16. december 2005

Stor fremgang til Bush i meningsmålingerne – de danske medier holder vejret…

Fra bloggen Amerikansk Politik – en god lille nyhed. De danske medier holder vejret med lukkede øjne…

Bush oppe med 10 %
Den seneste meningsmåling giver Præsident Bush en approval rating på 50 %, et spring på 10 % på bare een måned. Bush har i denne seneste tid holdt flere taler hvor han har argumenteret for at der skete fremskridt i Irak og arbejdet har åbenbart båret frugt. Størst er fremgangen hos de uafhængige (og meget vigtige) midtervælgere som giver Bush en fremgang på 16 %.”

Huske at besøge Realclear Politics!

Oploadet Kl. 19:57 af Kim Møller — Direkte linkSkriv!
Arkiveret under:

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper