9. september 2011

Bitter Blog skærer igennem: “‘Han er musiker’, siger hun så. Den del havde vi… gættet”

Under et besøg på en skole i Aalborg onsdag formiddag, blev Lars Løkke Rasmussen konfronteret af en kvinde, der uopfordret gav ham sin lille datter med ordene: “Hvad vil du gøre for, at hun kan være mere sammen med sin far…”. Det var meningen jeg ville blogge historien, men Bitter Blog har sagt det der skal siges – Bastardbørn.

“Jeg er sikker på, at en masse af jer røde bananer har set videoen med kvinden, der overgiver sin baby til Løkke, og fået våde øjne over udlændingepolitikkens umenneskelighed. I stedet burde I græde over, hvor krævende og uselvstændige voksne personer i Danmark tilsyneladende er. Kvinden, Sara Fina Fridrichs, er kontanthjælpsmodtager. Hun har tre børn i forvejen og har nu fået en ny bastard, fordi hun ikke kunne holde benene samlet, da hun var på oplevelsesrejse til Afrika.

Jeg er sikker på, at sorte mænd er spændende, eksotiske og uproportionelt byggede på den lækre måde. Jeg er også sikker på, at lavintelligente, irrationelle kvinder ikke kan modstå, når den sorte muskelmand spiller bongotrommer i tropenatten, og at hun simpelthen er nødt til at overgive sin appelsinhudede krop til dens erotiske drømmeleg. Men det skal aldrig blive mit problem.

”Han vil gerne arbejde.”, siger hun til Løkke. Jaja, men hvad kan han? ”Han er musiker,” siger hun så. Den del havde vi allesammen gættet tre millisekunder inde i indslaget.

(Sara Fina Fridrichs, arbejdsløs aalborgensisk bilejer, mor til fire)

Oploadet Kl. 16:34 af Kim Møller — Direkte link64 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28663/trackback

64 Comments »

 1. Jeg så også TV-indslaget.
  De røde i en nøddeskal.
  Alle andre skal sørge for deres forsørgelse.
  Det er de andres skyld.
  Samfundsnassere.
  Stem på rød blok og gå fallit.
  Hvor var det sygt at se.

  Kommentar by Anonym — 9. september 2011 @ 16:54

 2. Kontanthjælpsmodtager?????????

  Hvordan kan hun så være på oplevelsesrejse til Afrika????

  Lyder som social svindel.

  Men det er også ret udbredt i DK
  http://www.jv.dk/artikel/1188634:Kolding–Mistanke-om-organiseret-socialt-bedrageri-i-Skovparken-i-Kolding 09. 09. 2011

  Kommentar by tavsen — 9. september 2011 @ 16:55

 3. Nah, tavsen: Det er en økonomisk fordel at være på kontanthjælp fremfor på dagpenge, hvis man har 3-4 børn, er enlig, gerne gift med en ikke-samboende, idet man så får tillæg til hustru- og børnebedrag, undskyld bidrag.

  Hvis man samtidig bor i en god, dyr almennyttig bolig, er der såmænd ingen smalle steder.

  Og fripladser i daginstitutionerne for alle børn ud over de to første.

  Hvis faderen så kommer til Danmark, kan de lade sig proforma-skille, faderen kan dele postadresse med en 7-8 andre socialbedragere i et lejet pensionatsværelse, og pengene vælter ind til familien, hvor den stakkels fraskilte far nu også får kontanthjælp, og moren beholder de forhøjede tilskud, da faren jo ikke er i stand til at bidrage ud over med lidt afrikansk bongotromme.

  Man forstår da så sandelig godt, at kvinden er oprevet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. september 2011 @ 17:05

 4. Game, set and match :)

  Kommentar by Santor — 9. september 2011 @ 17:24

 5. @3
  Har du tal på hvor udbredt det er?
  Har aldrig studset over emnet, men er det noget myndighederne gør noget ved?

  Kommentar by Tim — 9. september 2011 @ 17:33

 6. Hun må hjertens gerne bosætte sig i Afrika, så vi slipper for hende.

  Kommentar by Lars H — 9. september 2011 @ 17:35

 7. Jeg vil have … nej jeg KRÆVER at få en fin lille Thai-kvinde importeret og forsørget på skatteydernes regning. Hvis ikke jeg får hende, så er den, til enhver tid siddende, regering umenneskelig og ond.

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. september 2011 @ 17:37

 8. Der er jo den mulighed, at hun flytter til Ghana. Det skulle efter sigende være et smukt land med lav skat. Da hun jo er bilejer kan hu køre derned, og så starte op i transportbranchen.

  Kommentar by Hans Und — 9. september 2011 @ 18:00

 9. @ Tim

  Du er velkommen til selv at finde taksterne for forhøjede børne- og hustrubidrag samt øvrige begunstigelser, herunder fripladser og boligtilskud. Du kan finde taksterne på – tror jeg – samtlige kommuners hjemmesider.

  Og ja, skilte forsørgere får forhøjede tillæg, som principielt skal betales af den anden forælder. Da denne som regel ikke kan betale en krone, betales tilskuddene af kommunen, og skal principielt trækkes hos den anden forælder, hvilket stort set aldrig sker, idet dennes betalingsevne som regel er lig nul. Og idet det er Skat, der skal indeholde eventuelle tilgodehavender hos restanten gennem vedkommmendes løn.

  Om nogen gør noget ved det? Det tror jeg ikke, du skal regne med.

  Hvis du har været i Mjølnerparken, København, vil du nok undre dig en del over, i hvilken fantastisk foderstand de somaliske kvinder med enorme børneflokke er, når man samtidig ser billeder af de udhungrede kvinder og børn i Somalia….

  Kommentar by Henrik Petersen — 9. september 2011 @ 18:14

 10. Det er jo lige netop derfor reglerne er opfundet.
  Hurra for at de virker!

  Kommentar by Peter — 9. september 2011 @ 18:22

 11. Altid skal man høre på at nasserne hyler op.

  Hvorfor rejser hun ikke med negeren og sin mulatunge til Afrika. Der hører de alle tre hjemme.

  Kommentar by Tolder — 9. september 2011 @ 18:33

 12. At hun ikke skammer sig !

  Det er sørme da flovt at stille sig an som hun gjorde idet hun villet eller ej uden ord fortalte hvordan hendes sexliv ikke er under kontrol!

  Hvad skulle vi forøvrigt anvende denne afrikaner til udover som et ekstra dræn i pengekassen ?

  Hun kan pakke sammen og rejse ned til hendes sexpartner !

  Undskyld mig, men jeg er faktisk vred på konen, som i den grad har vist sin ligegyldighed overfor samtlige, skattebetalende danskere !

  Kommentar by Vivi Andersen — 9. september 2011 @ 19:19

 13. Musikeren opfylder ikke ét af de krav, der gælder – og de er ikke nye. De er fra længe inden datteren er undfanget. Har den ålborgensiske moder ikke adgang til radio, TV eller aviser?

  Kommentar by Josef K — 9. september 2011 @ 19:22

 14. Ved nærmere efter tanke: Hvis nu hun tilbydes 2/3, men kun det, bistandshjælp resten af livet mod at hun bosætter sig permanent i Ghana så kunne det være ren win win.

  Kommentar by Hans Und — 9. september 2011 @ 19:34

 15. Det er et sygt…sygt…sygt socialistisk lorteland vi lever i. Den so skal have et hårdt los i røven så hun lander i negerland og ikke kan rejse sig op og rejse tilbage..FOR FANDEN HVOR ER JEG TRÆT AF DET HER RØDE SKOD SAMFUND.

  Kommentar by Fritz — 9. september 2011 @ 19:34

 16. Danmark har mere end nok i sine egne socialklienter, vi behøver ikke at importere udenlandske socialklienter fra f.eks. afrika og orienten. Bistandsklienten fra Ålborg har den mulighed at flytte med familien ned til ghana for at være sammen med sin afrikanske mand hele året.

  Kommentar by Jørgen — 9. september 2011 @ 19:45

 17. Jeg så også indslaget og tænkte, hvordan fanden står en kontanthjælpsmodtager til rådighed for arbejdsmarkedet nede i Afrika?
  Tak for oplysningen Kim.

  Kommentar by Menig 442 — 9. september 2011 @ 19:45

 18. Hele blogindlægget er iøvrigt læseværdigt. Det er groft, lige på kornet… og hylende morsomt.

  Skulle nogen trænge til et godt grin, er bitterblog som regel leveringsdygtig i et godt gammeldags dansk mavesurt opstød i den absolut bedste ligusterfascistiske tradition.

  Kommentar by PerH — 9. september 2011 @ 21:43

 19. I følge JP har hun mødt faderen på en sommerlejr. Hun er bistandsmodtager og har været arbejdsløs i 3 år , men er nu på et kursus , så hun kan få kørekort til bus.
  Det er da dejligt at kvinden vil arbejde ,så hun selv kan tjene til føden til sine 4 børn. Hun skulle hellere se på sig selv og på det liv hun fører. Mange andre ville også gerne gå hjemme hos deres børn for andres penge, men hun burde tænke på at et driverliv ikke kan give en direktørløn.
  Mon ikke hun er sendt ud af et rødt parti for at få opmærksomhed, men den opmærksomhed blev lidt negativ da man fik baggrunden at vide.

  Kommentar by K K Nielsen — 9. september 2011 @ 22:35

 20. Det er til at brække sig over at se en dansk kvinde synke så dybt, så hun stiller sig op på tv med sin negerunge, og med største selvfølgelighed giver samfundet skylden for hendes eget moralske forfald. Hun skulle stoppes ind i en flyver og sendes til Afrika, så kunne hun gå på omgang blandt negerstammerne. Der er godt nok ikke noget at sige til vi er på vej til udslettelse, både som nation og som folk.

  Praktischer Idealismus længe leve, og længe leve Grev Courdenhove-Kalergi og hans syge visioner for Europa, de har sejret totalt.

  Mennesket i en fjern fremtid vil være en bastard. De nuværende racer og kaster vil blive offer for den tiltagende overvindelse af rum, tid, og fordomme. De eurasiske-negroide fremtidsrace der i det ydre vil ligne de gamle egyptere, vil erstatte folkenes mangfoldighed med en mangfoldighed af personligheder. [22]

  http://balder.org/judea/Richard-Coudenhove-Kalergi-Praktischer-Idealismus-Wien-1925.php

  Kommentar by Morten Olsen — 9. september 2011 @ 23:05

 21. Enig med Morten Olsen. I fremtidens morgenrøde kan jeg skimte Danmarks kulturelle forfald og efterfølgende personlige og sociale barbari. Oplysningens tidsalder er forbi anført af en absolut uhæderlig antidemokratisk presse som mere og mere ligner fortidens Pravda.

  Men udviklingen var sådan set uundgåeligt. Den europæiske humanisme var og er ikke i stand til at takle de folkevandringer, som nu er i gang overalt på kloden. Selv demokratiet er blevet en stopklods for en nøgterne analyse om den europæiske fremtid. Velstand og teknologi startede bølgen og den sunarmi kan ikke stoppes.

  Kommentar by machiavelli — 10. september 2011 @ 02:44

 22. Ja dejligt billede af multikærligheden. Jeg regner med, hun er kristen og han er muslim. Men har han eksem i ansigtet, eller er det indiansk krigsmaling?

  Kommentar by machiavelli — 10. september 2011 @ 05:31

 23. Jeg bryder mig ikke om udtrykkene mulatunge eller negerunge. Jeg ser tit resultatet af blandede ægteskaber. Og det er da pragtfulde rollinger.

  Men jeg bryder mig ikke om, at det er samfundets skyld, at madammen ikke kender til svangerskabsforebyggende midler. Hvilken planet lever hun på ?

  Og jeg undrer mig over, at en bistandsklient kan rejse runde i Afrika.

  Kommentar by Janette Lund — 10. september 2011 @ 09:44

 24. Hvornår tager voksne SELV ANSVAR for deres graviditeter?
  Vi skriver 2011 – og der er et utal af måder at beskytte sig på!

  Kommentar by Anonym — 10. september 2011 @ 10:04

 25. Sådan en stor og viril neger kan vi da godt bruge her i DK. Han kunne pebbe det danske blod lidt op. Hep hep!

  Kommentar by Frank P — 10. september 2011 @ 10:16

 26. “Jeg bryder mig ikke om udtrykkene mulatunge eller negerunge. Jeg ser tit resultatet af blandede ægteskaber. Og det er da pragtfulde rollinger”.

  Enig.

  Kommentar by machiavelli — 10. september 2011 @ 10:22

 27. Det var dog en ufatteligt vulgær artikel! Racistisk på en uanstændig og ubehagelig måde!

  Det skygger for det reelle problem! For den pågældende pige mener at hendes barns far skal komme til Danmark uden at hun kan forsørge ham, eller at han for den sags skyld kan forsørge sig selv!
  Man må så spørge: Hvem skal så forsørge ham? Andre mennesker? eller kommunen? De fleste glemmer bare at kommunen også er andre mennesker!
  Jeg har i alle tilfælde ikke lyst til lægge økonomi til!

  Kommentar by Grisling — 10. september 2011 @ 11:42

 28. Artiklen fra Bitter Blog kalder vel bare en spade for en spade.

  Kommentar by Dog of God — 10. september 2011 @ 11:59

 29. Snak om anstændighed kan altid bruges til at hakke andre i tuden med, det er angsten for social isolation, der taler.

  Men ja jo, når alt kommer til alt, så er det fokus på det uduelige og elendige kvindemenneske, der er vigtigt. Kvinden, der bare forventer, at vi andre skal betale for ghaneseren. For no matter what så ender han med at blive vores problem.

  Kommentar by Frank P — 10. september 2011 @ 12:34

 30. Igen: Gift dig med hvem du vil, men betal selv for festen!
  Det er ikke lige rød bloks livret.

  Kommentar by Anonym — 10. september 2011 @ 12:35

 31. “Og så er jeg i virkeligheden ligeglad med, om de er sorte, røde, gule, blå, orange eller lilla. Bare de holder deres degenererede overtro for sig selv og har en uddannelse, der kan bruges til noget.”

  Så er det da ikke mere PC….

  Kommentar by Frank P — 10. september 2011 @ 12:41

 32. Vi må ikke glemme hvorfor der er en så negativ stemning på højrefløjen ift indvandring fra den 3. verden. Og at havde han været hvid fra var det gambia?, så havde tonen og debatten været en anden.
  Det er klart nok.
  Der er sparet MEGET op på den konto, negativ indvandringskontoen. Lad os antage at Danmark havde været beriget med udelukkende verdensklasse atletikløbere og fodboldspillere fra det afrikanske kontinent. Så havde “tonen” nok heller ikke været så usandsynlig skarp grænsende til det ubehagelige på diverse internetsider ifm denne kvinde og hendes mulatbarn.
  Sådan er det bare, og man skal være en usandsynlig ignorant for ikke at kunne se sammenhængen.
  I en optimal verden ville kvinden kunne få alle de børn hun ville, tage alle de mænd hun ville til Danmark, og få alle de penge hun ville, og Danmark ville se barnet og kvinden og manden som noget positivt og godt. Sådan forholder det sig bare ikke.
  Vi lever ikke i utopia, og det bør vi fortælle alle i debatterne der begynder at hyle op om rettigheder, og krav og medmenneskelighed og anstændighed.

  Kommentar by Endnu en vantro — 10. september 2011 @ 13:04

 33. @ 17 Menig 442.
  Måske stod hun ikke til rådighed for arbejdsmarkedet, men hun stod da til rådighed.

  Kommentar by Binee — 10. september 2011 @ 13:49

 34. Øv, hvor er folk herinde altså snæversynede, jeg er sikker på at den afrikanske mand har udvidet hende – undskyld, jeg mente selvfølgelig udvidet hendes horisont.

  Kommentar by Johnson — 10. september 2011 @ 13:50

 35. “Det var dog en ufatteligt vulgær artikel! Racistisk på en uanstændig og ubehagelig måde!”, skrev Grislingen.

  Helt enig, og når man linker til sådan en artikel, skal man ikke regne med stor forståelse for, at man ikke bryder sig om at blive kaldt ekstremist. Trist.

  Også enig med Endnu en vantro. Loven tager heldigvis højde for, at der skal være grænser for, hvad kærlighedshungrende kvinder belemrer os andre med. Fænomenet med trækkerdrenge og gigoloer på Gambias strande er jo velkendt og ikke noget man er stolte af dernede, har jeg læst. Nordiske kvinders “sexferier” er også et flovt kapitel, og især er det flovt, hvad kvinder kan bilde sig selv ind.

  Kommentar by MetteD — 10. september 2011 @ 13:57

 36. MetteD, pas på med anstændighedskortet, du lyder let som en Politiken-kammerat…

  Kommentar by Frank P — 10. september 2011 @ 14:10

 37. Kun hvis man er dum, Frank P.

  Kommentar by MetteD — 10. september 2011 @ 14:31

 38. Det skandaløse var, at Rød Blok brugte det som PR stunt i valgkampen. Det var formodentligt planlagt af én fra Rød Blok at Sara Fina Fridrichs skulle lave dette rørende indslag med baby-overdragelsen til Lars Løkke i tv og udstille den onde regerings menneskefjendske politik? Hvad skulle formålet ellers være?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 10. september 2011 @ 14:41

 39. “Hvad vil du gøre for, at hun kan være mere sammen med sin far…”.

  Av av, det skulle den kære mor nok have tænkt på da hun lavede sit fjerde barn. Gad vide om de andre tre børn ser sit faderlige ophav.

  Kommentar by Liva — 10. september 2011 @ 16:26

 40. Familie sammenførelse? Tja, det er da ihvertfald ikke proforma, når der er en unge imellem.
  Han kan vel komme herop og kræve asyl, samtidig med at hans papirer er smidt væk.
  Eller hun kunne have holdt sin kæft og have ham til og bo illegalt ved sig. Men de sidste penge skulle vel skrabes ind også.
  Kunne være sjov og høre til de andre børn, hvad der ligger under her.

  Kommentar by Peter — 10. september 2011 @ 17:44

 41. Hvorfor skal Løkke og vi andre belemres med, hvem, hun knepper med.

  Kommentar by gren — 10. september 2011 @ 17:49

 42. @38 anti-marx anno dazumal,

  Du har fuldstændig ret, det ligner sku endnu et ækelt velplanlagt PR-stunt fra de røde landsforrædere.

  Kommentar by Fritz — 10. september 2011 @ 18:51

 43. Ja det var jo en mere det ikke kunne holde bene samlet. Og det skal os skatteydere betale for. FY da.

  Kommentar by Charles Nielsen — 10. september 2011 @ 22:41

 44. Det er en kendt sag, at negroide mænd har større genitalier end hvide mænd.

  Derfor er de så populære hos kvinderne.

  Kommentar by Hugigen — 10. september 2011 @ 22:53

 45. 20. Morten Olsen

  Jeg har været der, altså hvor man brækker sig over en adfærd :

  det drejede sig om en af mine venner, en virkelig højtuddannet kvinde der rejser over de fleste af de vestlige lande, hvortil hun bliver anmodet om at komme for at udføre et stykke arbejde som de færreste indenfor feltet ( restaureringer af artefakter fra 15. -16.- 17.-1800 tallene) er så gode til som hun.

  Jeg holder meget af hende og desto større var min vrede, da hun giftede sig pro forma med en nordafrikansk muslim som manglede et ægteskab for at få fast ophold her i landet .

  Og hun gjorde det – for en god betaling, viste det sig!

  At han så pæn ud, tjae jo, men han var et ærke dumt svin !

  For lige som at understrege overfor hende hvor foragtelig han i grunde fandt hende , så nåede han at lænse hende for ALT hvad hun ejede – og det var ikke så lidt !

  Nå, men hun sidder i dag lænset for alt, har måttet starte forfra og er bevidst om at hun i den grad har sig selv at takke for dette !

  Fyren lever i dag i Kbh. og han lever godt, da han jo skaffede sig et ganske fint startgrundlag, materielt set !

  VI skal ikke have flere plattenslagere hertil til lande, importeret af tåbelige kvinder, der kun kan få øje på et kønt udseende og som falder for al den verbale smiger som disse sydlandske mænd oftests er ganske ferme til !

  Hellere en dansker der ikke gider den slags kutiseringer og som man ved er gennem hæderlig – som de fleste danske mænd heldigvis er !

  Kommentar by Vivi Andersen — 10. september 2011 @ 22:58

 46. ‘Mulatunge’ – Det er en skam at vidnedsbyrd om etnisk bevisthed, ofte tager en lidt forenklet og populistisk form, der på nogle kan virke lidt usympatisk.

  Men når det er sagt, så må bliver jeg nødt til at sige nej kære venner, det er ikke ligegyldigt om det er et mulatbarn, et negerbarn, en østasiat eller en hvid.

  Og det er der mange meget forskellige grunde til, sociale, kulturelle, biologiske, aestetiske, som hver især har én eller anden værdi, og som hver af os må finde ud af med sig selv, hvordan man vil forholde sig til det. Men at sige at det er ligeyldigt er simpelthen forkert.

  Etniske forskelle i befolkningen mindsker sammenhængskræften, når der er tilstrækkeligt mange, hvilket i praksis vil sige mere en meget lille procentdel, af folk fra tydeligt synligt fremmede racer eller etnicitet, hvad man vil kalde det.

  Selvfølgelig spiller sammensætningen og de betrufne racers kvalitet og øvrige ballast ind, lige som mange andre sociale forhold. Det kan man så gå meget mere i dybden med hvis man vil. Men det er sikkert at etnisk homogenitet er en meget samlende faktor, og at der ikke er ret mange multietniske samfund hvor man ikke alligevel holder sig adskilt, og har problemer racerne imellem.

  Så er der praktiske og kontante ting som intelligens. Intelligensen af den gennemsnitlige Afrikanske neger fra syd for Sahara er fra 15 til 25 I.Q. point lavere end en gennemsnitlig hvid Europæers, hvilket er en hel del.

  Et stort tilskud af gener fra den kant, vil som professor Helmuth Nyborg og Thilo Sarrazin har påpeget, medføre store problemer for det gennemsnitlige intelligensniveau, og korrelationen mellem et lands intelligensniveau og hvordan landet fungerer økonomisk og socialt er meget stort. Læg mærke til at disse intelligensfaktorer ikke forsvinder i anden, tredje eller fjerde generation. De er forbavsende konstante.

  Sociale faktorer kan gøre det endnu mere problematisk. Hvis det f.eks. viser sig at det gennemsnitligt er de mest uintelligente og ikke bedst udseende piger der får børn med negre fra Afrika, så kan man forestille sige hvad det er for problembørn de risikerer at blive. Afrikanere, i hvert faldt dem i eksil og dem i USA, har ydermere ikke ligefrem status som de bedste fædre og trofaste ægtefæller. Mange af dem kommer fra machokulturer, og er konstant ud efter andre piger, og forlader ofte deres partnere og børn. Genetisk set har de et gennemsnitligt højere testosteronniveau, så det kulturelle mønster bekræftes af den fysiske virkelighed. I USA er det helt grelt. Flertallet af sorte vokser op uden far. Selvfølgelig vil mange af blandingerne da også kunne vise sig at blive søde normalintelligente børn, men husk at vi taler statistik og gennemsnit her.

  SÅ er der det som jeg kalder det ‘æstetiske’, smag og behag osv. Jeg bryder mig godt om hvordan hvide Europæiske piger ser ud, og jeg bryder mig generelt ikke om hvordan sorte kvinder ser ud. Mulatbørn kan da være meget søde, men jeg kan generelt bedre lide hvide udseendemæssigt, ja, jeg foretrækker faktisk hvide over alle andre racer generelt set. Faktisk jo hvidere jo bedre! Tja, kan man gøre ved det? Er jeg et ringere menneske af den grund, eller er det mere forkasteligt at værdsætte skønhedsidealer end det er at værdsætte den intelligens, som det dog efterhånden er blevet stuerent at omtale?

  Således vil mange af os have deres egne idealer og grænser. Nogle mænd vil utvivlsomt være fristet af ideen om østasiatiske kvinder for eksempel, og mange vil sikkert mene at hvid og østasiat giver nogle forholdsvis kønne og intelligente eksemplarer. Vi er alle sammen ens indeni, plejer man at sige. Ja, men betyder det da at det ydre ikke betyder noget? Vil du have børnebørn der ligner Obamas nyligt anholdte onkel, eller præsident Mugabe eller Barack Obama? Går du efter den grimmeste pige i klassen? Eller diskriminerer du?

  Jeg ville aldrig foreslå at man skulle forbyde blandede ægteskaber. Men når det bliver en slags masseindustri hvor ikke attraktive mænd importerer billige Thai-kvinder, eller gammeljomfruer og udslidte bistandsmødre som ingen dansk mand kan holde ud i længden, henter sig unge friske Ghanesere på en turistur til Afrika eller via internettet, så synes jeg at man kan sætte en bremse på det, og i øvrigt gøre sig overvejelser af racemæssig karakter i andre sammenhænge, som f.eks. adoption.

  Et folk eksisterer ikke kun i kraft af sin kultur, men i særdeleshed i kraft af sine gener, og jo mere forskellige masseindvandrede nye gener er, jo hurtigere vil det oprindelige folk blive opløst. Når det gælder dyrearter, tager man dette endda meget seriøst. Det er absolut forbudt at sætte bastarder ud i naturen, der ville ødelægge de oprindelige stammer. Hver eneste laksestamme er unik.

  Der skal være en balance mellem individets frihed og ret til at vælge, og så hele folkets samlede interesse. Den superindividualistiske liberalisme varetager kun den enkeltes interesse, og kommunistiske eller (national)socialistiske statsdiktaturer tager kun hensyn til ‘fælleskabets interesser’. (I teori altså.) Så lige som ved den økonomiske politik, må der tages hensyn til både individet og samfundet, også når det gælder den etniske sammensætning af befolkningen. Hurtige revolutionær ændringer, som dem vi ser i dag, fører til naturlig modstand, konflikt og kaos. Set over hundreårsperioder er stille og rolig import og integration af fremmede gener uproblematisk. Men at udskifte befolkningens arvemasse radikalt i løbet af få årtier er folkemord med andre midler en kugler og gas.

  Et skridt længere

  Det var så nogle af de meget konkrete ting. Men personligt vil jeg faktisk tage det et skridt længere. Ideen som jeg vil forsøge at præsentere er blandt andet inspireret af en historie om et rotteforsøg, som jeg har læst et eller andet sted for mange, mange årtier siden, inden der var noget der var internet selvfølgelig.

  Rotteforsøget gik ud på at man oplærte et antal rotter i, hvordan de hurtigst muligt kunne komme gennem et bestemt labyrint.
  Efter oplæringen kunne disse rotter komme gennem labyrintet og hen til lokkemaden x antal gange hurtigere end ikke-oplærte kontrolrotter.

  Derefter slog man disse kloge rotter ihjel, og ekstraherede RNA (populært sagt halvdelen af DNA strengen) ud af deres hjerner, og sprøjtede det ind i hjernen på rotter der ikke var oplært i at gå gennem et labyrint. Det viste sig at den kemiske overførsel virkede, og at disse rotterne efter indsprøjtning klarede sig x antal gange bedre end kontrolgruppen.

  Det kommer meget godt overens, med den moderne videnskabelige teori om at hele evolutionen aflejes i vore gener, lige som den udvikling vi gennemgår i fosterstadiet afspejler denne evolution. RNA / rotte forsøget viser, at tillært viden kan overføres kemisk, og således potentielt overføres til efterfølgende generationer via generne. Faderen og (måske) moderens erfaringer, hver eneste af deres tanker op til øjeblikket for undfangelsen, kan således potentielt overføres til efterkommere.

  Dette ville måske kunne være en forklaring på folk som Mozarts ekstraordinære evner som barn. Det vil sikker være sjældent at f.eks. de talenter en Mozart muligvis har arvet direkte fra sin far og eller andre forfædre (m/k), kommer så kontant i udbrud. Normalt vil sådanne evt. direkte arvede erfaringer ligge gemt blandt millioner af andet ‘genetisk baggrundsstøj’, og ikke manifester sig så kontant som tilfældet kan have været med Mozart. Det samme kunne måske siges om visse jødiske gruppers intelligens og anlæg for finanssektoren / diamantslibning. Disse Jøder var i et vist tidrum og antal generationer været forholdsvis afsondret fra det øvrige samfund og forholdsvis indgifte.

  Er det usandsynligt, at rigtig mange generationers samlede fysiske, kulturelle, psykologiske og klimamæssige erfaringer ligger gemt dybt inde i os, og på en eller anden generel måde kommer til udtryk?

  Er vores forfædres specifikke kulturelle og sociale erfaringer og vores gener, måske langt mere forbundet end videnskaben indtil videre regner med?

  Jeg tror på det. Jeg tror ikke dat at vores kroppe er ligegyldige beholdere for ‘kultur’ eller ‘demokratiske værdier’, der kan erstattes med kroppe fra Afrika, som man indpoder dansk kultur og ‘demokratiske værdier’. Jo mere jeg tænker over det, jo mere ser jeg enormiteten af det bedrag man forsøger at udsætte os for ved simpelthen at benægte de fysiske og biologiske realiteter.

  Hvis man køber sig en Pittbullhvalp, så bliver den aldrig sådan som en Golden Retriever vil være blevet, uanset hvor meget energi man bruger på det. En duerace som en ‘Dansk Tumling’ finder ikke lige så godt vej som en brevdue, uanset hvor meget man træner den, selv om disse to duer er meget nær beslægtet genetisk set; de stammer lige som alle andre tamdueracer fra klippeduen der lever i Middelhavsområdet (og som stort set ligner en brevdue). De har ingen problemmer med at få afkom.

  Forskellene mellem hunde og duer er bevidst menneskeskabte, det kan være at de menneskelige racers variationer i evner og udseende er relativt mindre forskellige end i bevidst fremavlede dyreracer. Men det er helt sikkert at sådanne forskelle findes også blandt mennesker.

  Jeg skal skynde mig at tilføje, at jeg aldrig har fået rotteforsøgseksemplet bekræftet eller fundet kilden til historien.
  Uanset om den beror på sandhed eller ej, synes jeg dog historien kan bruges som illustration. (Burde nok forsøge at få mere konkret om den slags, for det er da meget spændende hvis det viser sig at være rigtigt.)

  Til slut vil jeg sige, at ovenstående er noget som jeg spontant har skrevet ned; jeg er temmelig sikker på at der kan findes mange andre argumenter angående og vinkler på emnet, sikkert både for og imod forsøg på at bevare en vis genetisk og fænotypisk homogenitet i en befolkning.

  Kommentar by Balder — 11. september 2011 @ 02:40

 47. ‘Mulatunge’ – Det er en skam at vidnesbyrd om etnisk bevidsthed, ofte tager en lidt forenklet og populistisk form, der på nogle kan virke lidt usympatisk.”

  Balder dit glimrende indlæg er forfejlet. Her drejer det sig blot om, at man opfører sig ordentligt. Og man kalder ikke børn for fejlfarvet, mulatunge eller negerunge. Den slags udtalelser om børn fører ingen steder hen. Det er ikke “lidt usympatisk”, det er noget svineri. Tror du børnene kan lide det – eller forældrene? Nej! vel.

  Jeg er forhenværende skolelærer, og ingen i min klasse skulle bruge den slags udtryk over for andre børn i min nærværelse – børn eller voksne, for så vankede der klask. Alle børn er uskyldige, de har ikke bedt om at komme til verden.

  Kommentar by machiavelli — 11. september 2011 @ 05:04

 48. @Hugigen
  Er det ikke racisme at skrive den slags? Ha

  Kommentar by Kenny Starfighter — 11. september 2011 @ 06:28

 49. Sov sødt lille Jumbo, dit lille pus!
  Slet intet, min ven, skal du mangle.
  I morgen får du en neger dreng,
  og ham kan du bruge som rangle.

  Kommentar by Goofy — 11. september 2011 @ 10:05

 50. Fy ha! Goofy. Slemme dreng.

  Kommentar by machiavelli — 11. september 2011 @ 10:34

 51. Hun er ikke muslim. Så er hun ikke et rigtigt offer, vel?
  Racismekortet gælder kun for krigsideologi, forklædt som religion og kaldet islam.
  Iøvrigt, er hun temmelig klam at udstille hendes sexudflugter på national fjernsyn.

  Kommentar by Kenneth Hansen — 11. september 2011 @ 12:52

 52. ->Balder:
  Hvis din teori holder stik, er den et argument mod at parre sig med de selvfede nordiske kvinder, der jo har fået indpodet foragten for hankønnet lige fra vuggestuen. Du ser det nok ikke, fordi du ikke har mærket feminiseringen på din egen krop.

  Kommentar by Kim Poulsen — 11. september 2011 @ 14:57

 53. Jeg har ellers engang hørt, at det var samfundets skyld.

  Kommentar by Axel — 11. september 2011 @ 19:37

 54. Bitterbloggens udfald mod sagesløse “bastardbørn” og indædt had til kvinden med “appelsinhud”, bekræfter de politisk korrekte i deres forestilling om, at noget mindre sympatisk, temmelig astumpet, ligger skjult bag højrefløjens kritik af masseindvandrignen. Det er blot et dække over had i større målestok. Jeg kan selv få samme tanke.

  Selvfølgelig har den sorte mand intet brugbbart at tilbyde Danmark, og selvfølgelig må kvinden selv stå med ansvaret for konsekvenserne af hendes hoved-under-armen adfærd. Men bitterbloggens udfald er lige så ulækker, som den er afslørende over for afsenderen:

  – Bitterbloggen bærer, som mange andre hvide mænd, tydeligvis på både misundelse og had til sorte mænd, fordi de ganske enkelt er fyskisk smukkere bygget end hvide mænd. Her er ingen flade bagdele, blæverflæsk og tendens til patter, som de hvide så rigeligt er udstyret med. Men skal de sorte hades for det?

  Det had hos bitterbloggen går igen i den aggressive nedgøren af kvinden med “appelsinhud”. Vor herre bevares. Appelsinhud er lige så naturlig for kvinder, som bryster. ( – hvad det sidste ikke er for mænd, selvom vi ser det allevegne i sommerlandskabet:(
  Appelsinhud skyldes specielle fedtceller, der er beregnet som næringsdepoter, så kvinder stadig kan producere mælk, selvom der er opstået knaphed på mad. En genial indretning fra naturens side. At vi så lever i en tidsalder med sygelige, plastificerede kropsidealer, skal så lastes kvinder – af mænd, der åbenbart har et seriøst problem
  med kvinders naturlige fremtoning.

  Der lever stadig mennesker, som kan fortælle, hvor meget de, som børn, led under, at blive betragtet som bastardbørn/horeunger. Jeg ser ikke den store forargelse her på bloggen over at titulere kvindens sagesløse børn på den måde. At tie er at samtykke. Føj for den lede,siger jeg bare. Og godt man er venstreorienteret på den realistiske måde. Der er vist alligevel noget galt med jeres menneskesyn, selvom I absolut ikke kan se noget problem i den retning. Det kan afstumpede menneser som regel ikke.

  Kommentar by Margrethe — 12. september 2011 @ 07:47

 55. -> Margrethe

  Jeg kan såmen godt give dig ret i at sproget er lige på grænsen, men enhver synger med sit næb, og det må også være tilladt for højrefløjsere at kombinere humor med politik.

  Kommentar by Kim Møller — 12. september 2011 @ 08:22

 56. Jeg troede ikke der var en grænse for ytringsfrihed og hvad man må skrive/sige. Er folk blevet politisk korrekte herinde?

  Kommentar by Lavard — 12. september 2011 @ 11:59

 57. 54 Magrethe,

  Hvis du vil mene, at Bob Glitter’s skriv er racistisk, så er der at sige, at så er dine egne vedrørende hvide mænd det også. – bedømt med din egen logik.

  I øvrigt så har jeg svært ved, at se det forkastelige i at omtale visse uheldige socialepraksisser i klart sprog, uanset om det handler om alt for højt fødeindtag, totalt fravær af fysisk aktivitet, eller gentagne gange, at lade sig besvangre af tilfældige. Og min kæde hopper helt af, når det uden den mindste blufærdighed, fremstilles som om årsagen til verdens uretfærdigheder er hos alle andre end lige netop de(n) direkte involverede selv.

  Og jeg tvivler på, at en pæn venstrefløjs feminist, havde undladt at omtale det etniske aspekt, hvis det havde handlet om kaukasisk mand/asiatisk kvinde, uanset at emperien peger på, at den type relation almindeligvis er lønsom for de involverede selv, såvel som deres respektive samfund.

  Desuden: Racisme, fascisme, nazisme osv osv er ting der er groet frem på venstrefløjen, så venligst, hold jeres interne opgør på egen bane og stop de bizare forsøg på, at smøre dem af på os andre.

  Kommentar by Hans Und — 12. september 2011 @ 13:21

 58. Lavard, min bemærkning ovenfor har hverken noget at gøre med et ønske om at beskære ytringsfriheden eller at være forsigtig endsige politisk korrekt. Det kommer desuden bag på mig, at den bitre blogger opfattes som morsom, men jeg kan i og for sig være ligeglad, jeg synes blot, at han er vulgær, og at det er billigt at hamre løs på kvinder på den måde under dække af ytringsfrihed og et politisk ærinde. Hvis det er der, man vil placere sig, kan man da bare gøre det, men må så finde sig i, at man gør sig ekstra sårbar overfor kritik og meget vel kan få en udskiftning af læserpanelet. Om man ser dette som en fordel eller det modsatte, ved jeg ikke.

  Det var såmænd det hele herfra. Politikens Morgenthaler er heller ikke min smag, og hvad Margrethe angår, læser hun åbenbart kommentarerne, som det passer ind i hendes personlige optik, der i forvejen synes domineret af, at “de blå” alle er onde og ikke har hendes “menneskesyn”.

  Kommentar by Anonym — 12. september 2011 @ 13:27

 59. Det var mig, der desværre kom til at afsende et anonymt indlæg for lidt siden. Beklager.

  Til dig Hans Und, så er vulgært sprog kun “klart sprog” for nogle. Andre kommer til at tænke på, at afsenderen er domineret af personlige problemer og tarvelig tankegang i almindelighed, og det distraherer “klarheden”. Men kør blot på, jeg er som sagt ligeglad.

  Kommentar by MetteD — 12. september 2011 @ 13:34

 60. For en gangs skyld vil jeg ytre mig. Jeg er helt enig med Balder.

  Kommentar by Børge — 12. september 2011 @ 14:38

 61. I Danmark bor der en del “flygtninge”
  fra afrika. Det kan man undre sig over. Danmark er ikke det nærmest sikre land for “flygtninge” fra afrika. Staten bør derfor, så vidt det er muligt, transportere de herboende afrikanske “flygtninge” tilbage til det nærmest sikre land i “flygtningenes” nærområde.

  Kommentar by Jørgen — 12. september 2011 @ 19:21

 62. Mand, nu dukker de militante radicoole kællinger også op på denne blog.

  Det eneste sted man snart kan være i fred for disse parasitter er sku til fredagsbønnen.

  Kommentar by Tolder — 12. september 2011 @ 21:50

 63. Herre Du Milde,

  så skal mulatbarns-moderen forsvares fordi nogle beskriver hende knapt så heldigt.

  Men hvor var de samme mennesker henne, da det blev helt acceptabelt at benævne ældre danskere som ÆLDREBYRDEN ?

  Folk, der i mange år har passet deres arbejde, betalt deres skat er nu en BYRDE for samfundet !

  “Om bag ladenporten med dem og en boltpistol for panden!” – sådan er mange ældre, udslidte, magre heste f.eks. endt !

  Kommentar by Vivi Andersen — 13. september 2011 @ 03:10

 64. Fuldstændig enig Vivi. Mange har så travlt med at se splinten i deres brodes øje, at de ikke ser bjælken i deres eget.

  Kommentar by Boo — 13. september 2011 @ 13:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper