17. september 2011

Journaliststuderende iscenesatte valgmøde: Hvad ‘Dansk Folkeparti i virkeligheden’ står for

“Fup-kandidat jokede med DF”, skrev 24 timer fredag, og samme vinkel anlagde Nordvestnyt.dk – Fupkandidat gjorde grin med DF.

“Folketingskandidaten Ulla Margrethe Hansen (K) var ved at tabe både næse og mund, da hendes modkandidat fra Dansk Folkeparti med et rejste sig under et vælgermøde og undsagde sit eget partis udlændingepolitik.

– Han sagde, at han under debatten var blevet meget klogere på udlændingepolitik, og han slet ikke havde været klar over, hvad det var Dansk Folkeparti i virkeligheden stod for. Derfor anbefalede han nu de fremmødte til i stedet at stemme på en af os andre…fortæller Ulla Margrethe Hansen til dagbladet Nordvestnyt. Det hele foregik under et vælgermøde mandag formiddag på Reersø Kro.”

Dansk Folkeparti var ikke indbudt til debatte, der var arrangeret af fiktive ‘First voters’, der ifølge TV2 Øst var oprettet til lejligheden af to journaliststuderende, herunder en Nicolai Achton. Han har tidligere gjort i lignende projekter, ofte sammen med journaliststuderende Kristoffer Eriksen, der tilbage i 2009 var gæst i P1 Reportagen for at fortælle om sine ‘løgne’.

Da jeg sidste år fik tre groteske emails med homo-erotiske undertoner, var det netop underskrevet en ‘Kristoffer Eriksen’. Jeg svarede ikke, men sendte dem til politiet, inkl. IP-adresse.

(Tre mails fra ‘Kristoffer Eriksen’, 9., 19. og 31. oktober 2010; Uriasposten)

Opdate. Min antagelse viste sig at holde stik.

(Nicolai Achton og Kristoffer Eriksen: Den dag DF så lyset)

Oploadet Kl. 11:15 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/28919/trackback

8 Comments »

 1. http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1621857.ece

  »Indtil nu er mere end 20.000 børn yngre en 11 år fået den tvivlsomme ære af at blive registreret for såkaldte hate-crimes. Flere af dem er fra vuggestuer, hvor børnene ikke er ældre end tre år. Det skriver Daily Mail.«

  Kommentar by ☼♀☺☻☺☻akumbaya♀♪☺☻♀♫☺♪♀☼ — 17. september 2011 @ 12:24

 2. Mon de ligefrem lærer at bedrage andre på Journalisthøjskolen..?

  Kommentar by Henrik R Clausen — 17. september 2011 @ 12:32

 3. Enten er de rødes moral er lige til kloakken, eller også render der bare for mange syge mennesker rundt, som burde være spærret inde på en lukket afdeling ?

  Kommentar by Tolder — 17. september 2011 @ 12:49

 4. EU udskyder forslag om grænsekontrol til efter valget. Norsk presse udskyder historie om, at Kurt Westergaard skulle sprænges i småstykker til efter valget: http://ekstrabladet.dk/112/article1622447.ece

  Mon ikke de to historier tilsammen kunne have flyttet sølle 8000 stemmer?

  Kommentar by Itzpapalot — 17. september 2011 @ 13:27

 5. Det er nok bare for at vise resten af verden, hvor kloge de er. Så betyder ‘moral’ ikke meget.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 17. september 2011 @ 13:34

 6. Jep, en galning repræsenterer “de rødes” moral. På samme måde som Brixtofte, Jønke og Daniel Carlsens repræsenterer “de blås” moral. Idiotisk prank – og lige så idiotisk at generalisere ud fra én person, uanset hvilken blok personen tilhører.

  Kommentar by Henrik — 17. september 2011 @ 23:01

 7. -> Henrik

  Jeg synes dine tre eksempler er usædvanlige lige ringe.

  Peter Brixtofte er værdipolitisk liberal, og har kun foragt for nationalkonservatismen. Jønke stemmer Socialistisk Folkeparti. Daniel Carlsen er tidligere Nationalsocialist.

  Kommentar by Kim Møller — 18. september 2011 @ 00:06

 8. Forskellen er, at de fleste urias’er foragter egne rådne æbler, mens venstrefløjen hylder deres.

  Eksempelvis har højrefløjen ingen t-shirts med massemordere portrætteret, eller villige horder af udemokratiske bøller der bærer betegnelsen “aktivister”.

  Kommentar by Tolder — 18. september 2011 @ 11:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper