24. november 2005

DR Udefra (15/11-05) – Skarpe skud i Sao Paulo

DR Udefra havde i sidste uge uge titlen Skarpe skud i Sao Paulo, og dokumentaren (Jara productions, fransk) havde kriminaliteten i Brasilien som emne. Brasiliens præsident Lula er som bekendt socialist, og derfor orker jeg ikke en nærmere granskning af udsendelsen – men det hele kan nogenlunde koges ned til: – Et ikke-velfungerende land med en regering der ikke havde en chance for at løse problemerne.

Kidnapninger var blevet så normalt, at forretningsfolkene i landet var jaget vildt, og måtte sikre sig på forskellige måder. Skudsikre biler, helikoptor-transport til jobbet, skudsikre vest… også til børnene.

Gæsten var Marcus Rubin fra Politiken som havde boet i Brasilien gennem længere tid. Han gav sociale vilkår skylden for kriminaliteten, og uden at kende landet nærmere er jeg tilbøjelighed til at give ham ret.

Oploadet Kl. 20:36 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!
Arkiveret under:

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper