5. september 2011

Kommunistisk 3F-lokalformand tvinger dagpengemodtagere til at deltage i rødt valgmøde

I 19-Nyhederne på TV2 kunne man søndag aften høre hvorledes 3F i Hillerød tvang dagpengemodtagere til at deltage i et rødt valgmøde fire dag før folketingsvalget. Et fantastisk eksempel på fagforeningstyranni. Indslaget kan ses her (15 min-).

Natasja Crone, TV2: Medlemmerne af 3F’s A-kasse i Hillerød-området fik fornyligt en meget klar ordre fra fagforeningen. Dagpengemodtagere skulle komme til møde og høre hvor galt det går, hvis de blå genvinder regeringsmagten, ellers ville de miste retten til deres dagpenge. Men det er både groft og langt ud over reglerne mener beskæftigelsesministeren, og den arbejdsløse buschauffør Petter Bang Madsen er enig – han vil ikke finde sig i, at blive truet til det han opfatter som et politisk propagandamøde. …

Petter Bang Madsen, dagpengemodtager: Jeg har ikke noget imod at komme til et møde, hvis det kan gøre noget, så jeg kan komme videre i systemet. Men jeg vil ikke ind, og sidde og blive rakket ned politisk, og det føler jeg 3F gør her.

Anders Langballe, TV2: På mødet der er indkaldt af formanden for 3F her i Hillerød, skal Petter Bang Madsen og de øvrige dagpengemodtagere høre på den tidligere fagforeningsboss Hardy Hansen. Han vil fortælle om hvilke krav fagbevægelsen har til en ny regering… Når Petter Bang Madsen bliver fortørnet er det fordi der i brevet bliver understreget, at der er mødepligt, og at udeblivelse fra mødet kan få konsekvenser for din dagpengeret.

Dansk Folkepartis Peter Skaarup kalder 3F’s metoder for ren kommunisme… Den lokale 3F-formand Tue Tortzen afviser kritikken både fra politikerne, og fra Petter Bang Madsen.

Tue Tortzen, 3F-formand Frederiksborg: Vi pådutter ham skam ikke noget. Vi orienterer ham om det, og hvis han synes Inger Støjbergs politik er dejlig, så skal han da stemme på hende.

Anders Langballe: Men han skal da komme og høre på hvad du mener, og hvad 3F mener, for ikke at blive truet på sine dagpenge.

Tue Tortzen: Altså, det skal han jo under alle omstændigheder… vi har pligt til at holde folk ordentligt orienteret, også selvom vi kommer til at tale ‘kapitalistene’ (sic) midt imod, og det har vi tænkt os at gøre.

(Tue Tortzen, kommunist og 3F-formand; Youtube)

“Jeg betragter mig fortsat som kommunist…” (Tue Tortzen til Dagbladet Arbejderen, 2005)

Oploadet Kl. 07:24 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28462/trackback

29 Comments »

 1. Kim – flot, men er det en solopgang eller -nedgang?

  Kommentar by Axel — 5. september 2011 @ 07:47

 2. Tue Tortzen er her i Hillerød kendt som et rødfacistisk svin. Han er mere fyldt med løgn end en ko kan rumme af lort.

  Det eneste han er god til er at true folk på deres brød. Han mener sig berettiget til at omgå loven om aktivering. Hvis der er nogen der skulle aktiveres er det den åndsamøbe. Han har aldrig haft hænderne oppe af lommen, mener lever af tvangsudskrevne penge fra sine medlemmer som er tvunget til at betale for hans udskejelser.

  Kommentar by Benny — 5. september 2011 @ 08:05

 3. Fy for fanden, hvor er det ulækkert. Det minder om den hjemmeside jeg fandt for et års tid siden, dagpengeland.dk. Sikke et cirkus.

  Det må være en solnedgang?

  Kommentar by Høgsbro — 5. september 2011 @ 08:18

 4. Har oplevet Tue Tortzen i en tidligere valgkamp iført murerarbejdstøj og gennemført skræmmende kommunistisk retorik. Han har ikke ændret sig!

  Ideologisk set så deler fagforeningerne og kommunisterne sloganet om “økonomisk lighed og retfærdighed” – to modsatrettede koncepter, fordi blot det at belønne mennesker er økonomisk ulighed, mens tvungen økonomisk lighed fører til stor uretfærdighed.

  I teorien bliver fagforeningerne værksteder for kommunismen når de går udover deres oprindelige lovlige formål med kollektiv forhandling og varetagelse af arbejdsrelaterede problemer (sikkerhed, kurser mv.), og går videre med kollektivt gruppepres der omfatter en klassekamps krigsførelse.

  “Fagforeninger er kommunismens skole” sagde Lenin. Det passer med Tue og Hardy H.

  Kommentar by synopsis-olsen — 5. september 2011 @ 08:34

 5. “Men det er både groft og langt ud over reglerne mener beskæftigelsesministeren”

  Øhh…hvorfor har politiet ikke allerede nu, anholdt den røde psykopat. Det minder mig om dengang, hvor en suicidaldemokrat underviste mig og resten af kursisterne på et tværfagligt fagforenings kursus, at Venstre folk er børnemordere, og Pia’s folk gik med lange støvler under krigen.
  Det er et sygt, sygt socialistisk lorteland vi lever i.
  DF 90 MANDATER ELLER UNDERGANG.

  Kommentar by Fritz — 5. september 2011 @ 08:43

 6. Et vink om hvad der venter.
  NB! tror at han siger ‘fruministeren’ snarere end ‘kapitalisterne’, men det er vanskeligt at afgøre.

  Kommentar by marius — 5. september 2011 @ 10:19

 7. Det er sku uhyggeligt! Gad egentlig godt vide, hvor mange stemmer de “røde” egentlig ville få, hvis man altså IKKE benyttede sig af sådanne metoder og vi slap af med DDR?

  Vi kan kun sætte vores lid til at folk ikke lader sig skræmme/true til at stemme rødt, men kan gennemskue sådanne et svin som tue og resten af de røde fjolser!

  Kommentar by Jesper — 5. september 2011 @ 11:27

 8. Jeg har gået i skole med Tur, og også dengang gik han i murertøj, jeg mener ikke at huske han blev færdig som svend, så meget manuelt arbejde har han aldrig haft.

  Manden er fuldstændig blank..

  Kommentar by Hans L — 5. september 2011 @ 11:30

 9. Linket til Tues private amokløb…

  http://sputnik-dyn.tv2.dk/valg/_/1900—4-september-2011-36823/

  Tue har dog fået ørerne gevaldigt i maskinen…Førerbunkeren i Kbh. brød sig ikke om mandens brev til medlemmerne og har udbedt sig en forklaring.

  PS
  @marius

  Han sagde “fru ministeren”..

  Kommentar by Michael Sjøberg — 5. september 2011 @ 11:36

 10. Den mand er direkte skræmmende !

  Gud ved hvor langt der er hos ham fra en følt vrede til en sådan får et fysisk udtryk ?

  Jeg forstår heller ikke hvorfor han ikke er blevet anmeldt for trusler – men det kan måske ikke lade sig gøre ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. september 2011 @ 11:59

 11. Lidt uden for nummer og dog samme surdej: Redox er gået helt amok – http://redoxorg.wordpress.com/

  Kommentar by Dog of God — 5. september 2011 @ 12:47

 12. Det samme sker på AF`S tvungne dagpenge kurser og syge kurser.
  Her er der tit gæste talere hyret til og holde foredrag om at komme i job. Om jobsamtalen, ansøgningen, den sociale arv og adfærd og en masse andre taler emner.
  Nogle i total rød bloks ånd. Enhedsliste præk!

  Kommentar by Peter — 5. september 2011 @ 13:26

 13. Der mangler praktikpladser til unge, kværner Tue og ligesindede.

  Hvis nu indvandrerne undlod at bruge illegal arbejdskraft, ville det problem hurtig blive løst

  Men samfundssind eksisterer ikke i et multietnisk samfund.

  Ingen har noget til fælles.

  End ikke i Netto snakker de ansatte dansk indbyrdes

  Kommentar by tavsen — 5. september 2011 @ 15:30

 14. Og så undre de sig over at folk flygter fra de røde fagforeninger

  Kommentar by Grisling — 5. september 2011 @ 16:00

 15. Apropos fagforeninger.
  Hvorfor slår de ikke bremserne i, når partierne vil åbne slusen for udenlandsk arbejdskraft.
  Er der da ikke arbejdsløse danskere nok? Hvad med og få dem i arbejde allerførst?
  Eller er det og sige/indrømme, at de ikke gider?

  Kommentar by Goofy — 5. september 2011 @ 16:20

 16. Det vil være en god ide, at staten får motiveret de mange arbejdsløse udlændinge(hovedparten af dem er udlændinge fra middelalderøsten, nordafrika og det vestlige asien) til at rejse ud af landet. Danmark har mere end nok i sine egne ledige personer. På længere sigt vil den danske stat derved kunne spare mange milliarder i sociale udgifter pr år.

  Kommentar by Jørgen — 5. september 2011 @ 19:23

 17. Uf, jeg får sådan en allergisk kryblende og krablende fornemmelser i hele kroppen, når Gulag-øhavs massemorder tilhænger som myrekrybet tue Tortursen toner frem på skærmen i en modbydelig tone angivende magtmisbrugs overgreb på sagsløse arbejdsløse.
  Denne rød fascistiske magtmisbruger tue Tortursen, syntes vel at det er helt iorden, at holdnings afvigere altså dem som ikke deler kommunisternes og Pølletikens Utøjs abb med samme selvopfundne ideologi som Utøya morderen, at disse afvigere bare skal makke ret eller transporteres ud i Sibirien og tvangs anlægge jernbaner indtil døden befrier dem.
  Disse kommunister og Pølletikens Utøjs/Utøya holdnings afstraffer bruger ikke våben som den enfoldige abb fra Norge, nej, de er mere raffinerede de truer og afliver holdnings modstanderne ved langtrukken pinsler og plager og trusler ved at fratage dem deres ret til understøttelse og offentlig udhængning, så brødet bliver taget ud af munden på dem.
  Desværre kan kommunismen/socialismen (same shit) kun eksistere ved vold og trusler og afstraffelser.

  Underligt at der findes medlemmer i 3f når ledelsen består af enfoldige røde pamper socialister/kommunister der tjener mindst 3 gange så meget som dem de repræsentere, så meget for solidariteten og ligeløn for alle og fordelings politikken!!!! den gælder bare ikke for pamper lederne, føj for hykleri og usmagelig ragen til sig pamperi.

  Smart nok gjort af rød myre tue Tortursen, at sidde ugidelig som en dronning i de flittige arbejders 3f tue og score kassen!
  Solidaritet min bare røv!

  Kommentar by li — 5. september 2011 @ 20:44

 18. Et kommunistsvin der lever af andres penge.

  Kommentar by Anonym — 5. september 2011 @ 20:51

 19. Så på Lorry, at han havde et russisk flag stående i vindueskarmen på kontoret og Marx på opslagstavlen… – Han har altså ikke glemt fædrelandet og chefideologen, men hvor gemmer han Stalin?

  Kommentar by Polka Charlie — 5. september 2011 @ 21:46

 20. 15. Goofy.

  DET har også mystificeret mig, at de ikke forlængst har gjort dette !

  Jeg mener, det ville være til gavn for deres fagforeningsfæller, det ville gavne arbejdsløsheden i Danmark, det ville medvirke til mere tålelige tilstande herhjemme og det ville gavne vores økonomi !

  Og ikke mindst ville det være en hjælp til at formindske volden, overfaldene m.m. og antallet af mord på danskerne.

  Fordi antallet af muslimer ville ikke førøges ved hjælp af indvandring/tilrejsende arbejdskraft.

  Fagforeningerne kunne gøre sig selv ganske populære ved at medvirke til at forhindre åbningen af slusen for yderligere tilvandring hertil fra de arabisk-islamiske Middelhavslande !

  HVORFOR gør fagforeningerne det så ikke ??

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. september 2011 @ 23:15

 21. 17.li

  Herlige Madamme, med den skønne sproganvendelse :

  du formåer stort set hver eneste gang, jeg føler mig trist og lidt ræd, at få mig revet ud af denne negative stemning og det skal du have tak og et kram for!

  Den mand ER en farlig ka´rl for hans omgivelser og det er ubegribeligt han ikke forlængst har fået fyresedlen af medlemmerne!

  Hvordan kan de dog bruge en persom som ham, der bl.a. driver sine medmennesker rundt ved brug af intimideringen – som jo stort set altid virker, da de fleste er bange for trusler næsten uanset hvilken art .

  Har du/ I andre også, lagt mærke til at hans metoder ligner de rettroende muslimers ?

  Jeg forstår bedre og bedre hvorfor venstrefløjen og islams slaver føler sig tiltrukket af hinanden : de opfører sig NÆSTEN på samme måde.

  De er nogen man skal tage sig i agt for også fordi man bl.a. ikke aner hvad de kan finde på næste gang og hvornår næste udbrud sker !

  De har sørme, begge parter, en hel del til fælles med psykopaterne.

  Måske man skulle genopfriske hvad “man” i sin tid, teoretisk, lærte om psykopater, hvilke forhold der kendetegner m.m. sådanne.

  Og så har man en beskrivelse af ret så mange af islams rettroende og venstrefløjens medlemmer !

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. september 2011 @ 23:34

 22. 16.Jørgen

  Ja, det ville være en god ide !

  For jeg gad nok vide hvor længe VI har råd til at betale for deres eksistenser her i landet .

  Det er jo ikke tilskud de modtager, men 100% betaling fra staten = OS andre, til at opretholde deres fysiske tilværelse!

  Og får vi ikke snart et TOTALT stop for al yderligere tilvandring hertil fra de dysfunktionelle islamiske Middelhavslande, SÅ kan vi ganske enkelt ikke klare de økonomiske “forpligtigelser ” som denne tilvandring medfører og som vores politikere har pålagt os at sørge for der er penge til !

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. september 2011 @ 23:41

 23. PS

  Desuden skulle politikerne begynde at orientere sig om, hvor mange penge vi bl.a. pr. år sender til de arabisk-islamiske Middelhavslande.

  Gaza og Vestbredden eksisterer UDELUKKENDE på overførelses”indkomster” fra de Vestlige lande – og Danmark lægger hvert år sin betragtelige sum i disse muslimers pengekasse.

  Det er hårrejsende, VIRKELIG gysende, så mange penge alene disse 2 områder koster de vestlige skatteydere.

  Kommentar by Vivi Andersen — 5. september 2011 @ 23:44

 24. Men hvad siger loven om at true folk med at fratage dem dagpenge, hvis de ikke møder op.

  Kommentar by machiavelli — 6. september 2011 @ 00:06

 25. @20 vivi
  Der afholdes jo ligefrem kurser i og få indvandrer til og blive på arbejdspladserne.
  Dem de søger er de uddannede udlændinge, men de vil ikke herop, fordi de ikke kan få deres ægtefælle/familie med herop.
  Og der er razziaer på arbejdspladserne efter de polske arbejdere, for og få dem i a-kasserne/fagforeningerne.
  Men hvad vil de gøre, når de er tvungen til og betale “støtte” til dem ved arbejdsløshed. For den kan de aldrig kontrollere!
  Man tvinger nok ikke en polak til at AF kursus heroppe, men han har vel ret til de penge, har har indbetalt i a-kassen?

  Kommentar by Peter — 6. september 2011 @ 12:38

 26. @21 Vivi Andersen
  Også en krammer til dig :-)

  Kommentar by li — 6. september 2011 @ 15:26

 27. I dag kunne man i nyhederne se at de ledige var ude og prikke papir. (Indslaget var vist nok fra horsens).
  Kommunen havde lige fyret de fast ansatte på området i det selvsamme job. Og nu brugte man de ledige til samme job. Penge at spare på lønninger og noget for arbejdsløsheds støtten.
  Er det den vej vi skal?
  MEN der er garanteret ikke en indvandrer imellem de tvangs udskrevne!

  Kommentar by Goofy — 6. september 2011 @ 16:13

 28. 24 Vivi

  Du har helt ret i din tsese om, at islam og socialismen, har meget til faelles: Du er meget rigtigt orienteret; det er nasseri i hojeste orden.

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 6. september 2011 @ 16:32

 29. @27

  Nej, for de skulle først have et 14 dages kursus i og bruge en kost og derefter et 14 dages kursus i og bruge en skovl.
  Og derefter et i at bruge dem begge samtidig og ergonomisk.
  Og de ville sgu bare tage de sorte affaldssække med hjem til konerne.

  Kommentar by Peter — 7. september 2011 @ 16:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper