13. september 2011

Eks-radikal multikulturalist: “Jeg er islamkritiker fordi jeg kender både muslimerne og islam”

Tilbage i 2006 var radikale Dan Ritto næstformand i Multikulturel Forening i Gellerup, og gjorde som sådan alt man kunne forvente. Han kritiserede eksempelvis politiet for at overdrive problemerne i ghettoen. Politiet skulle tænke sig om, før de talte, da oplysningerne kunne, og jeg citerer – “misbruges af personer fra den ekstreme højrefløj”.

(Dan Ritto, medlem Det Radikale Venstre siden 1988, tidl. hovedbestyrelsesmedlem)

“Mit forhold til politisk arbejde er drevet af en fast overbevisning om at hvis man er i stand til at identificere et problem – så har man også et personligt ansvar for at gøre noget ved det.” (Dan Ritto, 2005)

Fem år er gået. Således skriver Dan Ritto i dag – Egne erfaringer med dansk sharia-område.

“I dagens udgave af Ekstra-Bladet kan man på forsiden se overskriften ‘Her gælder islamisk lov’, og så et kort over de områder af landet, hvor muslimske imamer og såkaldte kulturforeninger har etableret et parallelt retssystem, baseret på sharialoven.

Ét af disse områder er Gellerupparken, hvor jeg tidligere har boet og været aktiv i hvad jeg dengang troede var integrationsarbejde. Avisen skriver i artiklen inde i bladet, at disse områder ifølge eksperter i løbet af 10-15 år vil være antidemokratiske. Min påstand er at, afhængig af hvad man lægger i ordet, er dette under alle omstændigheder allerede tilfældet i Gellerup.

Desværre er det ofte sådan med vi islamkritikere, at vor kritik næsten altid affejes med bemærkninger om at vi dybest set er dumme og uvidende. Derfor vil jeg i det følgende fremlægge mine akkreditiver for at udtale mig om tilstanden i Gellerup, og så kan læserne bagefter selv tage stilling til dét med at være uvidende.

Da jeg i 2004 vendte hjem fra præsteseminariet i London… Nogle måneder senere fik jeg så min lejlighed – i Gellerupparken, fordi det dengang som nu var hurtigt & nemt at komme dertil. …

I løbet af nogen tid kom jeg til at blive aktiv i den forening der hedder ‘Multikulturel Forening’. Som næstformand, endda. Men inden da, faktisk ret kort tid efter at jeg flyttede ind, fik jeg en ny nabo. En flinker fyr, som en dag flyttede ind sammen med sin familie – deriblandt en søn som sad i kørestol. Ingen i familien kunne andre sprog end arabisk, så jeg fik aldrig talt med nogen af dem. Men de smilte og hilste altid yderst hjerteligt og gjorde i det hele taget et fantastisk indtryk, herunder også husets herre. Hans navn var Shaykh Raed Hlayhel. Shaykh Hlayhel var imam i moskéen på Grimshøjvej, men det interesserede mig dengang mindre. Senere, da Muhammed-krisen eksploderede, konstaterede jeg undrende at min gode nabo var én af de imamer der rejste rundt i mellemøsten for at udbrede løgne om Danmark. … Sheykh Hlayhel var en god og afholdt nabo, men samtidig en fjende af mit land. For første gang oplevede jeg den dobbelthed som islam også er!

Men som sagt blev jeg på et eller andet tidspunkt aktiv som næstformand i Multikulturel Forening. Og idet jeg på det tidspunkt også var aktiv i Det Radikale Venstre, var der nogle af de lokale der fattede en vis tillid til mig. Herunder ironisk nok også nogle af de hardcore kriminelle, som ofte satte sig hen til en snak, når jeg sad og spiste min mad oppe i Bazar Vest. I løbet af de næste par år fik jeg en meget høj indlæringskurve!

Selvfølgelig ønskede jeg at lære noget om islam så jeg spurgte mig frem. Jeg fik at vide af ALLE – unge som gamle, kriminelle som pensionister – forretningsdrivende eller foreningsaktive, at muslimerne er kommet for at skabe et nyt samfund her i landet. Og de var helt åbne omkring det, ja stolte endda. For det bliver bedre end det gamle, sagde de.

Jeg lærte også om hvad det egentlig var de mente med multikultur. Nemlig at muslimerne skal leve og dømmes efter sharia, og vi andre efter VORE love. Men at vore love dog aldrig må modsige sharia. Dette var for øvrigt grunden til at jeg løb skrigende bort fra denne forening, for DET kunne jeg ikke være med til!

På et tidspunkt i forløbet udviklede jeg en mistanke om, at der var en direkte forbindelse mellem imamerne (eller i hvert fald nogle af dem!) og de grupper af unge, som medierne og politiet kalder for bander. Jeg hverken kunne eller kan føre bevis for dette, men hæfter mig ved at Ekstra-Bladet i sin artikel konstaterer en forbindelse mellem de forskellige shariadomstoles retshåndhævelse og kulturforeningernes og moskéernes ungdomsgrupper. Den intelligente læser opfordres til selv at forbinde prikkerne!

Ofte er jeg blevet fortalt, at ‘vi har vores egne regler herude’ og at problemer løses uden indblanding fra politiet. Dengang havde jeg ikke fantasi til at forestille mig shariadomstole her midt i Aarhus, men i dag forstår jeg at det var det de mente.

Samtidig har jeg kendskab til, at under ghetto-urolighederne i vinteren 2008 (genoptrykningen af muhammedtegningerne!), blev urolighederne i Gellerup direkte styret fra beboerhuset Yggdrasil, hvor forældrene til de fleste af uromagerne sad sammen med et par imamer. Alt imens biler og skraldespande brændte, og ‘de unge’ var i direkte kamp mod politiet.

[…]

Også i det politisk system her i Aarhus kender man udmærket godt til de reelle forhold i Gellerup/Toveshøj. To eksempler: Da Aarhus Kommune for nogen tid siden ønskede at udarbejde en forskønnelsesplan for området, gjorde man et stort nummer ud af at opnå imamrådets opbakning hertil. I løbet af denne forhandlingsrunde fik imamerne (‘De islamiske Foreninger’ kalder de sig – samme sag!) forhandlet et par ændringer på plads. Dette, sammen med en socialdemokratisk ‘forståelse’ om bygning af en moské inde midt i området, var hvad der skulle til for at opnå en aftale. Og først da vovede politikerne at fremsætte forslaget om forskønnelsesplanen i byrådet. Imamerne skulle godkende det først!

Det andet eksempel er vor borgmester indtil for nogle uger siden, Nicolaj Wammen (S). To gange er han blevet valgt til borgmester her i Aarhus, og begge gange har han i god tid inden valget haft lange samtaler med førnævnte ‘Islamiske Foreninger’ – dvs imamerne. Wammen fik opbakningen, og dermed langt størstedelen af de muslimske stemmer i Aarhus.

I dag er retstilstanden inden for det sociale område her i byen dén, at kvinder fra indvandrerfamilier er STORT overrepræsenterede blandt tildelingerne af førtidspension, både i forhold til nye førtidspensionister i øvrigt og indvandrerkvinder i resten af landet. Og at indvandrerknægte fra ‘området’ kun sjældent eller aldrig sendes i aktivering i forbindelse med tildeling af kontanthjælp. Det vil være et eklatant brud på injurielovgivningen hvis jeg påstår at der er en sammenhæng med Wammens forhandlinger med imamerne, så det påstår jeg ikke. Jeg nøjes med at undre mig!

Det skal tilføjes, at byrådet i disse dage arbejder på et budget, hvor der skal dækkes et underskud på små 300 mio kroner – hvoraf størstedelen af underskuddet skyldes overskridelser inden for det sociale område. Nu søger Wammen mod Folketinget, og spås enten at skulle være topminister i en ny regering eller Helle T’s afløser som partiformand, alt afhængig af valgresultatet. Alene tanken giver mig mareridt!

Imamernes magt i Gellerup er af en sådan karakter, at der allerede i dag eksisterer antidemokratiske tilstande i området. I modsætning til hvad Ekstra-Bladet åbenbart tror, er det ikke noget man behøver at vente 10-15 år med! …

Det sker af og til at jeg bliver spurgt om årsagen til mit hamskifte. Om hvordan det kan være at jeg er gået fra at være relativt højprofileret næstformand i Multikulturel Forening til at være arg og kompromisløs islamkritiker. Nu ved I det. Jeg er islamkritiker fordi jeg kender både muslimerne og islam. Stillet overfor valget, har jeg valgt friheden. Fordi frihed er bedre end slaveri, fordi lys er bedre end mørke – fordi civilisation er bedre end islamisk barbari!

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28790/trackback

27 Comments »

 1. Flot Dan Ritto! Erfaringen er menneskets bedste lærermester. Derefter kommer selvstændig tænkning.

  Kommentar by machiavelli — 13. september 2011 @ 12:10

 2. Var en tur forbi medicinernes fælles-bederum på Panum. Endnu en sørgelig historie. Det er tydeligt, at der er hizbutter imellem. Ingen sko i fællesbederummet, tak. På opslagstavlen hænger en reklame for DagligSms.dk (DagligSms.dk styres af Sharia-for-Danmark-ekstremister).
  Direkte på væggen har Panums muslimer flere steder klistret advarsler op om et slagteri, som angivelig ikke halalslagter ned i mindste religiøse detalje.
  En bruger har udprintet og understreget en bedemanual, der advarer mænd imod at bede uskærmet i samme rum som kvinder, og på reolen finder man en moderne bog, der opfordrer muslimer til jihad:

  “The greatest sacrifice for God is made in Jihad, for in it a man sacrifices not only his own life and property in His cause but destroys those of others also. But, as already stated, one of the Islamic principles is that we should suffer a lesser loss to save ourselves from a greater loss. How can the loss of some lives – even if the number runs into thousands – be compared to the calamity that may befall mankind as a result of the victory of evil over good and of aggressive atheism over the religion of God. That would be a far greeater loss and calamity, for as a result of it not only would the religion of God be under dire threat, the world would also become the abode of evil and perversion, and life would be disrupted both from within and without.”

  Kommentar by Anonym — 13. september 2011 @ 12:39

 3. Super indlæg. Ja det kan vist ikke skæres mere ud i pap hvordan det foregår i diverse muslimske ghettoer rundt om i landet. Det bedste indlæg i lang tid på uriasposten jeg har læst.
  Det her er millioner gange mere vigtig end grænsebommedebatter, og fn-konventionsdebatter. Pseudodebatter, der afsporer de virkeligt vigtige emner.

  Jeg vidste ikke at det foregår på den måde i Gellerup. At soc.dem. er i ledtogt med de islamiske foreninger og imamer. Det er Malmø om igen. Mønstret tegner sig i alle byer i Europa hvor muslimerne er stærkt overrepræsenteret. Parallelsamfund med alt hvad dertil hører.

  Men det er en fiasko uden sidestykke at Danmark har set passivt til imens ghettoerne har groet større og større, mere lovløst, og mere isoleret fra resten af Danmark.

  Nu står politikerne med et gevaldigt problem, men samtidig så hører jeg desværre INGEN i de hundrede af debatter på tv og i medierne præcist omtale parallelsamfundene. Og det er som altid noget de er hunderæd for at gøre. For at puttes i bås med DF, og kaldes “racister”. Intet er mere yt end DF pt. Intet er mere yt end at være dansk og stolt af det desværre.

  Danskerne kommer dog til at betale prisen for det ligesom i Sverige. Danmark afmonterer sig selv langsomt men sikkert. Det er et faktum. Politikerne ikke bare ser passivt til, men bidrager oven i købet i ghettokommunerne med at afmontere Danmark og lave mini-libanoner i deres egen kommune.
  Og vi ved vist godt hvad der skete med Libanon og Israel. Lortet blev bombet sønder og sammen, takket være muslimsk aggresion og selvstændigheds-kamp. Og sjovt nok er trenden den samme i ALLE byer i Europa hvor de har oprettet parallelsamfund. Dem og os, og DE vil ikke os det bedste på nogen måde.

  Det samme er bare et spørgsmål om tid, førend Danmark havner i samme form for borgerkrig ligesom Sverige, England, Frankrig, og alle andre lande der er godt på vej til at ødelægge landet med massiv muslimsk indvandring.

  Kommentar by Endnu en vantro — 13. september 2011 @ 12:48

 4. Så var der måske alligevel noget om snakken, da Ole Maisted hævdede, at der var/er en skjult dagsorden her i Danmark:

  http://fremskridtdk.wordpress.com/2008/09/17/skjult-dagsorden/

  Kommentar by Karsten Lund — 13. september 2011 @ 13:13

 5. Ja det hele er råddent. Hver dag en ny overraskelse.

  Kommentar by machiavelli — 13. september 2011 @ 13:52

 6. Bederummet bør have et lille alter med en sød, lyserød grisling :)

  Kommentar by Henrik R Clausen — 13. september 2011 @ 13:54

 7. Der sgu ikke noget at grine af – mere! –
  Ironi og sjov rækker ikke mere – en falliterklæring – et slag i luften over for besætterne og medløberne…

  Kommentar by Black Watch — 13. september 2011 @ 14:41

 8. Dan Ritto, tag nu hamskiftet FULDT UD : STEM DF.
  Så er du godt nok ikke stueren, men på den anden side heller ikke storbytosse.
  Du må nu se dine venner forsvinde. Du bliver ildeset og folk vil undgå dig. Det er prisen for at sige sandheden.
  Kunne du ikke lige kontakte din tidligere veninde Zenia Stampisten. Hun
  trænger alvorligt til hjælp.
  Du må også finde dig i, at blive ignoreret af pressen. Tror du, at du sådan skal komme her og sige sandheden?
  Sandheden, som vore såkaldte “journalister” har søgt at skjule i årtier.
  DET ER DA SYGT

  Kommentar by Anonym — 13. september 2011 @ 14:41

 9. Ja, hatten af for det – alle har jo ret til at blive klogere. Men vi balancerer på kanten… Der er flere, mange flere der meget hurtigt skal blive ‘klogere’…! Ellers ender vi i et ragnarok.

  Kommentar by Polka Charlie — 13. september 2011 @ 14:58

 10. Bedre sent end aldrig…

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 13. september 2011 @ 15:23

 11. Tak Dan Ritto, jeg ville ønske at helde Danmarks befolkning kunne læse denne artikel. Jeg har selv boet i Pakistan et år og et år i Syrien, så jeg kender også lidt til dem. Hvordan kan det være at De Radikale vil have så mange af den slags ind i landet, er der ikke nogen der kan fortælle dem om det der sker i Gellerup? Jeg kan godt forstå, at Nicolai Wammen tager derfra, han er vel blevet bange for at alt det skal blive afsløret.
  Kamelia

  Kommentar by Annalise Clausen — 13. september 2011 @ 15:25

 12. […] Om et par dage skal vi så til at vælge et nyt folketing. Og her står valget meget enkelt mellem en regering afhængig af Radikale, SF og Enhedslisten. Tre partier, som alle har det til fælles at de enten ikke forstår faren fra den snigende sharia – eller, i Enhedslistens tilfælde, endda direkte støtter det. For slet ikke at tale om typer som Nicolaj Wammen! For mig er valget enkelt. Dan Ritto: Egne erfaringer med dansk sharia-område (Eks-radikal multikulturalist: “Jeg er islamkritiker fordi jeg kender både muslimerne og islam”) […]

  Pingback by Egne erfaringer med et dansk sharia-område « Snaphanen — 13. september 2011 @ 15:28

 13. “Jeg fik at vide af ALLE – unge som gamle, kriminelle som pensionister – forretningsdrivende eller foreningsaktive, at muslimerne er kommet for at skabe et nyt samfund her i landet. Og de var helt åbne omkring det, ja stolte endda. For det bliver bedre end det gamle, sagde de. …”

  Og EU skal nok hjælpe til..

  “Muslimer bosat i EU-lande skal fremover kunne blive skilt efter sharia-lovgivning. Det mener EU-Kommissionen, der lægger op til, at ægtepar selv skal kunne vælge, hvilket lands lovgivning de vil følge hvis de skal skilles – såfremt de har en vis tilknytning til det valgte land.

  På grund af det danske retsforbehold vil EU-forordningen ikke få direkte betydning for Danmark. Men Dansk Folkepartis EU-ordfører Morten Messerschmidt er alligevel stærkt bekymret over forslaget:

  – Det er fuldstændig hovedløst, at kommissionen overhovedet åbner mulighed for at anvende afstumpede shariaregler i EU, siger han til MetroXpress.” (2008)

  h t t p://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2008/09/17/014216.htm

  og

  “EU-Kommissionen forbereder lovforslag, som vil fratage regeringer suverænitet med grænsekontrol.” (2011)

  h t t p://www.bt.dk/politik/eu-vil-have-kontrol-med-danske-graenser

  og

  “EU-politiker sov i timen – stemte ja til slagtning uden bedøvelse
  At det lønner sig at være vågen, har S-spidskandidaten til EU-valget Dan Jørgensen måtte sande på den hårde måde. S-spidskandidaten stemte for at tillade halalslagtning uden bedøvelse, selv om han er imod.”
  (2009)

  h t t p://www.bt.dk/article/20090527/politik/705270008/

  Og vi danskere betaler en pæn bunke penge til samme EU..

  “Danmark sender penge til EU og EU sender penge til Danmark. Og i mange år har det heddet sig, at Danmark fik flere penge retur end vi betalte. Men nu viser et regnestykke, som Politiken har foretaget, at Danmarks tab på medlemsskabet samlet løber op på 7 mia. kroner om året. I forhold til de 27 medlemslandes størrelse, er det faktisk det største tab af alle, viser tal fra EU-kommissionen.” (2011)

  h t t p://ekstrabladet.dk/nationen/article1493612.ece

  Kommentar by Liva — 13. september 2011 @ 15:39

 14. Ingen tvivl om at muslimers tilstedeværelse i landet er dets stensikre undergang.

  Kommentar by Nielsen — 13. september 2011 @ 15:46

 15. #8
  “Der sgu ikke noget at grine af – mere! –
  Ironi og sjov rækker ikke mere – en falliterklæring”

  Nej det er ikke sjovt mere, at skrive på d.v.s. blogs/forums hjælper heller ikke mere, så hvad er der tilbage……………

  Kommentar by Svinet — 13. september 2011 @ 17:38

 16. Fordi at enhedslisten får så mange stemmer er fordi muslimer stemmer på enhedslisten. Enig?

  Kommentar by tim — 13. september 2011 @ 17:48

 17. Ja hatten af for Dan Ritto, måtte flere lære af virkeligheden som han har gjort det istedet for at blive ramt af Peter Mygind effekten!

  Kommentar by Zonka — 13. september 2011 @ 18:15

 18. Hellere 1 omvendt synder end 99 retfærdige…

  Kommentar by Frank P — 13. september 2011 @ 18:26

 19. Indvandrer-drenge på spil igen:
  http://lokalavisen.dk/4-indvandrerfyre-fastholdt-13-aarig-og-tog-paa-hendes-bryster-/20110913/artikler/110919675/1265?ref=jplisterseneste

  Kommentar by Tim — 13. september 2011 @ 18:40

 20. Vores politikere har vel i stor udstrækning ageret som de mente der var belæg for hos befolkningen ?

  I hvert fald har vi, danskerne, været utrolig laissez faire når det drejede sig om at undersøge HVAD islam står for.

  Om dette bl.a. kan tilskrives vores manglende viden om vores egen og Europas historie er jeg lige ved at tro.

  For fortidens bøvl og ballade, kampe og krige mod islam er nedskrevet i den europæiske historie!

  Hvad angår ignorante politikere har vi år ud og ind stemt på de samme .

  Enhver handling, eller mangel på samme, indebærer en eller flere konsekvenser.

  Nu er vi så begyndt at få øje på hvilken pris vi, vores børn og børnebørn osv. kommer til at betale for vore ligegyldige og dovne adfærd.

  Da muslimerne for alvor begyndte at bosætte sig her i landet skulle vi selvfølgelig have undersøgt HVAD islam står for, have kigget nøjere på koranen, dens shira og hadith, samt på shariaen.

  Det er ikke fordi advarslerne ikke fandtes, faktisk var og er de massive, bl.a. i som sagt den Europæiske Historie.

  Nu begynder vi på afbetaling og jeg siger blot : stakkels vores egne unger !

  Kommentar by Vivi Andersen — 13. september 2011 @ 19:01

 21. PS

  Ralph Peters fra USA har i en artikel skrevet at det ender galt i Europa.

  Og hvis muslimerne var kloge ville de begynder at rejse væk fra de europæiske lande.

  Han mener desuden, at det vil ende med at amerikanerne stiller med flådefartøjer for at redde muslimer ud af Europa – og for at beskytte disse mod ” Dræberkontinentets befolkninger” !

  Faktisk fandt jeg lidt trøst ved at læse disse voldsomme og temmelig barske ord fra Peters.

  Forstå mig ret, hvem der kan !

  Kommentar by Vivi Andersen — 13. september 2011 @ 19:06

 22. #22 “Forstå mig ret, hvem der kan !”

  Jeg kan godt forstå dig, kommer det til et valg imellem mine børn/børnebørn og tilvandret muslimer. Tjaa så er valget nok ikke så svært.

  Kommentar by Svinet — 13. september 2011 @ 21:15

 23. @Tim:
  Du er godt klar over at der linkes til folk med fulde navns nævnelse og adresse på den side ikke? Det er vist på kanten af loven at komme med den slags slet skjulte opfordringer til “at gøre et eller andet ved nogle af dem”. Thi hvorfor skulle man ellers have et register på nettet? Og hvordan ved vi der er hold i at de er HuT-støtter? Og hvis de er, er det så “nogens” opgave at gøre noget ved det?

  Nej, jeg siger ikke at du står bag siden, men jeg anfægter at DU linker videre til den uden liiiige at klappe hesten.

  Kommentar by Lidt mere sandhed — 14. september 2011 @ 00:58

 24. Vantro 4* skriver:

  “Danmark afmonterer sig selv langsomt men sikkert. Det er et faktum. Politikerne ikke bare ser passivt til, men bidrager oven i købet i ghettokommunerne med at afmontere Danmark og lave mini-libanoner i deres egen kommune.”

  Ja det er faktisk lidt af et psykologisk fænomen, at det går så hurtigt og smertefrit. Men ved nærmere eftertanke var det uundgåeligt, fordi den humanistiske livsanskuelse gennemtrænger hele vor kultur og alle institutioner. Derfor er europæerne ude af stand til at takle den muslimske indvandring. Der skal ske en mental kæmpeforandring, og den kommer ikke før samfundet generelt set er ude i en overlevelseskamp. Den slags ideologiske forandringer tager tid.

  Jeg har endnu ikke fundet det bedste ord for den politiske korrekthed som gennemstrømmer hele samfundet fra bund til top. Selvfølgelig fører kultureliten og pressen an i den enorme manipulation af befolkningen, men der skal jo også nogle til at stemme på de politiske nationalforrædere. Og det er det, de er, selvom de står helt uforstående overfor den slags betragtninger.

  Kendsgerningen er imidlertid, at opsplittelse, fremmedgjorthed og dermed usikkerhed om hvor man hører til er det perfekte psykologiske udsangpunkt på, hvordan man opløser et samfund. Den franske filosof Gilles Kepel har udtrykt det på den måde: “De vestlige eliters had til egen kultur polariserer de europæiske samfund”. Bedre kan det ikke siges.

  Det de politiske skvadderhoveder fa Enhedslisten og de radikale ikke kan få ind i hjernen er, at et folk ikke blot er et produkt af abstrakte ideer, men beherskes ubevidst – og ubevidst skal skrives med stort – af fortidens oplevelser og følelser. Derfor er et flag i kolonihaven ikke blot et flag, på samme måde som en rose på mors dag ikke kun er en rose. Kulturen befinder sig inde i hovedet på folk sammen med de ubevidste følelser.

  Derfor formes ethvert folk igennem en række livsoplevelser, hvilket også betyder at tingene hænger sammen inde hovedet og bliver til en helhed. Fortidens mønstre og strukturer som man kender og holder af holder også drifterne i ro.

  Traditions forholdet har intet med romantik at gøre. Men traditionen i alle samfund opretholder en balance af en fælles ide-struktur, igennem hvilken mennesker erfaring og viden ordnes og udtrykkes. Dette gælder både for kannibal-samfundet ude i junglen og det demokratiske sekulariserede samfund.

  Eller mere enkelt: Traditionssamfundet opretholder et samfund hvor borgerne har en gensidig tillid til hinanden og dermed også, at moralen er med til til at oprette en grundlæggende social orden.

  Multikulturen betyder ganske enkelt sammenbrud for det fælles og med tiden adskillelse i kulturelle enklaver som til stadig forsøges at udvidde sig. Og slutresultatet kan og vil – uromantisk – føre til “det endelige opgør” som sludrechatollet Margrete Vestager vrøvler om i en anden sammenhæng.

  Hvordan opgøret vil komme til at forme sig er ikke til at sige. Men ligeså sikkert som jorden drejer om solen og regnen falder nedad, vil der komme et opgør.

  Kommentar by machiavelli — 14. september 2011 @ 06:16

 25. Det er egentlig “sjovt” at de selv samme socialister (og ja jeg regner de radikale for skabs-socialister) der har bekæmpet kristendommen med næb og klør nu er blevet “Curling forældre” for islam, er det de fælles totalitære træk mellem socialisme og islam der tiltrækker? er det flirten med det farlige? eller det totale had til et demokrati der inkluderer ikke socialister og derfor skal ødelægges?

  Kommentar by En Mand — 14. september 2011 @ 10:29

 26. 25.machiavelli.

  På mig virker det som om at den fremherskende form for humanisme betyder, at denne omfavner primært ” De Fremmede”, både de mennesker der bor her i landet som deres oprindelses lande.

  Ser man på EUs omfattende bl.a. økonomiske tiltag i de arabisk-islamiske Middelhavslande, som er EUs PARTNERLANDE, så lader det indtryk man får ingen tvivl tilbage om at det forholder sig temmelig meget i den retning.

  For det er ubegribeligt mange Euro der overføres fra Bruxelles til disse Partnerlandes konti – hvert eneste år !

  At vi så kan træffe på Gaza og Vestbredden på tiggerfærd efter flere penge, udbetalt her og nu, i Bruxelles udenfor den periode hvor det årlige tilskud udbetales, jamen det er hvad vi kan .

  Og at de får pengene som de beder om behøver jeg ikke at fortælle, vel!

  Men når hensynet til egne, ældre danskere tages op og f.eks. DF går til valg på bl.a. flere penge til de ældre pensionister – SÅ larmes der op herhjemme!

  Vi kunne jo tage nogle at de midler der overføres til Eu, penge som EU sender videre til de arabisk-islamiske Partnerlande og tildele vores egne som f.eks. pensionisterne !

  Hvorfor skal Akmed og Fatima have mine skattekroner, når min egen Bedstemor kun har Folkepensionen at leve af ?

  Når det forholder sig sådan UNDRER jeg mig ret meget, idet fakta er, at de ældres pension ikke kan følge med udgiftsniveauet – tag f.eks. hvad det koster at købe fødevarer i dag !

  VIDSTE vælgerne hvad politikerne foretager sig ang. penge til EU og hvor stor en del af deres skattekroner havner i f.eks. Mellemøsten – ville de blive rasende!

  Tilliden til politikerne, den er i skred og politikerleden har vist indfundet sig.

  Det samme gælder befolkningen indbyrdes – for hvem af et ærligt hjerte kan stole på de herboende rettroende ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 15. september 2011 @ 01:08

 27. Dan ritto du en NAR en KUFAR

  Kommentar by Imam — 30. oktober 2011 @ 18:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper