6. september 2011

“Højreekstremister i kamp”, skrev Urban…

Trods manglende tilladelse demonstrerede op imod 1000 medlemmer af English Defence League lørdag foran East London Mosque, en af flere radikale moskeer i London. Jeg vil ikke påstå, jeg har set alt online-materiale om demonstrationen, men udover skubben mod politiets linie og lidt fyrværkeri kan jeg intet finde der minder om vold, og havde det været en venstreorienteret demonstration, ville medierne uden tvivl have betegnet den som fredelig.

“Højreekstremister i kamp”, skrev Urban i går, og ord er jo taknemmelige.

I skærende kontrast findes der video af en større gruppe muslimers angreb på EDL’s bus, der fik synlige skade efter kast med sten og andet. Angriberne var dem BBC kalder ‘Asian youths’, og det kan man da godt oversætte til “asiatiske teenagere”, hvis man ikke vil fortælle sandheden. Det var muslimer, nogle af dem var unge.

(Urban, 5. september 2011, s. 27; E-page)

(EDL-coach attacked, Tower Hamlets, 3. september 2011; Youtube)

Fra Daily Mail – The moment EDL bus is attacked by dozens of Asian men after it broke down following protest meeting in East London.

“Campaigners have been in ongoing negotiations with police chiefs in the wake of tough measures introduced by Mrs May.

It is the first time since the Brixton riots 30 years ago that police have requested powers to stop marches in London.

Oploadet Kl. 15:34 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28497/trackback

19 Comments »

 1. At oversætte asians youths med asiatiske unge vidner om en grundlæggende mangel på kendskab til engelsk terminologi. En simpel oversættelsesfejl, som i konteksten får fatale følger for forståelsen af resten af teksten.

  Kommentar by Høgsbro — 6. september 2011 @ 15:42

 2. Det er fandme utroligt at voksne mennesker og journalister kan forholde sig således til dette her. England og Frankrig er tabt!

  Kommentar by tim — 6. september 2011 @ 16:16

 3. Fuldstændig den samme historie (og vinkling) i DRs radioavis.

  Kommentar by PerH — 6. september 2011 @ 16:26

 4. Samme dag som demonstratione fandt sted var der tale om “kampe” som EDL-folkene havde startet, og 60 anholdte.

  Man glemte lige at fortælle, at 44 af de 60 blev præventivt anholdt fordi de sad i den angrebne bus, og politiet ikke ville have at de forsvarede sig…

  Kommentar by Henrik — 6. september 2011 @ 16:28

 5. Asiatiske … – Det må være en Google-oversættelse.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 6. september 2011 @ 16:30

 6. Lige en sidekommentar.

  Har i lagt mærke til at Erdogan ligner Hitler? Han er højere, men ellers ligner de hinanden i ansigtet.

  Kommentar by tim — 6. september 2011 @ 16:32

 7. Haha den berømte “asian youths” spøger igen.
  Asiatiske unge vor herre bevares. Forestil jer hvis journalister i feks Danmark og England tog den fulde konsekvens af denne form for “beskrivelser” af mennesker. Så kunne vi allesammen være European youths eller European citizens, og for fremtiden ville ingen så være i stand til at skelne noget som helst mere i medierne.

  En anden ting.
  Man kan på ingen måde vide præcis at de er af asiatisk oprindelse. Med mindre man har set deres pas med billede og navn og oprindelse i.
  Så når vi ved at vi lever i en global verden, så kan man IKKE i et oplyst samfund beskrive folk så lemfældigt og usikkert. Og for den sags skyld kan man teknisk set heller ikke være sikker på at de er muslimer, idet man ikke kender hver enkelts religiøse overbevisning.

  Så konklusionen er at man bør kalde dem af udseende, feks af arabisk udseende, af tyrkisk udseende etc, indtil man har fastlagt deres præcise religiøse standpunkt og etnicitet.

  Det ville være i en ideel verden. Faktum er at journalisterne i England og også i Danmark er splitterravende ligeglade med at betegne folk korrekt, de ryger bare ind i en newspeak kategori som oftest. Indvandrer, udlænding, af anden etnisk herkomst, 2. Generations ditten og datten, nydanskere. De danske medier er heller ikke meget bedre på det punkt. Men “asian youths” dvs asiatiske unge har vi dog gudskelov sluppet for i de danske MSM.

  Kommentar by Endnu en vantro — 6. september 2011 @ 16:39

 8. Jeg vil også kalde det en gevaldig brøler, når jeg nogle gange læser om “danskere” der er døde i selvmordsbombe-aktioner i Somalia, eller “danskere” der er blevet slået ihjel hos Taleban. Der går grænsen. Man skal KUN omtale disse afskum med feks somalier med dansk pas/statsborgerskab, og ALDRIG nogensinde begynde at kalde dem danskere. Til sidst kan man ikke skelne mere imellem etnisk oprindelse, og udseende og religiøs standpunkt. Det hele bliver en massiv pærevælling i medierne, men faktum er at der stadig er stor forskel på folk, og fællesbetegnelser er direkte misvisende.

  Kommentar by Endnu en vantro — 6. september 2011 @ 16:42

 9. “Asian” hentyder i britisk medie-newspeak til folk med oprindelse i det sydlige Asien, dvs. det indiske subkontinent, fordi det er der nogle af de store indvandrergrupper er kommet fra. I praksis er det vist så godt som altid muslimer, og ikke hinduer, det drejer sig om, så det er blevet en irriterende eufemisme. Kinesere og andre ville formentlig aldrig blive betegnet med denne brede etiket, men ville blive omtalt som mere præcist “Chinese”.

  Dette er langt mere end hvad man kan forvente en dansk journalist kan overkomme at sætte sig ind i.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 6. september 2011 @ 16:46

 10. “Asian Youth” er det britiske ord for “indvandrerungdom”. Det er almindelig uvidenhed at oversætteren bare tager det ordret.

  I øvrigt var forbuddet kun rettet mod gående demonstrationer. Stående demonstrationer er stadig lovlige. UAF, der har angrebet mange EDL-demonstrationer, var flintrende rasende over at alle grupper havde fået forbud mod at marchere, de mente kun at deres politiske modstandere skulle rammes af det.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 6. september 2011 @ 16:49

 11. Journalistisk venstreparti er lige til at lukke op og skide i

  Kommentar by Tim — 6. september 2011 @ 16:53

 12. Ja Venstrefløjen tager JO INGEN ANSVAR overfor det vi ser er begyndt at ske i Danmark
  Her er hvad der sker, når man har organiserede islamiske grupper, der er kommet herop og nægter danske værdier, og som har sat det som mål at indoktrinere/hjernevaske unge (som intet valg har) i koranskoler. Det betyder vi får en hel skygge-befolkning der intet har med det reele Danmark at gøre.

  Søg facebook:

  Dagens Hadith/Dagens Quran Vers

  Masjed.dk
  
Masjed.dk Kvinder
  
Siyasah.dk

  Dawahbærer i Danmark

  Broderskab Søskende, (Søskende)

  Shariah 4 Danmark

  http://kaldettilislam.com/Shirk/demokrati-en-korrupt-livsstil.html

  http://www.demokratierkufr.com/

  Prøv lige at se hvad de lærer i koranskoler. Derefter bliver de interviewet og lyver DIREKTE ÅBENLYST på NATIONAL TV
  Dette er hvad muslimer lærer i engelske skoler
  http://www.youtube.com/watch?v=xnOdD46WI0M&feature=related

  + Mange andre Islamistiske grupper.

  Kommentar by Tim — 6. september 2011 @ 17:12

 13. Dagens udgave af Det Ny land og Folk (EB), med kommunisten Poul Madsen som redaktør, brilliere i papir udgaven med at omtale hærværk mod valgplakater, heriblandt nævnes stickeren “racist”.

  Naturligvis omtales det ikke, at det er en del af Enhedslistens væbnede gren, SUF, der har leveret og fremstillet sticksne. Og dermed med er den tastatur betjenene glædespige naturligvis ude over, at stille spørgsmål til Enhedslisten.

  Kommentar by Hans Und — 6. september 2011 @ 18:14

 14. 13- papir udgaven.

  Kommentar by Hans Und — 6. september 2011 @ 18:15

 15. Fuldt forventeligt af DDR, Turban, Muslim Ekspressen og resten af de venstreorienterede dansk-hadende medier.

  Kommentar by Fritz — 6. september 2011 @ 19:00

 16. Vær dog ikke så utilfredse. Endnu kan vi da læse mellem linjerne. Om føje år når Journalisterne indser at vi godt ved at asiater og unge mennesker betyder perkere, så kommer det blot til at hedde mennesker.
  @ Tim Jeg tror at man skal være forsigtig med at dømme englænderne ude. De har før vist at de kan rejse sig fra nulpunktet til en skræmmende kampfaktor. Deres nuværende politikere kan du, for min skyld, gerne lukke op og skide i, men de repræsenterer det engelske folk lige så lidt som de danske ditto kan siges at være danskernes talerør.

  Kommentar by Skræp — 7. september 2011 @ 03:42

 17. 16. Skræp.

  Så finder vi da også ud af det !

  Det er muligt at journalisterne ikke kender ret meget til deres egne landsmænd,det ville en sådan omskrivning da understrege og især, hvis journalisterne selv tror den uden videre godtages af befolkningen !

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. september 2011 @ 04:11

 18. Gratisaviserne (som f.eks. Urban) er de værste – de er altid fulde af løgn (hvilket man opdager når man checker nyhederne efter). Hvorfor det lige er dem ved jeg ikke, men en forklaring kan være, at de opsamler de journalister, som er mest røde og døde. Betalingsaviserne har trods alt en lidt højere standard, selvom det heller ikke står godt til hos dem.

  Kommentar by Sigwar — 7. september 2011 @ 08:11

 19. 18.Sigwar

  Her i huset anvendes gratisaviserne til at sætte gummistøvler og snavsede korte staldstøvler på.

  Købeaviserne bliver ikke købt – kunne ikke drømme om at give penge for det møg !

  At der stadigvæk er folk der KØBER en avis, ja hvis man er vild med at blive misledt og fyldt med skidt og møg, så må man jo købe sprøjterne.

  Ubegribeligt at dette foregår frivilligt !

  Endnu mere ubegribeligt er det, at der stadig eksisterer mennesker der stemmer på de Radikale, når man tænker nærmere over dette partis historie.

  For dets forhistorie er bestemt ikke ærværdig tværtimod er den en skændsel !

  Men nogen må jo finde denne OK nok !

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. september 2011 @ 20:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper