23. september 2011

Texas nægter dødsdømte sidste måltid – Iran hænger teenager fra byggekran foran pøblen

Texas nægter dødsdømte »det sidste måltid«, skriver Berlingske Tidende, dagen efter avisen problematiserede en nu eksekveret dødsdom i Georgia. I begge tilfælde bringer avisen billeder af de henrettede. Tidligere på ugen skrev samme avis om den 17-årige iraner Alireza Molla-Soltani, men her var intet billede af den dømte. Dem kan man finde i de iranske medier.

Oploadet Kl. 14:58 af Kim Møller — Direkte link44 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/29217/trackback

44 Comments »

 1. Det kunne man tilgengæld finde i andre aviser. En knægt, der efter sigende, havde handlet i nødværge. Men B.dk bragte hverken billeder af en forstenet og forgiftet Troy Davis (efter han havde fået sprøjten) eller af ovenstående. Det er pænt klamt uanset; det vanvittig dogmatiske Sharia og det, efter min mening, uhensigtsmæssige dødsstraf system man har i nogle stater i USA.

  Kommentar by Eleutheria — 23. september 2011 @ 15:36

 2. Jeg brækker mig satme.

  Jeg fatter ikke, at folk møder op og ser det.
  Jeg fatter ikke den psykopat, der iført hætte, fører kranen.
  Og hvor er forresten kvinderne?
  Hvor er moren til den stakkels dreng?
  Jeg fatter ikke tankesættet bag, men det er vel noget med at frygt kan holde et samfund på plads. Hvad der forresten er indlysende rigtigt.

  Og jeg tror faktisk heller ikke jeg fatter, hvorfor du bringer billederne.

  Er det OGSÅ noget med, at enhver muslim har våde drømme om et Kalifat, hvor Sharialoven i sagens natur er en del af ‘festen’ ?

  Jeg har naturligvis fattet den med de dobbelte standarter for Berlingske.

  Kommentar by Lotte — 23. september 2011 @ 15:59

 3. Bemærk så, Lotte, de grådigt oprakte mobiltelefon kameraer der ivrigt suger “forestillingen” til sig, til videre distribution.
  Dette og de daglige mord, voldsudgydelser fra denne kult, indikerer at det er, for at blive i det religiøse sprogområde, “Satans kult, Det Onde” der er i fuld flor.
  Det er, undskyld mig, så banalt, kampen mellem lys og mørke, det gode mod det onde, hvor satankulten åbenbart har en eller anden form for goodwill her i vesten, som vil grave vor egen grav, hvis folket ikke for alvor vågner op.

  Kommentar by PBr — 23. september 2011 @ 16:28

 4. @Lotte

  Ja det er SYGT

  Se blot hvordan de står med kameraer. Underholdningen skal selvfølgelig gemmes

  Prøv at google på beheading. Levende mennesker halshugges. En 10 årig dreng i det sydlige Thailand osv.

  Det er SYGT, også at se hvordan f.eks. en kvinde nedgraves. Kun hovedet stikker op, og så står mennesker og skyder til måls med sten.

  SYGT SYGT

  SYG kultur. Tim bragte en video fra Norge. En somalisk kvinde kommer ud og banker løs, mens hendes lille dreng løber skrigende rundt. I panik over moderens opførsel. Uhyggeligt, fuldt forståeligt de bliver kulrede i hovedet.

  Kommentar by tavsen — 23. september 2011 @ 16:34

 5. 1

  Lotte

  Ja, dit blik fyldes af lede. Modsat de mænds blikke der på billedet er rettet mod den iranske teenager, der skal hænges i en kran i Iran.

  Din reaktion viser meget godt forskellen på en kultur som vores – og den religiøse der hersker i Iran.

  Jeg forstår godt at billederne vises her på bloggen. Også du og din reaktion – dit blik – er udtryk for den store kulturelle forskel.

  Nej tak til stormoskeer i Danmark.

  Kommentar by Liva — 23. september 2011 @ 16:44

 6. Hvis Iran vil henrette ham så kan det umuligt være vores problem. Hvad rager det os hvad der sker i Iran? På samme måde skal Iran heller ikke blande sig i hvad der sker i Danmark.

  Kommentar by Lavard — 23. september 2011 @ 16:56

 7. Ustandseligt bliver man mindet om hvorfor man afskyr islam.

  Kommentar by Santor — 23. september 2011 @ 16:59

 8. LAVARD: Hvis du mener,at du skal skrive herinde, så lad være med at udstille dig som idiot, beruset eller hvad der nu får dig til at udtale dig så tåbeligt.
  “Havad rager det os…” siger du.
  Det rager os utroligt meget.
  Idioterne, som københavnerne (også idioter) har valgt ind på rådhuset, har givet tilladelsen til en IRANSK financieret stormoske i Kbhv.
  På trods af, at de herboende iranere har skåret ud i pap for de røde på rådhuset, at en sådan moske i realiteten er en slags STASI-kommandocentral, hvis hovedopgave er at holde øje med iranere i DK.
  Hvis du havde fulgt lidt med, ville du vide, at der andre steder i Europa er blevet myrdet iranske flygtninge, på befaling fra moskeer i EU.
  En sådan moske er Ahmedinejads forlængede arm.
  Brug knolden, Lavard.

  Kommentar by ramses-2 — 23. september 2011 @ 17:06

 9. Hmm, “lavard” en navlepillende lille idiot, åbenbart helt uden for rækkeviden af det der kunne være en opvågning og et forsvar for vort, i virkeligheden, utrolig lille land, og stammen der bebor det.

  Kommentar by PBr — 23. september 2011 @ 17:30

 10. På nogen måder forstår jeg godt Lavard, det rager sådan set også mig en høstblomst hvad der sker i Iran. Vi skal ikke blande os i deres politik, og de skal heller ikke blande sig i vores.

  Men når det så kommer ind i vores baghave i form af en stormoské i Kbh, ja så har vi pligt til at fortælle at den moské vil blive finansieret af en flok forbrydere. At de naive venstreorienterede ikke kan se det udstiller blot deres naivitet, overfor alt der har lidt kulør i huden. Den naivitet vil højst sandsynligt en dag blive deres dødsdom.

  Kommentar by FrankBooth — 23. september 2011 @ 18:25

 11. Der findes ikke større forsvarer af vores stamme og land end Danskernes Parti. Et parti der vil bevare vores folk, hvorimod andre kun vil bevare vores kultur uanset hvilket folk der bor i Danmark. Så hvor vil du hen PBr?

  og Ramses du bestemmer ikke hvem der skriver herinde.

  Kommentar by Lavard — 23. september 2011 @ 18:28

 12. Derudover mener jeg selvfølgelig at man skal støtte et serkulært oprør i Iran(hvis dette ellers eksisterer i muslimske lande).

  Men det er ikke vores opgave at presse vores ideologi ned over hovedet på andre, hvis det ingen forbindelse har til os. Det er folket selv der skal vælte diktatoren.

  Til slut vil jeg gerne sige, at de indvandrere jeg har mødt her i Danmark, som er iranere faktisk for det meste er de mest fornuftige, de kender nemlig om nogen til islams ødelæggende kraft.

  Kommentar by FrankBooth — 23. september 2011 @ 18:28

 13. Lavard

  Jeg syntes du skal tage din race ideologi tilbage til dnf.dk.

  Folk som dig er kun med til at smide benzin på venstreekstremisternes bål, når de råber op om hvor kontroversiel uriasposten er.

  Tanken om hvide homogene Danmark er måske udemærket, men det kommer aldrig til at ske, med mindre du vil kontrollere befolkningen i hoved og røv.

  Derudover ser jeg ikke Daniel Carlsen som en værdig statsminister, uanset hvordan man vender og drejer det er manden nazist, og det ønsker jeg ikke for Danmark.

  Kommentar by FrankBooth — 23. september 2011 @ 18:34

 14. Er der en muslim der ikke er klinisk sindssyg?
  Med behørig undskyldning til de “rigtig”syge.

  Kommentar by ivan johansen — 23. september 2011 @ 19:00

 15. Ærlig talt, Møller: Normalt kan man hoppe ind på dit glimrende site uden at blive mødt af den slags billeder.

  Hvorfor synke ned på niveau med aber og muligvis Ekstrabladet (ved ikke, om billederne er bragt dér, og ønsker ikke at vide det).

  Du kunne jo, for de lystne, have lagt et link med advarsel om modbydelige billeder. Så kunne vi andre blive fri.

  Hvis du vil bevare dit ry som én af Danmarks bedste bloggere, skulle du nok overveje, om ikke du blot skal slette disse afskyelige fotos.

  Vi ved jo godt, at de er barbarer i Iran og omegn. Vi behøver ikke uforvarende at se billederne, tak.

  Kommentar by Henrik Petersen — 23. september 2011 @ 19:25

 16. LAVARD ! Der er ikke tale om, at nogen skal bestemme, hvem der skriver herinde, men jeg tror, at ALLE, incl. Kim Møller, helst var fri for dit tåbe-indslag.
  Ser du LAVARD, Ud over os, der læser, skriver og sympatiserer herinde, er der rigtigt mange, der kommer her og søger efter “landsbytosser”, som de så kan divertere med i f. eks Sekten Politiken. Det er en af grundene til, at indslag, som dit, i bund og grund er uønsket blandt normalt tænkende.
  Gør dit forarbejde, FØR du skriver.
  IRAN, Ahmedjinedad og det syge præstestyre vedkommer I HØJ GRAD Danmark, danskere og de iranere, der er flygtet hertil.
  OG – LAVARD – NU GIDER VI IKKE AT HØRE MERE ÆVL.

  Kommentar by ramses-2 — 23. september 2011 @ 19:42

 17. Lavart staves da med t.

  Kommentar by Binee — 23. september 2011 @ 20:03

 18. Offentlige henrettelser tiltrak såvidt jeg ved også tilskuere i Danmark, da det var den ultimative straf her for mere end 100 år siden.
  Den hængte unge mand i Iran, behøver ikke at have gjort andet end at have praktiseret analsex med en anden mand. Noget som snart ikke vil forhindre, at de bliver gift i kirke i Danmark. Der er flere hundrede år fra Danmark til Iran. Derfor.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 23. september 2011 @ 21:30

 19. Værdiskred. Klart og tydeligt. Man vælger en vinkel, og glemmer den næste gang af årsager man bare kan gisne om. Sørgeligt, og horrible billeder af denne unge mand der blev hængt i Iran, og pøblen står og filmer med mobilkamera. INGEN respekt for den afdøde.
  Det samme har jeg set på billeder fra Libyen, hvor folk blev lynchet på det lokale torv, alt imens de lokale filmede løs med deres mobilkamera.

  Barbarisk kultur der kommer til udtryk her. Og i mange andre tilfælde. Og nu i Danmark desværre.

  Kommentar by Endnu en vantro — 23. september 2011 @ 23:31

 20. Triste og skræmmende billeder.

  Men det duer ikke at stikke hovedet i busken, for den ideologi der dyrker denne form for afstraffelse er blevet en del af den danske hverdag.

  Den eksisterer midt iblandt os !

  Om føje år vil den samme praksis måske foregå hver fredag på Rådhuspladsen – og det fordi danskerne ikke gad/orkede at sætte sig ind i HVAD det var vi fik ind ad døren i kølvandet på muslimer.

  Danskerne for manges vedkommende forholder sig laissez faire overfor lige præcist ideologien og dens medlemmer, da vi hellere vil vende det blinde øje og det døve øre til det der foregår i vort samfund.

  Den dag konsekvenserne bliver udtrykt ved SHARIAEN som lovgiver i et parallelt juridisk system, det islamiske – den dag vi de mobile kraner rulle gennem Kbh..

  Folk er vist ikke bevidste om hvor langt fremme i processen vi er, da de frimodigt tillader iranerne at bygge en stormoske i hovedstaden – til at begynde med.

  Gradvist, stykke for stykke møvler De Rettroende sig ind på livet af os og fratager os i dette stille og rolige tempo VORES fædreland.

  Men vi ER jo så flinke, ikke sandt, så der sættes ingen hæle i jorden og der kommer ingen NEJ fra os !

  De har os.. med et godt greb i røxxx på os .

  Kommentar by Vivi Andersen — 23. september 2011 @ 23:56

 21. Normalt har hængninger i mange, mange år foregået ved, at man lader ofret falde og få halshvirvlen knækket – en mulighed for at dø øjeblikkeligt. Jeg kar kun set det i Iran, at de kvæler dem langsomt ved IKKE at lade dem falde. Det er en infamitet oveni alle de andre.

  Kommentar by Snaphanen — 24. september 2011 @ 02:49

 22. Jeg kan ikke tåle at se den slags billeder – så ingen rationelle kommentar herfra.

  Kommentar by machiavelli — 24. september 2011 @ 05:00

 23. 15

  Petersen

  Bortset fra at gå efter ham, der prøver at dokumentere hvad der sker i Iran, har du så en holdning til det, der sker i det islamisk dikterede Iran? Iran der er medlem af FN.

  Kommentar by Liva — 24. september 2011 @ 06:34

 24. Læg mærke til de perverse tilskuere, der filmer mordet! Den ansvarlige for “underholdningen” har gæstet og modtaget opvartning her i landet for danske skattekroner. Jeg brækker mig.

  Kommentar by morlille — 24. september 2011 @ 07:06

 25. Jeg er faktisk enig med Lavard. Det vedkommer sådan set ikke os, om man har offentlig dødstraf i Iran, ligesom muslimernes omskæring, sharia, stening o.s.v. faktisk heller ikke rager os. Så længe de holder det hjemme hos dem selv, vel at mærke.

  Kommentar by Dog of God — 24. september 2011 @ 07:30

 26. Forfærdeligt og afskyeligt, men det rager Kineserne en skid, i Iran har de trods alt ytringsfrihed til og vise, at de opfører sig elendigt, det har man ikke i Kina som officielt er ateistisk, men har religionsfrihed med visse begrænsninger.

  Så kan man sige, at det er Kinas kommunistiske ideologi der er årsagen, det tror jeg egentlig også de skider højt og flot på. USA skylder Kina 739,6 milliarder $, og det rager da Kina en hujende fis om vesten har problemer med Islam og dødsstraf eller ej, jo mere splid der kommer i den vestlige verden, Lille Asien, Mellemøsten og Nordafrika desto bedre for Kina. De har en Konservatisme der rækker 4-5 tusinde år tilbage, og henretter anslået 6000 mennesker om året.

  Kommentar by Peter P — 24. september 2011 @ 08:16

 27. De radikale, som får brækfornemmelser når de ser en kolonihaveforening med danske flag, tror at sharia blot er herlig multikultur. De tror ligeledes at den igangværende muslimske indvasion blot er indvandring fra ikke vestlige lande.

  De radikale er partiet for forlæste kællinger m/k, som forlængst har sagt farvel til de sidste rester af sund fornuft og forstand.

  De radikale og enhedslisten, tåbernes parti, fik begge stor fremgang ved valget. På Danmarks gravsten vil man engang læse at befolknigen var for dumme til at eksistere som selvstændig nation.

  Kommentar by Sailor — 24. september 2011 @ 10:01

 28. Jeg har altid ment, at dødsstraf er grundlæggende usmageligt og forkert. Men jeg er villig til at diskutere, om det kan være nødvendigt i visse særlige situationer.

  Men selv folk, der går ind for dødsstraf MÅ da være modstandere af offentlig henrettelse foran hujende folkemasser. Det er da sygt at finde fornøjelse i at se andre mennesker blive dræbt.

  Lande som Iran har en grundlæggende pervers kultur, og jo mere man i vesten kan distancere sig fra den kultur, desto bedre.

  Kommentar by Vest — 24. september 2011 @ 10:13

 29. Der er intet i vejen med dødsstraf til de visse forbrydere, men det forudsætter naturligvis en fair og redelig rettergang.

  @Vest
  Dødsstraf er der ikke mere usmageligt og forkert end at løslade mordere efter 12 år uanset hvor mange de har myrdet. Massemorderen Peter Lundin kan eksempelvis løslades efter 12 år, med mindre han regnes utilregnlig (hvilket han vel ikke gør, da han vel er et social offer?).

  Offentlige henrettelser ala Iran er naturligvis usmagelige, men ville de hitte i Danmark. Naturligvis ville de det. Bare se på hvor mange danskere der labber diverse kællingesladreblade i sig. Se hvordan lokumspressen i form af Ekstrapladder og BT hitter. Dertil kommer diverse reality TV programmer hvor Familien Danmark kan stikke deres næse helt op i røven på udstillingsvillige 15-minutters kendisser.

  Danskerne er næppe en skid bedre end den iranske pøbel, når det kommer til stykket.

  Kommentar by Tolder — 24. september 2011 @ 15:00

 30. @ Liva # 23

  Min holdning til barbarerne fremgår tydeligt at mit indlæg, forsøg eventuelt at læse det igen.

  Disse fotos tjener intet journalistisk formål udover at fodre de skuelystne, der som kvinderne ved den franske revolution sad og strikkede og løftede blikket, hver gang der røg et hoved i guillotinen.

  Det er voldsporno, underlødigt og plat at bringe disse billeder.

  Alle, selv Liva, ved, at dén slags slagterier foregår. Ingen behøver at se dem.

  De mest voldslystne, herunder åbenbart Liva, kan givet finde svineriet på mere obskure sites.

  Personligt finder jeg blot, at Kim Møller og Uriasposten burde holde sig for god til den slags.

  Og blot for en ordens skyld: Dødsstraf er barbari og udtryk for en laverestående kultur, hvad enten det foregår i Iran, Saudiarabien, Kina eller USA.

  Hvad så, Liva, skal vi ikke også se nogle enkebrændinger fra Indien og nogle steninger fra Somalia???

  Kommentar by Henrik Petersen — 24. september 2011 @ 15:05

 31. @Lavard

  Du skriver: “Hvis Iran vil henrette ham så kan det umuligt være vores problem. Hvad rager det os hvad der sker i Iran? På samme måde skal Iran heller ikke blande sig i hvad der sker i Danmark.”

  Altså nationen/staten før mennesket. Det er vist også helt i tråd med nazismen.

  Kommentar by Fantomas — 24. september 2011 @ 15:05

 32. Frygtelige billeder må tages med sort humor.
  En weekend i løkken?
  Muslimsk bungyjump?
  Men sådan var vores egne torve pladser nok for nogle hundrede år siden. Hængning, hekse på bålet, træhest, gabestok, piskning osv..
  Galgen stod ved vejen ind til byen.

  Kommentar by Peter — 24. september 2011 @ 17:02

 33. 32.Peter.

  Er DU så parat til at kæmpe imod dette gentager sig – denne gang med mobile galger ?

  For kan man ikke sige, at vi reelt er på vej tilbage til mindre humane tilstande via en bestemt ideologies indrykken her i landet ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 24. september 2011 @ 22:00

 34. Lavard er vel bare konsekvent på den måde at han mener, at når vi ikke vil have at muslimerne blander sig i vores forhold, så skal vi heller ikke blande os i deres forhold. Sadan set et logisk synspunkt – men problemet er bare at en række mennesker i de muslimske lande hader Islam som den undertrykkelsesreligion det er. I massevis af Iranere vil helst være fri for Islam, og mange Iranere pointerer ofte og gerne, at de IKKE er Arabere, men at de (som indo-europæere) føler sig etnisk og kulturelt knyttet til Europa. Desuden undertrykkes kristne i stort set alle de muslimske lande. Jeg ser ingen grund til ikke at have medfølelse med Islams ofre i de muslimske lande. Om vi kan hjælpe dem er et andet spørgsmål.

  Kommentar by Sigwar — 25. september 2011 @ 11:00

 35. Et hårdt billede men Sigward har naturligvis ret. Masser af iranere vil gerne af med den lille Hitler. Islam er en pest hvor den end praktiseres.

  Man hænger da ikke folk offentligt, ydmyger dem før døden. Og hvad med familie og venner. Det er krafteddermukkende et sygt system. Verden er syg, og det bliver værre. Og det er endda meget let at forklare hvorfor.

  Kommentar by machiavelli — 25. september 2011 @ 13:46

 36. En solstrålehistorie.

  “Filippinske soldater mejede islamister ned” Alt er ikke mørke.

  Kommentar by machiavelli — 25. september 2011 @ 14:01

 37. #35 Yeps.

  Irans forbandelse var at det lå ved siden af Arabien. Iranerne stod i første frontlinje, da Islam begyndte at sprede sig fra Arabien og deres land faldt til Islam. En tragedie…

  (Iøvrigt: Iran betyder “Ariernes land” og der er formentlig intet andet folk på kloden, som er mere stolte af at være indo-europæere end netop Iranerne. Så hvorfor får de mon ingen sympati fra Lavard og andre etnisk bevidste?)

  Kommentar by Sigwar — 25. september 2011 @ 15:52

 38. @33 vivi

  Det er det jeg vil ind på. Vi bliver sat flere hundrede år tilbage i tiden, fra før kvinden gik i lang badedragt.Præsterne bestemte,
  Allerede nu ser vi parallel samfund med sharia loven gældende.
  Familiemord og bla, bla. Vi kender alle smøren!

  Kommentar by Peter — 25. september 2011 @ 16:47

 39. 36,

  Og som en lokal kommenterede det: Go marines, giv’em hell.

  Kommentar by Hans Und — 25. september 2011 @ 18:49

 40. “Jeg kan ikke tåle at se den slags billeder – så ingen rationelle kommentar herfra.”

  “En solstrålehistorie.
  “Filippinske soldater mejede islamister ned” Alt er ikke mørke.”

  Næ. når bare andre udfører det beskidte arbejde, så er alt ok. Ikke sandt, lærer Andersen ?

  Kommentar by Tolder — 25. september 2011 @ 22:00

 41. Jeg synes, at det er rigtigt, at vise verden hvor barbarisk det iranske styre og iranerne opfører sig ved at publicere disse billeder.
  Ellers tror alle tosserne jo bare på at Iran er et demokrati, ligesom de kan læse i Information, når der er “valg” dernede.
  Iøvrigt har Iran forpligtet sig til ikke at henrette mindreårige ved at underskrive FNs børnekonvention, men når man regner i sharia-år på 354 eller 355 dage, var den dødsdømte pludselig fyldt 18, og så er det jo OK at han får han strikken om halsen, ikke sandt?
  Morale: Hvis du laver aftaler med muslimer, hvor år indgår, så sørg for at få udspecificeret om det er år på 365 eller 354½ dage.

  Kommentar by Hertz — 27. september 2011 @ 20:01

 42. >machiavelli: link?

  Kommentar by Hertz — 27. september 2011 @ 20:02

 43. “Jeg kan ikke tåle at se den slags billeder – så ingen rationelle kommentar herfra.”

  “En solstrålehistorie.
  “Filippinske soldater mejede islamister ned” Alt er ikke mørke.”

  Næ. når bare andre udfører det beskidte arbejde, så er alt ok. Ikke sandt, lærer Andersen ?

  Kommentar by Tolder — 25. september 2011 @ 22:00

  Hvad fanden er det for et indlæg?? Desforuden hedder jeg ikke Andersen.

  Kommentar by machiavelli — 28. september 2011 @ 01:42

 44. […] “Værst er Zornigs kommentar, da gaden bogstavelig talt er sort af kvinder, og der zoomes ind på en tilsløret 9-10 årig pige: “Altså, det er helt sikkert en glædens dag her”, lød kommentaren. Nævnes må også brochureoplæsning med henvisning til Ohussein.dk, Imam Ali-moskéens side, Den Islamiske Stat Irans uofficielle talerør. Jeg tænkerbyggekraner.” […]

  Pingback by Lisbeth Zornig om kønsopdelt shia-optog med tilslørede pigebørn: “Det er helt sikkert en glædens dag” - Document — 13. oktober 2016 @ 14:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper