7. september 2011

SF-kandidat Annika Smith: Fuck Dansk Folkeparti

Blandt de seneste eksempler på valgplakater udsat for politisk motiveret hærværk, jeg har tilføjet den store samling, er en SF-plakat med et ‘F*ck DF’-klistermærke fotograferet på Amager. Det viser sig nu, at den pågældende SF-kandidat selv har sat klistermærkerne på sine plakater.

(Valgplakat for Annika Smith set ved Amagercenteret, 5. september 2011)

Interview med Annika Smith på BT.dk

Annika Smith, SF’s landsledelse: Fuck DF… Ja jeg har været ude og sætte klistermærker på mine valgplakater, hvor der står fuck DF. Jeg ved det er stærke ord, men det er sådan set fordi jeg er vred på Dansk Folkeparti, og den udlændinge- og asylpolitik de har ført de seneste ti år. Det er et opråb til danskerne om at det nu er at vi har chancen ved det her valg, at tage afstand fra Dansk Folkeparti og sætte dem ud af spillet, væk fra magten.

Anders Rune Jansen, BT: Knægtene på Vesterbro, hvor BT-tv mødte Annika Smith, tog godt imod det direkte budskab. ‘Hvad synes I om det drenge, er det fedt nok med det her klistermærke.’

Indvandrerdreng: Ja! (griner)

(BT-tv, 7. september 2011: SF’er: Fuck Dansk Folkeparti)

“DF har forlængst afsløret deres højrenationalistiske dagsorden og har skadet Danmarks forhold til omverdenen, senest med forslaget om øget grænsekontrol, skærpede udvisningsregler og lukning af Danmarks asylcentre. Forleden i Information fik vi så også Søren Espersens hårrejsende vision for Danmark: Kun folk med dansk blod i årerne skal have ret til statsborgerskab. … Internationalt er Danmark stemplet som intolerant, lukket og fremmedfjendtligt. Dansk Folkeparti bærer ansvaret. Godt hjulpet på vej af Venstre og de Konservative har partiet ødelagt integrationen, skabt kløfter mellem danskere og indvandrere og spoleret Danmarks relation til EU og resten af verden.” (Annikasmith.dk, F*ck DF!)

Oploadet Kl. 13:36 af Kim Møller — Direkte link46 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28550/trackback

46 Comments »

 1. Det her er jo et soleklart eksempel på politisk hatespeech. I valgkamp gælder åbenbart alle kneb, selv de beskidte. Det er fascinerende at følge alle disse menneskers frustrationer og hvordan de alle søger til DF for at finde absolution. Dér har vi ondets rod, dér er årsagen til alle problemerne!. Der er tale om en særegen form af arrogance, som om de alene vide hvad der er “godt for Danmarks omdømme”, og en særegen ungdommelig (hvis det så bare havde været det) naivitet, der forhindrer dem i at se kritisk på sin egen opførsel.

  Den selvfølgelige pointe er, at hvis en DF’er havde gjort det samme med SF, så var valgkampen død for DF’s vedkommende.

  Kommentar by Høgsbro — 7. september 2011 @ 13:48

 2. Vogterne af den gode tone slår til igen!!!

  Kommentar by Stormen fra Nord — 7. september 2011 @ 13:48

 3. Hun fik senere tilbage med samme mønt, og blev meget forbavset. Bemærk at vendingen “Fuck DF” kaldes for at hun havde “gjort grin”…

  “Truet på livet under valgkamp
  Annika Smith, folketingskandidat og politisk konsulent for Juliane Henningsen, har modtaget mordtrusler
  .
  Af Christian Schultz-Lorentzen
  08:46, 6. september 2011
  Folketingsvalget fik i dag en dramatisk drejning. Det skete da SF’s unge folketingskandidat i København, Annika Smith, blev indkaldt til afhøring hos politiet, efter politikeren havde modtaget flere mordtrusler på sin telefonsvarer.

  Truslerne kom umiddelbart efter, at Annika Smith på flere af sine valgplakater gjorde grin med Dansk Folkeparti.

  – Det er klart, at jeg er noget rystet, siger Annika Smith til Sermitsiaq.AG på vej ud af døren til afhøring på Bellahøj Politistation,
  hvor truslerne tages særdeles alvorligt.”

  Kommentar by l — 7. september 2011 @ 13:53

 4. Jeg skal da gerne gentage mit udsagn om, at den RØDhårede klamme smatso selv kan få F.CK fingeren!
  Jeg prøver efter bedste evner, at følge de rødes TONE, men gang på gang må jeg se mig selv overgået af rød betonblok og de anstændige…..ARGH!

  Kommentar by li — 7. september 2011 @ 13:56

 5. ” skabt kløfter mellem danskere og indvandrere ”
  Den har perkerne sgu selv skabt!
  Jeg ser nu et parti, der tager danskerne i beskyttelse imod hvad venstrefløjs partierne absolut ikke gør.
  Bevarer den dansk suverænitet både ind og ud af til.
  Den almindelige dansker kan ikke gøre ret meget alene, men sammen om et parti kan det sige fra.
  Fra over for den muslimske terror, der efterhånden undertrykker den danske borger.
  Lad dansken blive dansk igen!

  Kommentar by Peter — 7. september 2011 @ 13:57

 6. De er bare ikke stuerene

  Kommentar by tim — 7. september 2011 @ 14:17

 7. Problemet med denne her slags mennesker, er at de ikke har fem gram sund fornuft i sig, og intet kender til den store verden og hvordan det fungerer derude. Hun har sikkert ikke engang en forståelse og indsigt i hvordan det står til i diverse ghettoer og byer der bliver mere og mere pressede af antallet af muslimer.
  Politikerne er én som alle verdensfjerne(de gamle høge og levebrødspolitikere ved dog godt nogenlunde hvad der foregår i diktaturerne og de forfejlede lande i den 3. verden).

  Jeg ville hjertens gerne invitere hende til et muslimsk land, og lade hende se hvordan deres samfund er indrettet ift nationalisme og rent blod og statsborgerskab. Hun kan starte i feks Jordan, eller Saudiarabien. Så vil hun nok forstå hvad det PRÆCIST betyder at diskrimenere fremmede og andre religioner. Hele mellemøsten for den sags skyld.
  Det er simpelt uvidenhed, og utopisk at hetze DF for bare tilnærmelsesvis at beskytte hvad der er tilbage af Danmark.

  Men SF og Radikale osv er ligegyldige mennesker og politikere når det kommer til stykket. De kan ikke bruges til noget for Danmark, og er 5. kolonne. MEN kællinger som Annika er farlige idet de har samme demokratiske rettigheder som os andre, og dermed kan bruges til at ødelægge samfundet endnu mere. For det vil det blive. Nævenyttige idioter og helvedes naive. Men mest af alt idioter på den irriterende måde.

  Danskerne står desværre bare og ser på fra sidelinien, og accepterer opløsningen. Godt hjulpet på ved af rød mediehjernevask.
  Der er mange kollaboratører i landet.

  Vi er MANGE skulle jeg hilse at sige, der ønsker at denne forbandede kælling blev kulturberiget, det er åbenbart ENESTE måde hvorpå de vågner op. Og dog måske er hun fortabt for tid og evighed sådan som andre kommunister.

  Jeg vil bare sige til sidst, at hvad er der så dårligt ved at at lukke Danmark ned for fremmede? Er der ikke nok her? Hvad er status i 2011? Lad os bare være ærlige, Danmark er demografisk ændret for det værre. Og de etniske danskere har ikke en chance for at opretholde landets etniske fordeling, med antallet af børn muslimer får. Jeg har ALDRIG gentager ALDRIG(er det ikke vanvittigt i virkeligheden?)nogensinde i mit 30 årige liv set en muslimsk familie, hverken i skole, arbejde, gennem venner etc der havde enebørn og var færdig med at føde børn.
  Hvis der findes muslimske familier der har valgt enebørn, må i venligst gerne linke til dem. For de er ligeså sjældne som 32 plus grader i Danmark.

  Den danske kultur, mentalitet, tradition, ånd, religion osv er ethvert muslimsk land LANGT overlegen på alle punkter. For ikke at tale om religionsfrihed, tolerance, åbenhed, rettigheder etc. Ja så hjælper det jo ikke at tillade indvandring der kolliderer med alle disse punkter på den ene måde eller den anden.

  Hvad er så logikken i at konfrontere de goder, udfordre dem med fremmede mennesker og deres holdning til danske dyder og værdier?

  Kommentar by Endnu en vantro — 7. september 2011 @ 14:19

 8. Tjae det er så en af SF´s medlemmer.

  At partiet tilsyneladende accepterer dets medlemmer udtrykker sig så simpelt er måske fordi DET, partiet, er simpelt ?

  Eller det skyldes måske at Annika Smith er for ung ?

  Eller måske er det hende der er simpel i tankegangen og derfor også i hendes måde at udtrykke sig på ?

  I hvert fald er det sørgeligt at se hvad det er hun sætter ud i det offentlige rum af egne uhumskheder.

  Jeg vil ikke påstå jeg er overrasket over noget sådant kommer fra SF.

  Faktisk har jeg undret mig over det ikke er tonet frem noget før, da jeg har den opfattelse at dette passer meget fint sammen med hvad SF´s medlemmer over tid har begået af triste handlinger.

  Så den med den manglende STUERENHED passer som fod i hose i.f.m. SF !

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. september 2011 @ 15:13

 9. Fuck SF

  Kommentar by Anonym — 7. september 2011 @ 15:34

 10. Fuck SF

  Kommentar by Nielsen — 7. september 2011 @ 15:34

 11. De røde dansk-haderne originaler vil have en god tone i den Mohammedanske politiske debat. Sandheden er bare, at i ethvert land hvor der er socialister, der står de røde for den mest hadske og ulækre tone og retorik.
  DF 90 MANDATER ELLER UNDERGANG.

  Kommentar by Fritz — 7. september 2011 @ 15:48

 12. En svækket Villy Søvndal indbød i går i B.T. Dansk Folkeparti til samarbejde. Nu tager denne Annika skridtet fuldt ud og indbyder til fucking. Velbekomme.

  Kommentar by Niels P. — 7. september 2011 @ 16:06

 13. 10. Fritz

  Det er også hvad jeg har erfaret ved at læse mig frem på forskellige udenlandske blogs.

  Kan du – eller andre – forklare mig HVORDAN det kan være det forholder sig sådan, at de røde i de fleste tilfælde står for den mest hadske og ulækre tone og retorik ?

  For jeg kunne måske forstå det, hvis det drejede sig om et enkelt tilfælde som f.eks. denne Annika Smith.

  Men det drejer sig jo om noget der næsten eller måske ER generelt i forbindelse med røde partimedlemmer og deres partier.

  Det er sågu da underligt eller…. er det ikke ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. september 2011 @ 16:07

 14. @Endnu en vantro

  Jeg forstår til fulde din frustration. Mit hjerte bløder dybt og inderligt over at se, hvordan mit engang så smukke land er blevet ødelagt.

  Mit modersmål er udryddet på gadeplan, og socialisterne er ligeglade. De kører selvfølgelig i bil, og så ser alt eksotisk ud.

  Dit indlæg er alt for langt. Du ved, højt lixtal og socialister, temmelig dårligt match.

  De kan kun forstå slagord.

  Kommentar by tavsen — 7. september 2011 @ 16:16

 15. Fuck Annika Smith.

  Kommentar by Vagn Henning — 7. september 2011 @ 16:23

 16. #3 l: “Truslerne kom umiddelbart efter, at Annika Smith på flere af sine valgplakater gjorde grin med Dansk Folkeparti.”

  Hvem har mon lagt disse trusler på hendes telefonsvarer?
  I betragtning af, hvor meget hærværk, der bliver lavet på DFs plakater, så er det da påfaldende, at netop medieliderlige/konfrontationssøgende Annika Smith i løbet af ingen tid har modtaget fire dødstrusler pga. sit mediestunt.

  Jeg gætter på at det er hendes venner der, efter aftale, har købt fire stk. taletidskort.

  Kommentar by Hr. Snusk — 7. september 2011 @ 16:37

 17. Der skulle være regler, ligesom når der holdes tale fra talerstolen i folketinget.

  Kommentar by Peter — 7. september 2011 @ 16:42

 18. @Tavsen. Sjovt nok så var indlægget dobbelt så langt, men fik det så afkortet. Nogen gange så kan jeg bedre lide lange indlæg, og så lave få af dem istedet for 2-3 sætninger og så et hav af indlæg.
  Det giver lidt mere substans, man har lidt mere at forholde sig til.

  Det hun implicit også siger er FUCK Danmark. Hvor meget af hvad DF står for støtter hun, når det kommer til danske værdier og landets etnicitet et cetera? Det er så sørgeligt i virkeligheden. Alle der har landet kært, ønsker vel ikke at se det gå op i røg. Og derfor kan vi bare konstatere at SF og deres venner i Folketinget gerne vil opløse DK fuldstændigt.

  Men igen DF er lagt for had også af regeringen, så ja det ser ret sort ud. Jeg kan ikke se DF som støtteparti, specielt ikke med de konservatives leflen for De Radikale.

  Og SF skal bare huske at Dansk Folkeparti og dets vælgere er den mest udsatte minoritet i landet, og den mest hetzede, latterliggjorte og tilsvinede del af vælgerne. Dagens unge politikere er desværre ikke meget bevendte ude i den store verden. De lever i en bobble, og så kan det godt være at DF står for alt det onde. Det ændrer sig hurtigt, hvis de ser verden med egne øjne, istedet for igennem Information :).

  Kommentar by Endnu en vantro — 7. september 2011 @ 16:48

 19. @Hr snusk. Det skulle vel aldrig være dig der har indtelefoneret trusler vel :P.

  Kommentar by Endnu en vantro — 7. september 2011 @ 16:51

 20. Se på den lyse side: AS stiller op i København hvor alle i forvejen stemmer rødt, så det kommer ikke til at koste DF stemmer.

  Derfor er det naturligvis stadig forstemmende at de ‘anstændige’ er så, øh, uanstændige.

  Kommentar by Vagn Henning — 7. september 2011 @ 16:56

 21. -> Hr. Snusk:

  Pudsigt. Jeg tænkte præcis det samme.
  Nu har en nulbon som denn Annika fået sine “15 minutes”. Noget hun ellers aldrig kunne have drømt om

  Kommentar by Nosferatu — 7. september 2011 @ 18:10

 22. @12 Vivi,

  Jeg er kommet til den konklusion at socialisme-kommunisme kun kan eksistrer vha. vold, løgn, trusler og smædekampagner. Der er ikke noget normalt tænkende menneske, som unde normale forhold kan bekende sig til disse rablende gale ideologier. Den eneste forskel, som jeg umiddelbart kan se på de røde og islam, er at de røde endnu ikke er begyndt at stene kvinder og hænge bøsser(men det er nok kun et spørgsmål om tid).

  Kommentar by Fritz — 7. september 2011 @ 18:28

 23. Det viser kun, som jeg tidligere har nævnt, at den med dansk blod vil dukke op igen og igen, til trods for at Søren Espersen har taget enog meget kraftigt afstand fra det.
  Det viser kun at Georg Metz propaganda avis er hamrende useriøs. De vidste helt nøjagtigt hvad de gjorde da de bragte deres usanhed!
  Shame on you Information og Georg Metz. Formålet var naturligvis at sylte Søren Espersen ind i en Nazi lignende retorik.

  Kommentar by Grisling — 7. september 2011 @ 18:49

 24. Den tanke har strejfet mig, at DF kunne score points på at trykke et mindre antal valgplakater med et passende udvalg af alle de skældsord, som de røde vandaler alligevel vandaliserer deres plakater med.

  Hvid baggrund, ingen kommentarer – udover partinavnet nederst. Det vil med sikkerhed vække debat og tvinge medierne til at tage det omfattende antidemokratiske hærværk på dagsordenen.

  Kommentar by Axel — 7. september 2011 @ 18:54

 25. De rødsnoede partier(og de radigale) vrøvler fortsat om integration af de såkaldte flygtninge og gæstearbejdere. “Flygtninge”(inklusive deres pårørende) bør i hovedreglen hjemsendes, når forholdene i “flygtningenes” hjemland er blevet bedre. Gæste”arbejdere” er her i landet, så længe de har et job og er selvforsørgende. Bliver gæste”arbejderne” arbejdsløse, hjemsendes de.

  Kommentar by Jørgen — 7. september 2011 @ 18:58

 26. PS (til 23.) – Kim, du sidder jo faktisk på et bugnende arkiv af billeddokumentation – hvis du ikke selv har tid, kunne du så ikke overveje at friste en ledig(?) kuli til at lave et udkast – baseret på autentisk materiale?

  Kommentar by Axel — 7. september 2011 @ 19:04

 27. Jeg kunne føle mig fristet til at istemme koret og råbe “Fuck Annika Smith” – men faktisk synes jeg, hun ligner en mand; så jeg springer over.

  Kommentar by Thomas — 7. september 2011 @ 19:20

 28. Og som der blev skrevet for få dage siden omkring Espersen og den påståede racisme , så er det fuldstændig lige gyldigt at det er løgn . For nu har historien været overskrift og derfor nu en sandhed , for folk husker jo kun overskrifter

  “Forleden i Information fik vi så også Søren Espersens hårrejsende vision for Danmark: Kun folk med dansk blod i årerne skal have ret til statsborgerskab.”

  Det er LIGE PRÆCIS sådan socialisterne fordummer debatten og i sidste ende ødelægger vores demokrati indefra !

  Kommentar by Aglet Xander — 7. september 2011 @ 20:12

 29. Thomas skrev
  > Hun ligner en mand

  Jeg føler mig krænket på mit køns vegne!
  http://www.annikasmith.dk/wp-content/uploads/2010/09/villyannika.jpg

  Kommentar by Anonym — 7. september 2011 @ 20:13

 30. Hold da op hun har været ansat i FN!!!

  Kommentar by Frank P — 7. september 2011 @ 20:24

 31. Problemet med Annika Smith er, at hun med sin ufatteligt lave retorik (hun arbejdet i FN) faktisk indirekte opfordrer til politisk vold.
  Folk man siger “fuck” til, må de få smadret deres kranier ind? So it seems, hvis du spørger SUF og ANTIFA og alle deres venner.

  Logikken hos SUF’eren lige nu: “Det er nu endnu mere ok, at smadre en DF’er eller lave lidt hærværk.”

  Dagens udfordring: find en KRIMINALITETS-REPORTAGE på lokalavisen.dk, hvor det viser sig, at der ikke står muslismk kulturberigelse bag. AV AV!

  Jeg tænker tit på disse mennesker, der overfaldes og forulempes af muslimer. Det er synd, men at tro, at det skulle få dem til at stemme DF er renn drømmetænkning. Tro mig, der er virkelig ikke håb! En kammerat af mine fik for et ar år siden banket begge fortænder ud efter en fodboldkamp af et par udlændinge, der selvfølgelig ikke kunne tøjle voldsparatheden (det ved alle vi, der har spillet fodbold i 00’erne mod et indvandrerhold)- han havde åbenbart givet dem en fuck-finger i kampens hede. Han har stift-fortænder i dag, (I øvrigt utroligt sjove billeder under fluoroscerende lys det kan give), men at lave en kobling til at muslimske mænd generelt er voldelige kunne aldrig falde ham ind… man kan nemt høre ham beklage sig over DF og tage udlændinge i forsvar. Ja, han er nærmest blevet politisk vækket oven på overfaldet, der selvfølgelig ikke endte med en politianmeldelse. Politianmeldelser er i øvrigt for nedadgående for ingen tør stå frem længere: http://lokalavisen.dk/vanvids-vold-familiefar-fik-taesk-foran-sin-familie-/20110907/artikler/110909290/1265

  Hvilket jo også er klart, når man tænker på hvor meget tid disse mennesker har til at chikanere almindelige danskere: http://lokalavisen.dk/beboere-chokerede-efter-doedstrusler-/20110831/artikler/110839838/1051

  Mange voldsofre udvikler åbenbart en art Stockholm-syndrom, hvor de ender med at knuselske bødlen. Der er ikke håb, husk at stemme rødt på næste torsdag, stem for DK’s afvikling!

  Love

  Kommentar by Frank P — 7. september 2011 @ 20:47

 32. Fuck 15% af den danske befolkning. Annika DU graver kløfter med din aggressive retorik.

  Det viser Annika Smiths sande jeg. Hun HADER den del af den danske befolkning, der ikke er enige med hende – hvor andre bare nøjes med at være uenige…

  Udover at de klistermærker er platte og studentikose, så viser de også hvor stort et båthorn afsenderen er…

  Kommentar by Frederik — 7. september 2011 @ 22:10

 33. Det er så deprimerende, at jeg ikke kan skrive noget.

  Kommentar by machiavelli — 7. september 2011 @ 22:25

 34. Ad Frederik: Der er jo stadig væk 85 % der IKKE stemmer DF. Og ja det er helt acceptabelt at HADE DF langt ind i V og K. Tag bag dagens udfald i form af tidligere K-medlem Peter Norsk, der under den texanske sol slipper afsted med at sige: “… Dansk Folkeparti, der er befolket af »antimuslimske fanatikere,« og som han på bogens første side indirekte sammenligner med det tyske nazistparti.”

  Det er i øvrigt blevet hipt blandt højtuddannede at rakke ned på underklassen: http://www.dr.dk/P1/Agenda/Udsendelser/2011/08/09125229_1.htm

  Underklassen er jo dumme, lavtuddannede, hvide danskere, der stemmer DF: http://politiken.dk/politik/ECE434356/dfere-er-folketingets-lavest-uddannede/

  Så hadet er på sin plads! Det er jo bare DF’ere…

  Det passer fint med den stadigt skarpere tone som DF’erne må lide under. Det har været den mest svinske valgkamp i årevis, hvis man tager udgangspunkt i de nederdrægtigheder og usandheder som DF har været udsat for. Og det er helt acceptabelt. Skulle en DF’er blive udsat for 30 knivstik af over 40 mænd, så vil det nok også kun medføre små notitser som i det fortabte Sverige: http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article12528820.ab

  Mens opdigtede overfald på SFU’ere er “breaking news” og straks hidkalder et hav af eksperter, der kan forklare, at det er en naturlig udvikling med DF’s stigende indflydelse og at højrefløjen herhjemme er i fremmarch: http://www.dr.dk/P4/Fyn/Nyheder/Svendborg/2011/09/01/123341.htm

  Man har dog ikke travlt med at dementere, når det bagefter viser sig at være det pureste opspind.

  Jeg troede virkelig klimaet var i bedring, at man snart kunne sige frit og åbent, at man stemte DF (i mangel af bedre, indrømmet). Men nej, du får et par på hovedet, risikerer at blive fyret og i ekstrem grad bliver frosset ud socialt. Sådan er det i Kbh.

  DF er hadet som aldrig før. Når “integrationen” (undskyld, Anna Mee udskifter det med “inklusion”, der beviseligt ÆNDRER alt) går galt, så får DF skylden. Når ligene flyder i gaderne, så vil det være DF’s skyld. Lige meget, hvordan du vender og drejer det, så vil DF altid være de skyldige. Så den dag lokummet atter brænder vil folk igen vende vreden mod DF. Alle kultursociologerne vil komme med fine teorier om, hvordan DF’erne italesætter en virkelighed som udlændinge “føler sig pressede” til at leve op til. DF kan da bare lade være med at “skabe kløfter”. Forinden, vil afdelingen for statistik via juristerne (via politikerne) dog lige have fået besked om at “rette” på kriminalitetsraterne. Det ser vi i Tyskland: http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/kriminalitaet-so-luegt-man-mit-statistik.html

  Hvorfor skulle myndighederne dog ikke lyve? Virkeligheden er jo “kompleks”, alt kan vendes og drejes, og selv i Politiet sidder der folk der stemmer radikalt. Vi husker jo nok, at hadforbrydelser herhjemme begås af hvide danskere, der ikke kan klare synet af bøsser, ifølge en kontoransat i Politiet, der udtænkte kampagnen: http://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Kampagner/stop_hadforbrydelser.htm

  Den almindelige flatfoot stemmer i overvejende grad DF, hvorfor mon?

  Løgnene skal derpå kolporteres videre via medierne, så får vi Jerzy’erne frem: http://www.dn.se/nyheter/sverige/uppvaxten-avgorande-for-brottslighet

  Jerzy: “Att brottslighet hos olika invandrargrupper skulle kunna förklaras med kulturskillnader kan vi i princip avskriva.”

  (Jerzyer=kriminologer, der påstår at vi får fredeligere samfund jo flere kulturer der lever deri)

  Aha, KULTUR er altså ikke forklaringen på muslimernes ekstreme voldsparathed (i fængslerne er godt og vel 50-60% nu muslimer, svinekød serveres ikke mere, danske fanger chikaneres og tvinges til at konvertere, hvilket så mange gør for at få fred), voldtægter (I Oslo begås de næsten udelukkende af “you-know-who”), gaderøverier, forsikringssvindel (min svoger er i branchen og kan fortælle mange gode historier om de kære muslimer) og meget andet… tag bare et kig på lokalavisen.dk som stadig – som regel – har etnicitet med (lidt endnu…), redaktionelle ændringer kan forkomme… særlig med Mette Frederiksen og Zenia Stampe ved roret snart.

  Men tilbage til den store skurk: DF. FUCK DF! Virkelig FUCK DEM! Det er sådan det skal gøres, de skal fuckes, og derfor er det farligt at være DF’er lige nu. Særligt i de større byer. Da jeg så DF-toppen på gaden de første dage af valgkampen på Strøget, så jeg et følge af ikke mindre end 10 PET-agenter foruden de politibetjente, der altid følger med. Alle så de ekstremt nervøse ud, hele tiden var de på stikkerne, hele tiden i bevægelse og med evigt vandrende og analyserende blikke. Man spørger sig selv om de virkelig, virkelig, og jeg mener det, virkelig selv tror på, at DF’erne overhovedet kan beskyttes, når det kommer til stykket. Annika Smith har nu flyttet grænsen for det tilladte. Hvor mange PET-agent er der i forhold til DF’ere? Har Smith slået til tone for en korporlig klapjagt på DF’ere? Ja da, det ligger sq da implicit i sprogbrugen! Jøsses, kun Anita Bay kan mene andet…

  Og det bliver værre endnu…

  En bevidst fordrejning af hvad modstanderen reelt mener er en del af taktikken: “Tag nu bare Sørens Espersens idé om, at man skal have dansk blod i årene for at blive dansk statsborger, udtaler Annika Smith.” Der er blevet den nye “send dem ud på en øde ø”. Husk hun har siddet i FN, hun kender sine nazister, Søren E. er en af dem, og de skal fuckes, så FUCK DF!

  Kommentar by Frank P — 7. september 2011 @ 23:37

 35. 32.machiavelli.

  Det er lige godt utroligt, machi, det er FØRSTE gang i alle de år jeg har læst dine indlæg, hvor du virker nedstemt til det depressive !

  Det gør mig lidt skidt tilpas for det ligner overhovedet ikke dig !

  Men jeg kender godt følelsen af at være nedstemt, nærmest deprimeret over det der foregår med vort land, med de øvrige europæiske lande og for det ikke skal være løgn også med de amerikanske delstater!

  Hvor der måske ikke er nogen vej udenom valget mellem 2 onder : at underkaste os den islamiske ekspantion, som også ser ud til at kunne opsluge Danmark ELLER at sætte hælene i sammen med de lande som også har fået nok af islam og dens rettroende – og dermed indstille os på at kæmpe for vores ret til, hvad der vitterligt er vores land, Danmark.

  Det er grove løjer fordi danerne=danskerne har beboet denne lille, nordiske plet gennem flere tusinde år !

  Alene tanken om at det skulle blive nødvendigt gør mig ked af det og dernæst vred .

  For er det takken for at have lukket muslimer ind i landet for primært at hjælpe dem, da de stod og bankede på vores dør og bad om vores hjælp ?

  Så snart de havde fået husly på vores regning, økonomisk støtte i form af en udbetalt fast månedlig sum danske kroner, børnehave til deres børn, skolegang og hvad ved jeg de ellers modtog fra starten og da det var på plads SÅ begyndte de at tilbagebetale os i form af krav de stillede til os og som de forventede vi opfyldte.

  I starten bøjede vi os – men kravene blev flere og mere omfattende og det viste sig at VI blevet dolket i ryggen af dem vi havde hjulpet og stadig hjælper nu mange år efter de første “flygtninge” kom hertil fra de arabisk-islamiske lande.

  Oven i de ulykker kom så at venstrefløjen i disse muslimer fandt deres nye sparringspartnere efter tabet af dem de tidligere havde fundet sig i landene bag Muren, mellem Vest og Øst.

  Hvor kunne venstrefløjen!

  AT de ville være dette bekendt overfor deres egne landsmænd, og deres fødeland, så lavt og usselt som denne alliance er !

  Jeg kommer aldrig til at begribe disse mange danske udgaver af Vidkun Quisling !

  Kommentar by Vivi Andersen — 8. september 2011 @ 00:57

 36. Jeg glemte oppe i teksten :” hvor der måske………..” skulle afsluttes med, at USA, Canada og Australien forhåbenligt lære af det Europa gennemlever med den islamiske invasion og dermed formåer at forhindre det samme i at ske for dem selv !

  Ved at læse blogs i hhv. Australien og USA mener jeg at kunne læse. at de IKKE vil begå “selvmord” sådan som europæerne er i færd med via den islamiske invasion.

  Jeg håber og ønsker for dem at de når at få forhindret de der bosiddende muslimer i at agere som de i Europa.

  Desværre har de derovre også deres udløbere af The Muslim Brotherhood, som er den organisation som er primus motor for alt hvad der foregår i forbindelse med islam i “Den Nye Verden”, det være sig Canada, USA og Australien, som det er Europa.

  Herhjemme har så vidt jeg ved alene Helle Merete Brix skrevet om dette broderskab i hendes bog ” Mod Mørket. Det Muslimske Broderskab i Europa.”

  Ganske uhyggelig læsning, men desværre omhandlende den virkelig verden vi har lige for næsen af os – og mange har endnu ikke opdaget dette !

  Kommentar by Vivi Andersen — 8. september 2011 @ 01:13

 37. Valg 2011 – nu med anti-demokratiske valgplakater

  “Annika Smith, SF’s landsledelse: Fuck DF… Ja jeg har været ude og sætte klistermærker på mine valgplakater, hvor der står fuck DF.”

  Hendes metode minder meget om denne

  “Flere steder i København har folketingskandidater med muslimsk baggrund fået ødelagt deres valgplakater med klistermærker, der opfordrer danske muslimer til ikke at stemme til valget.

  “En af de værste ting, de gør, er, at de misbruger religionen til at sende en skræmmekampagne mod vores muslimske borgere,” siger Yildiz Akdogan (S), der selv har fået plakater ødelagt.

  Et af klistermærkerne bærer teksten:

  “Lovgivning tilhører Allah. Demokrati er hykleri. Hykleri i helvede.”” (København 2011)

  h t t p://valget.tv2.dk/article.php/id-43289259:muslimsk-h%C3%A6rv%C3%A6rk-mod-muslimske-kandidater.html?forside

  Kommentar by Liva — 8. september 2011 @ 08:18

 38. Jeg kan rigtig godt lide den dejlige, glødende og gyldne sol Uriasposten har fået sig. Den klæder Uriasposten rigtig meget. Viser optimisme. Bloggen bliver et endnu bedre CORNER at klikke ind på.

  Den gyldne sol får mig til at tænke på, hvor mange DF valgplakater der er sat op i år – det er mange. Det er tydeligt at se, at DF er vokset som parti – i mere end en forstand. Og der er heldigvis flere og flere DF valgplakater, der får lov til at hænge i fred.

  Opbakningen til DF er klart stigende. Måske derfor den unge kvindelige SF’er nu virker så desperat og demokratisk analfabetisk.

  Kommentar by Liva — 8. september 2011 @ 08:35

 39. Apropos at DF (og dermed ca. 500.000 danske vælgere) fuckes (på valgplakater) bl.a. for at kritisere multikultur og islam, så anvender Københavns Kommune hijabs og partisan tørklæde (foto af små elever (piger) med hijabs og partisan tørklæde), når kommunen oplyser om indskrivning af nye elever på folkeskolen Ørestadens Skole i 2010.

  h t t p://www.kk.dk/Borger/PasningOgSkolegang/ISkole/Indskrivning/OrestadensSkole.aspx

  I København er det blevet norm med religiøs (uniformering) hijabs til en del små folkeskoleelever af hunkøn, så måske ikke så sært at DF fuckes, for DF vil ikke indpakke små folkeskoleelever af hunkøn i religiøse uniformer.

  Kommentar by Liva — 8. september 2011 @ 13:16

 40. Annika Smiths sprogbrug og fremgangsmåde tyder på dårlig smag!

  Kommentar by Grisling — 8. september 2011 @ 16:09

 41. Hvad har denne snotdumme pige egentlig udrettet de sidste mange år. http://www.altinget.dk/kandidater/Annika-Smith?show=cv
  F.eks. i 2005-07 hvor den eneste bedrift stort set var at blive SFs medlem nummer 10.000.

  Kommentar by klaus jensen — 8. september 2011 @ 16:18

 42. […] havde fået fat på. Siden klistrede modellen nogle aggressive opfordringer på sine plakater [se Uriasposten]. Og igår kom så muligvis resultatet i form af trusler og chikane mod DFeren Kim Christiansen […]

  Pingback by Annika Smith, fascismens kønne ansigt « Kimporatoriet — 8. september 2011 @ 18:08

 43. SÅDAN! Jeg elsker rød blok! Jeg ELSKER socialdemokraterne, SF, Enhedslisten, og jeg elsker Margrethe Vestager! <3 Jeg elsker Enhedslisten virkelig højt! Jeg elsker Johanne! Jeg elsker jer rød blok! I er de bedste! Sådan Annika Smith! Jeg elsker dig! Du er så sej, i er så seje rød blok! Jeg elsker jer!

  Kommentar by Fred og ro — 13. september 2011 @ 15:50

 44. hvordan kan i angribe fascismen og putte det på hende, imens at i har “urius oregon” med to fascer på siden? loooooooooooooooooooooooooooooool

  Kommentar by kkk — 24. oktober 2011 @ 08:28

 45. -> kkk

  “hvordan kan i angribe fascismen og putte det på hende, imens at i har “urius oregon” med to fascer på siden? loooooooooooooooooooooooooooooool”

  Urius Oregon var navnet på en anonym hadeside oprettet af venstreradikale med henblik på chikane af blandt andet undertegnede. De to fasces illustrerer den røde cyber-fascisme.

  Kommentar by Kim Møller — 24. oktober 2011 @ 08:35

 46. […] Teksten er nu pillet af Annika Smiths hjemmeside, men findes stadig på Uriasposten, her. […]

  Pingback by Nye tider, nye toner | Undskabens Hotel — 28. februar 2016 @ 11:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper