14. august 2011

Tidligere P1-vært: Multikulturen virker – de plyndrende masser afspejlede hele farvescalaen

Kåre Gade er tidligere P1-vært, og når en sådan analyserer optøjerne i England, så er der ingen overraskelser. Fra Kristeligt Dagblad – Bemærk, hvad de britiske optøjer ikke handlede om.

“De britiske politikere er allerede suget ind i et forudsigeligt blame game. Den borgerlige regering peger på forældre, som svigter deres ansvar, og familier, hvor ingen gider at arbejde. Den socialdemokratiske opposition skyder skylden på de sociale nedskæringer, der er fulgt i kølvandet på finanskrisen. Ingen af forklaringerne kan stå alene, men selv tilsammen udgør de ikke et fyldestgørende svar på, hvad der drev de værste britiske uroligheder i mands minde.

Mens der arbejdes videre med selvransagelsen, er det imidlertid værd at notere sig, hvad optøjerne ikke handlede om: race og religion. At dømme efter billederne fra overvågningskameraerne afspejler de plyndrende hele farveskalaen i de mindre priviligerede områder af Storbritannien.

Nogle vil givetvis forsøge at tolke optøjerne som en konsekvens af multikulturalismen, men det bliver et svært regnestykke at få til at gå op. …

I 2011 er den retteligt forargede borger, som kræver lov og orden tilbage i Englands gader, en farvet forretningsdrivende med indvandrerbaggrund. Det er den gode nyhed, der står tilbage, når støvet har lagt sig, og glasskårene er fejet op.”

(BBC Newsnight, 12. august 2011; Youtube)

“David Starkey… said during a BBC debate: “the problem is that the whites have become black — a particular sort of violent, destructive, nihilistic gangster culture has become the fashion — and black and white, boy and girl, operate in this language together; this language, which is wholly false, which is a Jamaican patois, that’s been intruded in England, and this is why so many of us have this sense of literally a foreign country.”

Asked if he was saying that the prophecy of Enoch Powell — an English politician who claimed in a speech in 1968 that immigration would eventually mean, “the black man will have the whip hand over the white man” in Britain — had come true, Mr. Starkey replied: “That’s not true.” He added, “it’s not skin color, it’s cultural.” (The Lede, New York Times, 13. august 2011: English Historian Blames Black Culture for Riots)

Oploadet Kl. 17:19 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/27820/trackback

18 Comments »

 1. Jeg gider ikke mere hører om “multikulturen” da det reelt drejer sig om to kultur møder, nemlig den islamiske og den ikke islamiske!
  Vi bør tale om den mullahkulturrællende selvdøds og selvhadendes møde med alle vantro.
  Slut.

  Kommentar by li — 14. august 2011 @ 17:43

 2. “men det bliver et svært regnestykke at få til at gå op. …”

  Er niveauet virkeligt så lavt. Det er mærkeligt som folk der tilsyneladende går så meget op i multikulturalisme og som på en bizar måde frydes over synet af en indvandrer, tydeligvis aldrig har gjort sig den ulejlighed at følge med i debatten. Enten har han ikke læst og forstået hvad kritikkere af masseindvandringen siger og frygter, eller også er han en demagog der blot undlader at forholde sig dertil og i stedet tildeler de “onde” nogle fjollede argumenter.

  Jeg kender ingen kritikere af multikulturen som hævder at europæere ikke begår kriminalitet osv.
  Tværtimod er et af argumenterne jo netop at masseindvandringen konsekvenser i første omgang rammer så skævt. Den rammer først og fremmest de i forvejen dårligst stillede. De får endnu sværere ved at komme ind på arbejdsmarkedet og lykkedes det så er lønnen i deres job presset i bund af masseindvandringen. De bor i områder hvor forråelsen har sat mest markant ind. Det er deres børn som oplever skoler med stærkt dalende niveau. Det er dem som først oplever tabet af sammenhængskraft og fællesskab. Og sådan kan man blive ved.
  Det er ingen succes at også de – hvilket jo netop var og er forudsigeligt – deltager i ødelæggelserne.

  Kommentar by Anonym — 14. august 2011 @ 17:56

 3. Ja, der er jo gode grunde til at den vestlige kultur er den bedste…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 14. august 2011 @ 18:01

 4. Det ville være interessant, hvis Kåre Gade kunne afslørede, hvordan religion – eller for dens sags skyld kultur – ser ud på et overvågningskamera.

  Kommentar by Jens A — 14. august 2011 @ 18:31

 5. Hvis du mangler en historie, så var der i ligeledes i Kristelig Dagblad et interview med super apologeten Brian Arly umiddelbart efter Oslo massakren.

  Religionssociologien Brian Arly er åbenbart også lidt af en ekspert når det kommer til demografi. Og han kunne forklare læserne at folk som Breivik der forventede en islamificering af Europa var helt galt på den når det kom til udviklingen i antallet af muslimer.
  Grænser var lukkede så der kommer ikke flere hertil, og muslimer og ikke-muslimer får faktisk det samme antal børn, nemlig i DK 1,9. Altså har vi en fuldstændig stabil situation, hvor muslimer udgør under 5%.
  Og sådan ville det iøvrigt vist være over hele europa. Men der er en spændende diskussion om hvordan man definere “muslimer”

  Og sådan blev avisens læsere spist af med vrøvl.

  Kommentar by Anonym — 14. august 2011 @ 18:32

 6. Nu har vi fået dokumenteret, at ved plyndring og brand i gaden, så fungerer samarbejdet inden for en delmængde af multikulturen perfekt.
  Det må kunne bruges til et forskningsprojekt.

  Kommentar by Menig 442 — 14. august 2011 @ 18:57

 7. Robert Putnam fra Harvard University udgav i 2007 en rapport over et forskningsprojekt om indvandring, multikuluren mv. og dens indvirkning på samfundet. Han havde store betænkeligheder ved at udgive den fordi – “indvandring og etnisk diversitet har en ødelæggende virkning på den sociale kapital, institutionernes struktur, tillid og naboskab der skaber og opretholder samfund.”

  Ud kom den dog, men blev nærmest bevidst ‘frosset’ ud i glemselen.

  Ligesom depressionen i 1930’erne satte skuepladsen for en storstilet militær konflikt, vil den endnu større globale depression, der begyndte i 2008, sandsynligvis bygge videre på det rædselsvækkende grundlag der så tåbeligt blev påført Vesten af multikulturalisterne.
  Jovist eksisterede fattigdom i langt alvorligere grad under Depressionen. Dog formede forældre og bedsteforældre ikke pøbelmasser der afbrændte, brugte vold og plyndrede. Der var noget der holdt dem tilbage. Anstændighed og respekt for orden og samfundet.

  Vesten er på ‘nedtur’ fordi folkets karakter er for nedadgående. Den gamle europæiske kultur er fordømt som uduelig og kedelig, hvorfor så på anstændig vis forsøge at bevare den op respektere andres ejendom.

  Under alle omstændigheder står vi sandsynligvis overfor endnu flere optøjer og uro, som så igen giver mere modstand fra de som føler sig krænkede over uromagerne.

  Kommentar by synopsis-olsen — 14. august 2011 @ 19:04

 8. Danskernes Parti om sagen: http://danskernesparti.dk/archives/991

  Kommentar by Daniel Carlsen — 14. august 2011 @ 19:10

 9. “At dømme efter billederne fra overvågningskameraerne afspejler de plyndrende hele farveskalaen i de mindre priviligerede områder af Storbritannien. …” Jeg så ellers mestendels sorte og hvide 80 & 20% sårn ca.

  Kommentar by Slyrgraff — 14. august 2011 @ 19:31

 10. Daniel Carlsen, med venner som dig behøver man ingen fjender.

  Kommentar by Kenny Starfighter — 14. august 2011 @ 20:06

 11. “it’s not skin color, it’s cultural” – Det handler ikke om hudfarve, men om kultur!… Et godt og virkningsfuldt snappy comeback der vil lukke munden på de fleste af de sædvanlige typer der igen-igen tankeløst og pr. automatpilot spiller racismekortet mod dig i en debat om indvandring.
  Med et snuptag underminere man og lukker af for deres evindelige anklage og drejer i samme nu debatten over på det der hele i virkeligheden handler om…

  Kommentar by Jacob Andersen — 14. august 2011 @ 20:15

 12. @9 Slyrgraff,

  Ja, og det tror jeg også, at du har ret i. Men for de “politisk korrekte” er spørgsmålet ikke hvad man ser. Spørgsmålet er, hvilke synsforstyrrelser ens politiske korrekthed fremtvinger.

  Kommentar by Vest — 14. august 2011 @ 21:03

 13. David Starkey er en mand, der er blevet klog af erfaring:

  “His politics were, he says, “middle-of the-road Labour left until the end of the 1970s”, when the Callaghan administration “blew the nation’s finances”. He now sees himself as a contrarian Tory, who enjoys intellectual “fireworks and games” provoking controversy on issues such as multiculturalism: “What’s striking about our problem ethnic communities is that they are the ones with the least commitment to self-betterment.” (http://en.wikipedia.org/wiki/David_Starkey)

  Kommentar by Thomas — 14. august 2011 @ 21:26

 14. #10 Er vi venner? :-)

  Kommentar by Daniel Carlsen — 14. august 2011 @ 21:42

 15. Og I New York, Chicago osv. blev de hvide pludselig italienere med den italienske mafias fremkomst. I L.A. blev de hvide, de sorte og mellemamarikanere pludselig asiater med de asiatiske mafiaers indtog.

  Om to uger er David Starkey sikkert venstresnoet journalist, nu hvor han med sin optræden på TV er blevet indfanget i deres spind.

  Kommentar by Fantomas — 14. august 2011 @ 21:48

 16. Hold da kæft hvor er det primitivt , “se de har mange forskellige farver , så er det ikke multi-KULTUREN der fejler noget”

  Jøsses !

  Kommentar by Aglet Xander — 14. august 2011 @ 22:37

 17. #16 Aglet X, ja der synes at være noget selvmodsigende i formuleringen … hehehe.

  Kommentar by Hr. Snusk — 15. august 2011 @ 00:39

 18. Politikken har selvfølgeligt fundet nøglen til det hele.
  Det skyldes selvfølgeligt IKKE MULTIKULTUREN, men at HVER 4 UNGE BRITE ER DEPRIMERET
  http://politiken.dk/poltv/nyheder/udland/ECE1358023/aarsag-til-oproer-hver-fjerde-unge-brite-er-deprimeret/
  Altså, de maneg farvede i optøjerne må være et udtryk for at de har en lavere DEPRESSIONSTÆRSKEL.
  Lesson learned.
  Tak Politikken.

  Kommentar by J B — 15. august 2011 @ 10:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper