1. december 2005

Velfærdskommissionen konkluderer nu det indlysende – DR forsøger med modspin

For kun få år siden blev jeg og andre kaldt grimme ting for at udtrykke det samme, som velfærdskommissionen konkluderer i sin seneste rapport. Et citat fra Børsen – Indvandrerstop vil løse samfundsproblem:

En total opbremsning i indvandringen fra mindre udviklede lande vil spare statsfinanserne for 50 mia. kr. om året i 2040. Det er konklusionen i en række analyser foretaget af Velfærdskommissionen, som den 6. december skal forelægge sine anbefalinger til en velfærdsreform for regeringen.

Kommissionen beskriver, hvordan Danmarks befolkning vil være reduceret med 522.300 i 2041 som følge af aldring. Det betyder samtidig, at arbejdsstyrken vil være reduceret med 320.000 personer.

»Det kræver en betydelig fleksibilitet på arbejdsmarkedet, hvis et fald af denne størrelsesorden ikke skal give anledning til lønpres og tilpasningsproblemer,« skriver Velfærdskommissionen i rapporten »Fremtidens velfærd og globalisering«.

Velfærdskommissionen påpeger, at indvandring ikke vil løse problemet, snarere tværtimod. Mens en nyfødt dansker i gennemsnit vil koste samfundet 750.000 kr. fra vugge til grav, vil omkostningen på en indvandrer på grund af generelt lavere erhvervsdeltagelse være 2,5 mio. kr., vurderer Velfærdskommissionen.

»Det er således knap tre fjerdedele af det samlede langsigtede finansieringsproblem, der tilskrives den fremtidige indvandring fra mindre udviklede lande,« skriver Velfærdskommissionen.

DR fandt ikke plads til nyheden (som Politiken ellers bragte), men fandt dog plads til:

 • DR Online – Venstrefolk ønsker flere udlændinge til Danmark (insinuerer et paradoks – men det er kun højtuddannede)
 • DR Online – Danskerne siger nej til store velfærdsreformer (referer rapportens konklusioner uden at nævne indvandring, samt danskernes modstand mod velfærdsændringer – og lader slutteligt den socialdemokratiske professor Bent Greve forklare hvorfor ændringer ikke er nødvendige)
 • Oploadet Kl. 10:24 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

  19 Comments »

  1. Projekt “Multikulturelle Danmark” i mere og mere modvind.

   Økonomien er ikke rascistisk, den er matematisk, men det har de aldrig forstået på venstrefløjen.

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 1. december 2005 @ 15:40

  2. Det er dem som er højtuddannede (og indvandre) der stemmer på partier som radikale (føj for et skældsord) men det er også dem der er blevet mest hjernevaskede

   Kommentar by Lisbeth — 1. december 2005 @ 17:04

  3. »Det er således knap tre fjerdedele af det samlede langsigtede finansieringsproblem, der tilskrives den fremtidige indvandring fra mindre udviklede lande,« skriver Velfærdskommissionen.“

   Når konklusioner som ovenstående bliver almindelig kendte og acceptable, er vejen banet for gadens parlament. Pøblen fra de partier, der har skaffet os problemet på halsen, vil have noget at gå amok over, og krystalnætterne vil hærge.

   Fra dag 1 af, har jeg peget på netop denne ulykke. De fremmede er jo ikke de skyldige. De er inviteret hertil efter nøje instruktioner fra landsforræderne på venstrefløjen: De kristelige, R,S, SF og enshedslisten. Disse partier havde så inderligt håbet, at deres landsforræderi kunne tage modet og livet af de værdifulde Danskere.

   Kun én ting er sikker. De skyldige vil aldrig blive straffet.

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 1. december 2005 @ 17:13

  4. Nu må selv ‘liberale’ indse at den skatteplagede befolkning ikke længere skal tvangsfinansiere de fremmedkulturelle bosættere. Strategien er ikke ‘integration’, men frivillig ombosætning.

   Det er skræmmende – samtidigt gør VKDF ikke nok for at tilgodese at der skabes supervilkår for børn – fleksible og billigere – meget billigere dagsinstitutioner. Det er gratis at gå i skole – hvorfo så ikke i børnehave.

   Istedet freder VKDF ‘efterlønnnerne’som ikke er belastede generationer fra før krigen – men halvgamle 68’er der sad på flæsket i 70’erne.

   Trods 24 års regel osv strømmer det stadig ind i landet fra Pakistan og Tyrkeit – og de radikale vil endda åbne fuldt op.

   Kommentar by Christian — 1. december 2005 @ 17:54

  5. “Quote: Oriana Fallaci:
   I don’t sympathize with the Right more than I do with the Left. I cannot b associated with the Right or with the Left.” Why not? Because, she said, both Right and Left have been guilty of the “abuse of democracy, demagogic egalitarianism, denial of merit, tyranny of the majority, and lack of self-discipline” that are sapping the strength of Europe today. “Europe’s Islamic invasion has been backed by the Left, yes. But it would never have reached the point it has if the Right had not been complicit.” ”

   http://www.jihadwatch.org/archives/009220.php#more

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 1. december 2005 @ 18:34

  6. Hvis Thorning-Schmidts kernevælgere skal vælge imellem efterløn og udlændinge, tror jeg, at de vælger efterlønnen.

   Kommentar by elefanten — 1. december 2005 @ 18:54

  7. Falaci har ret.

   PSM, Schlytter, Skov Kristensen, Uffe Ellerman har deres store skyld i ulykkerne. Til deres undskyldning skal det dog siges, at de alle er umådeligt ringe begavede, og dertil defaitistiske kujoner som de fleste danskere. Men det ændrer ikke ved, at socialisterne, hvilende på deres treenighed af misundelse, dumhed og ondskab, har den primære skyld. Præcis som det var dem, der stod bag Stalin, Hitler, Mao, Pol Pot og alle de andre blodtørstige despoter.

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 1. december 2005 @ 19:04

  8. Udlændinge bidrager med meget, vi er blevet beriget. Vi burde tage imod flere, prøv at se på Sverige, hvor musikindustrien boomer som aldrig før.

   Kommentar by Lars Eriksen — 1. december 2005 @ 19:45

  9. Nu er Fallaci fra Italien, tror ikke så mange finder det værd at stemme i det land, nogen af os kunne jo en gang i mellem også finde det meningsløst her hvis det ikke var for et enkelt parti – ingen navne nævnt, ingen glemt.

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 1. december 2005 @ 20:23

  10. Anyway hvis vi sammenligner ovenstående fakta med dem her:

   Efterløn: 202.910 personer Hele befolkningen:
   Arbejdsløshedsdagpenge 332.895 personer
   Kontanthjælp: 142.009 personer
   Revalidering: 26.630 personer
   Kommunal aktivering: 48.724 personer
   AF Aktivering:19.162 personer

   http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2005/11/24/115639.htm

   Arbejds styrken ( 18-67 ) er ? 3.5 mio højest vel ( nok mindre ) ? Af dem er er omkring 25 + % enten arbejdsløse eller på efterløn, samt for en lille gruppes vedkommende muligvis i syntetisk arbejde for at slet ikke at tale om de stillinger i det offentlige der medfølger dette scenarie.

   Alligevel skal vi guddødemig importere “arbejdskraft” som gennemsnitligt koster os 2.5 mio. for at bekoste de skarer på lun efterløn og i arbejdsløshedskøen som partierne effektivt skider på og altid har skidt på.

   Det er ikke så svært at få højtuddannet arbejdskraft, man følger bare princippet 1 stilling = en gæstearbejder. ( hvis den ikke kan besættes internt pga. manglen på uddannede eller kvalificerede ) Der er ikke råd til at huse alverdens nødlidende eller til at bare lade immigranter vælte ind over grænsen.
   Det er ikke bare naivt at tro det, det er en utilgivelig naivitet!

   Til statens egentlige opgaver som forsvar, politi, skole og uddannelse og sundhed går vel ikke engang 30 % af budgettet ?

   Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 1. december 2005 @ 20:41

  11. Indlæg #7 mere end antyder, at det er “Børge” der er inden i Dolph…

   Kommentar by The man — 1. december 2005 @ 23:09

  12. Den nuværende ”borgerlige” regering forsætter overdragelsen af Danmark til utilpasselige tredelandes emigranter med uformindsket hast, og al dens den ævl om nødvendig import af højtuddannede, er blot et alibi for det første.

   Jeg har været med til at ansætte mange højtuddannede. Jeg husker en amerikaner, der havde gjort sit hjemmearbejde til første ansættelsessamtale: Han ville have samme levestandard som derhjemme. To biler, stort hus, ordentlig skole til børnene. Lønforlangendet var således godt 2 millioner kroner.

   Alt det ved regeringen udmærket. Der kommer ikke én eneste værdifuld højtuddannet til danmark. De der findes derude tager til USA og andre civiliserede lande.

   Næh – regeringen har sat Danmnark på afgrundskurs og fuld skrue frem. Selvfølgelig er de liberalsocialistiske så åndssvage, at de ikke kan indse dette. Ellermanden kan ikke hurtigt nok få tyrkerne med – og de kommer med. At de konservative i form af PSM ser alle verdens problemer løst med FN bæ’r i samme retning .

   Realistik er der kun én vej nu: Repatriering, væk med alle ydelser ud over mad, tøj og husning. Totalt indvandringsstop. Væk med stemmeretten til folk der ikke gør gavn. Hvis ikke denne løsning udbredes til hele eu, så står verden i flammer inden alt for længe. Men det er der jo ikke noget nyt i – altså at europæerne er helvedes gode til at sætte verden i brand. Hvis det er det Dolf siger, så vil jeg gerne vide, hvor jeg kan træffe ham.

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 2. december 2005 @ 11:23

  13. Dolph – så morsom som han måtte være – er egentligt blot et eksempel på en DR-financieret latterliggørelse af konservative ideer igennem associationstricks med facisme, vold og amerikansk actionfilmskultur.

   Kunne nogen se DR lave det samme stunt med en figur som på samme måde latterliggjorde de autonome, de kriminelle invandrere og venstrefløjsekstremisterne ? Nej vel.

   Kommentar by DaLi — 2. december 2005 @ 11:44

  14. Jeg må indrømme jeg har overgivet mig til Dolph. Når han henvendt til ‘journalisten’ råber “DU HAR SVIGTET OG SKAL STRAFFES” med et baseballbat i hånden – så er det for mig god humor.

   Jeg har ikke set meget – men det går vist begge veje.

   Søvndahl fik ros for at obstruere den politiske proces (mange latterlige spørgsmål til VK).

   Pia Kjærsgaard kritiseres for at have potentiale til at blive en dræbermaskine, og klandres for sin blødhed.

   Iaften gæster han Christiania, og det er ikke for at hyggesnakke i Fælleskøkkenet.

   Trailer: http://www.dr.dk/dolph/asx/klip_uds6.asx

   (enhver lighed utilsigtet: http://www.uriasposten.net/index.php?p=2340)

   Kommentar by Kim Møller — 2. december 2005 @ 14:20

  15. Åh, misforstå mig ikke. Jeg følger med stor fornøjelse Dolph og Wulf’s eventyr via DR’s ellers udmærkede web-tv (en af meget få lyspunkter ved DR overhovedet), og kan sagtens grine af vittigheder og self-ridicule om og af højrefløjen. I timevis, endda !

   Det er mere erkendelsen af at en satire-produktion med modsat politisk fortegn aldrig havde fundet vej til DR’s sendeflade. Det tætteste vi kom på var Jørgensen/Elhøjs “Mujaffah” serie, og de var igen så politisk korrekte at det næsten sved i øjnene. Og det endda så meget mere at undertegnede rent faktisk VED at de herrers ideer til serien var særdeles meget mere ‘grove’ og dybtegående i det ungdommelige indvandrermiljøs karakteristika og udtryksformer, end DRs endelige produktion bar udtryk af.

   Set i lyset af den almindelig Public Service debat er resultatet soleklart – Der er en klar underliggende effekt af de redaktionelle (og kreativt journalistiske) valg, at man som modtager må opfatte at latterligørelse af nogle ting er helt ok imens latterligørelse af andre ting ikke er ok. Det er i sin essens psuedo-politisk opdragelse af mediets modtagere, hvor man lærer nogle holdningers værdier på en konsistent og eensidig vís gennem henholdsvis (og her er Dolph jo blot et eksempel på følgende førstnævnte) latterliggørelse/ikke-latterliggørelse, eksponering/ikke-eksponering(Franske ballademageres budskabers selektive udvælgelse) og assosiation/ikke-association(DF “er” Nazister, men EL “er” ikke kommunister). Alle virkemidler som er almindeligt kendte i medievidenskab som værktøjer til at få en modtager til at forstå en given situation på en given måde.

   Jeg, personligt, må forholde mig stærkt kritisk til DR’s brug af disse værktøjer sammenlignet med deres PS forpligtigelser. En adfærd som Dolph blot er en lille del af.

   Kommentar by DaLi — 2. december 2005 @ 15:54

  16. Det er altså MIG der er Dolph! Eller: måske er det et hverv der går på skift mellem de meget kompetente debattører herinde. Jeg har faktisk en kontrakt om at være på 1 gang i kvartalet med den blå dragt ;)

   Kommentar by Kimporator — 2. december 2005 @ 18:25

  17. Er du også “Børge”?

   Kommentar by PB — 2. december 2005 @ 19:04

  18. Nej da PB.

   Kimpo skriver letlæst og smukt. Det gør jeg ikke.

   Mvh. Børge.

   Kommentar by Børge — 3. december 2005 @ 10:00

  19. Nå nå,det går da ellers meget godt.

   Kommentar by PB — 3. december 2005 @ 20:50

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper