12. september 2011

Danmarks Radio mobiliserer på hele sendefladen…

Fredag aften er i mange familier, den eneste tid på ugen hvor børn og voksne ser tv sammen.

(DR Ramasjang, 9. september 2011 Kl. 18.00; DR.dk/Ramasjang)

Det bliver en lang valguge, men så er der jo altid DR1 og Hanne Vibeke Holst – aftenen før valget.

(DR1, 14. september 2011; TVtid.dk)

Kronprinssensen .

“En aften før jul bliver den 35-årige Charlotte Damgaard ringet op af statsministeren og får tilbudt posten som Danmarks nye miljøminister. Har hun et valg? … I årevis har kvinderne kæmpet for at komme til magten, for at sætte dagsordenen, for at vise de andre politiske padder, at vi kan gøre arbejdet endnu bedre. Når vi så sidder der og slås med egne partifæller og pressens paparazzimetoder, vover Hanne-Vibeke Holst at stille spørgsmålet: er det det hele værd? … Charlotte Damgaard lærer hurtigt, at i politik er man altid alene, men ikke hurtigt nok, før medierne overfalder hende. For pressen lugter straks blod, når en uøvet, idealistisk minister vover at tale personligt og engageret og ikke optræder som de andre politiske nikkedukker. (litteratursiden.dk)

Dronningeofret .

“Her er Elisabeth Meyer, formand for oppositionspartiet Socialdemokraterne, omdrejningspunktet. Hun har en valgkamp, der skal vindes… Et helt andet sted i samfundsspektret sidder Anitta og Fritz og drømmer om Operation White Revolution. … Personerne er samtidig meget stereotype og karikerede, og de fleste er helt tydeligt gode eller onde. …samfundskritikken er yderst relevant – stigmatiseringen af minoriteter er tydeligvis et problem, og den politiske virkelighed, hvor man må sælge sin sjæl til Pia Kjærsgaard for at få regeringsmagten, er bekymrende – og den får Hanne-Vibeke Holst afleveret fint.” (litteraturnu.dk)

Oploadet Kl. 09:12 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28723/trackback

12 Comments »

 1. Oversossen Holst, slyngveninde med flere socialdemokrater. Hendes våde, feministiske drøm går i opfyldelse. Man må sige, at DR her smide enhver poltitisk hæmning. GODT man ikke betaler til propagandaen !”

  Kommentar by Josef K — 12. september 2011 @ 10:30

 2. Man merkt den Absicht und wird verstimmt. Ved sidste folketingsvalg havde DR P1 sat Carsten Jensen og Gorge Metz såvidt – jeg husker – til at rakke ned på regeringen kl.12.45 med gendsendelse kl.17 PÅ SELVE VALGDAGEN!
  Et andet skred i demokratiet er at Røde Kors og vistnok Folkekirkens Nødhjælp har fået tilladelse i næsten alle kommuner til at tigge peng ved valgstederne.
  En helt utilbørlig indblanding i valghandlingen. Hvad med indsamling til fængslede dissidenter i Kina og Cuba? Ville det også blive tilladt? Eller den sultende befolkning og de sultende og torturerede fanger i Nordkorea?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 12. september 2011 @ 10:38

 3. Venstre og Konservative tvinger mig til at betale til DR: De har i ti år haft magten til at lave om på det, men har valgt ikke at gøre noget.

  Hvis DRs propaganda går dem imod, så har de sgu selv fortjent det.

  Kommentar by Vagn Henning — 12. september 2011 @ 10:48

 4. Og den tidligere formand/direktør for Røde Kors. Hvilket parti er det nu lge han sidder i Folketinget for?

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 12. september 2011 @ 10:50

 5. ->Vagn Henning. Enig. De turde desværre ikke kæmpe mod Molok :(

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 12. september 2011 @ 10:52

 6. Ja, jeg ser ikke det lort, men jeg læste, at en af hovedpersonerne måtte have livvagt, fordi hun var forfulgt af højreorienteret terrorgruppe!! Hvor dælen får hun det fra??

  Kommentar by Frode Fredegod — 12. september 2011 @ 14:47

 7. >2,anti-marx anno dazumal.
  Citat fra min PC.
  “Den 13. november, 2007.
  På selv valgdagen(13.november, 2007) havde P1 debat (kl. ca. 12.20) inviteret Carsten Jensen og David Trads i studiet. Studieværten ved vel nok hvilke politiske synspunkter disse to kendte debattører fremfører. Den fik da heller ikke for lidt. David Trads anbefalede Ny Alliance, hvis eneste klare politiske udmelding er, at de gerne vil udradere et andet politisk parti, som David Trads (og DR!)absolut ikke kan lide (det er ikke Enhedslisten). Carsten Jensen sammenlignede statsministeren med den afdøde nordkoreanske diktator gennem 40 år, Kim Il Sung. Sådan! Så er den ged barberet!”

  Kommentar by Jens A — 12. september 2011 @ 15:02

 8. Boycot lortet.
  Enten skal man købe sig et fladskærms tv eller en boks for og se deres lort pga. de nye signaler. Eller man skal have kabel tv, hvor de stadig sender analogt.
  Kan man sende en regning på enten en boks eller et nyt tv til dem?
  Og de kalder sig public!!??

  Kommentar by Goofy — 12. september 2011 @ 16:14

 9. Hvad DR ikke viste fredag aften – apropos asylcenter speciel

  ”Sandholmlejren har opgivet at stille noget op mod tre voldelige asylansøgere. I stedet er de nu sendt i luksus-sommerhus, som koster flere tusinde kroner om dagen.

  De tre asylansøgere har de seneste tre uger boet i et 240 m2 stort sommerhus i Vejby i Nordsjælland. Fordi Røde Kors og Udlændingeservice har opgivet stille noget op over for dem. Det kan Ekstra Bladet i dag fortælle.

  De tre mænd bor ellers til dagligt i Sandholmlejren, men beskrives af avisen som voldelige, truende og udadreagerende. Derfor blev de for tre uger siden sendt på ‘afkølingsferie’, der ifølge avisen kommer til at koste op mod en million.” (Sandholmlejren 2011)

  H t t p://www.bt.dk/krimi/voldelige-asylansoegere-sendt-paa-luksusferie

  ”En afghansk asylansøger fra Dansk Røde Kors’ asylcenter i Sigerslev blev stukket flere gange med i kniv tidligt i morges. Det oplyser vagtchefen fra Midt og Vestsjællands Politi til ekstrabladet.dk
  Jeg kan bekræfte, at to afghanske mænd i morges kom op og skændes, hvilket kulminerede med, at den ene trak en kniv, fortæller han.” (Sigerslev 2011)

  H t t p://ekstrabladet.dk/112/article1587760.ece

  ”Politiet etterlyser flere vitner som skal ha sett at en kvinne ble voldtatt utenfor Stortinget natt til søndag.

  (…)

  Det var vitner som varslet politiet om et overgrep utenfor Stortingets hovedinngang klokken 2.30 natt til søndag. Da politiet kom til stedet, hadde både offeret og den antatte gjerningsmannen gått fra stedet. Mannen, en asylsøker i tenårene, skal ifølge vitner ha fulgt etter kvinnen før han ble pågrepet av politiet.” (Oslo, Norge 2011)

  H t t p://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10096683

  ”På baggrund af et tip om at der foregik noget ulovligt i en lejlighed i Aarhus slog Østjyllands Politi i går klokken 10.25 til mod den pågældende lejlighed.

  I lejligheden sad blandt andet en 33-årig syrisk mand omgivet af stjålne computere.
  Da manden blev spurgt, hvem han var, gav han politiet en identitet, som ikke eksisterer. Til sidst gav manden dog sin rigtige identitet og ved at få fat i mandens pas, fandt politiet ud af, at han for 11 år siden har fået afslag på asyl i Danmark.” (Aarhus 2011)

  H t t p://lokalavisen.dk/syrier-anholdt-efter-11-aar-ulovligt-i-danmark-/20110720/artikler/110729960/1265?ref=eblisterseneste

  ”VG Nett skrev mandag om kriminelle asylsøkere som får bli i Norge på grunn av treg saksbehandling hos Utlendings direktoratet. Flere asylsøkere er dømt for alvorlig kriminalitet og skulle vært sendt hjem, men på grunn av for lang saksbehandligstid ble de værende i landet.” (Norge 2011)

  h t t p://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10096772

  ”Blovstrød: En mandlig asylansøger fra Center Sandholm var tirsdag morgen øjensynligt ikke tilfreds med den morgenmad, han fik serveret i kantinen.

  Ifølge Nordsjællands Politi mente manden, hvis alder og nationalitet ikke kendes, at morgenmads-portionen var for lille.

  – Han kaster først en kvart liter sødmælk i brystet på en kantinedame og derefter smider han også bakken med morgenmad efter hende, siger vicepolitikommissær Anker Sylvest til Frederiksborg Amts Avis.” (Blovstrød 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Smed-morgenmaden-i-hovedet-paa-kantinedame/Alleroed/artikel/141234

  Kommentar by Liva — 14. september 2011 @ 09:11

 10. ”Humlebæk: En 40-årig kvinde, som er ved at søge asyl i Sverige, var fredag taget til Danmark og Humlebæk på jagt efter gratis chokolade.

  Kvinden forsøgte klokken 16.18 i Netto på Torbenvej i Humlebæk at stjæle hele 19 plader Merci-chokolade til en værdi af godt 550 kroner. Det oplyser Nordsjællands Politi til Frederiksborg Amts Avis.” (Humlebæk 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Asylansoeger-tog-til-Danmark-for-at-stjaele-chokolade/Fredensborg/artikel/141724

  ”To illegale indvandrere hoppede i havnebassinet i Esbjerg på flugt fra polititet.

  En gruppe på syv illegale indvandrere blev omkring kl. 01.00 natten mellem fredag og lørdag opdaget ved DFDS containerpladsen på Esbjerg Havn.

  Her forsøgte de at gemme sig for at komme med ombord på et skib til England.

  Da politiet ankom, lykkedes det hurtigt at anholde fem af personerne, mens de to sidste var lidt mere genstridige.” (Esbjerg 2011)

  H t t p://jp.dk/indland/krimi/article2501441.ece

  ”Asylansøgere, der blokerer en vej og en jernbanestrækning i nærheden af et asylcenter i det sydlige Italien, tørnede mandag sammen med politiet, oplyser nyhedsbureauet Ansa.

  Flere mennesker, heriblandt flere forbipasserende, er blevet såret under sammenstødene. Asylansøgerne, der demonstrerer for at få sat fart i deres asylsager, har angiveligt kastet med sten mod en forbipasserende bus.

  Samtidig har de anbragt klippestykker på jernbanestrækningen i nærheden af deres asylcenter i byen Bari. Dette har standset togdriften.” (Italien 2011)

  H t t p://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-42203242:asylansøgere-bag-voldelig-demonstration.html?forside

  ”En gruppe på 10 -12 tsjetsjenere har gitt klar beskjed om at alle på mottaket skal be til Allah, at ingen får gå i kortbukser – og at de selv skal stille først i matkøen. Det er ansatte ved asylmottaket som har forklart dette til politiet, etter en serie episoder ved asylmottaket den siste tiden.

  Senest lørdag ble en ansatt ved mottaket slått ned, etter at han ba en av asylantene identifisere seg. Helgen før måtte politiet rykke ut og ordne opp i en slåsskamp mellom kurdere og tsjetsjenere.
  Lensmannen i Våler, Per Tore Fremstad, sier til Aftenposten.no at problemet er reelt.

  Det er bare noen få, men de skaper store problemer. De prøver blant annet å forby andre å gå i kortbukser eller korte skjørt, sier Fremstad.” (Norge 2008)

  h t t p://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1123142.ece

  ”- Hvis du ikke vender tilbake til islam dreper vi deg, var beskjeden «Ali» fikk av en muslimsk medbeboer på Hå mottak. Han vil ikke stå frem med sitt riktige navn i frykt for de andre beboerne. Av samme grunn vil han ikke vise ansiktet sitt på bilde. Får afghanske myndigheter nyss i konverteringen risikerer han å bli dømt til døden ved steining, dersom han blir sendt tilbake til hjemlandet.

  Slått med gryte

  Denne gangen var den afghanske konvertitten heldig. Han kom fra det med en vansiret rygg dekket med avflasset hud under bandasjene. Den kristne romkameraten hans, Reza, tørker de væskende sårene og legger teppet støttende under hodet hans. Selv om «Alis» ansikt er fordreid i smerte er stemmen er rolig og fast når han forteller sin historie:

  – To av de muslimske beboerne spurte hvorfor jeg ikke fastet under ramadan. Da jeg ikke ville svare begynte de å diskutere. Han ene sa at han visste jeg hadde vært muslim og konvertert til kristendommen, og at de måtte drive jihad.

  En beboer oppholder «Ali» mens en annen slår ham i bakhodet med en gryte kokende vann til «Ali» faller sammen på gulvet. Flere andre muslimske beboere kommer til. En tredje mann går inn på «Alis» rom og åpner alle skuffer og skap. Først etter en time kommer politiet på stedet.” (Norge 2011)

  h t t p://www.dagen.no//Nyheter//Innenriks/tabid/248/Default.aspx?ModuleId=73598&articleView=true

  ”Den kristne konvertitten «Arsland» (26) flyktet lørdag natt fra Hå mottakssenter på Jæren. Han var redd for å bli drept da han så hva som skjedde med «Ali».” (Norge 2011)

  H t t p://www.dagen.no//Nyheter//Innenriks/tabid/248/Default.aspx?ModuleId=73642&articleView=true

  ”Et drab under et stort slagsmål i Center Sandholm har i Østre Landsret har udløst en dom på fængsel i 14 år.
  Nævningetinget i landsretten fastslår, at den tiltalte både dræbte en mand fra Afghanistan og forsøgte at dræbe en anden ved at stikke denne i ryggen.” (Center Sandholm 2011)

  H t t p://jp.dk/indland/krimi/article2537007.ece?ref=lokalavisen

  ”Klokken 06.45 lørdag morgen var en 67-årig mand fra Allerød på vej til lufthavnen med en rygsæk med pas, penge og flybilletter samt en kuffert. Han stod på S-toget på Allerød station, men på et splitsekund lykkedes det imidlertid tre unge udlændinge af forvirre den 67-årige mand med et spørgsmål om vejen til Stockholm, og han kunne se, hvordan de teenagedrenge løb fra stedet, og steg ind i en taxa.

  (…)

  Derefter sendte en politiet en patrulje til asylcentret for unge asylansøgere under 18. En ransagning af et værelse afslørede ikke bare den 67-åriges rygsæk, men også et veritabelt lager af tyvekoster i form af blandt andet iPhone-telefoner og iPods. Seks unge mænd blev anholdt i forbindelse med razziaen.” (Allerød 2011)

  H t t p://www.sn.dk/Tyveri-i-S-tog-ledte-politi-til-ung-tyvebande/Alleroed/artikel/149364

  ”Ishøj: To asylansøgere fra Afghanistan blev onsdag anholdt på Ishøj Station, fordi de viste falske klippekort.

  Da de blev visiteret, viste det sig, at de havde flere kort på sig, skriver DAGBLADET Roskilde.” (Ishøj 2011)

  h t t p://www.sn.dk/Asylansoegere-taget-med-falske-klippekort/Ishoej/artikel/150576

  ”En afrikansk mand, der på 4. måned opholdt sig ulovligt i Danmark, blev lørdag formiddag afsløret på Gentofte Station, da han skulle fremvise billet til et par togrevisorer fra DSB, oplyser Nordsjællands Politi søndag til Lokalavisen.dk

  Arikaner uden billet

  Den ghanesiske mand fortryder formentlig i dag, at han lørdag formiddag havde taget S-toget uden at indløse en gyldig billet, fordi han derved afslørede sig selv.

  Togrevisorene tilkaldte nemlig en patrulje fra Nordsjællands Politi for at få “reguleret forholdet,” og da manden blev tjekket af betjentene, fandt politiet ud af, at manden i fire måneder havde opholdt sig ulovligt i Danmark.” (Gentofte Station 2011)

  h t t p://lokalavisen.dk/afrikaner-uden-togbillet-udvises-/20110911/artikler/110919911/1265

  Kommentar by Liva — 14. september 2011 @ 09:16

 11. ->7.Jens A. Tak for info.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 14. september 2011 @ 09:20

 12. […] ikke til nogen, men jeg klagede til DR over at de sendte hendes socialdemokratiske propaganda Dronningeofret aftenen før det danske valg. Jeg fik et venligt svar, der blandt andet […]

  Pingback by Fjordman som multihandikappet nazist « Snaphanen — 20. september 2011 @ 17:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper