8. august 2011

Venstreekstremister gik amok i Greve – angreb politiet med flasker, metalrør, slag og spark

Forrige onsdag afviste Anti-Fascistisk Aktion (AFA), at de var imod lovgivning rettet mod ekstreme udtalelser, logisk nok, da det ville gøre det svært for dem at mobilisere til gadekampe mod højrefløjen. Selvom AFA på daværende tidspunkt, havde planlagt en demonstration under parolen ‘Stop Nazikoncerten’, citerede Ritzaus Bureau uforbeholden gruppen for disse ord.

Aktivisterne i Antifascistisk Aktion kæmper mod racisme og nazisme, men at begrænse ytringsfriheden er ikke vejen frem… ‘Det er netop ytringsfrihed og demokrati, som vi kæmper for’…” (DR Online via Ritzaus Bureau, 29. juli 2011: Antiracister afviser censur af ekstremisme)

Da den tidligere DNSB-leder Johnni Hansen under en demonstration i 2007, var ved at blive kørt ned, og slog ud efter politiet, skrev medierne i længder om den nazistiske fare. Urolighederne under lørdagens demonstration var langt værre, selvom Jens Børsting fra fra Midt- og Vestsjællands Politi til TV2 fortæller, at det “generelt er… forløbet ganske stille og roligt”.

TV2 fik den bedste optagelse, der bl.a. dokumenterer hvorledes en liggende politimand gentagne gange sparkes af flere venstreradikale. I sekvensen ses blandt andet BZ-veteranen Erik Storrud, der 32 sekunder inde slår en betjent i hovedet, nogle sekunder senere sparker en anden, hvorefter han deltager i massens forsøg på befri en tilbageholdt kampfælle.

Det var denne ‘festarrangør’ Urban 29. april i år, gav fire sider til at fortælle om sin kamp for “at opbygge en kultur, hvor oprør og protest er cool”.

(Udsnit fra TV2.dk, 7. august 2011: Så vildt gik det for sig i Greve; Mere: W-pic.dk)

(Erik Storrud med hvid trøje; Berlingske TV, 6. august 2011)

Herunder ses han i lignende aktion på årsdagen for 18.maj-urolighederne. Havde politiet grebet ind mod besættelsen af Søminen tre dage senere, så havde vi sikkert også her set KlimaX-talsmanden i forreste linje. Klar til kamp mod det system der gør hans fuldtids-nihilisme muligt.

(Erik Storrud, 18. maj 2011; Youtube)

Hvor ekstremisme-etiketterne hænger løs i forhold til højrefløjens bloggere, så taler Ekstra Bladet neutralt om ‘foreningen Antifascistisk Aktion’, og ikke et eneste medie fandt det værd at omtale demonstrationens venstreradikale ophav. AFA er tilsyneladende en ukontroversiel organisation.

Ingen journalister bemærkede de røde bannere (bl.a. for et græsk kommunistparti, KKE) og ingen så slagord såsom ‘Turn left – smash right’. På samme måde problematiseres det heller ikke, at formålet med ‘demonstrationen’ var at knægte nazisternes ytringsfrihed. ‘Ingen nazister i vores gader’, blev der råbt, men DNSB har immervæk hovedkvarter på Hundige Strandvej.

Da jeg talte med PET om eventuelle Breivik-sympatisører på den danske højrefløj, associerede medierne mig med Breivik, og illustrerede med ansigtsfoto. Tankevækkende, når nu TV2 vælger at sløre ansigtet på anholdt venstreradikal. De dobbelte standarder er krystalklare.

(Udsnit fra TV2.dk, 7. august 2011: Så vildt gik det for sig i Greve; Mere: W-pic.dk)

“… flere af dem har trampet rundt på taget af en civil politibil.” (Ekstra Bladet, 6. august 2011)

“… en af vores betjente blev sparket i hovedet.” (BT, 6. august 2011)

“Der blev kastet metalrør, kanonslag og røgbomber… mod politiet og nynazisternes matrikel.” (BT, 6. august 2011)

“… ifølge Ritzaus udsendte blev mindst to nynazister set blødende ved “naziborgen”” (BT, 6. august 2011)

Oploadet Kl. 14:34 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/27637/trackback

57 Comments »

 1. Har de ikke kaution i Norge?

  Kommentar by Peter — 8. august 2011 @ 14:50

 2. Bemærk de 6 – 8 personer ca 1:30 som spærrer gruppevognen. At dømme efter deres ageren umiddelbart efter, er de en del af “officerskorpset”. Kunne være rart med en offentlig afdækning af disse SA folks identitet.

  Kommentar by Hans Und — 8. august 2011 @ 14:56

 3. Ja, her til lands gælder to standarter. En for de røde PK/socialist/kommunist røvhuller og en anden for nazi ditto. Desværre må borlige, som er kritiske overfor pseudoflygtninge og ideologien islams tilbedere også leve under denne anden standart som tilsiger vi ikke er stuerene, skyldige i en norsk galnings horible handlinger osv. osv.
  Det er efterhånden kun dårlig mave og tyndskid som er værre end dette.
  Danmark er på vej ret i graven, -med både hænder og fødder bundet stramt på ryggen.

  Kommentar by Neuhammer — 8. august 2011 @ 14:59

 4. Og 4:30 – hun kunne bruges på de fleste fodboldbaner.

  Kommentar by Hodja — 8. august 2011 @ 15:20

 5. Må da håbe, at kvinden fik erstattet sine itu revne bukser. Skide være med hunde biddet.
  Kanonslag mod hunde? Jamen, for satan hvad tænker disse personer dog på, hvis de overhovedet tænker?!
  Og endnu nye optøjer i London.

  Kommentar by Goofy — 8. august 2011 @ 15:28

 6. De røde svin viser igen igen hvor voldelige de er, derfor har de også fortjent de desværre for få øretæver de fik.
  Disse røde afstumpede 3die rangs borgere kender kun til vold og hærværk, så de fik næsten hvad de fortjente. (De skulle have været banket til lirekassemønd).

  Kommentar by Gó læsning — 8. august 2011 @ 15:30

 7. DDR text-tv havde en notits om begivenhederne. De venstreradikale voldspsykopater blev omtalt som “sortklædte unge med tørklæder”, men notitsen nævnte faktisk AFA i sit sidste afsnit.

  Kommentar by Vagn Henning — 8. august 2011 @ 15:53

 8. Nu mangler vi bare endnu end stupid, usaglig udtalelse fra Chris “lenin” Holmsted. Jeg ved ikke hvor mange samfundsforskere der har været med til at manipulere falske tilstande omkring venstrefløjen her i DK, men det må være en storindustri til bedrag for resten af samfundet.

  Kommentar by tim — 8. august 2011 @ 16:08

 9. Og de slipper afsted med det!

  Fordi man i brede journalistiske kredse bare finder venstreorienteret vold romantisk og farligt på den fede måde.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 8. august 2011 @ 16:11

 10. Ser iøvrigt ud som om politiet er meget tæt på at miste kontrollen flere gange!

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 8. august 2011 @ 16:18

 11. Det lige sådan noget som det her, de røde stormtroppers opførsel og MSM’s leflen for dem, der gør at man ikke kan føle en skid for de røde fjeldaber der døde på øen.

  Kommentar by Svinet — 8. august 2011 @ 16:41

 12. Jeg har indskrevet Erik Storrud i teksten.

  Kommentar by Kim Møller — 8. august 2011 @ 16:49

 13. Desværre er vores politistyrke igennem en årelang hetz fra de røde medier og politikere blevet stækket så voldsomt, at de ikke tør give disse røde terrorister den behandling de fortjener
  Ville ønske man til sådanne optøjer kunne “invitere” en russisk politienhed eller lignende og derefter give dem frie hænder til at få optøjerne slået ned

  Kommentar by Nosferatu — 8. august 2011 @ 16:57

 14. Der er ikke noget at frygte. Det er helt sikkert at Politi og PET i fællesskab har sørget for at afvæbne nazisterne, og at der ikke fandtes én eneste kniv med en bladlængde på over halvanden centimeter i naziborgen (= det parcelhus som de unge har måttet forsyne med plankeværk for at dyrke deres festlige ungdomskultur i fred). Så der var heldigvis ingen risiko for at én af journalisternes kæledægger kunne være komme til skade, såfremt politiet havde måtte trække sig tilbage, som vi så ofte har set. For hvem der ikke har fattet det; AFA er de danske politikernes eget bøllekorps, selv om du ikke får dem til at indrømme det (det var med vilje jeg undlod at skrive “venstreorienterede politikere”). Det sættes ind efter behov mod de farer der nu synes mest påtrængende, hvad enten det er de unge i Greve, Moses Hansen på Nørrebro, SIAD, eller ekstremthøjreorienterede bloggere. Sådan var det i Tyskland i trediverne, inden Hitler kom til magten, sådan er det i dag hvor højreekstremistiske bloggere truer med at sætte samfundets værdier over styr.

  Kommentar by Balder — 8. august 2011 @ 17:17

 15. […] venstreekstremister, der render og tæver hinanden med jernrør og fører katokteker over hinanden. Det gør Møller. Det var naturligvis ikke det der ligner et “forhør”, men hvad jeg ser efter i svenske […]

  Pingback by “Obama-kunstneren” « Snaphanen — 8. august 2011 @ 17:30

 16. 0:50 i videoen fra b.dk, er der en maskeret, helt i sort, person der er bevæbnet med en kølle med sort flag, i bassball klassen.

  Kommentar by Hans Und — 8. august 2011 @ 17:43

 17. Hvad sker der med dit, mit og vores politi? Først journalisterne, så politikerne og nu politiet? Ja, faktorernes orden er vel ligegyldig, men signal om retstatens undergang er det stadig.

  Kommentar by Carsten Larsen — 8. august 2011 @ 17:48

 18. I øvrigt: Åbenlyse opfordringer til vold fra den socialdemokratiske (nu fhv.) svenske statsminister Gunnar Persson (om højrefløjen: Vi skal knuse dem), og venstreekstremister fra svenske AFA med et skilt hvor der i forbindelse med en indvandrerbandes bestialske mord på en 17 årig Svensker står: “Én fixad nu tar vi resten”.

  Se billederne her:

  http://blog.balder.org/?p=320

  Kommentar by Balder — 8. august 2011 @ 17:55

 19. Off-topic:
  DF kræver ramadan-middag på Christiansborg stoppet
  http://www.bt.dk/politik/df-kraever-ramadan-middag-paa-christiansborg-stoppet

  Undskyld hvad er det der sker?

  Kommentar by tim — 8. august 2011 @ 17:57

 20. Er der ingen der endnu har været mand m/k nok til at melde Storrud for vold med embedsmand i funktion? Den slags koster vel fængsel, og så er han væk fra gaden så længe.

  Kommentar by Poul Poulsen — 8. august 2011 @ 18:17

 21. -> 16. “0:50 i videoen fra b.dk, er der en maskeret, helt i sort, person der er bevæbnet med en kølle med sort flag, i bassball klassen.”

  Og her ses DF’ere med store køller med rød/hvide flag. De er tilmed udstyret med en spids af metal så de også kan bruges som stikvåben:

  http://www.information.dk/146514

  Kommentar by Anders Hansen — 8. august 2011 @ 18:28

 22. Dette hører egentlig under et andet indslag, som sikkert kommer senere. Men efter at have set videooptagelser derfra er der noget der undrer mig. Hvorfor er det altid, at når der er en araber/neger der bli’r skudt, selvforskyldt eller ej, rotter de ligesindede sig sammen og benytter lejligheden til at hærge og plyndre???

  Jeg mangler stadig at se en “hvid” befolkning gå amok hvis en hvid bli’r skudt af politiet.

  Det må sikkert være noget kulturelt :)

  http://www.youtube.com/watch?v=NSbjkiKcIEI
  http://www.youtube.com/watch?v=Y8iEphZVgR8&feature=related

  Kommentar by Kratos — 8. august 2011 @ 19:03

 23. Anders Hansen – Nationens flag som kølle og stikvåben? – Du ber selv om et få en på kassen og stukket den op i røven – Så forsvind ud af landet hvis du hader det og os så meget!!
  Narrøv!

  Kommentar by Black Watch — 8. august 2011 @ 19:07

 24. @23
  Hørt(og jo før jo bedre).

  Kommentar by Fritz — 8. august 2011 @ 19:31

 25. @23 og 24, Black Watch og Fritz

  Godt gået, internetkrigere. I er seje!

  Kommentar by Fantomas — 8. august 2011 @ 19:34

 26. Der var godtnok mange kommentarer i denne tråd som frådende lukker galde ud, med “svinet” som langt den værste. En ting er at der er dobbelte standarder, medløberi, fordrejninger, og manipulationer – men den mangel på overskud tråden her viser er deprimerende. Ekstremisme mod ekstremisme, vold mod vold? Eller blot en forsamling trolls, som er her for at sværte uriasposten til?

  Berøringsangsten er stadig voldsomt stor, selvom 2. verdenskrig sluttede i 1945. Den mindste lugt af højre, så flammer hitlerspøgelset op. og alle er enige om at moralen må findes et stykke til venstre. Så længe siden, og så stadigvæk så ødelæggende.

  Kommentar by Høgsbro — 8. august 2011 @ 19:34

 27. #19, Tosse-Tim

  Ih, hvor er det godt, at DF forstår at koncentrere om det væsentlige, her mens økonomien ramler.

  Kommentar by Fantomas — 8. august 2011 @ 19:37

 28. Nåda. Jeg troede ellers vi var i gang med at fantasere om hvordan flag kan bruges som våben. Det er vi øjensynligt også – og Black Watch’s fantasi går vist videre end de flestes.

  Charmerende venner du har dér, Kim Møller. Jeg kan i øvrigt se Ekstra-Bladets forside for mig: “Kim Møllers kampsoldater: Spid modstandere med Dannebrog.”

  Måske du skulle byde PET på en kop kaffe en af de nærmeste dage?

  Kommentar by Anders Hansen — 8. august 2011 @ 19:43

 29. #25 – Ja ik?

  Kommentar by Black Watch — 8. august 2011 @ 19:55

 30. #26 “Der var godtnok mange kommentarer i denne tråd som frådende lukker galde ud, med “svinet” som langt den værste”

  Ja når man bliver kaldt “ekstrem” fordi man læser denne blog, så kan man sgu lige så godt gi’ den som “ekstrem”.

  Nu har de igen på tv vist billeder af perkeren, lggende i coma med tudende forældre omkring sig. Hvad med den uge mand fra Kolding der døde af knivstik, har de vist føelsesladet billeder af ham, nej vel.

  Kommentar by Svinet — 8. august 2011 @ 20:11

 31. AFA blomsten af den Danske ungdom.

  Kommentar by ..... s — 8. august 2011 @ 21:04

 32. Hvad med dem I england lige nu. Venstreautonome i hvert fald, om det er indvandrere også ved jeg ikke, men det er da helt groteskt at se på.

  Den slags bøller skal bare sidde i fængsel i 20 år mindst

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 8. august 2011 @ 21:24

 33. Dybt ubehagelige optagelser, meget interessant at iagttage venstrefløjens voldelige dyrkelse af sig selv som ofre, det store opbud af fotografer synes ensidigt at interessere sig for at dokumentere aktivisternes skader. Det må være umådeligt kedeligt for Politiet at skulle rende og passe folks børn.

  Kommentar by Marius — 8. august 2011 @ 21:29

 34. 9. “Fordi man i brede journalistiske kredse bare finder venstreorienteret vold romantisk og farligt på den fede måde.”

  Det er en god pointe. Det gælder ikke alene “brede journalistiske kredse”, men en meget stor del af den intellektuelle elite, som sætter tonen i MSM. Jeg tror ikke engang, at man langt ind i den borgerlige fløj rigtig forstår, at AFA er stormtropper for en revolutionær ungdom, som har et ønske om en fremtidig overtagelse af samfundet på deres principper. Den utopi er meget gammeldags, fordi den historisk har vist sig at være yt. Der er ikke mange politikere, redaktører og desværre også politiledelsen, som forstår hvor alvorligt det er. For nogle dage siden udtrykte Informations kulturredaktør, at overmalingen og hele happeningen på muren Jagtvej 69 var et sande kunstværk, fordi det var magisk, forhekset og aggressivt. Det er derfor København drukner i grafitti. Politikere og journalister synes det er kunst. Ja vold er romantisk og farligt på den fede måde.

  Kommentar by Tim Pallis — 8. august 2011 @ 21:46

 35. Desværre har denne vold fra voldspsykopaterne på venstrefløjen jo stort set været hverdagsbegivenheder i de sidste 30 år.

  @25

  Ohh..store kriger, jeg troede ikke at en kriger af dit format havde tid til at sidde foran tastaturet i disse voldsomme tider, eller har du din bærbare med i krig.

  Kommentar by Fritz — 8. august 2011 @ 21:51

 36. Og tælle kan LSM heller ikke EB.dk´s historie
  “En lille gruppe demonstranter skabte uro ved ‘naziborg'”

  “En gruppe på omtrent 30-40 sortklædte unge”

  Ja jeg kan uden problemer tælle til hunrede deltager i hvad der mildes talt kan kaldes “uro” og omkring 30 der enten deltager eller stopper op for at deltage i drabsforsøget på betjenten .

  Kommentar by Aglet Xander — 8. august 2011 @ 22:05

 37. Forslag til Kim:
  Ozlem Cekic holder ramadan i folketinget.
  Bag invitationen til middagen i Folketingets fællessal, står det socialdemokratiske folketingsmedlem Hüseyin Arac (S) samt avisen Zaman Scandinavia.
  Præsidenten for Europarådets Parlamentariske Forsamling, Mevlüt Cavusoglu, er aftenens æresgæst.

  Hmmmm, Det er noget der lugter her..

  Kommentar by tim — 8. august 2011 @ 22:28

 38. (…) “Sobre netsider som Uriasposten og Snaphanen er blevet genstand for systematisk mistænkeliggørelse. I Norge er det uundværlige document. no udsat for grove beskyldninger og i Sverige vil man nu afblæse den islamdebat, man aldrig har haft.

  Herhjemme har stærke kræfter i medieverdenen samme dagsorden. Man kalder det ”selvrangelse” – og ransager alle andre end sig selv.” (…)

  – Katrine Winkel Holm:

  http://www.sappho.dk/ikke-ytringsfrihedens-skyld-men.htm

  Kommentar by Axel — 8. august 2011 @ 22:30

 39. “Sobre netsider som Uriasposten …”

  Ja, Kim er sober, men dette kommentarspor er godt nok beskidt. Jeg vil gerne være lidt med:

  #36 Tim, ja det lyder sgu som ren tyrkisk invasion af Christiansborg … ramadanfest i det danske demokratis højborg. Sygt! – og en blogpost værd.

  Næh, det var ikke særlig beskidt; blot en konstatering :-(

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. august 2011 @ 00:58

 40. 11 Svinet

  Når man er 18 år, så har man typisk ikke den store forståelse for politik.

  Var selv medlem af DSU i en kort periode. Jeg havde nogle venner der var medlemmer og de overtalte mig til at melde mig ind. Jeg vidste intet om politik, dengang.

  Det er helt urimeligt at sige, at de unge mennesker på den Ø, ikke er andet end totalt uskyldige ofre. Hvis Du ikke har medfølelse med dem og deres familier, så er der noget der er gået i stykker inden i dig.

  Hvis det er muligt for dig, så tilbring noget tid i naturen, tag en pause fra internettet. Ro en i robåd, der gynger – Det virkede for Bamse :-)

  http://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08&ob=av3n

  Find tilbage til dig selv.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 9. august 2011 @ 04:01

 41. #40 “Hvis Du ikke har medfølelse med dem og deres familier, så er der noget der er gået i stykker inden i dig.”

  Gu er det trist det der er sket i Norge, men hvad med ofrene for multikulturen (læs Liva’s top ti lister), går der noget i stykker inden i dig når du læser den ?
  Hvormange violiner er kørt i stilling for dem ??

  Kommentar by Svinet — 9. august 2011 @ 06:26

 42. Nu vil nogle Politikere fra SF lave ramadan fest for de primitive i Snapstinget d. 6 september, det kan ikke være rigtigt, at der i Danskernes Højborg skal være kamel party, stop det og smid forslagsstillerne ud, eller lad dem holde deres faldera i den grå hal på Christiania.

  Kommentar by Ingolf — 9. august 2011 @ 07:01

 43. Hvad med dem I england lige nu. Venstreautonome i hvert fald, om det er indvandrere også ved jeg ikke, men det er da helt groteskt at se på.

  Den slags bøller skal bare sidde i fængsel i 20 år mindst

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 8. august 2011 @

  Gu´ er det indvandrere der hærger London igen igen, det er tydeligt ellers er jeg godt nok blevet farveblind, det er typisk – de laver det de er bedst til.

  Kommentar by Ingolf — 9. august 2011 @ 07:06

 44. Hvad med dem I england lige nu. Venstreautonome i hvert fald, om det er indvandrere også ved jeg ikke, men det er da helt groteskt at se på.

  Den slags bøller skal bare sidde i fængsel i 20 år mindst

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 8. august 2011 @

  Gu´ er det indvandrere der hærger London igen igen, det er tydeligt ellers er jeg godt nok blevet farveblind, det er typisk – de laver det de er bedst til.

  Kommentar by Ingolf — 9. august 2011 @ 07:06

 45. Hvad med dem I england lige nu. Venstreautonome i hvert fald, om det er indvandrere også ved jeg ikke, men det er da helt groteskt at se på.

  Den slags bøller skal bare sidde i fængsel i 20 år mindst

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 8. august 2011 @

  Gu´ er det indvandrere der hærger London igen igen, det er tydeligt ellers er jeg godt nok blevet farveblind, det er typisk – de laver det de er bedst til.

  Kommentar by Ingolf — 9. august 2011 @ 07:07

 46. Hvad med dem I england lige nu. Venstreautonome i hvert fald, om det er indvandrere også ved jeg ikke, men det er da helt groteskt at se på.

  Den slags bøller skal bare sidde i fængsel i 20 år mindst

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 8. august 2011 @

  Gu´ er det indvandrere der hærger London igen igen, det er tydeligt ellers er jeg godt nok blevet farveblind, det er typisk – de laver det de er bedst til.

  Kommentar by Ingolf — 9. august 2011 @ 07:07

 47. ->30. Svinet. Pas nu på ‘tonen’! Når du siger: “Nu har de igen på tv vist billeder af perkeren, lggende i coma med tudende forældre omkring sig. Hvad med den uge mand fra Kolding der døde af knivstik, har de vist føelsesladet billeder af ham, nej vel.”
  Du har ret i indholdet, anyway.

  Og efter min mening må man have medfølelse med de efterladte OG med de fængselsbetjente, der nu hænges ud for at have gjort deres arbejde og som må leve med, at arrestanten – til trods for at han var stor og tilsyneladende i god fysisk form – omkom under sit raserianfald, da han blev fastholdt bl.a i benlås. Benlås havde de jo lært i deres uddannelse og andre effektive midler til at passivisere arrestanter er dem jo nægtet af folketinget.
  Besynderligt at man ikke i DR/TV2 hører, hvorfor arrestanten var på politistationen?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 9. august 2011 @ 08:52

 48. 18 maj 93 blev der skabt respekt blandt dette røde afskum.
  Denne respekt er tilsyneladende ikke længere tilstede, og dette burde være en kærkommen lejlighed for politiet at teste om kaliberskiftet i tjeneste pistolerne har været det hele værd.

  ps
  når johnny hansen får 60 dage ubetinget for at prikke en kampklædt betjent på visieret, så står Erik “Stalin” Storryd vel til mindst 120 dage, men vi ved jo alle sammen at de venstreekstreme har sympatier langt ind i de oplysende, lovgivende og udøvende organers ledelse, så der sker ham som sædvanligt intet.

  Kommentar by J B — 9. august 2011 @ 10:20

 49. AH – Du skriver:

  “Og her ses DF’ere med store køller med rød/hvide flag. De er tilmed udstyret med en spids af metal så de også kan bruges som stikvåben:

  http://www.information.dk/146514

  Kommentar by Anders Hansen — 8. august 2011 @ 18:28

  Og her mere:

  Nåda. Jeg troede ellers vi var i gang med at fantasere om hvordan flag kan bruges som våben. Det er vi øjensynligt også – og Black Watch’s fantasi går vist videre end de flestes.

  Charmerende venner du har dér, Kim Møller. Jeg kan i øvrigt se Ekstra-Bladets forside for mig: “Kim Møllers kampsoldater: Spid modstandere med Dannebrog.”

  Måske du skulle byde PET på en kop kaffe en af de nærmeste dage?

  Kommentar by Anders Hansen — 8. august 2011 @ 19:43

  Hvem startede fantasierne AH – ?

  Kommentar by Black Watch — 9. august 2011 @ 11:35

 50. Svinet

  Hvis den unge mand der blev slået ihjel i Kolding, havde været indvandrer, havde vi sikkert set en stort opsat sørgemarch. Nu er det “kun” en Dansker. Og hvis nogen prøvede at ære hans minde i større stil, ville de autonome møde op for at bekæmpe de “højreekstremistiske” deltagere. De ville se det som et fremmedfjendsk arrangement.

  Vores land er sygt.

  Men svaret kan vel ikke være at gøre sig selv syg også.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 9. august 2011 @ 12:54

 51. Hvad var der sket inden med politi mcén, der ligger foran den hvide bil?
  At blokere for en indsatsvogn under udrykning med sine cykler! Men hvad fanden ligner det?
  Lad tv2 efterlyst vise billederne, så de kan få deres straf!

  Kommentar by Goofy — 9. august 2011 @ 16:33

 52. Erik Storrud har tilkendegivet, at han vil deltage i en demonstration mod “højreekstremistisk vold” her til aften. Jeg var til stede, da jeg skulle i TV Midt Vest. Jeg så ikke om han var der, men AFA var i hvert fald repræsenteret. Endvidere var der repræsentanter fra Venstre (selveste Inger Støjberg), Dansk Folkeparti og angiveligt også KU.

  Læs om Storrud her:

  http://danskernesparti.dk/archives/917

  Kommentar by Daniel Carlsen — 9. august 2011 @ 19:22

 53. Efter at have set billederne igennem nogen gange…

  Overskriften: “Venstreekstremister gik amok i Greve” dækker ikke helt.

  Det er ordet “amok” der gener. Det ser tværtimod ud til, at der er tale om en særdeles velplanlagt øvelse i gadekamp.

  Det er desuden klart, at der er en form for officers korps. (læg mærke til forskelle i beklædning)

  Dertil er der forskellig former for støtte grupper.

  Jeg anslår, at ca halvdelen er under kommando og har trænet forud, som gruppe forstås.

  Er det bare mig, eller er der andre, der synes at have gjort samme iagttagelse?

  Kommentar by Hans Und — 11. august 2011 @ 00:11

 54. […] er en vis Erik Storrud blevet varetægtsfængslet, sigtet for vold mod politiet. Uriasposten har tidligere dokumenteret, at der netop var Storrud, der for nylig med slag og spark overfaldt en […]

  Pingback by Nyt om Erik Storrud og Redox-sagen « Junikredsen — 16. august 2011 @ 08:38

 55. “I sekvensen ses blandt andet BZ-veteranen Erik Storrud, der 32 sekunder inde slår en betjent i hovedet,…”
  Det kan jeg ikke se? 32 sekunder inde giver han betjenten “fingeren”, men han slår da ikke nogen på det tidspunkt?

  Kommentar by Nordsjælland — 16. august 2011 @ 09:15

 56. -> Nordsjælland

  32 sekunder inde i TV2-indslaget jeg linker til under collagen.

  Kommentar by Kim Møller — 16. august 2011 @ 09:41

 57. […] et indlæg på Modkraft diskuterer den tidligere voldsdømte Erik Storrud brugen af ‘militans’ (vold) mod sine politiske modstandere, både i form af angrebene […]

  Pingback by Erik Storrud om politisk vold | Grundlovsnyt — 26. marts 2012 @ 20:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper