8. september 2011

Uriasposten, en del af ‘Breiviks spider web of hate’, ifølge venstreorienterede The Guardian

Anders Breivik’s spider web of hate, kalder Andrew Brown sin analyse af de henvisninger der optræder i den norske massemorders manifest. Da jeg den 11. april 2006 citerede en JP-kronik om islamisering, som Fjordman henviste til, i en af de mange tekster Breivik medtog i manifestet – ja, så blev jeg også en af de der “paranoid fantasists”, der betragter Islam som en trussel.

Vi lever i en grotesk tidsalder, og minsanten om ikke Englands svar på Politiken også har sat en IT-mand til grafisk at illustrere Breiviks skumle netværk af meningsfæller. Det understreges selvfølgelig, at de omtalte “it not to complicit in Breivik’s crime”, men det lugter vel altid lidt. Bevares, farverne er da flotte, men det hele fortæller mere om The Guardian end om Uriasposten.

(Uriasposten, en del af ‘Breiviks spider web of hate’)

Mere på Snaphanen.

Oploadet Kl. 07:12 af Kim Møller — Direkte link15 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28589/trackback

15 Comments »

 1. Dog lidt “sjovt”, at The Guardian også selv er på den “link-liste”.

  Kommentar by Frihed — 8. september 2011 @ 07:51

 2. Altså samme The Guardian der ‘kom til’ at lække passwordet til den ucensurerede udgave af Wikileaks’ 250.000 stjålne amerikanske diplomatiske dokumenter? De er i forvejen så langt ude at denher historie faktisk øger deres troværdighed.

  Kommentar by Vagn Henning — 8. september 2011 @ 08:14

 3. Hmm…de mangler link til Pølletikens kulturberiger dhimmie sekt-tionens abb, altså hende der, der deler samme holdninger med massemorderen abb fra Norge, de er kun uenige om aflivnings metoden på holdnings modstanderne.
  De er faktisk som siamesiske tvillinger, lige enfoldige, samme navne træk, hader alle andres holdninger og tror de er elsket!
  Ja, skriv selv ned de andre millioner sammenfald, der er på disse to abb’er.

  Kommentar by li — 8. september 2011 @ 08:26

 4. Apropo terror…De bliver ved og ved
  Tysk politi anholder to mænd for terrorplaner i Berlin
  http://politiken.dk/udland/ECE1385510/tysk-politi-anholder-to-maend-for-terrorplaner-i-berlin/

  Kommentar by Tim — 8. september 2011 @ 13:05

 5. De Anstændige forsøger endnu en gang, og temmelig desperat, at sandsynliggøre en reel trussel fra dem de er uenige med. Hvis vi onde, onde Uriaspost-læsere er så onde, hvorfor er det så så svært for De Anstændige, at give konkrete eksempler?

  Kommentar by Hr. Snusk — 8. september 2011 @ 13:06

 6. http://en.wikipedia.org/wiki/Gregorius_Nekschot

  Wiki-artiklom hvordan man kan lukke munden på folk som Kim Møller. Og det skal læses af alle dem, der vitterligt ikke kan forestille sig snarlig censur!

  Senest update: http://www.aftenposten.no/nyheter/oslo/article4220851.ece
  Politiet i Norge kapitulerer over for overfaldsvoldtægterne, der er eksploderet i Oslo.

  Der allerede oprør over følgende fra artiklen: “I bare svært få av årets 39 anmeldte overfallsvoldtekter har offeret beskrevet gjerningsmannen som vestlig, med lys hud.”

  “Som nevnt er flere av sakene gruppevoldtekter, med flere gjerningsmenn.”

  Muslimsk grupppevoldtægt, nu med statens billigelse. Love it!

  Kommentar by Frank P — 8. september 2011 @ 13:13

 7. Tjeck jeres lokale købmænd og slikforhandler. Er der også sat Haram og Halal mærkater på alt slikket i jeres lokale slikforhandler?

  Jihad stiger i Danmark. Og venstrefløjen hopper i med begge ben!

  Kommentar by Tim — 8. september 2011 @ 14:46

 8. Det er “Guilt by association” i sin meste simple form. Det vil altid afhænge af hvilke variable du inddrager. F.eks ABB’s kontakt med det norske skolevæsen i dage, do med den norske udenrigstjeneste, antal dage udsat for norsk statsradio- og tv og antal indkøb hos REMA 1000 og ELGIGANTEN osv…En simpel regressionsanalyse vil afsløre de skyldige! :)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 8. september 2011 @ 15:20

 9. Tim, min ven, venstrefløjen kommer til at føre kniven. Vi, skeptikerne, de rationelle, de besindige, vi bliver klynget op i masterne. Vi er truet, og trængt i defensiven. Heksejagten er igang, og venstrefløjen fører an: “Fuck DF”!

  Kommentar by Frank P — 8. september 2011 @ 15:21

 10. Jeg glemte antal gange læst “Verdens Gang” og måltider indtaget på McDonalds samt sko og tøjmærker etc samt mærker i ski og cykel, PC osv. Alting hænger sammen! ;)

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 8. september 2011 @ 15:23

 11. Det er grimme sager, Guardian afslører. Uriasposten er i selskab med sider som aftonbladet.se og nrk.no.

  Kommentar by M Larsen — 8. september 2011 @ 16:36

 12. The Guardian er ikke “Politiken light”, det er “Politiken heavy”. En stort set utroværdig avisling.

  Kommentar by Georg Hansen — 8. september 2011 @ 17:00

 13. This map shows those relationships between sites. To appear on it does not make anyone responsible for Breivik’s actions. Rather it shows how a conspiracist mind can twist perfectly normal stories into a threatening and dangerous pattern.

  dr.dk, jp.dk, cphpost.dk, berlingske.dk, weekendavisen.dk, kristeligt-dagblad.dk, europenews.dk, snaphanen.dk, khader.dk og danskfolkeparti.dk er også med på kortet, men ingen af dem har følt trang til at positionere sig selv som “person det er synd for” i den anledning.

  Kommentar by William Jansen — 8. september 2011 @ 21:20

 14. Guilt by association, en avanceret “shaming” taktik:
  “An association fallacy is an inductive informal fallacy of the type hasty generalization or red herring which asserts that qualities of one thing are inherently qualities of another, merely by an irrelevant association. The two types are sometimes referred to as guilt by association and honor by association. Association fallacies are a special case of red herring, and can be based on an appeal to emotion.”

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 9. september 2011 @ 09:04

 15. Hvornår laves et kort, der viser religiøse terroranslag eller forsøg på samme mod og i Vesten? Og hvornår vises kortet på The Guardian og resten af MSM?

  Senest er 4 personer anholdt på terrormistanke i Göteborg.

  “Det er fortsat yderst sparsomt med oplysninger om de fire anholdte fra Göteborg, og deltaljerne omkring anholdelsen er der fortsat heller ikke frigivet mange af.

  Men den svenske avis Expressen mener at vide, at politiet mistænker de i alt fire personer, der lørdag blev anholdt for mistanke om forsøg på terror, for at have forbindelse til terrornetværket Al Qaeda.

  Ifølge den unavngivne politikilde har de anholdte, som angiveligt er mænd, “forbindelse til et netværk med forbindelse til Al Qaede,” ligesom de anholdte skal have lykkedes med eller været i gang med at anskaffe sig våben i form af håndvåben, sprængstoffer og håndgranate.” (Sverige 2011)

  h t t p://jp.dk/udland/europa/article2542463.ece

  TV2 nyheder valgte her til aften intet at nævne om, hvad det er for personer, der er anholdt. Intet.

  Kommentar by Liva — 11. september 2011 @ 19:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper