25. august 2011

Foreningen Demos, ikke bare venstreradikale, men inkompetente venstreradikale

De senere år har det førende efterretningsorgan på den yderste venstrefløj været Redox (AFA), men det er ikke mange år siden Demos var her der og alle vegne, og blev betragtet som værende en troværdig kilde til højrefløjen. Blandt de mest citerede var den nu afdøde kommunist Erik Jensen, der ifølge PET-kommissionen havde en central rolle på den yderste venstrefløj.

Med ovenstående i mente, forventer jeg selvfølgelig ikke fair play når Demos omtaler Uriasposten, men hvis artiklen om min PET-samtale er dækkende for Demos’ kildebehandling, så står det virkelig skidt til. Herunder citerer og kommenterer jeg Demos’ referat af artiklen på DR OnlinePET og uriasposten (link fravalgt).

“Uriaspostens redaktør historikeren Kim Møller er blevet hentet ind til afhøring hos PET i forbindelse med Breiviks attentat i Oslo d. 22. juli.”

Usandt. Intetsteds har det stået, at jeg er blevet ‘hentet ind til afhøring’, og den artikel som Demos baserer sin artikel på fortæller da også, at samtalen foregik “på hans adresse i Aarhus”.

“D. 7.august udtaler Jacob Scharf – chef for PET – til DR Nyheder, at Møller har haft uventet besøg af PET. Det skete få dage efter bomben i Oslos regeringskvarter og nedskydningen af de 68 hovedsageligt unge på øen Utøya.”

Usandt. Jacob Scharf har ikke nævnt mit navn eller Uriasposten, men blot fortalt generelt om efterforskningen. Han udtalte sig i øvrigt til Ritzaus Bureau, som DR Nyheder refererer.

“På egen hjemmeside omtaler Kim Møller om sine mulige kontakter til norsk højrefløj… Kim Møller afviser at have kendt Breivik.

Associationstrick. Det lugter jo altid lidt.

“Kim Møller har ved forskellige antifascistiske demonstrationer i Århus filmet deltagerne til den research, der ligger bag bloggen. Han er kendt som islamkritiker og bliver i dagblade citeret for, ”at islamister i et multikulturelt samfund altid vil fortrænge ‘hvide kristne’,” men som han siger,” sådan ville jeg aldrig formulere det.” Men vi tænker, at han mener det. Men er en stor taktiker.””

Manipulation. Det at en BT-journalist i et udkast til undertegnede, citerer mig for noget jeg aldrig har sagt eller ment, kan selvfølgelig ikke gøres til bevis for mit påståede racistiske sindelag. Herunder mine ord, uden Demos’ bizarre fortolkning.

“Et lille interview blev det selvfølgelig også til, og da jeg fik citater til godkendelse, stregede jeg det halve over med rødt, mest fordi det var upræcist og kunne misforstås. Jeg taler normalt om Islam og multikultur, ikke specifikt om muslimer, og det er altså ikke mange dage siden mine drenge sidst legede med Assad og hans lillesøster her i stuen. En enkelt rettelse betegnede jeg som en ‘dealbreaker’, og det kom heller ikke med i den endelige artikel. Jeg citeres i udkastet for, at islamister i et multikulturelt samfund altid vil fortrænge ‘hvide kristne’, men sådan ville jeg aldrig formulere det. (Uriasposten, 6. august 2011: Undertegnede i BT)

Demos har i årtier været de danske mediers kilde til den yderste højrefløj. Man græmmes.

(Foreningen Demos, Nørrebro)

Demos i medierne, et eksempel.

“Den hemmelige højrefløjsgruppe ORG, der har den aarhusianske forretningsmand Jesper Nielsen i spidsen, er voldelig. Det mener Demos, der arbejder med at registrere højrefløjens aktiviteter. Her er billedet af ORG ganske voldsomt, siger aktivt medlem i Demos, Petter Sommerfelt…” (TV2 Østjylland, 10. august 2011)

Oploadet Kl. 16:26 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28082/trackback

18 Comments »

 1. Så fik ekstremisten Anna Mee godkendt 2 x 32 m høje minerater…sådan en kælling!

  Kommentar by Tim — 25. august 2011 @ 16:42

 2. Hvis man analyserer det,bliver man lidt skør:Ad et;virkeligheden ser således ud,fordi vi siger det!Ad to;fordi vi siger det vil det også være således!Altså empiri bygger ikke på konsensus,fordi der er bred enighed om et fænomen behøver det ikke nødvendigvis være sandheden

  Kommentar by karl3447 — 25. august 2011 @ 17:09

 3. Kluntet udtrykt.Undskyld

  Kommentar by karl3447 — 25. august 2011 @ 17:10

 4. Det er helt fint karl3447. Du beskriver deres virkelighed ganske præcist.

  Hold kæft nogle tosser :-)

  Kommentar by Hr. Snusk — 25. august 2011 @ 17:58

 5. Nu kommer stormoskeen
  http://www.bt.dk/danmark/nu-kommer-stormoskeen

  Socialdemokraternes miljø- og teknikordfører, Lars Weiss, afviser at forholde sig til finansieringen.

  – Det er for så vidt borgerrepræsentationen uvedkommende. Hvis der er noget fikumdik med finansieringen er det politiet eller i yderste konsekvens PET, der skal tage sig af det, siger han til Ritzau.

  – Vi vurderer jo heller ikke, hvor pengene kommer fra i forbindelse med alle mulige andre byggeprojekter, påpeger Lars Weiss.

  Hvad fanden er det for en PIS kommentar. Lade stå til.
  Det er venstrefløjen anno 2011 der baner vejen for højre ekstrem islamismen.
  Hvad pokker sker der?

  Kommentar by Tim — 25. august 2011 @ 18:24

 6. OFFTOPIC

  FÅ NU DIN EGEN BLOG TIM

  undskyld mit råb

  Kommentar by broholm (ordblind) — 25. august 2011 @ 18:39

 7. @ Broholm

  Hørt!

  Kommentar by sebastian — 25. august 2011 @ 19:06

 8. Vedr.: Petter Sommerfelt, se dette links debatindlæg 15
  http://www.uriasposten.net/archives/4312
  Se Fra Nørrebro til Skansen og læs resten. Der var nok en grund til, at han blev fyret fra sit job, for det bliver man normalt ikke uden en væsentlig grund.

  Kommentar by Nordsjælland — 25. august 2011 @ 20:10

 9. Jeg har kun et spørgsmål og det er, hvordan i hede hule helvede kan en ‘borgerlig’ regering overhale socialisterne indenom, og sikre at alle danskere tvinges til at finansiere venstrefløjens pressekontor DDR.
  DF 90 mandater eller undergang.

  Kommentar by Fritz — 25. august 2011 @ 20:35

 10. Redox som troværdig kilde til KKs ekstremismeoplysning:

  http://www.kk.dk/sitecore/content/Subsites/Vink/SubsiteFrontpage/MereOmRadikalisering/MaterialePaaNettet/MaterialePaaNettet.aspx

  Kommentar by Itzpapalotl — 25. august 2011 @ 20:48

 11. Demos er rendyrkede kommunister.
  Jeg forstår godt du er vred Tim, det er der vist ingen af os der ikke er. Men så gør dog noget ved det. Allerslev er en vederstyggelighed, ja. Københavns kommune kan nogenlunde præcist beskrives som et ssammenrend af socialister, ja. Vi er mange der er hamrende rasende over muslimernes adfærd, ja. Men hvorfor fremfører du ikke disse selvfølgeligheder til de som forsvarer det rådne multikulturelle samfund?

  Kommentar by Nielsen — 25. august 2011 @ 20:53

 12. @11
  har du den fulde liste på hvem der sagde ja?
  Lars Weiss
  Anna Mee Allerslev

  Hvem mere?

  Kommentar by tim — 25. august 2011 @ 23:06

 13. Tim, jeg mener at det er alle partier, bortset fra DF, som står bag “Ja tak til invasionen”.

  Lad os lige tage Tyrkiets premierminister Erdogans berømte udtalelse nok-en-gang:

  “Moskeerne er vore kaserner,
  kublerne vore stålhjelme,
  minareterne vore bajonetter.”

  Vores politikere fatter ikke et klap af, hvad der foregår lige for næsen af dem. På TV2 kunne man i 22:00-Nyhederne se en begejstret demonstration på KBHs Rådhusplads; tonsvis af uvelkomne perkere der fejrede den yderligere udbredelse af den pædofile morder Muhammeds ideologi. En af de muslimske taberkvinder råbte euforisk “We did it! We did it!” eller noget i den retning – ikke på dansk, nej – , mens hun, med hånden (og på mest ærbare vis, forstås), holdt en klud for det meste af ansigtet. Og i baggrunden svingede hendes primært mandlige trosfæller på ægte taqyia/kitman-manér Dannebrog.

  Personlig havde jeg det, som om de tørte røv med mine følelser for Danmark.

  For Fanden da, hvad er der sket med mit kære fædreland?
  Hvordan ser Danmark ud om 20 år?

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. august 2011 @ 00:50

 14. http://euro-med.dk/?p=402

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. august 2011 @ 01:27

 15. Hej Kim

  Ikke noget nyt eller overraskende i Demos uhæderlighed.

  Men jeg hører, at du ikke ville be- eller afkræfte at du har udleveret oplysninger til PET.

  Det er ret alvorligt, hvis brugerne ikke kan være helt sikre på at deres IP-adresser kun overlades til myndigheder mod gyldig retskendelse.

  IP-adresser er ifølge en afgørelse fra Datatilsynet tilstrækkeligt personhenførbare til at bloggere og hjemmesideejere ikke bare må udlevere dem uden omsorg for privatlivets fred.

  Jeg savner også en privalivspolitik.

  Hvor længe logger du IP-adresser. og under hvilke betingelser vil du videregive dem?

  Det er ikke godt nok bare at gemme dem til politiet beder om dem.

  Hvis der skulle være lovhjemmel for at at kræve at du udleverer oplysninger uden retskendelse, har du selvfølgelig ikke noget valg, men hvis loven ikke direkte kræver det, skylder du brugerne en forklaring.

  PET er ikke nødvendigvis på det godes side.

  Kommentar by Konservativ Modstand — 26. august 2011 @ 01:28

 16. -> Konservativ Modstand

  Jeg kunne ikke hjælpe PET med noget, og udleverede ikke noget. MEN retter politimyndighed en henvendelse om en konkret kommentar, så udleverer jeg IP-adresse på samme. Jeg kender ikke lovgivningen, men er 100 pct. sikker på det ikke bekymrer Datatilsynet. IP-adresserne følger kommentaren – dvs. permanent. Vil du have slettet kommentarer, så ret en konkret henvendelse, og undlad fremover at skrive noget du ikke kan stå inde for.

  Svar nok?

  Kommentar by Kim Møller — 26. august 2011 @ 03:50

 17. #15
  “PET er ikke nødvendigvis på det godes side.”

  Man kan i hver tilfælde/ihvertilfælde siger at det offentlige Danmark, IKKE er på Danskernes side. iSLAM vælter ind over vores land og fortrænger vores kristne kultur, godt hjulpet på vej af det offentlige Danmark. Havde vi demokrati i DK, så ville man lave en folkeafstemning om vi vil have musilmske kasserner i vores land.

  Så mon ikke vi skal til at kigge lidt på Den kongelige forholdsordre fra 1952:

  “Ordrer om ikke at mobilisere eller ikke at gøre modstand eller afbryde påbegyndt mobilisering eller kamp må derfor ikke adlydes, før der foreligger fornøden vished for, at ordren er udstedt af dertil kompetent myndighed.”

  Har vi en kompetent myndighed ?

  “Ordrer fra forfatningsmæssige myndigheder, der er taget til fange, eller som af fjenden er sat ud af funktion på anden måde, skal ikke adlydes.”

  Er vores forfatningsmæssige myndigheder ikke sat ud af funktion ?

  “Der må forventes ved krigsudbrud og under krigstilstand at ville fremkomme falske ordrer og meddelelser til befolkningen.”

  Bliver vi ikke dagligt bombarderet med falske ordrer og meddelelser ?

  Kommentar by Svinet — 26. august 2011 @ 08:16

 18. Hej Kim

  Jeg kunne heller ikke forestille mig, at du ville “stikke” nogle brugere uden god grund.

  Med hensyn til IP-adresser og Datatilsynet kan der henvises til

  Antipiratgruppens behandling af personoplysninger.

  “Datatilsynet finder ikke, at sammenhængen mellem IP-adresse og navn og adresse isoleret set er af en sådan karakter, at den kan henføres under kategorien af følsomme oplysninger i persondatalovens § 8. Dette vil først være tilfældet, når oplysningerne kædes sammen med Antipiratgruppens oplysninger om, at der er sket ulovlig kopiering.

  Behandling af almindelige ikke-følsomme oplysninger, herunder f.eks. oplysninger om navn, adresse og IP-adresse skal ske i overensstemmelse med persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 1-7. Behandlingen kan herefter bl.a. ske, hvis den registrerede har givet udtrykkeligt samtykke hertil, jf. § 6, stk. 1, nr. 1, eller behandlingen er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler den dataansvarlige, jf. § 6, stk. 1, nr. 3, eller hvis behandlingen er nødvendig for, at den dataansvarlige eller den tredjemand, til hvem oplysninger videregives, kan forfølge en berettiget interesse, og hensynet til den registrerede ikke overstiger denne interesse, jf. § 6, stk. 1, nr. 7.” [<Citat]

  Selvfølgelig er en IP-adresse ikke isoleret set en af de mest beskyttelsesværdige oplysninger, men tilsynet finder alligevel at IP-adressen er beskyttelsesværdig nok til at den ikke uden videre må videregives uden et legitimt hensyn.

  Jeg kan ikke forestille mig noget legitimt behov for at profilere eller afklæde anonyme debattører i en blogdebat – bare fordi PET måske eller måske ikke kan bruge det til trusselsanalyser.

  I øvrigt bør man altid af princip benytte sig af anonymiseringsværktøjer – netop for at undgå statslig overvågning.

  Jeg ved ikke, om nogle af jer har hørt det, men ifølge Gates of Vienna blev Fjordman's computer beslaglagt af det norske politi.

  Det er temmelig STASI-agtigt at myndighederne på den måde kan chikanere folk alene på grundlag af guilt by association.

  Der er en dublet af denne kommentar i en anden tråd. Beklager.

  Kommentar by Konservativ Modstand — 26. august 2011 @ 12:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper