9. august 2011

“What appears unthinkable today will appear natural or inevitable twenty years from now…”

Fremskrittspartiets Siv Jensen blev søndag aften interviewet til Deadline, og her forklarede hun ganske fornuftigt, at Breiviks massakre, ikke måtte påvirke den politiske debat, da proble… udfordringerne var de samme, som tidligere. Hun undlod behændigt, at nævne multikultur og Islam, selvom det selvfølgelig var hele udgangspunktet.

(Siv Jensen i Deadline, 7. august 2011; Uriasposten)

Dagen forinden startede det de engelske medier inklusiv BBC betegner som ‘London Riots’, og her tirsdag er det ‘Day 4’. Dele af Tottenham ligner Coventry efter Hitlers bombninger i november 1940, og flere medier associerer udviklingen med krig. Det gør eksempelvis CNN, der citerer den tidligere journalist Graciela Watson – “It seemed like a war zone”, hvorefter hun uddyber “they were like animals”.

London-optøjerne var naturligt nok tophistorie i den tidlige udgave af TV-avisen, hvor Mette Walsted Vestergaard på samme måde, indledte med at fortælle, at “hele bydele ligner krigszoner”. London-korrespondenten Jakob Illeborg var dog mand for opgaven, og gav en tour-de-force i politisk korrekt journalistik.

De interviewede på gaden var ualmindeligt godt castede. Først (sorte) Dion, der kunne fortælle, at de havde fået nok af ‘politiets brutalitet’. Herefter intellektuelle (hvide) Alison, der mente det hele var tegn på ‘fattigdom, moralsk forfald og manglende uddannelse’. Slutteligt (sorte) Nigel der forklarede, at det hele skyldtes, at ‘regeringen ikke forstår hvad der foregå, med den politik de har gennemført, de penge de fjerner fra samfundet’. Ofre for racisme, send flere penge…

(TV-avisen, 9. august 2011 Kl. 18.30)

Direkte adspurgt om hvem ballademagerne var, svarede Illeborg undvigende. ‘Det er svært helt at sige’, ‘mange af dem er ret unge’, og det var efter hans mening heller ikke interessant: “Det er dog det mindste problem lige nu, at finde ud af hvem de er”.

(TV-avisen, 9. august 2011 Kl. 18.30)

Her på sidelinjen, må jeg konstatere, at de medier der i sidste uge beskrev Peder ‘Fjordman’ Jensen som en alarmistisk højreekstremist, i denne uge dokumenterer det problem han har brugt år af sit liv på at beskrive. Der er ikke noget galt med politiske analyser om årene der kommer, som Kirsten Sarauw så rigtigt skriver i Kristeligt Dagblad.

“Tensions have been building slowly beneath the surface for many years and sooner or later these forces will be released in the form of a series of devastating earthquakes, followed by some secondary political and economic tsunamis. Some of the structures that currently appear to be rock solid will collapse like a house of cards during this period and the political landscape will change considerably. What appears unthinkable today will appear natural or inevitable twenty years from now… I would rank Britain as the Western European country most likely to first get a civil war caused by mass immigration and Multiculturalism. (Peder ‘Fjordman’ Jensen, 2009: The Coming Crash)

Når nu TV-avisen ikke vil fortælle hvem ballademagerne er, så vil jeg da gerne fastslå at ‘de’ mere end alt andet, er et produkt af det multikulturelle samfund. Det er ikke tilfældigt, at optøjerne startede i Tottenham, en multikulturel bydel, hvis sydlige distrikt “is reported to be the most ethnically-diverse area in Europe” (Wikipedia, Tottenham).

I en båndet sekvens, ser man Illeborg følge urobetjente på arbejde i Hackney, og her taler han om unge der har terroriseret gaderne. Han fortalte ikke at området grænser op til Newham, Waltham og Tower Hamlets, de tre valgkredse i England med den højeste koncentration af muslimer, og selvfølgelig områder der hurtigt blev en del af urolighederne.

Man kan måle multikultur på mange måder, og ifølge det såkaldte ‘Simpsons Diversity Index’ var Newham (der er et af områderne med færrest ‘hvide englændere’), “the most ethnically diverse district in England and Wales” (Wikipedia, Newham). I umiddelbar nærhed er Barking, hvor højreradikale British National Party har sin højborg (Wikipedia, British National Party).

Det multikulturelle nord-østlige London er i det hele taget en tikkende bombe.

Problemet er selvfølgelig ikke kun indvandrere fra islamiske lande, men også afro-caribianere, og de områder hvor urolighederne knopskyder, er generelt kendetegnet ved en høj andel af indvandrere fra ikke-vestlige lande. I disse bydele er der i sagens natur også en del underklasse-englændere, fuldt integreret i rodløs multikulturalisme, og en naturlig komponent i ‘Broken Britain’.

For et par år siden kritiserede Jakob Illeborg den danske nationalisme, og betegnede multikulturelle London, som værende ‘en ledestjerne’, et eksempel til efterfølgelse. For dem der vil have brand i gaderne, så er det bare at vente – det kommer formentligt helt af sig selv.

Tilbage i 2005 udgav den kristne missionær Peter Hammond et værk der blandt andet omhandlede, det han betegnede som demografiske lovmæssigheder. Hans fokus var de afrikanske lande, men hvis man betragter ghettoisering som en form for vestlig separatisme, så holder det et godt stykke af vejen.

Når vi taler demografi må der derfor være omvendt bevisbyrde. Dem der vil have det multikulturelle samfund, må sandsynliggøre, at Danmark formår at bryde mønsteret. Hvis Peter Hammond tager fejl, er han en middelmådig tænker, der får et dårligt eftermæle. Hvis Jakob Illeborg tager fejl, så har konsekvenserne en anden karakter.

Fra Peter Hammond: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat.

“As long as the Muslim population remains around or under 2% in any given country, they will be for the most part be regarded as a peace-loving minority, and not as a threat to other citizens…

At 2% to 5%, they begin to proselytize from other ethnic minorities and disaffected groups, often with major recruiting from the jails and among street gangs…

From 5% on, they exercise an inordinate influence in proportion to their percentage of the population. For example, they will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby securing food preparation jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to feature halal on their shelves — along with threats for failure to comply. …

When Muslims approach 10% of the population, they tend to increase lawlessness as a means of complaint about their conditions. In Paris, we are already seeing car-burnings. Any non-Muslim action offends Islam, and results in uprisings and threats, such as in Amsterdam, with opposition to Mohammed cartoons and films about Islam. Such tensions are seen daily…

After reaching 20%, nations can expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings, and the burnings of Christian churches and Jewish synagogues

At 40%, nations experience widespread massacres, chronic terror attacks, and ongoing militia warfare…

From 60%, nations experience unfettered persecution of non-believers of all other religions (including non-conforming Muslims), sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon, and Jizya, the tax placed on infidels…

After 80%, expect daily intimidation and violent jihad, some State-run ethnic cleansing, and even some genocide, as these nations drive out the infidels, and move toward 100% Muslim…

100% will usher in the peace of ‘Dar-es-Salaam’ — the Islamic House of Peace. Here there’s supposed to be peace, because everybody is a Muslim, the Madrasses are the only schools, and the Koran is the only word…

Unfortunately, peace is never achieved, as in these 100% states the most radical Muslims intimidate and spew hatred, and satisfy their blood lust by killing less radical Muslims, for a variety of reasons.

Oploadet Kl. 23:21 af Kim Møller — Direkte link67 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/27687/trackback

67 Comments »

 1. Hun er altså ikke statsminister endnu, Kim …

  Kommentar by Axel — 9. august 2011 @ 23:34

 2. Kim, Axel

  Freudanian inspell: mentioning your mother, when you actully mean another…:)

  Kommentar by Hans Und — 9. august 2011 @ 23:43

 3. – Axel/Hans

  Takker ;-)

  Kommentar by Kim Møller — 9. august 2011 @ 23:57

 4. Kanon Kim! Håber der kommer en artikel om Ozlem cekic, AKP og Ramadan middag på borgen.

  Jeg tilføjer lige nogle Citater af Bernard Lewis:

  Muslimer har indledt den 3 Jihad mod Europa og de bruger emmigration, fødselstal, hijab, bedrag (Taqiyya) og udnyttelse af demokratiet som våben.
  Hør hvad Bernard Lewis siger i hans nyeste bog om Europa og Islam. Jeg kan kun VARMT anbefale at i sætter jer ind i hvad Bernard Lewis siger!
  Sammenlign det Jørgen Bæk Simonsen siger til det hvad Bernard Lewis siger (den rigtige ekspert).

  Where does Europe stand now? Is it third time lucky? It is not
impossible. The Muslims have certain clear advantages. They
have fervor and conviction, which in most Western countries
are either weak or lacking. They are for the most part convinced
of the rightness of their cause, whereas Westerners spend much
of their time in self-denigration and self-abasement. They have
loyalty and discipline, and perhaps most important of all they
have demography—the combination of natural increase and
migration producing major population changes, which could
lead within the foreseeable future to signifi cant Muslim majorities in at least some European cities or even countries.
The Syrian philosopher Sa-diq al-‘Az.m has remarked that
the remaining question about the future of Europe is this:
“Will it be an Islamized Europe, or a Europeanized Islam?”
The formulation is a persuasive one, and much will depend on
the answer.
But the West also has some advantages, the most important
of which are knowledge and freedom. The appeal of genuine
modern knowledge in a society that in the more distant past, had
a long record of scientifi c and scholarly achievement is obvious.
Present-day Muslims are keenly and painfully aware of their
relative backwardness compared with both their own past and
their rivals’ present, and many would welcome the opportunity
to rectify it.
  
Faith and Power: Religion and Politics in the Middle East (2010) Oxford University Press, Kapitel 12, anden sidste side

  Fra Bernard Lewis nyeste bog
  ‘‘It may be that Western culture will indeed go: the lack of conviction of many of those who should be its defenders and the passionate intensity of its accusers may well join to complete its destruction. But if it does go, the men and women of all the continents will thereby be impoverished and endangered.”
  Nyeste bog 2011, indledningen

  Spar mig fra venstrefløjens usaglighed, og verdensfjerne korrekte meninger, som ikke bunder i virkeligheden.

  Til alle i Danmark
  Hvem er VI, Hvem er DE, og hvad skal vi accepterer fra ISLAM og hvad denne ideologi medfører! Det er hele pointen!
  Nej til familiesammenføringer, nej til sharia, nej til børnebrude, nej til tørklæder/burkaer/niqaber, nej til kusine/fætre ægteskaber og deres vansirede børn, nej til moskeer, nej til koranskoler, nej til kriminelle indvadrerdrenge, som er overrepræsenteret i alle statistiker. Vi gider ikke at importere problemer, og hvis der fremkommer problemer skal de smides ud igen.
  Og vi skal have ALLE muslimer til at skrive under på det ellers gør de det bare alligevel. Det har vi observeret i utallige lande. Hvis de ikke kan det må de forlade Danmark. Big deal at tage en flyver og lande i Pakistan 6 timer senere.

  Kommentar by Tim — 10. august 2011 @ 00:07

 5. […] DR og Politikens modstykke til Marianne Jelved sagt på TV ifølge Uriasposten, mens jeg var på Filmmuseet og se Metropolis i den retaurerede, fulde længde, til enhver tid at […]

  Pingback by “Det er svært helt at sige, hvem de er” « Snaphanen — 10. august 2011 @ 00:35

 6. Nogle skulle lave en dokumentar der viser indvandring politiken fra 1970 til idag (måske tidligere) så alle danskere kunne få en klar oversigt over hvad der er foregået.

  Kommentar by Tim — 10. august 2011 @ 00:41

 7. Venstrefløjen bliver nød til at tage et opgør med deres muslimer og Islam…sagen er åbenlys

  Kommentar by Tim — 10. august 2011 @ 02:36

 8. Tim få dig nu en blog. Det er tydeligt du har meget på hjerte, men ærligt talt så har du FOR meget på hjerte. Det er uudholdeligt dagligt, at læse dine indlæg der er temmeligt løst spredt rundt om på nettet.

  Jeg er ærligt talt røvtræt af at læse dem. Få dig en blog, feks i wordpress, og så kan du ene mand diskutere med dig selv dagligt.
  Men det er desværre ikke min blog her. Der er mange der ikke bidrager med andet end støj eller monologer.

  Kommentar by Endnu en vantro — 10. august 2011 @ 03:33

 9. Helt enig med Endnu en vantro, men hvis du ikke magter at bestyre en blog, vil det næstbedste være om du tilføjede noget nyt. Det er ret trættende at læse om det vi andre diskuterede for fem – ti år siden.

  Kommentar by Danskeren — 10. august 2011 @ 04:07

 10. @ 8
  Kim møller må bestemme det. Han må godt slette dem for mit vedkommende. Med det lægger sig jo op hans artikel og hvordan vesten og Islam mødes.
  Desuden kommer denne tekst ikke op dagligt…det er lidt noget sludder du siger.
  Du kan jo bare springe over det. Find et andet sted at surmule eller bare spørg Kim om det ikke er relevant og om det ikke ligger i forlængelse af hans sidste punkter i artiklen.
  Desuden hvad er det du ikke kan lide (sig det på en normal ikke barnagtig måde).

  Kommentar by Tim — 10. august 2011 @ 04:08

 11. […] Uriasposten 9 august 2011 – “What appears unthinkable today will appear natural or inevitable twenty years from now…” […]

  Pingback by England: Kendt skolelærer/forfatter: Urolighederne handlede om race. Hvorfor ignorere fakta? » Balder Blog — 10. august 2011 @ 04:22

 12. Hvid nationalisme er svaret og løsningen! Send dem alle hjem til deres egne lande på den mest humane måde uanset om de er tredje eller fjerde generations indvandrere.

  Kommentar by Lavard — 10. august 2011 @ 05:04

 13. Det ser bedre ud her til morgen i London.

  De har indsat [navn på etnisk gruppe], disse fremragende civilisationsopretholdere.

  Der synes at være en politisk ukorrekt etnicitetsforskel på
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2024035/UK-riots-2011-500-Londoners-offer-help-clean-rioters-mess.html
  og
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2024120/London-riots-2011-suspects-Photos-released-know-looters.html

  Just sayin’

  Kommentar by Thomas Nielsen — 10. august 2011 @ 07:29

 14. Thomas, bemærk billed nr. 2 – der er flere sorte sække, det er nok biiiiiiiiip (gæt selv religion) kvinder, der bare har vendt sig om, så man ser dem bagfra

  Kommentar by Bjarne P. — 10. august 2011 @ 07:46

 15. Sorry, jeg mente plastikposer, ikke sække

  Kommentar by Bjarne P. — 10. august 2011 @ 07:46

 16. #10.Tim. Et forsigtigt gæt. Du fylder for meget med for lidt.

  Ang. sletning af indlæg, du ved jo godt at Møller ikke sletter jvf. sidens spilleregler og du er jo harmløs.

  Jeg kan nu også godt finde ud af at springe videre uden at læse alt, det er man nødt til at kunne, jeg gennemlæser jo heller ikke hvad falkeøje, nilsen, fritz, charles nilsen og andre i den kategori skriver da der ikke er noget nyt eller gennemtænkt at finde der.

  Kommentar by PBr — 10. august 2011 @ 08:01

 17. Danmarks Radio er en aktiv part i konflikten, de kan ikke påråbe sig blot at være et neutralt medie der oplyser borgerne om samfundet. Det er simpelthen ikke et demokrati værdigt, at et tvunget statsmedie tilbageholder vigtige oplysninger, for at kunne opretholde den multikulturelle drøm og følge en bestemt politisk agenda. Derfor bør enhver der ikke deler DR’s våde drømme og deres politiske ståsted, udvise civil ulydighed og framelde licensen omgående.

  Kommentar by Morten Olsen — 10. august 2011 @ 08:13

 18. OT.
  Ingen stein skal ligge urørt:
  “Den danske bloggeren Margrethe Monika S. Hansen har fulgt det islamfiendtlige miljøet tett på internett.”

  Desperasjon.

  http://www.dagbladet.no/2011/08/10/nyheter/utoya/terror_i_oslo/anders_behring_breivik/terrorangrepet/17526087/

  Kommentar by Yngvar — 10. august 2011 @ 08:32

 19. Det er hvad vi kan vente i Danmark hurtigere end vi bryder os om, hvem husker ikke urolighederne i København for et par år siden.

  Det var underligt at høre Georg Metzs forsvar for det multiætniske samfund. Det er jo ikke ham der skal integrerer indvanderene. Han bor formodentligt et trygt og sikkert sted, hvor banderne ikke hærger og hvor han ikke behøver at være nervøs for at blive berøvet på åben gade. Det er ikke hans døtre det bliver råbt ludder efter, eller det der er værre, det er ikke hans drenge der bliver tævet på vej hjem fra skole. Det er heller ikke hans børn der ikke lærer noget i skolen, fordi læreren bruger alt tiden til at holde orden.
  Det er i det hele taget ikke Georg Metz der må leve med konsekvenserne af sine egne holdninger!
  Det er rigtigt som det er blevet sagt at om 10-20 år vil der ske ting i vores hverdag som vi ikke har fantasi til at forestille os i dag.
  F.eks. Indhegnede boligområder med vagter, mure med pigtråd eller knust glas på toppen omkring haver, jævnlige episoder, som dem vi for øjeblikket ser fra London, Piger kan ikke gå i byen uden ledsager også om dagen,no go areas for myndighedspersoner og redningsfolk (det er såmænd allerede ved at være tilfældet), kendte menneskers børn begynder også at blive overfaldet, velhavere begynder at flytte til landsbyerne og væk fra kriminalitet, politikere bliver myrdet, og flere og flere nå have politibeskyttelse, osv.osv.osv.

  Kommentar by Grisling — 10. august 2011 @ 08:50

 20. Grisling.

  Der kommer ikke til at gå 10-20 år, nok nærmere 1-2 år.

  når festen for alvor går i gang så kan du være sikker på

  at georg metz og ligesindede får sig en brat opvågning.

  Kommentar by gravballemanden — 10. august 2011 @ 09:12

 21. […] De engelske optøjers første dødsfald, hvis man fraregner gangsteren, politiet skød, var den mand i Croyden, der blev skudt i hovedet mens han sad i sin bil. I nat blev tre “asians” kørt ned i et “hit and run angreb”, formentlig af sorte, mens de prøvede at forsvare deres forretninger. 200 vrede “asians” har samlet sig ved hospitalet i Birmingham. Vi har har nu konturerne af en ren racekrig. Cameron sagde igår, at oprørerne vil mærke “the full force of the law.” Det er løgn, det er ikke det, der sker. Han sagde også, “at staten vil genvinde kontrollen”. Hvornår har den tænkt sig at gøre det?Black versus Asian Race War in Birmingham, Three Asian men struck by car and killed in hit-and-run attack ‘as they protected their neighbourhood from rioters’ Uriasposten citerede igår Fjordman for denne passage: […]

  Pingback by Dag fire: Dødsfald to, tre og fire « Snaphanen — 10. august 2011 @ 09:31

 22. JEG KAN IKKE MERE…..SOHANSEN PÅ FORSIDEN AF BÅTHORNS TIDENDE SOM EN HELT. KÆLLINGEN KUNNE VÆRE POTENTIEL TERRORIST DA HUN JO HAR VÆRET VEN MED ABB I 2 ÅR….MEN NEJ..SOEN FREMSTÅR SOM EN HELT..JEG KAN SKU IKKE KLARE MERE.

  Kommentar by Fritz — 10. august 2011 @ 09:40

 23. -> Tim

  Jeg gider ikke slette, og satser på du og andre har pli nok til ikke at lamme tråde med OT-kommentarer (som #4) eller gentagne onelinere (som #6).

  Kommentar by Kim Møller — 10. august 2011 @ 09:41

 24. Borgerkrigen i England er lige efter bogen. Vi oplevede jo i Danmark selvsamme mønster i 2007 med oprør på Nørrebro, som så satte udløbere i Køge og vistnok også Aalborg og Odense http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Koebenhavn/2007/09/02/104449.htm

  Der er nu en række lav- og højintense borgerkrige igang i Europa. Samtidig er der truende statsbankerotter i flere europæiske lande, og hele Nordafrika er politisk ustabilt med tilhørende indvandrerstrømme derfra mod nord. En yderst sprængfarlig cocktail (hvori også indgår almindeligt kulturelt vestligst forfald blandt de vestlige folkeslag) – man tør næsten ikke sige det højt af frygt for en selvopfyldende profeti, men Spenglers “Der Untergang des Abendlandes” synes ikke langt væk.

  Kommentar by Thomas — 10. august 2011 @ 09:51

 25. Ja Thomas men de VIL ikke lære. De sidder for dybt i mudderet.

  Kommentar by machiavelli — 10. august 2011 @ 09:59

 26. @Tim og @Kim Møller: jeg forstår godt jeres udveksling for og imod Tims indlæg, og jeg synes, det var en godt opfordring til Tim, at du burde skrive din egen blog, for du har meget på hjerte. Jeg føler samme afmægtige desperation over vores samtid som du – og i en sådan desperation søger man ofte ned til de helt grundlæggende spørgsmål. Spørgsmål, som blev stillet og diskuteret allede for 30 år siden. Men ikke desto mindre relevante.

  Kommentar by Thomas — 10. august 2011 @ 09:59

 27. Politikerne TØR ikke, at deskutere problemets rod. KORANEN OG ISLAM. Men de kommer de til en dag, men tiden mærmer sig hvor deskutionen er total overflødig, da det så er forsent.

  Kommentar by Charles — 10. august 2011 @ 10:06

 28. Hvordan kan nogen seriøs journalist overse den artikel på Balders Blog linket i post 11. ovenfor?
  af Katharine Birbalsingh
  …”Fra den skole hvor jeg underviste, minder jeg en præsentation som børnene fik af Trident, den afdeling af politiet der beskæftiger sig med undersøgelse af, og information om kriminalitet der involverer brug af skydevåben blandt Londons sorte segment.

  Den gang vidste jeg ikke hvad Trident var, og det slog mig, at alle de billeder af folk der var blevet skudt (ideen var at skræmme børnene), var sorte. Så hen mod slutningen gik jeg hen til én af politifolkene, og spurgte ham hvilken procentdel af dem der er involveret i kriminalitet der involverer skydevåben, var sorte.

  Jeg lyver ikke når jeg siger, at dette spørgsmål fik denne hvide mand, som var i tredive års alderen, og som dog var trænet i at omgås det sorte samfund til at blive lyserød i hovedet.

  Kriminalitet med skydevåben 80% sorte

  Han forklarede at omkring 80% af den kriminalitet der involverer skydevåben, fandt sted blandt sorte. Jeg smilede, ilde tilpas. Men nej sagde han, det var faktisk endnu værre. Derefter fortalte han mig at 80% var vold med skydevåben der hvor det var sorte mod sorte, og at der af de tilbageblevne 20% mindst var 75% hvor der var mindst én sort involveret; sorte der skød hvide, eller hvide der skød sorte.

  Jeg pressede på for at få mere at vide. Mens han anførte at hans statistikker var grove, og at han ikke havde videnskabelige tal, var de fleste af de hvide som var involveret i disse skyderier fra Østeuropa. [Ha! Se min kommentar fra 18 november 2009 – Balder]

  Blev noget som helst af dette nogensinde nævnt i deres præsentation? Selvfølgelig ikke. Lige som nyhederne om balladen i Tottingham heller ikke nævner race.

  Problemer kan ikke løses uden at folk er villige til at fortælle sandheden. Lige som med så mange andre ting i dette land, stikker man hovedet i sandet, og nægter at tale om det.

  http://blog.balder.org/?p=1246

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 10. august 2011 @ 10:42

 29. “For et par år siden kritiserede Jakob Illeborg den danske nationalisme, og betegnede multikulturelle London, som værende ‘en ledestjerne’, et eksempel til efterfølgelse.”

  Så sent som ved det royale bryllup i London, betegnede Ulla Terkilsen London på samme måde.

  Kommentar by Jernhesten — 10. august 2011 @ 10:51

 30. Jakob Illeborg er ikke journalist, men en sindsforvirret propagandist. I gårsdagens tv-avis mente han, at afbrændingerne og drabene i London bedst kan forklares som “opportunisme”. Ahva?!

  Kommentar by Thomas — 10. august 2011 @ 11:00

 31. Nu gør de Shansen til helt!!

  http://www.bt.dk/udland/dansk-kvinde-holdt-oeje-med-breivik

  Kommentar by Martin — 10. august 2011 @ 11:06

 32. Martin, skræmmende. Lagde godt selv mærke til det tidligere i dag. Ganske enkelt skræmmende. BT’s rolle i denne sag har været katastrofal samvittighedsløs.

  Kommentar by fonss — 10. august 2011 @ 11:26

 33. Lidt mere om DR-korrespondenten Jakob Illeborgs misinformation.

  I middagsradioavisen 8. aug. talte han om “de her unge”, som han gjorde til børn på 12-14 år. Han mente at “ingen kunne have forudsagt der her”, hvorefter han sagde at “det virker som en masse unge hooligans der simpelthen går efter at brænde og tilrane sig hvad de kan”.

  Unge hooligans? Min bare røv!

  Kommentar by Niels P. — 10. august 2011 @ 11:38

 34. Watts Riot
  Verificeret

  Del på Facebook
  Tip en ven
  Print
  Upassende
  Direkte link

  Watts Riot, voldelige raceuroligheder, som brød ud 11.8.1965 i Watts, en sort bydel i Los Angeles.
  En brutal arrestation af en ung sort mand blev den konkrete anledning til fem dages optøjer, hvor omkring 35.000 af kvarterets beboere stod over for 16.000 politifolk og nationalgardister.
  34 mennesker blev dræbt, og over 1000 såret. De materielle skader beløb sig til ca. 200 mio. dollar. Urolighederne i Watts blev de følgende år fulgt af lignende konflikter i andre amerikanske storbyer.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 10. august 2011 @ 12:22

 35. Jeg kan godt se pointen, at mange af de, der ødelægger og plyndrer i England er asiater og sorte, og at der er store problemer med kriminalitet blandt disse grupper. Jeg savner en konstruktiv politisk løsning til dette. Hvis man forestiller sig, at man vitterligt kunne sende alle med ikke-vestlig baggrund ud, så vil man jo være nødt til at gøre dette imod det politiske flertals ønske? Og hvordan vil man i praksis kunne smide dem ud? Og hvor går grænsen for “vesten” i den henseende? Og hvordan forestiller man sig, at samfundet efterfølgende kommer til at se ud?

  Jeg vedkender mig, at jeg er politisk forvirret, og har søgt bl.a. denne side, fordi jeg godt kunne tænke mig en ærlig og saglig redegørelse for det nationalkonservative bud på, hvilket alternativ, der kan være realistisk til den politiske virkelighed af i dag. Jeg ved, at det er meget til en kommentar, men måske nogen kan sende mig i retning af sider, der kan forklare mig det?

  Kommentar by Anders — 10. august 2011 @ 13:01

 36. anti.marx

  34 menesker dræbt 1000 sårede.

  Jeg tror vi i en meget snarlig fremtid vil få masser Los angeleser

  hver dag overalt i eu. Ja jeg sagde hver dag.

  Kommentar by gravballemanden — 10. august 2011 @ 13:43

 37. ‘Being right too soon is socially unacceptable,’ sagde Robert A. Henlein – og det er præcis, hvad der rammer Fjordman.

  Det intellektuelle kleresi vil så komme haltende med de sædvanlige 15-20 års forsinkelse i forhold til selvstændigt tænkende mennesker, som ikke er blevet forstandsberøvede af ideologisk lejrtænkning og universitært gruppepres.

  Kommentar by Axel — 10. august 2011 @ 14:22

 38. Til Tim

  Ja, opret en blog (og det er venligt ment).

  Kommentar by Tolder — 10. august 2011 @ 14:35

 39. Jeg kan godt se pointen, at mange af de, der ødelægger og plyndrer i England er asiater og sorte, og at der er store problemer med kriminalitet blandt disse grupper. Jeg savner en konstruktiv politisk løsning til dette. Hvis man forestiller sig, at man vitterligt kunne sende alle med ikke-vestlig baggrund ud, så vil man jo være nødt til at gøre dette imod det politiske flertals ønske? Og hvordan vil man i praksis kunne smide dem ud? Og hvor går grænsen for “vesten” i den henseende? Og hvordan forestiller man sig, at samfundet efterfølgende kommer til at se ud?

  Jeg vedkender mig, at jeg er politisk forvirret, og har søgt bl.a. denne side, fordi jeg godt kunne tænke mig en ærlig og saglig redegørelse for det nationalkonservative bud på, hvilket alternativ, der kan være realistisk til den politiske virkelighed af i dag. Jeg ved, at det er meget til en kommentar, men måske nogen kan sende mig i retning af sider, der kan forklare mig det?

  Kommentar by Anders — 10. august 2011 @ 14:36

 40. OT:

  10. August 2011 kl. 15:32

  Tænk, Olav Skaaning, at det skulle vise sig, jeg var enig med Rune Engelbreth-Larsen: vi mener begge, at I, på BT, bedriver uhæderlig og underlødig journalistik (se Runes seneste blogindlæg på politiken.dk).

  Nu har I efterfølgende guddødme valgt at ophøje Monica Hansen til heltinde (ja, hende med de synske evner, eftersom hun, ifølge BT’s overskrift, tilsyneladende på forhånd viste at Breivik var psykopatisk massemorder)!

  Et rablende skørt kvindemenneske, der i sit had til sine politiske modstandere ikke står i vejen for tilsvining af grov injurierende grad. Jeg husker, for et par år siden, en hjemmestrikket og nydeligt opsat spiseseddel, hvor Kim Møller, som I så anstændigt mellem linjerne beskriver som “den danske Breivik”, blev udstillet som pædofil med billede af ham selv og sine to børn (som for øvrigt, undertiden, leger med muslimske børn, hvordan I så end vil bortforklare det). Et menneske med en sådan moral, vælger I at ophøje til dyd og ære. Tak for kaffe og føj for den lede!

  Kommentar by fonss — 10. august 2011 @ 14:39

 41. Forøvrigt, så er pressens “unge” blevet opgradret til “bøller”.

  Gad vide hvilken betegnelse de får når volden rammer journalisterne ?

  Kommentar by Tolder — 10. august 2011 @ 14:44

 42. Engelske politikere har selv importeret utøjet. Nu ses nogle af konsekvenserne.

  Kommentar by Nielsen — 10. august 2011 @ 15:47

 43. Det er fandme uhyggeligt med alle de hvide muslimer
  http://politiken.dk/poltv/nyheder/udland/ECE1357734/amatoervideo-saaret-ung-mand-bliver-snydt-og-roevet/

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 10. august 2011 @ 16:22

 44. -> Anders

  “Jeg kan godt se pointen, at mange af de, der ødelægger og plyndrer i England er asiater og sorte, og at der er store problemer med kriminalitet blandt disse grupper. Jeg savner en konstruktiv politisk løsning til dette. Hvis man forestiller sig, at man vitterligt kunne sende alle med ikke-vestlig baggrund ud, så vil man jo være nødt til at gøre dette imod det politiske flertals ønske? Og hvordan vil man i praksis kunne smide dem ud? Og hvor går grænsen for “vesten” i den henseende? Og hvordan forestiller man sig, at samfundet efterfølgende kommer til at se ud?”

  Jeg har ikke tidligere hørt spørgsmålet formuleret så venligt, og du fortjener virkeligt et svar. Det er noget jeg har tænkt en del over, hvad også gerne skulle fremgå af mine blogposter.

  Dansk Folkeparti, Sverigedemokraterna og de fleste indvandringskritiske partier i Europa er ikke fortalere for tvungen repatriering, og det er nødvendigt at huske på, at nul indvandring fra ikke-vestlige lande intet har at gøre med etnisk udrensning. Når man som undertegnede, sætter luppen på multikulturens konsekvenser, virker det selvfølgelig bastant og ikke særligt konstruktivt, men før danskerne flest erkender problemets kulturelle essens, bliver der ingen politiske løsninger, allerhøjest en slags demografisk forsinkelse. Vi lever i en virkelighed, hvor vi ikke engang kan sende kriminelle ikke-danskere ud af landet!

  Det eneste der ville ske, hvis Uriasposten, Dansk Folkeparti oa. undlod at kritisere multikulturen, ville være, at Bay Bundegård’erne fik frit lejde til at promovere fri indvandring. Folk der mener danskerne skal lære at acceptere den af dem ønskede multikultur, har næppe en indre stopklods – ‘hov vi må huske, at tænke på dem der lever med konsekvenserne’.

  Det var et hurtigt svar, jeg har travlt – men spørg endelig ind.

  Kommentar by Kim Møller — 10. august 2011 @ 16:43

 45. @ Anders.
  Jeg tror ikke det er løsningen at smide alle ud. Det kan man ikke uden at det bliver til borgerkrig!
  Men man kan lukke de offentlige kasser, dvs. at alle der kommer her til landet, skal komme til et job, de skal ikke have udbetalt noget fra nogen offentlig kasse de første 10 år de er her.Og de skal have en tvungen sygeforsikring så de ikke kommer til at ligge sygehusvæsnet til last hvis hvis de skulle få brug for sundhedsvæsnet.
  Altså velkommen, men kun hvis du vil arbejde og betale skat, ikke hvis du vil forsørges!

  Kommentar by grisling — 10. august 2011 @ 17:22

 46. @ Anders
  Det er i øvrigt langt hen ad vejen liberal Alliances politik.

  Kommentar by grisling — 10. august 2011 @ 17:24

 47. Live her onsdag under 18.30-DR-nyheder: En dansk kvinde, der til daglig arbejder blandt “socialt udsatte” i Birmingham, England, forklarer til studievært Mette Vestergaard, at “de unges” optøjer skyldes deres utipfredshed med politiet. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Ja, nu kører Danmarks Radio hele deres discount-marxisme i stilling som forklaringsmodel for den engelske borgerkrig. Sic transit gloria mundi!

  Kommentar by Thomas — 10. august 2011 @ 17:47

 48. @Anders

  Beklager det lidt rodede sprogbrug, men mon ikke meningen er til at forstå.

  Kommentar by Grisling — 10. august 2011 @ 18:00

 49. Fattig, en følelse af social udstødelse, manglende fremtidsperspektiver, politiet jagter dem er nogle af forklaringerne, der fremføres i TV og aviser her i DK. Bander som David Cameron omtaler dem afvises som sludder. Men mon dog!

  1. Fattig – besynderligt at de kan benytte de mest moderne kommunikationsmidler til at samle sig i gruper – Blacberrys – SMS kæder, hvilken virkelig fattig har råd til det.
  2. Social udstødelse – Sociale velfærdsydelser uddeles til alle i GB, der har brug for det. Er man udstødt når man får så man kan overleve, og samtidig tilbudt muligheder for efteruddannelse?
  3. Politiet jagter dem – de jagtes vel kun dersom de bryder loven eller andre regler for anstændig opførsel.
  4. Fremtidsperspektiver. – et liv i ghettoen tiltaler mange. Her en udtalelse fra en der har boet der:
  “Jeg har i et stykke tid boet i en ghetto. For mig er hver dag en lærerig oplevelse. Det som jeg mest har lært er at ‘kvarteret ikke er et sted alle ønsker at komme ud af.’ De fleste fra middelklassen er ikke i stand til at begribe dette. De tænker, “Hvis jeg var en af dem (fattig), da ville jeg bare se at komme ud i en helvedes fart.” Men det er ikke tankegangen hos mange af beboerne.

  Ghettoen er hjemmet; det er der ens venner og familie bor. For nogle har ghettoen en aura af ‘romantik.’ Den hyldes i film og på sang. At flytte til forstæderne ville være det samme som at miste noget. Udover det er mennesker for ‘fine på den’ i forstæderne. Der får du ikke lov til at spille høj musik hele natten.”

  Det er ikke fordi de ikke ved, hvordan man slipper ud af fattigdomscirklen. Fire enkle regler: 1. Lad være med at få børn som teenagere. 2. Gør din skole færdig. 3. Lær dig noget nyttigt. 4. Kom ikke i fængsel, eller konflikt med politiet. Se det er ikke raketvidenskab.

  Kommentar by synopsis-olsen — 10. august 2011 @ 18:01

 50. Disse dages optøjer i England er meget milde, selvom pomadedrengen Cameron nu står og jamrer og påkalder sig autoritet – en autoritet, han derved netop viser, at han ikke har.
  Endnu er optøjerne kun primært sorte og arabere, der ødelægger og plyndrer – men først og fremmest er de et angreb på statens legitimitet.
  Optøjerne bliver først for alvor slemme, når de bliver egentlige raceuroligheder. Dertil er England slet ikke nået endnu.

  Kommentar by Thomas — 10. august 2011 @ 19:57

 51. #39 @ Anders & Kim

  Jeg har selv tænkt over ‘udfordringen’, da man jo ikke må omtale fænomenet som et problem.

  Først, en tænkers tanker: George Santayana

  (16 December 1863 in Madrid, Spain – 26 September 1952 in Rome, Italy), was a philosopher, essayist poet and novelist.

  Progress, far from consisting in change, depends on retentiveness. When change is absolute there remains no being to improve and no direction is set for possible improvement: and when experience is not retained, as among savages, infancy is perpetual. Those who cannot remember the past are condemned to repeat it.

  The Life of Reason (1905-1906)
  Vol. I, Reason in Common Sense

  Kilde: http://en.wikiquote.org/wiki/George_Santayana

  Løseligt – måske ubehjælpsomt – oversat:

  Fremskridt, består langt fra, af forandring alene, men afhænger af
  vedholdende erindring.
  Når forandringen er endelig, er menneskelig forbedring ikke mulig,
  og ingen retning for mulig forbedring kan anvises: Og når erfaring ikke er erindret, som blandt de vilde, er barnagtigheden vedholdende.
  De der ikke kan erindre fortiden, er fordømt til at gentage den

  Med sidste – velkendte citat i hu, og Koranens insisterende uforanderlighed, har jeg fundet følgende historik i Den Store Danske:

  Fredløshed:

  Fredløshed, ifølge middelalderlig ret den fuldstændige ophævelse ved dom af en persons retsbeskyttelse. Fredløshed anvendtes som straf i en række europæiske lande, herunder de nordiske lande og Tyskland. På Island kaldtes en fredløs for skovmand eller skovgangsmand; sagaerne Gislasaga og Grettissaga beretter om fredløshed.

  Især i tysk retshistorisk litteratur har man tidligere antaget, at enhver forbrydelse i det gamle germanske samfund blev straffet med fredløshed. Samfundet var et fredssamfund, der gennem opretholdelse af freden ydede sine medlemmer beskyttelse. Den, der begik en forbrydelse, havde ikke blot krænket den enkeltes, men hele samfundets fred og blev herved fredløs. Nyere retshistorisk litteratur finder det mere sandsynligt, at opfattelsen af samfundet som et fredsforbund skyldes kirkelig påvirkning, snarere end at den afspejler en urgermansk forestilling, og at fredløshed må ses på baggrund heraf.

  I Danmark var fredløshed på landskabslovenes tid i 1200-t. antagelig en relativt ny sanktion, som må ses som led i kongemagtens og kirkens bestræbelser for at håndhæve freden i samfundet. Fredløshed blev bragt i anvendelse over for grove retsbrud, fx drab på en sagesløs person, drab på en person på tinge eller i kirken, voldtægt eller forsætlig ildspåsættelse. Fredløshed kunne også anvendes som tvangsmiddel over for modvillige skyldnere.

  Fredløshed medførte, at enhver kunne dræbe den fredløse uden at skulle bøde for det, og den fredløse kunne ikke længere være part i retsforhold, herunder optræde på tinge. Hans hustru blev betragtet som enke og hans børn som faderløse. Den fredløses faste ejendom, arvejord, tilfaldt hans arvinger, mens kongen havde krav på hans hovedlod i fælliget. Hvis fredløsheden skyldtes landsforræderi eller majestætsforbrydelse, var også arvejorden forbrudt til kongen. Efter forlig med den forurettede eller hans slægt og med kongens samtykke kunne den fredløse genindtræde i freden, se fredkøb. Endnu i 1500-t. og begyndelsen af 1600-t. anvendtes fredløshed som straf og som tvangsmiddel.

  Landsforvisning:

  landsforvisning, straf, som afhængig af den begåede gernings alvor bestod i, at den dømte skulle forlade sin by, sit herred, sin landsdel eller riget. Landsforvisning kendes fra de fleste europæiske lande og fra Romerriget og Athen, se eksil og ostrakisme. I Danmark var straf i form af landsforvisning hjemlet i 1500- og 1600-t.s lovgivning og senere i Christian 5.s Danske Lov. I slutningen af 1700-t. indskrænkedes anvendelse af forvisning fra “Kongens Riger og Lande” ud fra den opfattelse, at det var upassende at besvære andre nationer med Danmarks egne lovovertrædere. Ikke desto mindre fandt landsforvisning et anvendelsesområde med Trykkefrihedsforordningen af 27.9.1799, ifølge hvilken straf for alvorligere presseforbrydelser var landsforvisning enten på livstid eller i 3 til 10 år. Straf i form af landsforvisning blev i Danmark ophævet i 1827.

  Ovenstående er naturligvis kun til inspiration, til fremtidige moderniserede’løsningsmodeller’. Men vor forfædre har været ret klare
  i mælet må man sige. Skik følge… osv.

  Kommentar by Thorbjørn — 10. august 2011 @ 20:21

 52. Shansen er om muligt meget mere farlig – end Brivik!

  Kommentar by l. johs — 10. august 2011 @ 21:15

 53. Og det nytter ikke, at EU- lande tager flere “asylansøgere/flygtninge” til sig – med mindre de kan garantere dem en fremtid.
  Det har EU aldrig ØNSKET at tænke på!

  Men HVOR er vore EGNE POLITIKERE?

  Kommentar by l. johs — 10. august 2011 @ 21:18

 54. Hvad der engang var “ubærligt” for et lands befolkning …?
  Det KAN ændres!
  Afhængigt af de politikere, landet har.

  Sorry, men LYT:
  http://www.youtube.com/watch?v=tqaEdk4Jsko

  er det den fremtid, der venter os på pga vore politikeres beslutninger – henover hovedet på os alle?

  Kommentar by l. johs — 10. august 2011 @ 21:54

 55. 39 Anders

  Jeg vil også gerne prøve at komme med et bud.

  Det afgørende er ikke at nogle ballade magere eventuelt er asiatere eller sorte.

  Problemet, ud fra et Nationalt Konservativt synspunkt, er en manglende fælles kultur og manglende fælles værdier.

  I firserne havde vi punkere, discere, rockere, hippier osv. Men de var det vi dengang kaldte sub-kulturer. De var ikke sidestillede med hoved kulturen. Og hoved kulturen gav de forskellige grupper en fælles reference.

  Vi skal væk fra at forskellige kulturer er ligeværdige. Det er en destruktiv tankegang. Vi har brug for en fælles kultur, for at kunne fungere som samfund.

  Vi bør stadig have plads til sub-kulturer. De er af mange grunde vigtige for udvikling og dynamik i et samfund. Men de må aldrig sidestilles, med vores fælles kultur.

  Det er primært en elitær akademisk og internationalt orienteret lobby, der har promoveret ideen om at alle kulturer skal være lige og at en “hoved kultur” er en form for fascisme.

  Vi har primært brug for at opgør med den ideologi – Multikulturalismen, globalismen og anti-nationalismen.

  Hvis det kunne lade sig gøre, er det ikke måske ikke engang nødvendigt at deportere nogen.

  Mange af de særkrav der f.eks. er kommet fra muslimske miljøer, er faktisk promoveret og opfundet af Danskere, der er tilhængere af den multikulturelle tanke. Langt de fleste mennesker tilpasser sig en “hoved-kultur” uden de store problemer. Problemet er at vi ikke præsenterer os som sådan.

  PT er det primært information der er brug for. Information der kan modvirke den massive propaganda der udgår fra især DR, der efter min mening totalt er i lommen på internationalister.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 11. august 2011 @ 08:06

 56. Tak til Thorbjørn og Mikael Drachmann.

  Hermed et kort svar til Anders. Som Kim Møller har nævnt kan vi end ikke i dag udvise kriminelle ikke-danskere.

  Her ligger efter min mening en stor del af problemet. Hvis kriminelle ikke-danskere konsekvent blev udvist ville en stor del af problemet blive løst. Jeg vil formode (dvs. jeg har ikke tal for det) at dette rent faktisk også ville betyde en vis reduktion i det samlede antal udlændinge i Danmark.

  Her noget lovmæssigt konkret:

  1) Enhver udenlandsk statsborger bør udvises for livstid ved dom for 1 overtrædelse af straffeloven. For unge under 18 evt. først ved dom for 2 overtrædelse.

  2) Danske statsborgere, som har fået statsborgerskabet ved lov skal have frataget dette statsborgerskab ved 3 domme for straffelovsovertrædelser indenfor 3 år.

  3) Kommunerne bør have det sociale tilbud, at undenlandske statsborgere på offentlig forsørgelse som det ikke har været muligt at give andre tilbud bør kunne indstilles til “humanitær hjemsendelse”. (Det sidste ville så f.eks. have været en mulighed i sagen om de ca. 30 udlændinge, som mobbede nogle betjente og optog det på video for nogle måneder siden. Her var samfundets eneste “tilbud” til den hårde kerne noget aktivering som de efterfølgende kun mødte op til som det passede dem (suk)).

  Kommentar by Sigwar — 11. august 2011 @ 10:58

 57. En masse interessante indlæg hos The Economist:

  “This house believes that immigration is endangering European society.”

  “Welcome to The Economist’s debate on immigration. Our contributors are David Goodhart, the founder and former editor of Prospect, a now-august British magazine; and Philippe Legrain, whom the president of the European Commission, José Manuel Barroso, recently appointed principal adviser and head of the analysis team at the Bureau of European Policy Advisers.* Mr Goodhart has been a consistent and outspoken critic of large-scale immigration; Mr Legrain is the author of a book that extols its virtues.”

  “Immigration does not in itself endanger the European nation, but when it happens very quickly and on a very large scale and when many immigrants choose to live in cultural enclaves it does do so.”

  “No sensible person wants a complete halt to immigration, but Europe needs a slowdown to absorb the large inflows of recent decades (like America’s “pause” from 1920 to 1965) and Denmark’s experience shows it is possible. There will be some economic costs of a slowdown, but if democratic politics fails to deal with this existential issue on which there is such a settled popular will the resulting backlash will threaten many of the achievements of the past 30 years.”

  http://www.economist.com/debate/debates/overview/210

  Kommentar by Ole — 11. august 2011 @ 12:06

 58. men det er jo ikke muslimer, men kristne indvandrer fra Caribien der udgør størstedelen af vandalerne? Hvad har det med procentvise opgørelser af muslimer i et samfund?

  Kommentar by Loke — 11. august 2011 @ 12:32

 59. @ Kommentar by Anders — 10. august 2011 @ 14:36

  Jeg savner en konstruktiv politisk løsning til dette.

  God idé at snakke på tværs af ‘lejrene’.

  Problemet og pointen er at mange af os netop ikke mener at der er gode politiske løsninger på de problemer, man skaber med migrationer af folkevandringsproportioner. Det skaber permanente problemer for samfundet.

  Det er derfor vi så energisk har argumenteret imod migrationer af denne art.

  Der er tale om den samme måde Stalin søgte og ofte lykkedes med at ødelægge lokale delsamfund i Sovjetimperiet – en opsplitning, der gør en centralmagts del og hersk-politik mulig – en overgang fra demokrati til centralistisk elitært teknokrati.

  I det foreliggende har EU og Barosso (gammel maoist) m.fl. Sovjets og Stalins rolle.

  At der må antages at foreligge ond tro, følger af at alt dette er kendt viden, og bestyrkes af at man end ikke vil diskutere et moratorium for systematisk indvandring, uanset, hvor alvorlige konsekvenserne viser sig at være og blive.

  Det er, hvad jeg sådan lige kan ryste ud af ærmet :-)

  Kommentar by Søren Ferling — 11. august 2011 @ 13:58

 60. @ Kommentar by Loke — 11. august 2011 @ 12:32

  men det er jo ikke muslimer, men kristne indvandrer fra Caribien der udgør størstedelen af vandalerne? Hvad har det med procentvise opgørelser af muslimer i et samfund?

  Ingenting – islam er ét fænomen og afrikansk kultur et andet.

  I Caribien synger man i de populære sange en del om ‘burning and looting’ med omtrent samme attitude, som den vi sidst har set i London.

  Der er tale om en hel kultur, der har forskanset sig i en offerrolle og fra den position søger at skaffe sig fordele uden at yde det, der kræves af andre mennesker.

  Når det er sagt, mener jeg, der kan være realiteter i det, når enkelte søger at bryde ud af denne fastlåste position og at det er, hvad der uafvendeligt sker, når man sammenfører for store mængder af for forskellige mennesker.

  Alle bliver mere eller mindre ofre – undtagen eliten og fedtlaget af tjenesteadel udenom, der både får mere magt og flere penge.

  Hårdt trukket op, en genetablering af noget feudalt.

  Kommentar by Søren Ferling — 11. august 2011 @ 14:17

 61. Iøvrigt er det gentagne gange blevet sagt i dansk presse, at noget som optøjerne i UK ikke kan ske i Danmark fordi vi ikke har så udsatte grupper. Det er gang på gang blevet forklaret, at årsagerne til UK optøjerne skal søges i sociale og økonomiske forhold.

  MEN – det er sket i Danmark!

  I 90’erne mens Nyrup var statsminister og Frank Jensen var justitsminister blev Nørrebro sat i brand på samme måde som netop nu i UK.

  Har alle virkelig glemt det? Ingen vil vel påstå, at det kan have noget med sociale og økonomiske forhold at gøre, når det kan ske under en socialdemokratisk regering?

  Det beviser jo, at sociale og økonomiske forhold har meget lidt med sagen at gøre og at det sagtens kan ske i Danmark. For det ER sket!

  Medierne har derved løjet igen igen, men det er ingen overraskelse.

  Kommentar by Sigwar — 11. august 2011 @ 14:28

 62. For hver rød der bliver kulturberiget, ligesom i England, vil højrefløjen og DF få endnu en stemme.
  Det er sikkert som amen i kirken, at rød fløj med SF og Radikale er ikke bare bundet op af alverdens konventioner(som de fuldt og fast tror på er godt for Danmarks fremtid, at DK er bundet på hænder og fødder af FN´s konventioner), men samtidig også handlingslammet når det kommer til fremtidige optøjer a la dem i England, i Danmark.

  Jeg nærer ikke for et sekund troen på at de vil kunne gøre noget som helst. Hvis de tror den bløde løsning, med SSP pædagoger og ligesom i Sverige dialogpoliti, så får de sig en SLEM overraskelse.
  De her kriminelle trives i lovløshed, og i kriminalitet og bander.
  De markerer deres territorium, mere end de markerer en protest imod deres forhold. Hvem har nogensinde fortalt dem at vold, afbrænding, racistiske overfald, plyndringer er en god måde at gøre opmærksom på eventuelle dårlige forhold?

  DR kommer jeg straks til at tænke på. Deres formidling er desværre lammet af deres røde redaktion, og en absurd farvning af virkelighedsbilledet.
  De er låst fast. Bare at tænke tanken at give dem medhold i deres “protester”, at sympatisere med optøjerne(igen så er de låst i deres røde propagandafundament) er for mig fuldstændigt utilgiveligt og utænkeligt. Hvilket demokratisk samfund fortjener at blive brændt af og raseret og plyndret? Det er fuldstændigt selvmodsigende.
  Man bruger selvklart de demokratiske midler som eksisterer i England, blandt andet demonstrationer og strejker. Noget man nok ikke skal forvente nogensinde bliver aktuelt hos de hærgende ikke-engelske masser. Dertil er de for barbariske og primitive. De er trods alt bare et produkt af deres forfædre og disses kulturer og traditioner.

  Det er nok ikke demokrati, arbejde, sammenhold, kultur-forståelse, der præger disse kulturer på nogen måde. Andet end at de holder sig sammen hver for sig ligesom i DK. De 2 sprogede har nærmest intet tilhørsforhold på tværs herhjemme, og jeg kan forestille mig at det samme gør sig gældende her. Religion, og landeoprindele og familie, plejer at komme før “klassekamp” og politiske parti-tilhørsforhold.

  Man har simpelthen ikke det store fællesskabsbånd, som kendetegner de demokratiske samfund. Arbejderklasse, middelklasse osv. De kulturer de kommer fra, har andre samfundsstrukturer og opbygninger. Men nok om mine antropolgiske teorier :P.

  Men DR har desværre ikke kommet til den erkendelse på noget tidspunkt(at man ikke reagerer sådan i et demokratisk samfund, og at neutralitet er alfa og omega i journalistik). Og så sætter man gudhjælpemig en dansk/pakistaner på Tv2 på opgaven Simi Jan. Hvor er princippet i at udsende NEUTRALE observatører og journalister og korrespondenter? DR har fuldstændigt tilsidesat alle former for neutralitet og objektivitet men Tv2?

  Kommentar by Endnu en vantro — 11. august 2011 @ 15:41

 63. Hovsa, det er søreme ikke alle bøllerne i UK, der er sorte, muslimer eller asiater:

  http://www.telegraph.co.uk/news/picturegalleries/uknews/8695472/London-and-England-riots-looting-suspects-and-rioters-appear-in-court.html

  Kommentar by nielsen — 11. august 2011 @ 22:05

 64. –> 62 Kommentar af Endnu en vantro — 11. august 2011 @ 15:41

  Men DR har desværre ikke kommet til den erkendelse på noget tidspunkt(at man ikke reagerer sådan i et demokratisk samfund, og at neutralitet er alfa og omega i journalistik). Og så sætter man gudhjælpemig en dansk/pakistaner på Tv2 på opgaven Simi Jan. Hvor er princippet i at udsende NEUTRALE observatører og journalister og korrespondenter? DR har fuldstændigt tilsidesat alle former for neutralitet og objektivitet men Tv2?

  Som ved de fleste indvandrings og multikulturelle spørgsmål, er det behandlingen af den jødiske minoritet, der er vild overrepræsenteret i medierne der lagde grunden til udviklingen. Nu er det folk med brun hud der mere og mere befolker skærmene. Jøderne plejede (og gør i et vist omfang stadigvæk) at tage sig af hovedparten af rapporteringen fra Mellemøsten, USA og Østeuropa. Nu har vi en tyrker der rapporterer fra Washington, en Pakistaner der rapporterer fra Pakistan og omegn og nu også fra Norge og Londonistan.

  Forstå mig ret. Jeg synes Erkan Özden er en utrolig sympatisk fyr, som jeg foretrækker over en hel del andre hvide danske madammer og røde lejesvende. Mod Simi Jan har jeg egentlig heller ikke noget særligt at indvende, andet end at hun bidrager til udbredelse af ‘perkistansk udtale’ [bl.a. sch i stedet for s].

  Men man kan bare konstatere at indvandrerne (og farvede adoptivbørn) nu også er stærkt overrepræsenteret i medierne, især hvis man sammenholder deres antal i medierne med den gennemsnitlige uddannelsesmæssige stadie indvandrerne er på.

  Foruden disse to grupper er de trykte medier også begyndt med at ansætte masser af vestlige udlændinge med kosmopolitiske tilbøjeligheder.

  Meninger er klart; vi skal præsenteres for så mange nogenlunde civiliserede farvede fremmede, således at vi taber vores naturlige racistiske tilbøjeligheder, helst godt udseende kvinder, der kan forføre seksfikserede mænd til at mene at det multietniske samfund er en berigelse.

  Jeg vil have nyheder i dansk tv formidlet af ægte danskere for danskere, fra en hvid dansk synsvinkel, og ikke som et led i multikulti propaganda, eller af folk der har specielle tilknytninger til de områder eller problemstillinger de rapporterer fra og om. Så godt som alle de jødiske journalister med rødder i Østeuropa har på et eller andet tidspunkt (i mange årtier) spredt anti-russiske og anti-nationalistiske budskaber i deres formidling. Senest den russiske indvandrer Vladimir Pimonov, der nu slår sine folder på Ekstra Bladet, sammen med nogle beslægtede sjæle. På en ekspedition til Rusland, var der således tre jødiske journalister der repræsenterede den ‘danske’ avis.

  Det er sikkert vanskeligt for alle de filosemitter / israelvenner der besøger disse sider, at indse det problematiske ved den enorme jødiske mediedominans, men de kan ikke løbe fra, at det er den udvikling der har lagt kimen til det vi ser nu.

  For hver oprindelig kristen eller kulturkristen dansker, blandt kategorien højt profilerede journalister og tv-værter, er der nu mellem 500 og 700 Jøder, ifølge mine grove og uvidenskabelige beregninger, der ikke skal forstås som andet end et fingerpeg.

  Derudover vrimler det også med homoseksuelle, indvandrere og børn fra blandede ægteskaber og adoptivbørn. Blandt de resterende dominerer håndplukkede venstresnoede kulturradikale, feminister og andre af de nationaltsindedes selverklærede modstandere… Desuden er de også begyndt at infiltrere som eksperter og som bannerførere i ‘menneskerettighedsbevægelser’ osv.

  Det sjove er, at vi blandt de racefremmede der er blevet placeret i disse jobs, risikerer at finde de mindst politisk ukorrekte, da de er valgt pga. deres hudfarve og propagandamæssige værdi, hvorfor man går mindre op i sindelagskontrol her. Udbuddet af egnede kandidater er trods alt meget begrænset.

  Kommentar by Balder — 14. august 2011 @ 10:32

 65. Rettelse i sidste afsnit:

  “risikerer at finde de mindst politisk ukorrekte

  skal være:

  “risikerer at finde de mindst politisk korrekte

  Kommentar by Balder — 14. august 2011 @ 10:38

 66. Endnu en rettelse:

  “blandt kategorien højt profilerede journalister og tv-værter, er der nu mellem 500 og 700 Jøder”, er forkert. Se hvad det var jeg prøvede at sige, og hvordan det hænger sammen, samt regnemetoden, her i dette indlæg ekspedition til Rusland

  Kommentar by Balder — 14. august 2011 @ 10:51

 67. @alle

  Tak for svarene. Jeg har været offline i nogle dage, men sætter stor pris på de mange gode svar.

  Kommentar by Anders — 16. august 2011 @ 09:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper