17. november 2005

DR: “En femtedel af overgrebene blev foretaget af personer fra den yderste højrefløj”

Når den politiske korrekthed ikke formår at blive totalitær – så bliver den i en globaliseret verden latterlig. Fra DR Tekst-tv, med enslydende udgave på DR Online:

“En rapport fra i år viser en stigning på mere end 50 procent i antallet af voldelige angreb mod jøder i 2004. I alt blev 532 tilfælde registreret. En femtedel af overgrebene blev foretaget af personer fra den yderste højrefløj.

Nyheden er taget fra en nyligt offentliggjort rapport fra The Community Security Trust med titlen: Antisemitic Incidents Report 2004 (pdf, 15 s.).

Her et afsnit fra rapporten som illustrerer graden af DRs politiseren:

The Middle East factor
Antisemitic incident levels have risen steadily since the start of the second Palestinian Intifada in October 2000. The 2004 total of 532 incidents is more than double that of 1999 – the last year before the Intifada broke out. As overall incident levels have risen, so has the proportion of incidents that are rooted in hatred for Israel and Zionism, rather than incidents that originate in the racial prejudice commonly associated with the far right. Of the 532 incidents, 124 showed clear anti-Zionist motivation, compared to 84 that were motivated by far right sentiments or ideology. There were 114 incidents involved specific reference to Israel or the Middle East; in 23 incidents “Zionism” or “Zionist” were invoked as terms of abuse while 21 involved mention of the Iraq war. The number of antisemitic incidents perpetrated in Britain fluctuates in response to events in the Middle East. This was illustrated most dramatically in March 2004, when there were 100 incidents recorded by the CST – the second-highest monthly total on record. These incidents were largely a response to the assassination by Israel of Sheikh Ahmed Yassin, the leader of Hamas. In the 48 hours following Sheikh Yassin’s assassination on 22 March, the CST recorded 54 antisemitic incidents – more than has ever previously occurred in the entire month of March.”
[s. 10]

Med andre ord: Engelske muslimer begik flere overfald på jøder i marts sidste år (100) end engelske højreradikale gjorde i hele 2004 (84 – ikke en femtedel som påstås!).

Opdate 20.00.

For ligesom at stresse DR-Nyheder valgte jeg at sende oplysningerne til redaktionen i en ikke særlig konstruktiv email. Svaret modtog jeg fra nyhedschefen Kl. 12.10 med følgende ordlyd:

Hej Kim

Tak for din mail. Vi har videregivet Ritzaus telegram baseret på AFP (vedhæftet), og blandt andet på baggrund af din mail, har vi justeret formuleringerne i såvel online- som ttv-udgaven af historien.

Nedenviste AFP-telegram er oversat til dansk af Ritzaus Bureau – herefter afkortet (fortolket) og prompte online helt uden redaktionel kontrol.

RB5398 4 U 0181 ORD/z31 170339:NOTE/UK/ANTISEMITISME
Britiske politikere advarer om stigende antisemitisme

London, torsdag /ritzau/AFP

Antisemitismen er i stigning i Storbritannien, advarede britiske politikere, da de onsdag iværksatte en ny parlamentarisk undersøgelse af problemet.

– Antisemitismen er ved at vende tilbage. Engang blev det udelukkende betragtet som højrefløjens problem, men det er ikke længere tilfældet, advarede Arbejderpartiets John Mann, der står i spidsen for den parlamentskomité, som skal foretage undersøgelsen.

– Det berører hele samfundet og er ikke kun et jødisk problem, lige som racisme heller ikke kun er et problem for de farvede, tilføjede han.

Tidligere på året viste en undersøgelse foretaget af rådgivningscentret Community Security Trust (CST), der rådgiver om sikkerhed og antisemitisme, at der skete en stigning på mere end 50 procent i antallet af voldelige angreb mod jøder i 2004. I alt blev 532 tilfælde registreret, hvilket er det højeste, siden centret begyndte at registrere overgrebene i 1984. En femtedel af overgrebene blev foretaget af personer fra den yderste højrefløj, viste undersøgelsen.
/ritzau/AFP
170339 CET NOV 05

DRs redigerede tekst-tv-side kom online 12.08, men selvom sætningen med højrefløjen er fjernet – så fandt DR-Nyheder ikke anledning til at skrive hvem der så har begået hovedparten af de registrede episoder i England.

DR Onlines artikel er dog en fundamental forbedring. Her i fuld længde:

Stigende antisemitisme i Storbritannien
17. nov. 2005 04.53 Udland Opdat.: 17. nov. 2005 07.42 [må være opdateret igen cirka 12.00]
Antisemitismen er i stigning i Storbritannien, advarede britiske politikere, da de i går iværksatte en ny parlamentarisk undersøgelse af problemet.

– Det berører hele samfundet og er ikke kun et jødisk problem, lige som racisme heller ikke kun er et problem for de farvede, siger Arbejderpartiets John Mann, der skal lede undersøgelsen.

En rapport fra en jødisk sikkerhedsorganisation, CST, i år viser en stigning på mere end 50 procent i antallet af voldelige angreb mod jøder i 2004.

I alt blev 532 tilfælde registreret. CST´s opgørelse omfatter alt fra overfald på enkeltpersoner og jødiske gravpladser til krænkende, anonyme e-mails og telefonopkald.

Rapportens forfattere mener at der kan ses en direkte sammenhæng mellem situationen i Mellemøsten mellem Israel og palæstinenserne, og de anti-jødiske udskejelser. Ifølge rapporten var kun 84 af episoderne motiveret af de traditionelle racistiske og ideologiske holdninger på den yderste højrefløj.

Hvorfor engelske nyheder skal omkring Agence France-Presse er uforeståeligt, ligesom man må kunne forvente at Ritzaus Bureau ikke bare afkorter telegrammerne som om det var stanglakrids. DR burde naturligvis også have fanget fadæsen – troværdighed er altafgørende for medier.

I morgen kan man så læse i aviserne, herunder gratisaviserne med de høje oplagstal – at England nu igen har et problem med højreradikale antisemitter…

13 Comments »

 1. Meget Michael Moore’sk. DR fandt det de kunne bruge i rapporten, og refererer så dette uden at komme ind på det reelle problem. At de samtidig laver en regnefejl, der understøtter deres klare politiseren, kan næppe overraske.

  Kommentar by Hicks — 17. november 2005 @ 14:51

 2. Nope intet nyt på den front, derfor skærer jeg tænder hver gang de røde “møgdyr” sender deres girokort (licensen) jeg mener hvorfor fanden skal man være tvunget til at betale til noget med så udpræget politisk slagside, det skulle forestille en public service kanal (FNIS)!

  Kommentar by whodares — 17. november 2005 @ 16:28

 3. Jeg havde store forhåbninger for den ny generaldirektør, men indtil videre har han da været helt handlingslammet.

  Spørgsmålet var om man ikke bare skulle fritstille hele DR’s nyhedsredation fra dags dato.

  Kommentar by DaLi — 17. november 2005 @ 19:40

 4. Danmarks Radios manipulerende oversættelser

  I Dr’s manipulerende “oversættelse” bliver “anti-Semitic incidents” altså til “voldelige overgreb“. Der er godt nok et vældigt stort spring fra at råbe “din forbande Jøde” eller at lave hagekors graffiti eller andet hærværk til voldelige overfald.

  Jeg tvivler stærkt på at der har været ét eneste voldeligt overfald på Jøder udført af højreekstremister. Hvis det havde fundet sted, havde vi med sikkerhed kunne læse det på forsiden af hele verdens aviser.

  Muslimers voldelige overfald bliver som sædvanligt bagatelliseret og henvist til side 13 i de udenlandske aviser.

  Hagekors-graffitti-maling er i øvrigt en yndet beskæftigelses terapi for nogle Jøder der mener at der skal mere opmærksomhed på “antisemitismen”, og talrige Jøder er blevet dømt for selv at have lavet hærværket. OM antallet har statistisk signifikans tør jeg ikke sige, men som vi kan konkludere af DR’s grove omskrivning af virkeligheden er svindel og bedrag i denne branche mere reglen end undtagelsen.

  Kommentar by ole — 17. november 2005 @ 20:54

 5. Danmarks Radios manipulerende oversættelser

  I Dr’s manipulerende “oversættelse” bliver “anti-Semitic incidents” altså til “voldelige overgreb“.
  Der er godt nok et vældigt stort spring fra at råbe “din forbande Jøde” eller at lave hagekors graffiti eller andet hærværk til voldelige overfald. Men måske er det mig der er noget galt med?

  Jeg tvivler stærkt på at der har været ét eneste voldeligt overfald på Jøder udført af højreekstremister. Hvis det havde fundet sted, havde vi med sikkerhed kunne læse det på forsiden af hele verdens aviser.

  Muslimers voldelige overfald bliver som sædvanligt bagatelliseret og henvist til side 13 i de udenlandske aviser.

  Hagekors-graffitti-maling er i øvrigt en yndet beskæftigelses terapi for Jøder der mener at der skal mere opmærksomhed på “antisemitismen”, og talrige Jøder er blevet dømt for selv at have lavet hærværket. OM antallet har statistisk signifikans tør jeg ikke sige, men som vi kan konkludere af DR’s grove omskrivning af virkeligheden er svindel og bedrag i denne branche mere reglen end undtagelsen.

  Kommentar by ole — 17. november 2005 @ 21:05

 6. DRs ensidige politiseren har været et dokumenteret faktum i årevis, men alle forsøg på at få tålelige forhold bliver manet til jorden. Søren Espersen fra DF gjorde et hæderligt forsøg for et par år siden,,men blev naturligvis straks stillet for en at de kendte standretter, og så gik gassen af den ballon. Brian Mikkelsen har også forsøgt med et tiltag, men hylekoret af kulturradikale fik også det til at løbe ud i sandet. Kampen mod DRs ensidige politiseren er en kamp mod vejrmøller.

  Kommentar by Niels Juel — 17. november 2005 @ 23:46

 7. Hagekors-graffitti-maling er i øvrigt en yndet beskæftigelses terapi for nogle Jøder der mener at der skal mere opmærksomhed på “antisemitismen”, og talrige Jøder er blevet dømt for selv at have lavet hærværket.

  Har du noget belæg for denne mærkværdige påstand eller er det bare et forsøg på tegne et grotesk billede af antisemitismen som værende fremkaldt af jøderne selv? Hvorfor skriver du i øvrigt antisemitisme i gåseøjne? Er jøderne bare for nærtagende eller hvad?

  Kommentar by Søren — 17. november 2005 @ 23:50

 8. Problemet med DR ligger i de journalister de har ansat, en rokade på toppen vil ikke ændre det store billede, der er for få højreorienterede som tager journalist uddannelsen og de få snupper de JP og Berlingeren.
  For venstreorienterede idioter som ingen gider at stemme på er det derudover nærmest obligatorisk at kuppe DR så de kan få den indflydelse manglen på stemmer ellers frarøver dem i deres kamp for “retfærdigheden”.

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 18. november 2005 @ 00:04

 9. Søren: (jøder der selv iscenesætter “antisemitiske incidenter”) – “Har du noget belæg for denne mærkværdige påstand”

  Se liste:

  21 okt. 2004 Jøden Lewis ‘Robbie’ Friedner finder trusselbrev i tog. Politiet finder ‘trusselsbrevet’ på hans computer. Tidligere har Friedner rapporteret at have modtaget et ‘Anthrax brev’. http://www.fpp.co.uk/online/04/10/LibertyForum.html

  18 okt 2004 – USA: Olga Abramovich anholdt for at male hagekors på jødisk ejendom.
  http://www.fpp.co.uk/online/04/10/Jewish_hate.html

  31 aug. 2004 – Frankrig: Jøde bag ‘antisemitisk’ brand i jødisk center i Paris (TV2)
  http://www.nyhederne.tv2.dk/article.php?id=1248957
  Mediernes behandling: Det blev afsløret at hændelsen lige som flere andre var iscenesat af Jøder, i nogle tilfælde med det fuld overlagte formål at vække mere sympati for Jøderne og Israel fik dette dog betydelig mindre opmærksomhed. I TV aviserne blev det så vidt mig bekendt ikke en gang nævnt. I programmet orientering blev der viet en smule opmærksomhed på afsløringen. Dog uden at nævne at nogle af ‘attentaterne’ havde haft til formål at vække sympati for Jøderne.

  Således kan man konstatere at disse svinske kriminelle handlinger, der som sædvanlig blev tillagt ‘antisemitter’, ‘nazister’ og den ‘ekstreme højrefløj’ har haft det tilsigtede effekt.

  Millioner af mennesker har hørt om de frygtelige attentater og er endnu en gang blevet fortalt gruopvækkende historier om de slemme antisemitter, mens kun nogle få har læst dementierne der blev skrevet med småt på side tre.

  13. juli 2004 – Frankrig: antisemitisk overfald var opdigtet’ 13. juli 2004
  http://www.dr.dk/nyheder/udland/article.jhtml?articleID=184308

  16. juni 2004 – Frankrig: Jøden Raphael Schoemann sender falske trusselsbreve med vedlagte kugle til kendte franske personligheder. Kilde: “Faits & Documents” (BP 254-09, 75424 Paris Cedex 09), n° 175 du 1-15 juin 2004 (p. 3).

  Falske “Hate Crimes” et stigende problem

  20 apr. 2004 Alex Moise, leder af Chefen af den franske organisation “Frankrigs venner af Israels Likud parti” dømt for falsk vidneforklaring (antisemitiske trusler) mm. Kilde: Jewish Telegraphic Agency.

  26 apr. 2004 – Californisk professor påstår at racister har vandaliseret hendes bil (hagekors). Nu dømt for falsk anmeldelse og forsikringssvindel.
  Falske “Hate Crimes” et stigende problem

  16 dec. 2004 Den Californiske professor Kerri Dunn blev dømt til et års fængsel, og skulle betale en erstatning på $20.000 for omkostninger i forbindelse med skolens sikkerhedsberedskab. Fruen der er psykologi professor, skulle holde en forelæsning om racisme og antisemitisme..
  Kilde

  Ortodoks Jøde får 10 års fængsel for at plante bombe i jødisk center.
  Kilde

  Brandbombe mod synagoge i Connecticut (1999)
  Kilde
  Kilde

  På ordre af den (jødiske) leder af en østtysk tjeneste blev vesttyske neo-nazi og anti-jødiske “incidenter” iscenesat af agenter fra det østtyske regime.
  Kilde

  ——————————————————————
  Søren: “Hvorfor skriver du i øvrigt antisemitisme i gåseøjne?”
  Er jøders trusler mod jøder med det formål at skaffe sympati antisemitisme uden gåseøjne? Så ok. da.

  Søren: “Er jøderne bare for nærtagende eller hvad?”
  Ja mange jøder, og ikke mindst deres organisationer er meget nærtagende.
  De synes nemlig det er helt i orden at bortføre folk der ikke deler deres syn på historien, og om muligt give dem længe fængselsstraffe for denne “forbrydelse”.
  Det begrundes med “hensyn til følelserne af de overlevende fra holocaust”.
  Israel har ligefrem vedtaget en lov der giver dem ret til at forfølge folk over hele verden der ikke tror på deres version af historien.

  Hensynet til jødiske følelser har resulteret i at hobevis af mennesker nu afsoner lange fængselsstraffe og skal betale bøder der medfører den totale økonomiske ruin.

  Men mens f.eks. Jyllands Posten holder ytringsfriheden over religiøs begrundet “følsomhed”, høres ikke et mug om de overgreb på ytringsfriheden der finder sted i lande som Tyskland, Frankrig, Østrig, Canada, Australien, Belgien, Holland og vel sagtens nogle flere.

  Ja jødiske følelser legitimerer åbenbart indførelsen af en kommunistisk eller nazistisk model i forhold til ytringsfriheden. Og ingen Jyllands Posten der provokerer de jødiske følelser ved at slå et slag for ytringsfriheden i dette tilfælde.

  I stedet for trykker man noget som dette:

  ————————————————————–
  Offentliggjort 17. november 2005 21:48

  http://www.jp.dk/udland/artikel:aid=3392576/

  Kontroversiel britisk historiker anholdt i Østrig
  Østrigs indenrigsministerium bekræftede torsdag, at den kontroversielle britiske historiker David Irvings var blevet anholdt af østrigsk politi 11. november i nærheden af St. Johann i Steyr provinsen, skriver det østrigske nyhedsbureau APA.

  Han blev ifølge ministeriets talsmand, Rudolf Gollia, anholdt på baggrund af en arrestordre fra 1989. Ifølge anklagemyndigheden i Wien sad Irving fortsat varetægtsfængslet, sigtet for overtrædelse af paragraf 3 i Østrigs antinazistiske lov.

  Irving har fået flere domme i Storbritannien og Tyskland, hvor det er direkte forbudt at benægte Holocaust. I Østrig er straffen for samme forseelse mellem 1 og 10 års fængsel.
  ————————————————————–

  Den første lodrette usandhed er at det skulle være strafbart at “benægte holocaust” i England. Det er det ikke.

  “Irving har fået flere domme i i Storbritannien og Tyskland” hvorved man antyder at disse domme var pga. “holocaustbenægtelse”. Jeg gider ikke gå i detaljer men det var det ikke.

  Desuden er betegnelsen “holocaustbenægter” i sig selv allerede en grov manipulering af sandheden. selv de mere ekstreme revisionister benægter ikke at der blev dræbt mange jøder under anden verdenskrig og i tyske fangelejre.

  Hvis du løber tør for spørgsmål Søren, kunne du jo spørge: “Hvorfor skriver du holocaust med småt?” Ja jøder kan være meget nærtagende. Således kategoriserede Jacques Blum i en bog han og konen har skrevet “Løgnens vegne” f.eks. prof. Bent Jensen som revisionist på grund af samme “forbrydelse”. Bent Jensen kunne konstatere at: “titlen til bogen var yderst rammende”.

  Andre udtryk for ekstrem jødisk nærtagenhed: f.eks. opstandelsen over Mel Gibsons film The Passion, jødiske protester i USA mod kristen juleudsmykning i gaderne, jødiske protester mod bibelske inskriptioner på officielle bygninger i USA. Jødisk afkrævninger af undskylninger fra Danmark for behandling af jødiske flygtninge.. Arne Melchiors antisemitisme beskyldninger mod Søren krarup, Bent Melchiors antisemitisme beskyldninger mod Torben Lund. Listen er endeløs.

  Hør i øvrigt denne udsendelse på DR hvor idiotien med den stalinistiske brug af “den europæiske arrestordre” tages op til diskussion: DR Orientering

  Hvis ikke fortalere af ytringsfriheden kan blive enig om at også revisionister skal have lov til at fremsætte deres teorier uden at komme i fængsel for dette, foreslår jeg en ny definition af dette begreb.

  Kommentar by ole — 18. november 2005 @ 08:59

 10. Søren: “Har du noget belæg for denne mærkværdige påstand”

  Se liste:

  21 okt. 2004 Jøden Lewis ‘Robbie’ Friedner finder trusselbrev i tog. Politiet finder ‘trusselsbrevet’ på hans computer. Tidligere har Friedner rapporteret at have modtaget et ‘Anthrax brev’. http://www.fpp.co.uk/online/04/10/LibertyForum.html

  18 okt 2004 – USA: Olga Abramovich anholdt for at male hagekors på jødisk ejendom.
  http://www.fpp.co.uk/online/04/10/Jewish_hate.html

  31 aug. 2004 – Frankrig: Jøde bag ‘antisemitisk’ brand i jødisk center i Paris (TV2)
  http://www.nyhederne.tv2.dk/article.php?id=1248957
  Mediernes behandling: Det blev afsløret at hændelsen lige som flere andre var iscenesat af Jøder, i nogle tilfælde med det fuld overlagte formål at vække mere sympati for Jøderne og Israel fik dette dog betydelig mindre opmærksomhed. I TV aviserne blev det så vidt mig bekendt ikke en gang nævnt. I programmet orientering blev der viet en smule opmærksomhed på afsløringen. Dog uden at nævne at nogle af ‘attentaterne’ havde haft til formål at vække sympati for Jøderne.

  Således kan man konstatere at disse svinske kriminelle handlinger, der som sædvanlig blev tillagt ‘antisemitter’, ‘nazister’ og den ‘ekstreme højrefløj’ har haft det tilsigtede effekt.

  Millioner af mennesker har hørt om de frygtelige attentater og er endnu en gang blevet fortalt gruopvækkende historier om de slemme antisemitter, mens kun nogle få har læst dementierne der blev skrevet med småt på side tre.

  13. juli 2004 – Frankrig: antisemitisk overfald var opdigtet’ 13. juli 2004
  http://www.dr.dk/nyheder/udland/article.jhtml?articleID=184308

  16. juni 2004 – Frankrig: Jøden Raphael Schoemann sender falske trusselsbreve med vedlagte kugle til kendte franske personligheder. Kilde: “Faits & Documents” (BP 254-09, 75424 Paris Cedex 09), n° 175 du 1-15 juin 2004 (p. 3).

  Falske “Hate Crimes” et stigende problem

  20 apr. 2004 Alex Moise, leder af Chefen af den franske organisation “Frankrigs venner af Israels Likud parti” dømt for falsk vidneforklaring (antisemitiske trusler) mm. Kilde: Jewish Telegraphic Agency.

  26 apr. 2004 – Californisk professor påstår at racister har vandaliseret hendes bil (hagekors). Nu dømt for falsk anmeldelse og forsikringssvindel.
  Falske “Hate Crimes” et stigende problem

  16 dec. 2004 Den Californiske professor Kerri Dunn blev dømt til et års fængsel, og skulle betale en erstatning på $20.000 for omkostninger i forbindelse med skolens sikkerhedsberedskab. Fruen der er psykologi professor, skulle holde en forelæsning om racisme og antisemitisme..
  Kilde

  Ortodoks Jøde får 10 års fængsel for at plante bombe i jødisk center.
  Kilde

  Brandbombe mod synagoge i Connecticut (1999)
  Kilde
  Kilde

  På ordre af den (jødiske) leder af en østtysk tjeneste blev vesttyske neo-nazi og anti-jødiske “incidenter” iscenesat af agenter fra det østtyske regime.
  Kilde

  ——————————————————————
  Søren: “Hvorfor skriver du i øvrigt antisemitisme i gåseøjne?”
  Er jøders trusler mod jøder med det formål at skaffe sympati antisemitisme uden gåseøjne? Så ok. da.

  Søren: “Er jøderne bare for nærtagende eller hvad?”
  Ja mange jøder, og ikke mindst deres organisationer er meget nærtagende.
  De synes nemlig det er helt i orden at bortføre folk der ikke deler deres syn på historien, og om muligt give dem længe fængselsstraffe for denne “forbrydelse”.
  Det begrundes med “hensyn til følelserne af de overlevende fra holocaust”.
  Israel har ligefrem vedtaget en lov der giver dem ret til at forfølge folk over hele verden der ikke tror på deres version af historien.

  Hensynet til jødiske følelser har resulteret i at hobevis af mennesker nu afsoner lange fængselsstraffe og skal betale bøder der medfører den totale økonomiske ruin.

  Men mens f.eks. Jyllands Posten holder ytringsfriheden over religiøs begrundet “følsomhed”, høres ikke et mug om de overgreb på ytringsfriheden der finder sted i lande som Tyskland, Frankrig, Østrig, Canada, Australien, Belgien, Holland og vel sagtens nogle flere.

  Ja jødiske følelser legitimerer åbenbart indførelsen af en kommunistisk eller nazistisk model i forhold til ytringsfriheden. Og ingen Jyllands Posten der provokerer de jødiske følelser ved at slå et slag for ytringsfriheden i dette tilfælde.

  I stedet for trykker man noget som dette:

  ————————————————————–
  Offentliggjort 17. november 2005 21:48

  http://www.jp.dk/udland/artikel:aid=3392576/

  Kontroversiel britisk historiker anholdt i Østrig
  Østrigs indenrigsministerium bekræftede torsdag, at den kontroversielle britiske historiker David Irvings var blevet anholdt af østrigsk politi 11. november i nærheden af St. Johann i Steyr provinsen, skriver det østrigske nyhedsbureau APA.

  Han blev ifølge ministeriets talsmand, Rudolf Gollia, anholdt på baggrund af en arrestordre fra 1989. Ifølge anklagemyndigheden i Wien sad Irving fortsat varetægtsfængslet, sigtet for overtrædelse af paragraf 3 i Østrigs antinazistiske lov.

  Irving har fået flere domme i Storbritannien og Tyskland, hvor det er direkte forbudt at benægte Holocaust. I Østrig er straffen for samme forseelse mellem 1 og 10 års fængsel.
  ————————————————————–

  Den første lodrette usandhed er at det skulle være strafbart at “benægte holocaust” i England. Det er det ikke.

  “Irving har fået flere domme i i Storbritannien og Tyskland” hvorved man antyder at disse domme var pga. “holocaustbenægtelse”. Jeg gider ikke gå i detaljer men det var det ikke.

  Desuden er betegnelsen “holocaustbenægter” i sig selv allerede en grov manipulering af sandheden. selv de mere ekstreme revisionister benægter ikke at der blev dræbt mange jøder under anden verdenskrig og i tyske fangelejre.

  Hvis du løber tør for spørgsmål Søren, kunne du jo spørge: “Hvorfor skriver du holocaust med småt?” Ja jøder kan være meget nærtagende. Således kategoriserede Jacques Blum i en bog han og konen har skrevet “Løgnens vegne” f.eks. prof. Bent Jensen som revisionist på grund af samme “forbrydelse”. Bent Jensen kunne konstatere at: “titlen til bogen var yderst rammende”.

  Andre udtryk for ekstrem jødisk nærtagenhed: f.eks. opstandelsen over Mel Gibsons film The Passion, jødiske protester i USA mod kristen juleudsmykning i gaderne, jødiske protester mod bibelske inskriptioner på officielle bygninger i USA. Jødisk afkrævninger af undskylninger fra Danmark for behandling af jødiske flygtninge.. Arne Melchiors antisemitisme beskyldninger mod Søren krarup, Bent Melchiors antisemitisme beskyldninger mod Torben Lund. Listen er endeløs.

  Hør i øvrigt denne udsendelse på DR hvor idiotien med den stalinistiske brug af “den europæiske arrestordre” tages op til diskussion: DR Orientering

  Hvis ikke fortalere af ytringsfriheden kan blive enig om at også revisionister skal have lov til at fremsætte deres teorier uden at komme i fængsel for dette, foreslår jeg en ny definition af dette begreb.

  Kommentar by ole — 18. november 2005 @ 09:00

 11. Til Ole

  Selvfølgelig skal revisionister ikke fængsles – al historieskrivning er revisionistisk i en eller anden grad, og historien har jo netop vist at holocaustbenægtere har det svært pga. den klare dokumentation.

  Du vedlægger en hel del links, og selvom du har en pointe i Olga Abramovich-sagen (vist dine info holder), så køber jeg ikke sådan uden videre fpp som kilde. Desuagtet – 10 eller flere historier om falske anmeldelser for antisemitisme (en helt tilbage fra 1999) indikerer jo intet mønster. Det dokumenterer blot at der er idioter/sindsforvirrede overalt – men det er der ikke meget nyt i.

  Kommentar by Kim Møller — 18. november 2005 @ 09:35

 12. Kim: “historien har jo netop vist at holocaustbenægtere har det svært pga. den klare dokumentation”

  Hvis det var sand, hvorfor skulle det så være nødvendigt med alle disse love der skal forhindre revisionister i at fremlægge deres teorier? Love der griber dybt ind i vores europæiske tradition for fri forskning?

  Forbudet og forfølgelse antyder temmelig kraftigt at der er noget galt med holocaust dogmerne. Din ovenstående påstand viser mere om at du ikke kender ret meget til virkeligheden. Manglen på klar dokumentation er netop kendetegnende for holocaust industriens apostle, der derfor har klamret sig til til formålet indførte juridiske begreber der siger at ting “alle ved” behøves ikke at bevises. Men jeg gider ikke fortsætte denne debat her.

  Hvis “sandheden” var så åbenlys og revisionisternes argumenter så dårlige, ville der næppe være grund til disse tiltag.
  I øvrigt har vi jo for tiden i Danmark en intens revisionistisk diskussion om venstrefløjens ansvar for kommunisternes forbrydelser.
  Man kan ikke både blæse og have mel i munden, ved at hævde at den ene historiske sandhed er hævet over diskussion (WWII, holocaust, efterkrigstiden) mens den anden (WWII, kommunismen efterkrigstiden) skal diskuteres og revideres.

  Nedskrivningen af antallet af dødsofre (det “officielle tal”) i Auschwitz fra 4 millioner til 1,5 millioner (i 1995) var et direkte resultat af revisionisternes virke. Overdrivelserne var så åbenlyse at man blev nødt til at tage dette skridt for ikke at udstille utroværdigheden yderlige.

  Inden denne revision hævdede man at det totale antal jødiske ofre var 6 millioner.
  Dette tal håndhæves stadigvæk.. selv om enhver logik jo siger at man burde nedskrive tallet med 3,5 millioner.

  Du køber ikke fpp som kilde Kim? På fpp siderne kan du jo nemt se hvor original historierne kommer fra, dvs. yderlige kilder. Desuden er det for det meste artikler fra andre medier der er gengivet på disse sider, og ret let at verificere.

  Hele den multikulturelle ideologi er bygget op om og henter sin styrke fra den propagandistiske udlægning af anden verdenskrig.

  Nazisterne var hvide europæere, derfor er hvid europæere onde mennesker der kun venter på at udføre det næste folkedrab på stakkels forfulgt semitiske grupper og farvede.

  ————————————————————————————
  Citater:

  Cecilie Felicia Stokholm Banke (Uffe Østergårds DCHF):
  “Vi skal blive enig om at undervise omkring en fælles fortolkning af noget som for Europa er meget meget vigtigt nemlig holocaust.”

  Connie Hedegaard: Også nu når de nye europæiske lande skal komme med i EU….

  Cecilie Felicia Stokholm Banke: Ja, ja, lige præcis, at man skal have et fælles fundament omkring hvordan vi forstår den her historie………..

  Uffe Østergaard: “Det er en central del af det at være Europæer at erkende at vores kultur var den der producerede holocaust i modsætning til den arabiske”

  Jørgen Flindt Pedersen (DCHF’s rapport om antisemitisme blandt indvandrere): “At der bliver endnu dårligere forhold for et udsat mindretal herhjemme som kom hertil som flygtninge fra en situation som i virkeligheden er skabt af Europæere, af holocaust”.

  Bent Jensen: EUs center for sindelagskontrol i Wien, misbruger nazismens forbrydelse til at intimidere befolkningen i de europæiske lande. Artikel
  ————————————————————————————

  Der er ingen tvivl om at jødisk/zionistiske grupperinger er dem der har presset hårdt på for at få gennemført de antidemokratiske indskrænkninger af ytringsfriheden der sender europæiske dissidenter i fængslerne rundtomkring.

  De samme love vil kunne anvendes overfor Islamkritikere; læg mærke til at Tyskland ikke har en lov specielt møntet på “holocaustbenægtelse”, men at denne lov er rettet bredt mod “racisme” og “forhånelse af minoriteter”.

  Den vil altså kunne anvendes mod alle os der ønsker at bekæmpe islamisme og masseindvandring.

  Man kan selvfølgelig stikke hovedet i sandet og mene at det nok ikke kommer til at ramme en selv.

  Jeg var ikke revisionist eller nazist, derfor protesterede jeg ikke da de bortførte nationalsocialisten Ernst Zündel.
  Jeg var ikke “holocaustbenægter” derfor protesterede jeg ikke da de bortførte Siegfried Verbeke (Nationalsocialist).
  Jeg var ikke revisionist, derfor protesterede jeg ikke da de arresterede kemikeren Germar Rudolf.
  Jeg var ikke revisionist, derfor protesterede jeg ikke da de arresterede historikeren David Irving…
  Jer er imod indvandring men er ikke så rabiat som Nick Griffin (BNP) derfor protesterede jeg ikke da de arresterede ham.
  etc.

  Men i England arresterer de nu folk for at sige Muhamedanismen imod og der påpeger muslimske indvandreres forbrydelser, og i Tyskland er “sandheden ikke et forsvar” men en grund til at anklage forsvarsadvokater og nedlægge forbud mod deres virke. I sandheden er det i Tyskland forbudt at forsvare sig mod anklagen “holocaustbenægtelse” da ethvert argument blot vil blive til et yderlige anklagepunkt.

  Overalt i verden bygges der nye holocaust templer, der alle sammen bliver brugt til at få os til at sluge den multikulturelle ideologi, og til at indoktrinere små børn med den “hvide mands ondskab”; nedgørelse af europæisk selvopfattelse og tradition.

  Set i dette lys, er jeg bedøvende ligeglad med om “revisionisterne” fortæller de værste nazistiske løgne eller den skinbarlige sandhed.

  Der er kun én ting der er vigtigt for mig i den forbindelse, og det er ytringsfriheden. En ytringsfrihed der reelt er afskaffet i adskillige lande.
  Forfølgelsen af disse mennesker er optakten til det totale diktatur, uanset deres argumenter eller motiver.

  Den isnende stilhed der er i næsten hele verdens medier (inklusiv de mange islamkritiske blogs) angående disse forbrydelser mod menneskeheden svarer meget godt til det man oplever på gaden når voldslmænd maltrakterer et offer uden at der er nogen der griber ind.

  Ps. Det ville være en god ide hvis i angav at indlæg bliver gennemset inden de optages.
  Det ville spare mange dobbeltposteringer som følge af at folk tror der er sket en fejl.

  Måske af interesse:
  Jøden Norman Finkelstein, forfatter af “The Holocaust Industry”. Interview på DR (6 MB).
  The UN Decides On A Universal Ban On Revisionism

  Kommentar by ole — 19. november 2005 @ 13:10

 13. Til Ole

  “Ps. Det ville være en god ide hvis i angav at indlæg bliver gennemset inden de optages. Det ville spare mange dobbeltposteringer som følge af at folk tror der er sket en fejl.”

  For at undgå spam har jeg måtte ændre i kommentarfunktionen, så alle skal have godkendt det første indlæg – før det ryger på uantastet. Jeg godkender alt der ikke er spam (ulæst), ofte indenfor få minutter, og derfor har jeg ikke ment det var et større problem. De fleste der skriver her er alligevel gengangere. Iøvrigt skriver jeg Uriasposten alene.

  David Irving er nøjagtige ligeså tendensiøs, som de fleste eks-kommunistiske historikere ift. Sovjet/Kina, men derfor skal han naturligvis have lov til at skrive hvad han vil. Branchen er naturligvis indspist rent politisk, men røde historikere vælter også røde dogmer – omend det så blot tager længere tid. Med andre ord. Var Irving så historiefaglig korrekt, så ville andre, og mere midtsøgende grene af historieforskningen tage hans fund til sig.

  Jeg har tilfældigvis læst lidt fra et af hans værker, men når man kalder 2. verdenskrig for ‘Churchills war’, i den betydning at Churchill var skyldig i krigens følger ved ikke at have indgået seperatfred med Hitler-Tyskland, ja – så gider jeg ikke bruge megen tid på hvad han finder ud af i forhold til emnet. Uden troværdighed, ingen tillid – og uden tillid – så giver det ingen mening at læse ham fremfor andre.

  Men iøvrigt. Jeg er tilhænger af ytringsfrihed, og ønsker ikke at Irving eller lignende skal censureres. Det fremmer ikke formålet.

  Kommentar by Kim Møller — 19. november 2005 @ 20:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper