13. september 2011

Mogens Lykketoft revser Svenning Dalgaard: “Politisk ligger han til højre for Djengis Khan.”

Svenning Dalgaard er tidligere KU’er, men det er mange år siden, længe før Murens fald, da Mogens Lykketoft stadig plejede omgang med latinamerikanske diktatorer, ja, faktisk helt tilbage i 1960’erne, da Lykketoft samlede penge ind til det kommunistiske regime i Nordvietnam og ‘befrielsesfronten’ i Sydvietnam. Fra Ekstra Bladet – Lykketoft sviner Svenning.

“Lykketoft er så utilfreds med reporterens dækning af statsministerens færden, at han nu retter et direkte angreb mod Dalgaards uafhængighed.

– Politisk ligger han noget til højre for Djengis Khan (højreorienteret mongolsk hersker, red.). Så det er måske ikke så objektivt igen, når han skal kommentere, hvem der klarer sig bedst, siger Mogens Lykketoft til Ekstra Bladet.”

(Huế-massakren, februar 1968. Senere på året samlede Lykketoft penge ind til morderne)

NB: Gad i øvrigt vide hvad der er højreorienteret ved Djengis Khan. Gik han ind for lav skat, trimmede han den offentlige sektor, indførte han brugerbetaling på dele af sundhedssektoren?

Oploadet Kl. 14:35 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28817/trackback

12 Comments »

 1. Mogens Lykketofts, han ligger til venstre for Attila, støtte til massemord:

  http://no.wikipedia.org/wiki/Hu%E1%BA%BF-massakren

  Kommentar by Hans Und — 13. september 2011 @ 14:51

 2. Du har såmænd selv tidligere haft et indlæg vedrørende Djengis Khan som “højreorienteret” med udgangspunkt i Peter Kurrild-Klitgaards klumme i Berlingske.

  http://www.uriasposten.net/archives/3957

  Kommentar by Superman — 13. september 2011 @ 15:03

 3. Hvis man har være KUer er man ikke nødvendigvis meget højreorienteret, og hvad betyder meget højreorienteret egentligt?
  Ledere af asiatiske horder, kan nok hverken kaldes hverken højre eller venstreorienteret, men derimod kan vi forholde os til hvad Mogens Lykketoft har lavet gennem tiderne. Hvis vi nu holder det med indsamlingerne til Nordkorea udenfor, så har han haft den gamle terrorist Arafat inviteret til Danmark, nærmet på en slags statsbesøg,
  det tjener ikke Lykketoft til ære! Hven husker ikke fodnote politikken i 80erne, socialdemokratiet kan ganske vist rent juridisk ikke kaldes for landsforræddere, men moralsk?

  Kommentar by Grisling — 13. september 2011 @ 15:15

 4. Ja, det værste ved den historie er sådan set redaktionens selvbestaltede kommentar om at DK var højreorienteret.
  Jeg studsede meget over den kommentar, for at sige det mildt

  Kommentar by JacobCT — 13. september 2011 @ 15:18

 5. Mogens Lykketoft elsker de brutale regimer. Nu vil han være turistguide i det SOCIALISTISKE diktatur i Burma. Men den form for socialisme tiltaler ham.

  Havde militærdiktaturet i Burma været højreorienteret, ville vi med garanti konstant få det oplyst, men socialismen skal beskyttes.

  http://www.dr.dk/P1/P1Debat/Udsendelser/2011/08/19121314.htm Var det ikke noget med en spændende rundrejse i et af verdens mest brutale diktaturer? Og kunne det ikke være ekstra interessant at rejse rundt i elendigheden med en tidligere dansk udenrigsminister som rejseguide?…..

  Kommentar by tavsen — 13. september 2011 @ 15:46

 6. 5 tavsen,

  Da sagen kom op kiggede jeg lidt på den. Til JP sagde Lykketoft, at det var et fritidsjob, hvor han blev betalt med rejse og ophold. Jeg ringede til SKAT og gjorde dem opmærksom på udtalelsen…

  Nu kan man så på horisontrejser.dk konstatere, at Lykketoft er pillet af den pågældende rejse…

  Udover de så vrimler det med venstrefløjs kendisser der er turledere på udflugter til KZ-lejre af forskellig slags. Eksempelvis Tyrkiet for at se på multikulti… Men må formode det handler om besigtigelse af de massegrave, som indeholder resterne af multikultien.

  At dømme efter rejseudvalget og priserne, ser det ud til, at Horisontrejser.dk har specialiseret sig i den del gymnasielærer/DJØF segmentet, som gerne betalt dobbelt op for muligheden af at gnubbe sig med en Lykketoft, Esmann osv.

  Kommentar by Hans Und — 13. september 2011 @ 16:02

 7. Mogens Lykketoft gjorde forholdet til vores bedste venner i verden iskoldt i sin tid som udenrigsminister. Det samme vil ske med hvem der end bliver den kommende. Velkommen tilbage det røde kapel Danmark. Må Gud være med dig, for den kommende regering vil ikke.

  Kommentar by Michael Jensen — 13. september 2011 @ 16:16

 8. Jeg tror ikke Dalgaard er tidligere KUer, han er derimod tidligere medlem af KS og ville ikke være med i KU fordi han opfattede det som højreorienteret – Jeg har som en af de få mennesker læst en del af hans ungdomsskrifter og jeg må sige, at jeg undrede mig meget over analysen. Studenterkonservatismen i slutningen af 1960erne er vel nærmest mere venstreorienteret end Socialdemokraterne anno 2011.

  Kommentar by C_Skov — 13. september 2011 @ 19:14

 9. Tak for linket, Superman. Peter Kurrild-Klitgaard siger det meget bedre end jeg ville kunne.

  Kommentar by Vagn Henning — 14. september 2011 @ 08:33

 10. @Hans Und

  Det var en god ting. Han er dog stadig på listen som rejsefører, men uden destination.

  Burma er overtaget af Herbert Pundik. Og Lone Kühlmann, hun må med den tjans føle det som at komme i det socialistiske paradis.

  Hun blev chefredaktør på Alt For Damerne og formåede det fantastiske. Ingen ønskede at betale for hendes propaganda, så det ugentlige oplag raslede ned med 45.000. Noget af en journalistisk bedrift.

  Fyresedlen betød ikke noget. Hendes gode veninde Jytte Hilden var straks klar med en bestyrelsesplads i TV2

  Kommentar by tavsen — 14. september 2011 @ 21:00

 11. Dette er kun en

  Kommentar by Vagn Henning — 16. oktober 2011 @ 12:22

 12. Test nummer 2

  Kommentar by Vagn Henning — 16. oktober 2011 @ 12:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper