34
  hugigen findes f.eks. her
  http://blog.tv2.dk/hugigen/entry405887.html

  Kommentar by karsten.m72 — 28. juli 2011 @ 10:45

 62. rettelse til min #60
  kommentaren er rettet til johs og vivi andersen

  Kommentar by karsten.m72 — 28. juli 2011 @ 11:12

 63. Pil ved yttrandefriheten och samtalet dör…
  Sen måste jo Politiken vara skvatt galen om tidningen håller hand med en figur som shansen.

  Kommentar by Peer Pedersen — 28. juli 2011 @ 21:14

 64. @Møller:

  Men du giver Loréens mail- og ip-adresse. Bevidst?

  Kommentar by Scavenius — 29. juli 2011 @ 04:58

 65. -> Scavenius

  Såvel navn og emailadresse er fake.

  Kommentar by Kim Møller — 29. juli 2011 @ 08:25

 66. Debatform.

  I nazismens første tid, var propagandaen afdæmpet og spidsfindig.
  Et af virkemidlerne var, at man omtalte modstanderne med en distancerende tilføjelse.
  f.eks. ”tyskeren” Heine.
  Den tysk-jødiske forretningsmand NN.
  Den såkaldte videnskabsmand, Einstein.
  Kan man genkende noget fra debatformen i dag?

  Senere kom Der Sturmer så med de mere direkte karikaturer af jøder, og udtalelser om, at jøderne var en pest i Europa, at de ynglede som rotter, og at de påvirkede alle beslutninger i banker og i politik, mens de prøvede at få indført deres egne love.
  Kan man genkende noget fra debatformen i dag?

  Det var først efter nazisternes magtovertagelse, at propagandaen nåede helt ind i skolerne, så man i en matematikbog kunne læse en opgave, der begyndte med disse ord: En bombemaskine letter med kurs mod den jødisk-plutokratiske højborg, Warszawa.

  Det var også først efter magtovertagelsen, man udrensede de modstandere af systemet, man i begyndelsen havde kaldt dekadente, jødeelskere, antityske, landsskadelige mm.

  Jeg mener ikke, vi skal have censur i debatten. Men jeg vil opfordre til en ordentlig tone, og jeg vil opfordre til, at de yderligtgående får modstand.

  Kommentar by Mogens Højmark — 29. juli 2011 @ 10:44

 67. -> Mogens

  Når Breivik-sagen har lagt, vil jeg blogge lidt fra et anti-semitisk socialdemokratisk tidsskrift (1880’erne). Kan vi så sige, at anti-demokratiske nationalsocialister var påvirket af demokratiske socialister?

  Kommentar by Kim Møller — 29. juli 2011 @ 10:51

 68. @karsten.m72 (#61), ja, det må næsten være den smmme. Man burde næsten kunne forvente mere begavede kommentarer fra en mand midt i tresserne…

  Kommentar by Vagn Henning — 30. juli 2011 @ 10:42

 69. Hvad er forbindelsen mellem Sass-larsen og Kina???

  Kommentar by l. johs — 30. juli 2011 @ 13:38

 70. Sass vil gerne være minister sammen med SF i en ny regering. Cekic har udtalt:” Hvis det stod til mig ,smed vi McDonald’s ud af landet de betaler alligevel ikke skat”.

  Hvis man brugte samme ordlyd om mennesker der kommer udefra, så ville man næsten både blive hængt og skudt og hele den tyrkiske musik ville være tilstede . At det så er usandt , det damen siger er så en helt anden ting. Hykleri er det på venstrefløjen.

  Sass og sin ven i Køge ,gik på cafe hos en cafeejer der ville have særbehandling for sin cafe. Han ville have udeservering og det skulle Sass ven fixe mod at få det betalt i natura. ( Hvad med skattevæsenet)? Det er underligt ,at han får modydelser fra udlændinge, som hans parti gerne vil beskytte. mod de fæle danskere.

  Kommentar by K K Nielsen — 30. juli 2011 @ 23:03

 71. Skid på Breivik og alle indvandervenlige politikere og konventioner!

  Sidstnævnte “skabte” Breivik!!!

  Vore egne politikere poater tonsvis af skattekroner i indvandringen!

  Hvor længe skal vi være til grin?

  Kommentar by l. johs — 31. juli 2011 @ 14:48

 72. Der er ikke fornuftigt at bruge penge på integration af de såkaldte flygtninge. I de fleste tilfælde er det penge ud af vinduet. Istedet for bør “flygtninge” i hovedreglen repatrieres, når forholdene i hjemlandet er blvet bedre.

  Kommentar by Jørgen — 1. august 2011 @ 19:11

 73. Kim elsker Monika og de har en hemmelig affære.

  Hvor er det sødt.

  http://www.youtube.com/watch?v=kCZEEOOrjHA

  Kommentar by Bimbambusse — 13. august 2011 @ 17:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper