30. august 2011

Glædelig jul, Islam-style

Ramadanen er ved at være slut, og Eid-festen fejres flere steder i landet. Kort før klokken ti blev en dybt kriminel pakistaner skudt foran moskéen Muslim Culture Institute på Amerikavej. Fra Ekstra Bladet – Her blev 24-årig dræbt.

“Flere hundrede havde været inde til bøn i moskéen på Amerikavej, og uden for ventede et stort antal mennesker på at komme ind til den næste bøn klokken 10. Blandt dem var formentlig den unge muslim, der endte som skudoffer.

Forinden var der et skænderi foran moskéen, hvor flere, de fleste iført kjortel, var oppe at toppes. Der blev også set en kniv under tumulten.

Næsten samtidig blev SF’s Kamal Qureshi overfaldet under Islamisk Trossamfunds store Eid-fest i Valbyhallen, efter han tidligere på dagen var blevet overfuset af radikale islamister. Fra Politiken – SF-ordfører overfaldet under Ramadan-fest.

“Hans hold delte postkort ud med ‘eid mubarak’, der kan sammenlignes med kristnes ‘glædelig jul’-hilsen.

»Vi var klædt i vores festtøj og i godt humør ligesom alle andre, fordi det er en festdag for muslimerne. Men samtidig var der nogle folk fra Hizb ‘ut Tahrir, der delte materiale ud, hvor der var billeder af mig på. Der stod, at jeg har fået en pris fra Landsforeningen af bøsser og lesbiske, og derfor skal man ikke stemme på mig ved valget«, siger Kamal Qureshi. …

»…Så bliver jeg slået i brystet flere gange, og der er en af dem, der giver mig en skalle«, siger Kamal Qureshi.

Oploadet Kl. 15:14 af Kim Møller — Direkte link99 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28245/trackback

99 Comments »

 1. Lig mærke til at det højst sandsynligt var narko relateret på Vesterbro. Her var der en folketingskandidat til Eid bønnen.
  Gad vide om han ikke kender til disse miljøer? Tror jeg nok han gør!

  Kommentar by tim — 30. august 2011 @ 15:23

 2. Det er nok ‘højreorienterede muslimer’ der står bag. De har jo allerede skamferet en del valgplakater.

  Kommentar by Hildy Koster — 30. august 2011 @ 15:29

 3. Kamal Qureshi ligger som han har redt!
  Jeg husker tydeligt da han støttede islamisterne på Blågårds Plads!
  Han har været med til at så vinden – nu kan han høste stormen!!!

  Kommentar by Eyvind Dk — 30. august 2011 @ 15:29

 4. Dejligt at et af de kriminelle muslimsvin blev lempet over til allah. Bare dog flere af dem ville blive det. Og fryd fryd at Kamel Qureshi fik tæsk af hans landsmænd.

  Kommentar by Nielsen — 30. august 2011 @ 15:49

 5. nej nej, det er da Jesper Langballe, der har talt et alvorsord med Oliver

  og det er de væmmelige ORG’er, der står bag skuddrabet

  vi ved jo, at den højreekstreme vold er stigende

  HUSK at stemme på S/SF, så vi kan få mere action i gaderne

  Kommentar by tavsen — 30. august 2011 @ 15:50

 6. Det er altid en fornøjelse at se muslimernes “berigelse” ramme dem selv eller halalhippierne, fremfor en ægte Dansker.

  Nyd nu din “berigelse” kamal, selv om du måtte nøjes med en light version. Lidt har vel også ret :-)

  Kommentar by Jesper — 30. august 2011 @ 15:54

 7. Det kan være, Oliv.. øh, Kamal Qureshi selv har fundet på det hele – det ville jo ikke være første gang.

  Kommentar by Thomas — 30. august 2011 @ 15:56

 8. har lige set at Kamal har lagt en video ud på sin side, hvor han fremstiller Jesper langballe som kriminel. Ja kamal vi husker stadig boligsagen og dit snyderi på medicin studierne, hvor han stjal en opgave som andre havde lavet og de var nær blevet dumpet hvis ikke de tilfældigt havde opdaget det. Men det har Kamal lykkeligt glemt.

  Kommentar by claus vittinghoff — 30. august 2011 @ 15:57

 9. Det er vel ikke helt utænkelig at Kamal Qureshi kom høste stemmer på episoden?

  Kommentar by Jens A — 30. august 2011 @ 16:05

 10. I kl. 17 Radioavisen kunne de bl.a. berette om Özlem Cekic der gennem 8 måneder blev chikaneret af en nazist. Herefter at Naser Khader gennem 10 år har haft livvagter … men de glemte at fortælle, hvem der er på nakken af Khader.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. august 2011 @ 16:09

 11. Thomas.
  Din kommentar krydsede min. Måske samme tanke, med forskellig udtryk?

  Kommentar by Jens A — 30. august 2011 @ 16:11

 12. Nemesis i fuldt flor. Kulturberigerne bliver kulturberiget. Kan det blive bedre. Hvad har vi dog gjort her i Danmark, siden vi kan more os så kosteligt.

  Kommentar by Neuhammer — 30. august 2011 @ 16:19

 13. I kl. 17 Radioavisen kunne de bl.a. berette om Özlem Cekic der gennem 8 måneder blev chikaneret af en nazist.

  En National-Socialist?? Føj!

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 30. august 2011 @ 16:33

 14. Naser Khader og Özlem Cekic fortalte i aftenshowet om den vidunderlige “EID-fest” der fejres af muslimer efter ramadanen. I dag så man så hvad “Eid-fest” i virkeligheden er… Lad os endelig som De Radikale og Enhedslisten forslår få nogle flere muslimske indvandre her op så hurtigt så muligt – vi ønsker os nemlig voldsomt flere skyderier på åben gade til næste års “EID-fest”.

  Kommentar by Polka Charlie — 30. august 2011 @ 16:35

 15. Der var åbenbart flere islamister til stede… bl.a. ham her http://ekstrabladet.dk/112/article1610473.ece – Glædelig jul alle sammen

  Kommentar by Polka Charlie — 30. august 2011 @ 16:38

 16. Eid-festen stammer, så vidt jeg kan finde frem til det, fra nedslagtning af ‘vantro’ ved Badr. God fest…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 30. august 2011 @ 16:50

 17. Ja, badr!

  :)

  Kommentar by Thomas — 30. august 2011 @ 17:00

 18. Drabet på Vesterbro får Waqas Qadri fra Outlandish til at vise sin vrede på Twitter.

  Vise sin vrede på Twitter? Imponerende…

  Men mon nogen – blot en eneste – af de tilstedeværende i dagens anledning vil sige “Farvel og tak” til gammel arabisk overtro? Næppe…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 30. august 2011 @ 17:07

 19. Så venter vi bare på at en eller anden overstuderet Lektor Plimmelim drager en direkte parallel fra eid voldsepisoderne til balladen ved danskernes traditionelle julefrokoster og jule halballer.

  Kommentar by Tolder — 30. august 2011 @ 17:19

 20. Ifølge TV2 Nyhederne kl. 18:00 er der tvivl om hvorvidt Kamal “Oliver” Qureshi er blevet overfaldet eller ej. En kampagnemedhjælper beretter, at der alene er blevet udvekslet meninger i et højt toneleje samt at Kamal “Oliver” Qureshi ikke har været på skadestuen. Kamal “Oliver” Qureshi har heller ikke ønsket, at udtale sig til andre end Politiken – Så der er meget der tyder på, at folkesocialisten IGEN er taget i løgn og manipulation.

  Kommentar by Polka Charlie — 30. august 2011 @ 17:23

 21. Næppe HRC, men Københavns Kommune kan sikkert finde et par hundrede mill. til et Interkulturelt Dialogcenter eller lignende, hvor danskere kan komme på kursus i “Inklusion, Tolerance og Rummelighed”.

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. august 2011 @ 17:31

 22. Glæder i jer ikke som små børn til, at hele slænget af røde landsforrædere snart står ude i lufthavnen, og byder de nye muslimske bistandsmodtagere velkommen, til den islamiske stat Mohammedanmark.

  Og Lars Allah-hu-akBarfoed er ansat som chauffør til at køre de nye Mohammedanskere ud til deres nye lejligheder, og Uffe Halalleman er guide, og viser de nye Mohammedanskere rundt i deres nye kvarter med
  moske og lokal stenings plads, stationære kraner(selvfølgelig) så de kan hænge bøsser og jøder og dumme grisedanskere.Åhh…for fanden jeg kan sku næsten ikke vente.
  DF 90 mandater eller undergang…..DF 90 MANDATER ELLER UNDERGANG.

  Kommentar by Fritz — 30. august 2011 @ 17:35

 23. Dette skal gøres før vi kan begynde at have et forhold til alle muslimer i DK.

  Forbyd sharia (direkte bortvisning), burka, niqab, kjortler, tørklæder på børn under 18, religiøse hatte, minerater, koranskoler, bandeoverfald, genopdragelsesrejser, asylfup,
  falske papirer, hjem på ferie i det land de flygtede fra, meget lav beskæftigelsesgrad. Der skal være ytringsfrihed imod Islam og Muhammed og de skal tage kraftigt afstand fra stening/kønsomskærelse og deres kvindenedgørelse. Samtidig med at vi i Danmark ikke skal have kontakt til de lande hvor der er en perversion af Islam: Iran og Saudi Arabien, og måske flere, som prøver at få indflydelse igennem moskeer og maskerede organisationer.
  Først der kan vi begynde at bare få en start på vores forhold til muslimer.
  Hvis Venstrefløjen ikke kan sige NEJ til dette, så støtter de ekstremisme og islamisme akkurat som dem der støttede Hitler. De er ikke en tøddel bedre.
  Nu skal vi Københavnere så ha trukket en muslim festival ned over hovedet samt 2 x 32 m høje minerater. Det sker samtidig med at alle kvinder i Tyrkiet får påduttet et tørklæde/burka. Godt gået venstrefløj! I fatter INTET af hvad der foregår i den muslimske verden, og jeres muslimske tilhængere fortæller jer ikke sandheden. Ligesom ham der blev interviewet angående mordet:
  “Selvom jeg vidste det, ville jeg ikke offentliggøre det”

  Nej muslimer holder kæft omkring deres intentioner og venstrefløjen hoppe i med begge ben!

  Kommentar by Tim — 30. august 2011 @ 17:39

 24. Her er et link til en artikel som Glistrup skrev i 1990.

  Vil i tænke jer, Glistrup skrev om at bevare Danmark dansk. Det er jo slet ikke til at forstå, er det vel?

  http://fremskridtdk.wordpress.com/2010/04/14/pa-med-vanten-%E2%80%93-bevar-danmark-dansk/

  Kommentar by Karsten Lund — 30. august 2011 @ 18:21

 25. Og hvad vil Kamal gør ved det her problem? Vil han bekæmpe islamisterne? Vil SF? Kamal var selv involveret i Flotilla for et stykke tid siden, han var selv på nogle af bådene i konvojen. Så vidt jeg husker vendte de allesammen om et stykke tid før de kom ind i blokadefarvandene, undtagen en enkelt båd. Nå men manden var selv med, og støttede dermed indirekte de forskellige islamister der sympatiserede og samarbejdede med Hamas på forskellige planer. Igennem nødhjælp og igennem pengeindsamlinger osv.
  Hamas og Hitzb u tahir har mange fællestræk. Nå men det korte af det lange er, at i kampen imod Israel kan denne røde satan åbenbart strække sig MEGET langt, men på andre planer er han en forræder i deres øjne og en fjende. Sådan fungerere Islam. Mangt og meget kan de stå sammen IMOD, men i virkeligheden er de så sandelig ikke fælles når det kommer til stykket. Det samme i de palæstinensiske områder. Israel er og bliver fjenden, men internt HADER de hinanden. Og har udkæmpet borgerkrige de sidste 10 år på Vestbredden.

  Manden blev kulturberiget, og sikkert også fortjent ift al hans landsskadelige virksomhed. Han skulle helst smides ud af landet, men dagens julegave kan MÅSKE få Danmarks øjne op for hvordan det fungerer indenfor Islam.

  Hvordan de kan stå sammen IMOD alt og alle(kig også på alverdens anti-islamiske demonstrationer hvor sjældent de såkaldte moderate dukker op til disse, hvis bare det lugter af anti-islam), men internt sikkert hader hinanden og strides indbyrdes på kryds og tværs.

  Man går ikke imod Islam for alt i verden, fjenderne af Islam er trods alt noget de kan samles om.
  Og det er så det.
  Jeg tror ikke feks pakistaneren Kamal og tyrkerne i Soc Dem har det store fælleskab. Men man lufter det ikke offentligt, og kritiserer ikke hinanden. Dertil er loyaliteten for stor.

  Kommentar by Endnu en vantro — 30. august 2011 @ 18:24

 26. …og imens vokser tilslutningen til venstrefløjen, herunder enhedslisten
  Det er ganske enkelt demokratiet akilleshæl – og på sigt årsagen til dets undergang – at et flertal af offentligt ansatte og bistandsmodtagere (herunder en stor repræsentation af “kulturberigere”) kan stemme sig til det arbejdende folks stemme.
  På et eller andet tidspunkt kollapser systemet logisk set.

  Kommentar by Nosferatu — 30. august 2011 @ 18:34

 27. Kamal er ikke blevet overfaldet, ifølge den tidligere formand for Muslimsk trossamfund. Nogle skændtes med han da han delte valgpropaganda ud. Een må jo lyve.

  Kommentar by K K Nielsen — 30. august 2011 @ 18:38

 28. Jeg er ked af det på alle danskeres vegne at i skal trækkes med disse hers kultur og religion. Hvorfor? Hvorfor skulle Danmark nogensinde involveres og introduceres til Islam? Men som om det ikke er nok hvad der foregår dagligt i Danmark, så står døren åben på vid gab skulle SF og Enhedslisten og de Radikale komme i regeringen efter valget. Er det ikke bare fantastisk at Danmark skal trækkes med Islam og dets følgere? Jeg kan simpelthen ikke slippe følelsen af at de skal ud af landet så mange som muligt. Ligesom vand og olie, så kan Danmark(og alle andre ikke-muslimske lande for den sags skyld) IKKE blandes.

  Det er den følelse jeg sidder tilbage med. At det er gået over gevind for længst, og der skal ryddes op. Det er 99.99% sikkert at der ikke bliver ryddet op, blot ved at rive nogle ghettoer ned, og smide nogle penge efter nogle tørklædeklædte kvinder som man gerne vil have ud på arbejdsmarkedet(hvorfor skal jeg ikke kunne sige).

  Kommentar by Endnu en vantro — 30. august 2011 @ 19:05

 29. Kamelen Qureshi er bare et bevis på, hvor sygt vores røde skod system er.

  Kommentar by Fritz — 30. august 2011 @ 19:13

 30. Een må jo lyve.

  Eller to…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 30. august 2011 @ 19:13

 31. @26
  Præcist. Det eneste vi har gjort er at importere problemer og gøre tingene mere komplekse…
  Godt gået Vesntrefløj!

  Kommentar by Tim — 30. august 2011 @ 19:31

 32. @Tim. Det er det der er så katastrofalt og kontroversielt samtidigt. Hvor står vi nu, og hvor vil vi stå om feks 10 år? Man skulle vel tro at den massive katastrofe denne indvandring har været, og stadigvæk er, burde være nok? Om jeg begriber hvorfor der er nogle partier der vil have FLERE ind? Det er faktisk ud over min fattevne.

  Men, og det skal vi ALDRIG glemme, de vil ikke selv når det kommer til stykket stå model til negativ kulturberigelse. Der går deres grænse. Mangt og meget skal befolkningen trækkes med, uanset om det giver mening eller ej(og mig bekendt giver det ikke mening på nogen måde, at blande befolkningen på den måde man har gjort, med de folk som man har gjort det med)men som vi ved, når de selv mærker de meget ubehagelige konsekvenser hvorend disse politikere måtte mærke den på egen eller deres nærmeste krop, så reagerer de prompte.

  Det er hykleri udi yderste potens. Og vælgerne burde straffe de røde så de kunne mærke konsekvenserne for deres evige hykleriske og dobbeltmoralske adfærd, men NEJ det ser ud til at de bliver belønnet ved dette valg. For blå bloks manglende resultater. Bare vent om 4 år så lad os se hvordan de håndterer de stadigt stigende problemer. Om det endeligt går op for dem hvad de har været med til at skabe. Jeg vil kalde det en form for etnisk fordrivelse. Ikke udrensning men fordrivelse, det som de står for.

  5 kolonne politikerne, kombineret med naivisterne og de bedrevidende intellektuelle, og deres hjernevaskende medier bliver en hård kamp at få bugt med. Jeg ved ikke hvordan. Hvis danskerne ikke vil gøre op med dem, ja så får man som fortjent. Langsom etnisk udrensning og fordrivelse. For det er i sidste ende den ultimative konsekvens. Danskerne som folk vil blive blandet, eller fordrevet langsomt men sikkert.

  Kommentar by Endnu en vantro — 30. august 2011 @ 19:49

 33. Nu skal man jo ikke tale ondt de døde, før de er blevet kolde, men den dræbte Tamur Asghar er dømt for drabsforsøg på en 19-årig amerikansk udvekslingstudent, som han stak ned, fordi udvekslingsstudenten ikke ville acceptere, at Tamur Asghar og hans venner generede en kvinde i selskabet.
  Se mere
  http://ekstrabladet.dk/112/article1610520.ece
  Man fristes jo til at omskrive den gode bog: Den der lever ved sværdet, og stikker amerikanere ned, han skal selv omkomme på Amerikavej.
  Men sådan nogle tekststykker har de nok ikke i slam.

  Kommentar by Hertz — 30. august 2011 @ 19:56

 34. læste i eftermiddags om det “voldelige overfald” på den troværdige Oliver

  En kommentar var blevet slettet. Han skrev det igen.

  Par timer efter var også det slettet. Jo, censuren fungerer fint i de politisk korrekt medier
  —-
  http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1610677.ece

  Peter R.for 11 minutter siden
  Slettet kommentarKære Peter

  Ekstra Bladets moderator har slettet din kommentar til artiklen: DF kalder Kamal Qureshi for boligsvindler

  Slettet pga. groft sprogbrug.

  I din kommentar skrev du:

  Joo – det er ganske vist.

  Der var både doktorsvindel og eksamenssvindel.

  I dag har forsiden været mest prydet af at der indenfor få timer har været hele to kulturberigende skyderier og et voldsoverfald.

  En dræbt og flere sårede Den dræbte var i øvrigt selv indvolveret i drab.

  Kamelen udsat for politisk vold.

  Og så også lige lidt med nogle berigende plakathærværker. Også med kjortel og skæg.

  IKKE en eneste af voldsartiklerne kan kommenteres, men jeg håber at nogle politikkere på venstrefløjen begynder at tænke lidt mere omkring “udsparkningsregler”.

  Disse voldsforherligende personer har virkelig kastet vand på DFs mølle i dag.

  Hvis du er i tvivl om, hvordan netiketten er på ekstrabladet.dk kan du læse mere her: http://ekstrabladet.dk/nationen/article957652.ece

  Og før i sletter igen EB, så forklar hvor det grove sprogbrug består i.

  Jeg skulle så måske understrege, at med voldsforherligende personer mener jeg dem fra Hizb ut-Tahrir og ikke de poltikkere det er gået ud over.

  Hvar det det i mente? Eller er I ikke i stand til at læse.

  Kort sagt – forklar det grove – ellers er det bare censur.
  ——

  Slettet pga. groft sprogbrug.???????????

  Kommentar by tavsen — 30. august 2011 @ 20:16

 35. Jeg tror at det er den her: “… har været hele to kulturberigende skyderier og et voldsoverfald.”

  Det er jo kun De Onde, der bruger k-ordet ;-)

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. august 2011 @ 20:22

 36. Jeg tror, problemet ligger her:

  Kamelen udsat for politisk vold.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 30. august 2011 @ 20:53

 37. @Karsten Lund.

  Ja hvis man læser hvad Glistrup sagde, må man jo hævde at vi var advaret!
  Problemet med Glistrup var at han altid lagde sig ud med alt og alle, så kun en lille flok af tilhængere fulgte ham. Alle magthaverne hadede ham og var bange for ham, så bange at de knækkede ham. Og til sidsts gik det hele op i hat og briller, og selv hans egne forlod ham. Problemet var bare at han havde ret i meget af det han sagde, både hvad angår skattesystemet, og hvad angår indvandring, men han talte for døve øre.

  Kommentar by Grisling — 30. august 2011 @ 21:18

 38. # 20. Fritz

  Det bliver helt sikkert undergang. Der Untergang.

  Kommentar by Hugigen — 30. august 2011 @ 21:32

 39. Forresten glædeligt jul og godt nytår allesammen. Og i særdeleshed til “Oliver”, han mener det jo godt nok, han elsker jo Danmark. Alt det danske såsom; Eid, Ramadan, Fredagsbønnen, osv. Alt det dejligt danske vi har i Danmark :). Jeg er ikke et sekund i tvivl på at han inderst inde er mere danske end os alle sammen, og i virkeligheden heller ville spise flæskesvær, og drikke øl. Men det må han bare ikke, for så bliver der ballade. Men INDERST inde er han mere dansk end vi nogensinde kunne blive det. God jul og godt nytår i vantro hunde :).

  Vi har bare misforstået hvad Danmark og danskheden er, og DF har stjålet danskheden. Nu kommer SF og Radikale, og Enhedslisten heldigvis til at vise os hvad vi skal føle og tro angående det at være dansk. Det skal nok blive godt det er jeg sikker på. Inderst inde ved de jo hvad er bedst for os allesammen.

  Kommentar by Endnu en vantro — 30. august 2011 @ 21:49

 40. Kan nogen forklare hvorfor det ser ud til at Enhedslisten måske 3-dobler sit resultat ved valget??

  Er det de unge? Hvad sker der dog?

  Kommentar by Black Watch — 30. august 2011 @ 21:53

 41. #36 H(l)ugigen

  Åhhh, er lyset ved at gå op for dig.
  Hvis vi forsætter kulturimporten, så bliver det viseligt “der untergang”, -også for dig min ven, for du kommer til at dingle fra fra kranen iflg. ideologien islam.

  Kommentar by Neuhammer — 30. august 2011 @ 22:03

 42. “Hans hold delte postkort ud med ‘eid mubarak’, der kan sammenlignes med kristnes ‘glædelig jul’-hilsen.

  Bortset fra at den kristne jul er en fest for en gudeskøn baby , Eid en fest for Muhammed´s første sejer på slagmarken . . .

  Lille baby i krybbe vs nedslagtningen af 70 mennesker .

  Kommentar by Aglet Xander — 30. august 2011 @ 22:36

 43. @ 38..derfor
  Hele Venstrefløjen fører valgkamp på arabisk – Hvad sker der?

  Muslimer, venstrefløjen og stemmeandel. 90 procent stemmer på venstrefløjen, og hele Venstrefløjen fører valgkamp på arabisk
  SF’s, de Radikales og Enhedslistens bagland er pro islamisk. Ozlem Cekiz er fra Tyrkiet. Hun har selv stået sammen med Erdogan og smilet stolt af at hun stod ved siden af denne islamist. Kamal Quershi fra Pakistan siger at tørklædet er visionært, Zenia Stampe er også pro islamisk. Se hendes seneste artikel ang. Libanon. Enhedslisten med Asmaa abdol Hamid er også pro islamisk. SFs Trine Mach har trykket valgplakater på arabisk Alle disse 3 partier opsluger næsten alle de muslimske stemmer der findes. Det er altså ikke fedt, og de er med til at arbejde FOR en moske og islamiske tilstande her i DK. Yildiz er også med her og hun kommer fra Socialdemokratiet. NU er de begyndt at føre valgkamp på arabisk fra socialdemokratiet til enhedslisten…usmageligt!
  Antal muslimer i Danmark
  http://ullanoertoftthomsen.blogspot.com/2006/09/mere-om-statsborgerskab-og-antal.html
  http://www.sappho.dk/muslimer-i-tal.htm
  90 procent af muslimer vil stemme på venstrefløjen. Det er altså på tide at vi lukker muslim-fundamentalist-hullet, putter 1-barns politik på muslimer og sender nogle hjem. Vi tog imod 100.000-150.000 for mange islamister.
  http://islamineurope.blogspot.com/2009/04/denmark-close-to-90-of-muslims-would.html
  Nå ja her er Ozlem cekiz nede og besøge sin islamist ven Erdogan.
  http://www.flickr.com/photos/64160282@N03/?saved=1
  Derudover holder hun ramadan i folketinget.
  Bag invitationen til middagen i Folketingets fællessal, står det socialdemokratiske folketingsmedlem Hüseyin Arac (S) samt avisen Zaman Scandinavia.
  Præsidenten for Europarådets Parlamentariske Forsamling, Mevlüt Cavusoglu, er aftenens æresgæst.
  Yildiz Akdogan, har Tingbjergs borgere i sin valgkreds. Hendes valgmateriale bliver trykt på arabisk, mens hendes hjemmeside kan læses på arabisk, kurdisk og tyrkisk. Det er jo derfor hun kom ind. Du fører valgkamp på arabisk. Rejs hjem til Tyrkiet.
  http://snaphanen.dk/2011/06/04/sf-og-r-fører-valgkamp-pa-arabisk/

  Undskyld hvad pokker sker der?

  Kommentar by Tim — 30. august 2011 @ 22:52

 44. i såååå fucking latterlige at hører på..!! der en ung fyr der har mistet sit liv og jesper du sidder siger det godt et mindre svin,!! dig der et svin med sådan en tankegang.

  Kommentar by Anonym — 30. august 2011 @ 23:09

 45. Black Watch, EL har fået rigtig meget tid på DR – mens f.eks. Liberal Alliance nærmest er blevet ignoreret.

  Desuden er Johanne Schmidt-Nielsen ret lækker.

  Og der er mange arbejdsløse, ufaglærte …

  Og nu kommer der Slayer på DR K. DR består ikke kun af svagpissere :-)

  Kommentar by Hr. Snusk — 30. august 2011 @ 23:26

 46. Ja det er faktisk rigtigt Liberal Alliance er totalt blevet udelukket. Ellers bliver de hængt ud og mobbet…men sådan er det med venstrejournalisterne.
  Johanne er ikke HOT, hun er NOT

  Kommentar by Tim — 30. august 2011 @ 23:57

 47. En eller anden taber, der kalder sig “Nielsen” #4 og måske bare er en agent provocateur skrev:

  Dejligt at et af de kriminelle muslimsvin blev lempet over til allah. Bare dog flere af dem ville blive det. Og fryd fryd at Kamel Qureshi fik tæsk af hans landsmænd.

  Hvad fanden er det for noget at glæde sig over? Manden er utvivlsomt ikke en person som er værd at samle på, og som kriminel indvandrer burde han smides ud af landet. Men at glæde sig over, at han er blevet skudt og dræbt er smagløs taberretorik.

  Kan vi ikke blive fri for disse glædesudbrud over at folk bliver skudt og dræbt på gaden i Danmark? Det minder mig om ynkelige folk som dansede i gaderne 9/11. Ingen på højrefløjen bør acceptere den slags fladpandede kommentarer som alene giver skyts til modstandere af blogs som Uriasposten, som hvis dette står uimodsagt, med rette kan mene at folk som kommenterer på Uriasposten er nogle ekstremistiske tosser. Det er uretfærdigt overfor denne glimrende blog at blive svinet til af folk som “Nielsen” som skriver ekstremistiske og hadefulde tåbeligheder.

  Kommentar by Frihed — 31. august 2011 @ 00:39

 48. Kære Frihed

  Du er en god mand – måske en kvinde (omend de synes at være noget fraværende på frihedens side) – nok en mand.

  Jeg er liberal, som du også er; næsten sikker på at stemme på LA, selvom deres udlændingepolitik er totalt latterlig.

  Men jeg er også socialdemokrat (gør din pligt, og kræv din ret … første del synes at være gået tabt i egoisme og dumhed, for mange andre end Hr. Snusk) og jeg er konservativ i den forstand, at jeg ikke ønsker ændringer, der sker i et tempo, der er hurtigere end, at Hr. og Fru Danmark kan følge med.

  Plus:

  “Vær mod andre, som du vil, at de skal være mod dig.” – Jesus (eller Baden-Powell … who cares, det giver mening!)
  “Man skal være god mod dyrene, skal man!” – Vakse Viggo

  OK, så dér står jeg altså.

  Lad os se på den syge perker, som blev aflivet idag:
  Konfrontationssøgende, voldelig, morderisk, uden respekt for menneskeliv, religiøs helligholdelse eller almindelig lov og orden.

  Med andre ord: Et skadedyr.

  Helt ærligt Frihed; har han bidraget til vores samfund med andet end smerte, angst og utryghed?

  Jeg er på Nielsens side!

  “Dejligt at et af de kriminelle muslimsvin blev lempet over til allah. Bare dog flere af dem ville blive det. Og fryd fryd at Kamel Qureshi fik tæsk af hans landsmænd.”

  YES !!!!

  Kamal er en tvetunget tosse fanget mellem religiøs idioti og den frihed, som han i bund og grund ønsker. Islam kan han bare ikke tage afstand fra. Hvem kan, uden at se volden og den mulige død i øjnene? Han er blot ét af utallige eksempler på islams modbydeligheder. Egentlig burde jeg have ondt af ham, men med en total verdenbefolkning på 7 mia. er det lidt svært, at have tilstrækkelig medfølelse med alle taberne, og Kamal er IKKE på min side. Så fuck ham!

  Taberen, der blev aflivet i Valby idag, er bare en idiot mindre.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. august 2011 @ 02:58

 49. For Fanden, jeg vil bare have Danmark tilbage … :-(

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. august 2011 @ 03:08

 50. Prøv lige at høre folk herinde… Så typisk så snart de har mulighed for at svine andre til kommer alle kartofler frem bag deres skærm og er stor i munden.. Det er ssjovt at i glemmer jeres bande konflikter jeres jønke hvilken fly skal de sættes på og hvilken ø? Hvad med dem som er opvokset i Danmark er de måske ikk ligeså dansk som en der hedder Peter? Samt husk på begge jeres prinser har valgt nogen fra ulandet skal de is sendes tilbage.. Nej nej nej i er og forbliver nogen egoister.

  Kommentar by En mand — 31. august 2011 @ 06:52

 51. Hvad var Danmark uden udlænding ikk en skid.. Hvorfor alle dansker til Tyrkiet og generelt ud til de varme lande oh elsker vores mad og kultur i har intet her andet end salt og pepper. Så hvorfor så GENERALISER det skal åbenbart gå ud over allesammen..

  Kommentar by En mand — 31. august 2011 @ 06:55

 52. OT. Der findes altså alligevel en anelse kosmisk retfærdighed –
  selv på Politiken :D ( Sikkert bare en fejl af den “ansvarlige” redaktør, men lidt har vel også ret? )

  Redox knyttes til terror og grov vold

  Den politiske researchgruppe er selv involveret i en sag om ulovligheder.

  http://politiken.dk/indland/ECE1376597/redox-knyttes-til-terror-og-grov-vold/

  AF John Hansen og Amalie Kønigsfeldt

  Venstrefløjsgruppen Redox, som arbejder for at afsløre udemokratiske elementer hos den yderste højrefløj, er selv mistænkt for ulovlig overvågning af politiske modstandere og grov vold i et omfang, som har ført til sigtelser efter den milde terrorparagraf. [!!!]

  Politiets Efterretningstjeneste har afsluttet mere end halvandet års efterforskning i sagskomplekset, som ifølge politiassessor Maria Cingari omfatter »fem-seks« sigtede. Mindst en af dem – en 25-årig mand – er en hovedkraft i Redox’ årelange research af højrefløjen.

  LÆS OGSÅ Researchgruppe driver klapjagt i Danmarks højreradikale underskov

  Researchgruppen, som senest var omtalt i forbindelse med Politikens artikler om det hemmelige højrefløjsnetværk ORG, lægger selv vægt på ikke at være knyttet til den yderste venstrefløj. [!]

  Men terrorsagen viser personsammenfald mellem Redox og den radikale venstrefløjsorganisation Antifascistisk Aktion [!!!], som flere gange har brugt vold for at forhindre eller forstyrre møder og demonstrationer på den yderste højrefløj.

  Kommentar by Bjovulf — 31. august 2011 @ 07:07

 53. Jeres iq er nok nærmere nul.. Dem som skriver om islam mm. Er 100% nogen som for det første ikk kender jeres egen bibel samt har været i kirken de sidste 10 år.. Hvornår er de dansker tager i kirken nåå jo når de bliver konfirmeret.. Resten af tiden står de tomme.. Men det er jo tydeligt at se at dem som skyder skylden på islam aldrig har læst koranen for havde i det ville i vide der står det modsatte.. Det her har intet med religion at gøre men mennesker mentalitet. Så ikk bland religion i det altid det er for nemt.. Læs på lektien inden man kæfter på læs koranen før du kan snakke om hvad islam går ud på. 80% dansker går rundt og tror de er kristen men i virkeligheden er i ateister.. I ved intet om jeres egen religion hvad skal i så snakke om andres.. I det mindste holder muslimerne deres moskeer fyldte og sammenhold. Måske har man ondt i røven måske ikke men folk herinde er jo latterlig.

  Kommentar by En mand — 31. august 2011 @ 07:15

 54. @50, 51

  En mand hahahahohoho…sikken en joke, næh…men en perker(måske bøsse) som vi danske skatteydere forsørger. Og når det kommer til stykket, så forsørger vi sikkert også resten af din familie. Så det i har givet os danskere og resten af den vestlige verden, er en tur til fallittens rend.

  Kommentar by Fritz — 31. august 2011 @ 07:17

 55. Min ven tror nok jeg støttet hel din stress ramte familie ja der skal jo ikk meget til før i sidder med stress.. Og klar det skamt fint er den bedste på mit arbejde som sælger som sjovt nok r 3 udlænding blandt top 3 i Danmark men det er så en ting mere i dansker ikk er sp god til.. I har skam meget lære ;) men det er dejligt at lære fra sig af sin viden

  Kommentar by En mand — 31. august 2011 @ 07:31

 56. I elsker vores mad i har fået smag for udenlandsk krydderier i elsker St tag sol og bliv brun lissom os i elsker at se udenlandsk film musik tøj jamen kortsagt alt ìg alligevel elsker i at kæfte mest op men nu skal du høre en ting og husk den her sætning ” moral er godt men dobbelmoral er dobbel så godt”

  Kommentar by En mand — 31. august 2011 @ 07:37

 57. Og der sjove er alle samtlige sportsspiller er sf udelandsk herkomst men der er det en perler som vinder næh der er det en dansker lige pludselig alle fodbold stjerne er ikke dansker wosniaki hun er os lige pludselig dansker bashkim kipketer mm. Det er skam os der alligevel vinder pokaler ìg får Danmark på verdenskorte der betegnes alle som pære dansk men ellers er de alle andre perler flooot..

  Kommentar by En mand — 31. august 2011 @ 07:42

 58. @55-56-57

  Stop nu for fanden, jeg kan ikke klare at grine så meget, selv tårerne har snart kortsluttet mit tastatur. Men et stort tillykke med at du ligger nr.1 som pizza(perker lagkage) sælger. Men stop nu, jeg kan sku ikke klare så meget humor på en gang.

  Kommentar by Fritz — 31. august 2011 @ 08:03

 59. Nååå ja nu når du nævner pizza prøv lige at se jer når i bestiller aldrig før har spist så meget hvidløg det er jo helt klamt i er jo blevet være end tyrkerne.. men nu er det helt tilladt dengang i 90érne var det jo noget være stads… nej nu synes jeg har du skal tage din fadbamse i den ene samt leverpostej madder i den anden hånd og find noget mere fornuftigt at tage dig til fremfor at svine dem du lever af til. FRITZ ps: dit navn fortæller meget om dig

  Kommentar by En mand — 31. august 2011 @ 08:16

 60. det må da os være utrolig svært for dansker at se deres kongehus ikk har valgt en eneste dansk prinsesse som skal føre danmark videre… det fortæller os lidt om jer. bare husk på kan du snakke kan jeg sgu os luk meget lort ud men falder ikk ligeså langt ned som dig og generalisere.

  Kommentar by En mand — 31. august 2011 @ 08:18

 61. Se jer stå i diverse pizaria med jeres stempelkort for den tiende stempel = gratis pizza.. det er noget i gang lide… haha i er sgu et sjovt folkefærd. lever og ånder med vores mad og kultur og vores folk og tager ud og rejse til vores lande osv osv men så stadig sviner dem til.

  Kommentar by En mand — 31. august 2011 @ 08:21

 62. Ikke forskel på en moske og en frimærkeklub.. mener dansk kommune

  “Århus Kommune fik at vide, at en moske var på vej, men fortalte det ikke til naboerne.

  Århus Kommune var informeret om den moske på Grimhøjvej 7, som blev etableret uden naboernes vidende.

  Men ifølge kommunen er der ikke forskel på en frimærkeklub og en moske, og derfor undersøgte den det ikke nærmere, da man fik henvendelser om, at de planlagte aktivitetslokaler på Grimhøjvej 7 i Brabrand i virkeligheden dækkede over en ny moske.

  (…)

  »Vi har formodentlig ikke spurgt ind til en moske,« siger Thomas Brun, chef for bygningsinspektoratet, og fortsætter:

  »Det har ingen betydning for vores sagsbehandling, om der er tale om en moske, en frikirke eller en filatelistklub. Det er jo et forsamlingslokale.«” (Aarhus 2009)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/politik/article1827379.ece

  Det forbydes at demonstrere foran en ‘frimærkeklub’ i Tyskland

  “En demonstration mod en moské i Köln udviklede sig i går til kampe mellem politi og moddemonstranter. Voldelige ekstremister, som støtter moskéen, har tidligere angrebet modstandere af den 55-meter høje moské. I frygt for, at civile og fredelige demonstranter ville komme alvorligt til skade valgte politiet derfor at forbyde den planlagte demonstration mod moskéen inden den for alvor kom i gang.” (Tyskland 2008)

  h t t p://www.180grader.dk/nyheder/Tysk_politi_forbyder_demonstration_mod_mosk.php

  Filatelist bønne skrål over Aarhus

  “Både Østjyllands Politi og Århus Kommune har modtaget klager fra borgere, der føler sig generet af højlydte bønner o.lign. fra moskeen på Grimhøjvej 7 i Århus-forstaden Brabrand.” (Aarhus 2009)

  h t t p://jp.dk/indland/aar/article1825421.ece

  Ikke-demokratiske lande betaler for ‘filatelistklubber’ i Europa

  “Det er helt normalt, at europæiske moskéer betales af muslimske lande som Saudi-Arabien og Iran eller gennem organisationer finansieret af disse lande.
  Det slår professor i islam i Europa Jørgen Schøler Nielsen fra Københavns Universitet fast.” (Europa 2009)

  h t t p://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/336853:Kirke—tro–Voksende-europaeisk-mistro-mod-udenlandsk-betalte-moskeer?page=2

  Kommentar by Liva — 31. august 2011 @ 08:57

 63. #44 Hmm, jeg mindes ikke at have udtalt det du beskylder mig for at have udtalt? Dog ligger det fint i tråd med min holdning :-)

  Du kan jo bare lige smide en undskyldning, så er den ude af verden!

  Ps. Bare rolig, jeg er ikke en af de idioter der render rundt og brænder flag og ambasader af, når nogen krænker min ære! Det ville jo være ynkeligt, ikke?

  Kommentar by Jesper — 31. august 2011 @ 08:58

 64. 48

  Snusk

  Hørt! :)

  Kommentar by Liva — 31. august 2011 @ 09:03

 65. Jeg er sikker på, at Kamal Quereshi med den historie om et overfaldigen har en lidt for livlig fantasi. Journalist Langballe nævnte i nyhederne igår, at formanden for Islamisk Trossamfund, som stod lige ved siden af Quereshi, benægter, at der fandt et overfald sted. Og øjensynligt var “overfaldet” ikke så slemt, at Quereshi skulle på skadestuen. Quereshi har tidligere vist tegn på livlig fantasi ved at indgå lejekontrakt under pseudonym – var det ikke “Allan”, at han pludselig kaldte sig?

  For mange år fandt socialdemokraten Lubna Elahi fra Københavns BOrgerrepræsentation på en historie om, at hun var blevet overfaldet af en gruppe slemme racister – den historie var også fri fantasi. Nu er det jo på mode blandt indvalgte fremmede at simulere stærk demokratifølelse ved at fremhæve, hvor ofte de chikaneres af andre muslimske fremmede.

  Kommentar by Thomas — 31. august 2011 @ 09:08

 66. At Kamal Quereshi har fået én på skallen har han jo længe søgt, hver gang der har været valg, har han jo søgt en anledning til at han er blevet overfaldet, at det så denne gang er en af de primitive der har givet ham en skalle er helt fint, hvis han da ikke selv har gjort det.
  At ramadaen sluttede som den gjorde på Vesterbro og at det var en dybt kriminel det gik ud over, er helt fint, jeg klappede i min hænder og nød seancen på TV.

  Kommentar by Ingolf — 31. august 2011 @ 10:03

 67. @48, Hr. Snusk

  Tak.

  Jeg græder også tørre tårer, men du læste jo også hvad jeg ellers mente om manden – at han ikke skulle være her i landet.

  Jeg vil dog insistere på, at det skader denne blogs omdømme med hadefulde udfald som “Nielsen” kommer med. Han glæder sig over at dette “muslimssvin” er blevet dræbt. Det er primitivt og langt under niveauet for denne blog. Det er dårlig stil og det minder om når muslimske terrorsympatisører dansede rundt glade i gaderne ved nyheden om terrorangrebet 11. september.

  Kunne vi ikke oppe niveauet lidt i kommentarsektionen så det matcher bloggens indhold eller i det mindste ikke besludler det med hadefulde primitive indlæg?

  Kommentar by Frihed — 31. august 2011 @ 10:29

 68. # 41. Neuhammer

  Vi kæmper ikke på samme side.

  Kommentar by Hugigen — 31. august 2011 @ 10:35

 69. #67

  Enig.

  De.. farverige kommentarer du med rette omtaler som primitive og langt under niveau giver mig associationer til Poe’s Law:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Poe%27s_law

  Kommentar by Eleutheria — 31. august 2011 @ 10:37

 70. @ En Mand

  Hej det er faktisk sjovere at diskutere med sådan en som dig i forhold til alle andre her som bare er rygklappere som er enige i alt.

  Derfor vil jeg gerne prøve at forklare/svare lidt på de ting du nævner .

  1. “i glemmer jeres bande konflikter jeres jønke hvilken fly skal de sættes på og hvilken ø? Hvad med dem som er opvokset i Danmark er de måske ikk ligeså dansk som en der hedder Peter?”

  Den største forskel på jønke (som jeg tror de fleste herinde ikke synes specielt godt om ) og ham Pakien der blev skudt er at hvis Jønke bliver spurgt om han er Dansker vil han svare JA. Ham Pakien der blev skudt ville ha svaret “Nej jeg er fremmedarbejder – Danmark er et luderland – fuck Danmark og danskere”

  Du burde være sur på hans slags ,for det er dem der er skyld i at mange Danskere er trætte af perkere.

  2. “Hvad var Danmark uden udlænding ikk en skid.. Hvorfor alle dansker til Tyrkiet og generelt ud til de varme lande oh elsker vores mad og kultur”

  Ja du har ret – vi elsker fremmed mad og sol og strande. Det er da klart med det lorteklima vi har herhjemme.

  Min foretrukne destination er nu Thailand og deres mad er klart den bedste sammen Japansk og Malaysia samt Indien . Tyrkiet kommer ret langt nede på min liste. Men mad fra mellemøsten er da også ok . Så ja der har du en pointe. Bortset fra at “kulturen” nok ikke er det der tiltrækker folk til Tyrkiet.

  3. “Dem som skriver om islam mm. Er 100% nogen som for det første ikk kender jeres egen bibel samt har været i kirken de sidste 10 år.. Hvornår er de dansker tager i kirken nåå jo når de bliver konfirmeret.. Resten af tiden står de tomme”

  Ja de fleste Danskere har nemlig gennemskuet at al religion er baseret på løgne og røverhistorier ,opdigtet for at nogen personer kunne kontrollere resten af befolkningen. “hvis du ikke betaler skat til kirken ryger du i helvede”

  4. “80% dansker går rundt og tror de er kristen men i virkeligheden er i ateister..”

  Nej jeg tror nærmere at 80% af os mener at religion er noget fantasi vrøvl. Men ja Danmark og den vestlige civilisation er baseret på kristendom , men vi ved godt allesammen at den der historie om Adam og Eva og Jesus er et eventyr.

  5. “Og der sjove er alle samtlige sportsspiller er sf udelandsk herkomst men der er det en perler som vinder næh der er det en dansker lige pludselig alle fodbold stjerne er ikke dansker wosniaki hun er os lige pludselig dansker bashkim kipketer mm.”

  Igen, grunden til at folk anser wozniaki for Dansk er fordi hun selv gør det . Hvis du spørger hende om hun er Dansker vil hun svare JA. – derfor er hun Dansker. Hvis hun svarede “Nej jeg er Polak – fuck Danmark det luderland” ,så ville vi ikke anse hende som Dansker.

  Mht til Kipketer tror jeg de fleste anså det som lidt komisk at han løb under det Danske flag – det var jo bare en god griner. Nu kender jeg ikke lige grunden til at han fik Dansk statsborgerskab ,men det skal han da ha lov til så længe han ikke er dybt kriminel og synes at Danmark er et luderland.

  mht til Bashkim vil jeg sige at hvis han har Dansk pas og anser sig selv for Dansker ,jamen så er han da velkommen på landsholdet.

  6. “Nååå ja nu når du nævner pizza prøv lige at se jer når i bestiller aldrig før har spist så meget hvidløg det er jo helt klamt i er jo blevet være end tyrkerne”

  LOl ja vi æder en del hvidløg – det er mums :)

  Forskellen på os og Tyrkerne er bare at vi går i bad hver dag – dvs vi vasker hele kroppen, i stedet for bare at vaske ansigtet og fødderne og så tro at vi er rene.

  7- “Se jer stå i diverse pizaria med jeres stempelkort for den tiende stempel = gratis pizza.. det er noget i gang lide… haha i er sgu et sjovt folkefærd. lever og ånder med vores mad ”

  Nå så du er altså Italiener ?

  Nå men held og lykke med dit liv , håber du læser og tænker over hvad jeg har skrevet og at du ikke bare er endnu en trold.

  Kommentar by A Andersen — 31. august 2011 @ 13:00

 71. Fjolset der underskriver sig en mand, er ikke andet end en simpel klud, eller som jeg plejer at sige, en degenereret afart af menneskeracen som ikke har eksistensberettigelse.

  Kommentar by Etnisk hvid dansker — 31. august 2011 @ 16:01

 72. Jeg skal lige love for at der er blevet meget tonesnak her på bloggen. Det er ærgerligt – og det skæmmer. Og det får bloggen til at minde om MSM. Lad da hver i sær skrive som han/hun synes – og selv tage ansvar for hvad der skrives.

  et er kedeligt at læse om hvad I synes andre voksne mennesker skal mene og skrive. Tag nu en slapper, jer der synes at I skal revse andre for at sige sin mening – på sin egen måde. Lad nu hver fugl synge med sit næb. På forhånd tak.

  Kommentar by Liva — 31. august 2011 @ 16:27

 73. Frihed og Eleutheria, I skulle ind i mellem give jer selv lov til at lukke galden ud. I tilfælde som den aflivede pakistaner, er det efter min mening legalt at anvende sprogets værste gloser – hans CV taget i betragtning. Knap så slemt med Kamal Q, der “blot” har gjort det til sit arbejde, at give islam mest mulig plads i Danmark. Han overfalder trods alt ikke selv danskere …

  Men tonen var da slem i mit indlæg, og endnu slemmere i Nielsens. Og det er rimeligt nok, da de to omtalte pakistanere selv har gjort sig fortjent til det.

  Skadefryd over de uskyldige ofre på Utøya er usmagelig.
  Skadefryd over en voldskriminel pakistaners død er helt i orden.

  Og så kan De Anstændige mene, hvad de vil.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. august 2011 @ 17:24

 74. Underligt at være til en højtid og så bære våben end da skydevåben

  Hvor er politiet henne ???

  Når jeg i asian har været til kristen høj helligedagen skal jeg altid checkes.

  Man kan da bare checke alle disse kjortel klædte muslimer for deres egen sikkerhed. Men men det tør man ikke her i danmark

  fordi DANMARK ER LATTERLIG I EGNE ØJNE

  DE MUSLIMERNE GRINER AF OS

  Kommentar by troels gauguin olivero jr. — 31. august 2011 @ 18:30

 75. Charles nielsen er én yderst ubehagelig person, hvis holdninger jeg så absolut ikke vil identificeres med, eller parallelgøres med.
  Jeg ønsker faktisk ingen som sådan døde, blot smidt ud af landet, også denne pakistaner. Hvorfor man ikke har nultolerance overfor hærdede kriminelle udenlandske statsborgere, eller borgere med 2 pas skal jeg lade være usagt. Så lad os melde os ud af FN, hvis det er det der skal til. Forbandede konventioner svindebinder danskerne, så Danmark er tvunget til at beholde kriminelle udlændinge.
  Ligesom Fis-Fis.
  Den danske stat har på et eller andet plan spillet fallit når man ikke kan massedeportere kriminelle. Nogen gange ville man ønske sig at der sad en diktator ved magten, der havde frie hænder og kunne smide dette yngel UD.
  Ikke i fængsel, det koster penge. Men ud og helst så langt væk som muligt.

  Kommentar by Endnu en vantro — 31. august 2011 @ 18:54

 76. #60 “det må da os være utrolig svært for dansker at se deres kongehus ikk har valgt en eneste dansk prinsesse som skal føre danmark videre… ”

  Franke min væhn…. Hvis du havde fulgt med i timerne, så havde du lære om de Europæiske kongehuse i gennem tiden. De har altid giftet sig på kryds og tværs af landegrænserne. Du havde også lært om de her: , .
  Vi Dansker elsker “En ung blond fisse”, men vi kan også godt lide lidt fremmed fisse, bare ikke kamel-fisse.

  Kommentar by Svinet — 31. august 2011 @ 18:58

 77. Peter dig kan jeg seriøs godt lide det mener jeg seriøs.. Sådan skal det være jeg er skam pære dansk og har ingen probleme med dansker dig kun racister som er proppet her i det forum

  Kommentar by En mand — 31. august 2011 @ 21:21

 78. Angående #76

  Hvad skal vi bruge sådan en kommentar fra “Svinet” til?

  Den er så ynkelig og taberagtig.

  Lad dog være med at besudle denne gode og fornuftige blog med dine taberagtige udgydelser.

  Kommentar by Frihed — 31. august 2011 @ 22:05

 79. Ok så hoppede kommentarsporet vist af skinnen ?

  Hold jer nu på banen venner , her er jo ingen kontrollør .

  Fuck jeg trænger vist til at sove . .

  God nat !

  Kommentar by Aglet Xander — 31. august 2011 @ 22:31

 80. 77. En mand

  Hvis DU er pæredansk hvordan kan det så være du ikke kan formulere dig på et jævnt dansk ?

  Du skriver elendigt, staver elendigt, du formulerer dig elendigt !

  Tilbage til skolen – aftenskolen – hvor du kan indhente det forsømte!

  I bedste hensigt og med venlig hilsen

  Vivi

  Kommentar by Vivi Andersen — 31. august 2011 @ 22:38

 81. #74 Troels Gauguin etc. Der var engang, hvor der slet ikke var nogen, der overvejede, om der ville være mening i at kropsvisitere folk inden gudstjenester, rockkoncerter, fodboldkampe eller lignende. Det er vist ikke mere end 15-20 år siden :-(

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. august 2011 @ 23:58

 82. … i Danmark forstås.

  Kommentar by Hr. Snusk — 31. august 2011 @ 23:59

 83. Den gang skulle man dog også igennem et sikkerhedcheck i lufthavnene, men det var, som bekendt, pga. venstreekstremistisk og islamisk terror.
  Det er stadig, den dag i dag, folk med samme totalitære holdninger, der forsøger at begrænse vores frihed på mange måder.

  Kommentar by Hr. Snusk — 1. september 2011 @ 00:09

 84. Vivi skr fra en iPhone med ordbog tændt så det er pænt svært at være grammatisk perfekt.. Desværre fik dog 10 i dansk.. Sandhed gøre ondt for mange men som jeg tidligere skrev moral er godt men dobbelmoral er dobbel så godt..

  Kommentar by En mand — 1. september 2011 @ 00:24

 85. @En mand – #77
  “.. Sådan skal det være jeg er skam pære dansk og har ingen probleme med dansker dig kun racister som er proppet her i det forum”

  Hvis man nærlæser dine indlæg i den her tråd, så er du altså mere pære-tyrkisk eller lignende. Andre mennesker kan godt læse og forstå hvad du skriver.

  For det andet, så har du ikke kun et problem med “racisterne” på den her blog. Du har et problem med op mod 80% – eller mere – af befolkningen.

  Kommentar by BE — 1. september 2011 @ 05:37

 86. Jeg er ikke tyrker.. men er født og opvokset i danmark ergo er dansk men sjovt nok ville man ikk blive accepteret som en for der vil altid være Hr. og Fru. jensen som nok skal fortælle mig hvad jeg enlig er. Men så kan jeg os fortælle Hr. og Fru kartoffel. at moral er godt men dobbel moral er dobbel så godt.

  Kommentar by En mand — 1. september 2011 @ 08:28

 87. Peter min pointe var netop ja der er nogen invandrer som ikke føler sig dansk og måske sir fuck dk osv. Men hvorfor tror du de har fået det had nok fordi de gang på gang får det bekræftet at de ikke er velkommen at de bare kan fuck hjem og det er alle som kommer her og laver ballade osv det er os fint men hvor skal de fuck af når de er født og opvokset her i Dk? hvorfor generalisere det er en lille gruppe som er bande relateret præcis som i har lundin, sandberg, jønke mfl, men de er jo dansker så det er ok ØØØH nej min ven de andre med invandre baggrund er os dansker. havde du været invandre og læste diverse forum og hørte medierne svine dem til gang på gang. så tror jeg os du vil ændre din holding til danskerne. så ladvær med at tro at i er engler og det er altid de andre bare en anden ting du os lige skal vide er at peger du fingre af andre er der 3 der peger mod dig selv. sidst jeg læste var det pakistaner og tyrker som havde størst procentdel af at være selvstændig eller i arbejde. det var de flytninge som er kommet her på det sidste samt somalier der trækker ned så de er nok de mest hårdt arbejde og vil klare jeg selv der er ingen af dem som har lysten til at sidde på hjemme på en ussel kontant hjælp. dog er der mange dansker som er hjemmeløse i danmark ? hvilken ikke burde være muligt men nåå jo de drikker deres penge op og har selv valgt at bo på gaden så er det noget andet. Men alle det er os mine penge som går til alle de alkoholiker der findes her. tænk jeres liv uden rugbrød og tuborg = dommedagen for jer.

  Kommentar by En mand — 1. september 2011 @ 08:38

 88. Hvsi der ingen invandre var ja så havde stadig kun hørt om salt og pepper. og ja pepper det er jo alt for stærk til jer. haha.. undskyld mig men er bare godt træt af alle de nørder som sidder og skr. godt det svin blev skudt osv.. nej det er jo en fucked ud tangegang at have der er ingen som fortjener den død. ligemeget hvad han så har gjort. se hvilken dag det blev gjort på glædens dag fyldt med familie og venner fest dag. det er noget i ikke vil forstår for i har ikke de samme følelser og instilling til hellig dage som de har. men tænk resten af live hvert år vil familien mindes om det når alle de andre er glade og fejre dagen ja så sorger familien over deres 24 årig søn blev dræbt det er forfærdeligt… og når man så læser bumserne herinde skrive fadnme godt en mindre osv burde de få samme tur.

  Kommentar by En mand — 1. september 2011 @ 08:44

 89. Jeg er sikker på ifølge Radikale er En Mand PÆREDANSK, og det har vi bare at acceptere :O.

  Hvor er det sørgeligt at Danmark er blevet et land hvor alt og alle kan kalde sig danskere, og hvor en hel fløj uden at rødme accepterer dette.
  Ozlem Cekic med hendes gebrokne ghetto-dansk kaldes også “dansker”. Hvor herre bevares, det står skidt til.

  Det er ydmygende at blive belært hvad Danmark har brug for og ikke brug for, at borgere som en mand.

  Kommentar by Endnu en vantro — 1. september 2011 @ 09:48

 90. 88
  Du er IKKE DANSK og bliver ALDRIG DANSK, Du er et stykke degenereret indavlet individ som ikke kan bruges til noget, fat det.

  Kommentar by Etnisk hvid dansker — 1. september 2011 @ 10:54

 91. @ En mand

  Hvem er Peter ? Jeg tror det er mig du henvender dig til ,men jeg hedder altså ikke Peter.
  Det er egentlig også ligegyldigt, så lad mig svare alligevel.

  1. “ja der er nogen invandrer som ikke føler sig dansk og måske sir fuck dk osv. Men hvorfor tror du de har fået det had nok fordi de gang på gang får det bekræftet at de ikke er velkommen at de bare kan fuck hjem og det er alle som kommer her og laver ballade”

  Ja det er så det klassiske spørgsmål om hvad kom først – hønen eller ægget ? Eller hvad kom først Arabernes antipati mod Danmark, eller Danskernes antipati mod Araberene ? Det vil være påstand mod påstand – så den diskussion er svær at afgøre.

  Men det er da sjovt at tænke på at der netop er masser af indvandrere som føler sig godt behandlet i Danmark og er glade for at bo her. Jeg kender masser af folk med Thailandsk,Philipinsk,Kinesisk osv baggrund som er “pæredanske” selvom de har en anden hudfarve og baggrund i en anderledes kultur. Sjovt nok er det jo hovedsageligt Arabere og andre muslimer som Pakistanere ,Somaliere osv der ikke føler sig godt behandlet her.
  Men som sagt ; Hvad kom først ,Hønen eller ægget ? Det er svært at sige.
  Men folk som Tamur har bestemt ikke gjort en specielt stor indsats for at få Danskerne til at kunne lide dem !

  2. ” præcis som i har lundin, sandberg, jønke mfl, men de er jo dansker så det er ok”

  Nej jeg er helt sikker på at de fleste danskere ville være glade hvis Lundin eller Jønke blev skudt. Det ville da gøre Danmark til et bedre sted uden disse mennesker. Det er bestemt ikke ok hvad de gør eller har gjort – hvis det blev besluttet at sende disse mennesker ud på en øde ø tror jeg de fleste herinde ville være begejstrede.
  Men det er klart at hvis Jønke havde Canadisk eller Pakistansk pas , ja så er det da oplagt at deportere ham til det pågældende land.

  3. “men tænk resten af live hvert år vil familien mindes om det når alle de andre er glade og fejre dagen ja så sorger familien over deres 24 årig søn blev dræbt det er forfærdeligt”

  Ja det er da synd for hans små søskende at deres storebror er blevet skudt , men er det ikke lidt underligt at medbringe knive og skydevåben ind i en moske til eid festen ? Det virker ikke som om disse mennesker i virkeligheden respekterer den der med “fredens religion” ?
  Og hans far og mor har jeg umiddelbart ikke ondt af , de har trods alt opdraget ham , så mon ikke de har lidt skyld i hans livsstil er blevet som den var ?

  Men nu kender jeg selvføgelig ikke detaljerne , så det kan godt være jeg tager fejl, og at hans far og mor rent faktisk har prøvet at gøre ham til en god samfundsborger, men at han pga andre påvirkninger udefra er endt som død gangster. Så er jeg da også ked på deres vegne.

  Men alt i alt er Danmark blevet et bedre sted med Tamurs død. En familie er i sorg , men mange andre vil undgå : at blive stukket med kniv/skudt , at blive afpresset/få dummebøder. og vi er sikkert også en kidnapning eller to færre , eftersom du godt ved at især pakistanere har det med at kidnappe og true kvindelige familiemedlemmer eller deres kærester hvis pigen har en kæreste der ikke er accepteret af familien.

  Så alt i alt er der vist + på karmasiden efter min mening.

  Kommentar by A Andersen — 1. september 2011 @ 10:58

 92. @ En mand

  Ville det ikke være bedre, hvis indvandrerne gjorde en indsats i deres egne lande ?????

  Så var det måske muligt, at der kunne blive oparbejdet et muslimsk land, som muslimer kunne holde ud at leve i ??? ;-) ;-)

  Som det er nu, kan muslimer kun få et godt liv i de kristnes paradis.

  Det må være trist at være muslim med den kendsgerning. At islam INTET har at tilbyde muslimer

  Og jo, vore kirker står tomme. Netop fordi vi har løsrevet os fra religionen, og OPBYGGET ET SAMFUND, SOM MUSLIMER ELSKER. Ellers ville I jo ikke komme strømmende til den vestlige verden.

  Altså den vestlige kultur er langt bedre end den muslimske. DU er et tydeligt bevis på det.

  Det bestialske drab tyder på. at muslimer bruger tiden i moske, og derfor IKKE kan opbygge et land.

  PLUS det altså er livsfarlig at gå i moske. Så hellere en tom kirke :-D :-D

  Kommentar by tavsen — 1. september 2011 @ 11:26

 93. #78
  Luk røven din fede nar.

  Kommentar by Svinet — 1. september 2011 @ 16:45

 94. A andersen troede du hed Peter men anyway du er sgu rigtig fin min ven..

  Kommentar by En mand — 1. september 2011 @ 20:18

 95. @En mand

  Det er helt ok , jeg har faktisk stor respekt for at du kommer ind på en blog som denne og tager diskussionen op. Så jeg håber at se dig igen i en anden tråd , så vi kan udveksle synspunkter og måske endda lære lidt af hinanden.

  Nu er jeg ikke den der skriver flest indlæg herinde selv , men ellers kan du jo se om du kan finde en konstruktiv debat med andre. Men husk at man skal vælge sine ord med forsigtighed herinde ,da man let kan ende op med at diskutere “min far kan banke din far” , så vær lidt diplomatisk i ordvalget – så vil du helt sikkert kunne finde en fornuftig debat selv herinde.

  Ellers kan det nemt ende med udsagn som #93 Svinet : “Luk røven din fede nar.” osv, og så er det svært at debattere noget som helst.

  Men god skrivelyst , som sagt ; jeg håber vi kan udveksle meninger en anden gang :)

  Kommentar by A Andersen — 2. september 2011 @ 22:53

 96. Præcis nåå ok troede nemlig at den der luk røven din fede nar fra svinet fra til dig hehe.. Men jo det kom jo os fra en som kalder sig for svinet.. Så ingen surprise der.

  Kommentar by En mand — 4. september 2011 @ 06:34

 97. Jaa hr herts. man skal jo ikke snak om en person der ikk lever..
  men en ting er rigtigt bar det at du har de tanker om Tamur viser bar beskidt tankegang du har. I en meget ung alder begik Tamur en fejl ved at stikke en ned, Han endte med at byde for det og fik æren for at fortryde. du har ingen ret til at kommenterer sådan noget du kendte hverken Tamur eller amerikaneren der blev stukket ned. til en anden Gang så bar HOLD din kæft. for hvis du nu uheldigvis endag ender i sådan en situation, Så vil folk kun grine af dig. du latterlig at hører på. Du har virkelig kolde følelser må man ærligt indrømme.
  men der skal jo os være plads til fortabte mennesker i denne verden .. til grin

  Kommentar by anonym — 3. december 2011 @ 09:58

 98. lede perkerelskere

  Kommentar by burst — 8. december 2011 @ 08:14

 99. dø lortesvin – I fatter jo ikke en skid af Virkeligheden – komiske tabere

  Kommentar by burst — 8. december 2011 @ 08:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper