26. september 2011

Krimi5-afsnit om politisk ekstremisme – “nynazister, højreekstremister og fodboldhooligans”

Kanal5’s kriminalmagasin hedder Krimi5, og afsnit 46 der blev sendt torsdag i sidste uge, var noget mere interessant end de foregående 45. Emnet var blandt andet politisk ekstremisme, og det Thomas Mygind indledningsvis sammenfatter som “nynazister, højreekstremister og fodbold- hooligans”. I de blindes rige er den enøjede konge, og trods den skæve tilgang til emnet, fik man her et unikt indblik i metoderne på den yderste venstrefløj. Kan ses online på Nutv.dk (29 Kr.).

Det tyve minutter lange indslag baserede sig på optagelser fra Antifascistisk Aktions ‘Stop Nazikoncerten’-demonstyration ved DNSB-hovedkvarteret i Greve den 8. august, og en ‘Manifestation mod nazistisk vold’ i regi af Antiracistisk Netværk i Århus, to dage senere.

Den første demonstration, endte ikke bare med overfald på nazister, men også på politibetjente, der stod i vejen for samme, og flere venstreradikale blev anholdt. Mindre grupper af sortklædte venstreradikale kredsede i området på jagt efter nazister, og i et enkelt tilfælde lykkedes det at overfalde nogle svenskere.

(svensk nazist efter møde med 40 ‘antifascister’)

Speak: … men samtidig har en stor gruppe antifascister opdelt sig i mindre enheder, og spredt sig i området bag DNSB’s hovedkvarter på jagt efter nynazister på vej til koncerten.

(‘antifascister’ på jagt efter politiske modstandere)

Optagelserne inkluderede flere interviews, herunder et med DNSB-lederen Esben Rhode Kristensen, der tog situationen med ophøjet ro. Han havde tydeligvis prøvet det hele før.

Esben Rhode Kristensen, DNSB: Er der overgreb på enkeltpersoner, og politiet ligesom ikke er tilstede til at løse opgaven, så er vi jo nødt til at forsvare os selv, vi kan jo ikke bare lade os overfalde.

Blandt de mere end 200 demonstranter (der blev fulgt med politihelikopter) sås foruden Erik Storrud blandt andet Daniel Rask (SUF) og Rasmus Pinnerup (LS mv.), der alle var aktive under COP15. Den ene dag for klimaet, den næste dag mod racisme – fællesnævneren er gadekampe.

(Daniel Rask, hovedstadssekretær for Socialistisk Ungdomsfront)

(Rasmus Underbjerg Pinnerup fra ‘Libertære Socialister’ med AFA-banner)

(kvinde med St. Pauli-trøje anholdes efter påkørsel af motorcykelbetjent)

(‘antifascist’ med Che Guevara-hue)

“Prøv at se mand, de står og slår, mens man står sådan her med ryggen mand. De er nogle svin, mand. Lakajsvin.”

(‘antifascist’ med Hummeltrøje udfordrer politiet)

“Læg uniformerne og kom herned mand. You ain’t fucking shit!”

Antifascistisk Aktion havde noget tvetydigt lagt op til en ikke-voldelig demonstration, og adskillige havde da også store problemer med at finde rette konfrontationsniveau. Det gjaldt blandt andet en fyr i Hummeltrøje og en pige i grøn jakke, der begge måtte have henstillinger fra Antifascistisk Aktions gadeplansmedarbejder.

(AFA-leder forsøger at stoppe ‘antifascist’ med Good Night White Pride-banner)

(AFA-leder forsøger at stoppe ‘antifascist’ i Hummeltrøje)

Ikke overraskende endte pigen alligevel på skadestuen. Hun var ikke den eneste.

(- fremviser bidmærke)

(‘antifascist’ i nærkontakt med politihund)

I behørig afstand fra politihundene kredsede flere venstreradikale med videokameraer, klar til at filme det borgerlige samfunds kapitalistiske repression mod fredelige politiske aktivister (sic). ‘Forældre mod Politibrutalitet’ var naturligvis også til stede.

(fotograf fra Projekt Antifa’s Twack-TV med blå rygsæk)

Anden del af indslaget om politisk ekstremisme var baseret på optagelser foretaget i Mølleparken i Århus to dage senere, hvor Antiracistisk Netværk demonstrerede imod politisk vold. Den slags klinger noget hult, når demonstrationen også inkluderede repræsentanter for Antifascistisk Aktion. Blandt de interviewede var Sarah Bruun, byrådskandidat for Enhedslisten, og indtil for nyligt aktiv i Socialistisk Ungdomsfront. Hun gav offerrollen fuld skrue – under AFA’s banner.

Sarah Victoria Bruun, Enhedslisten: … en fredelig manifestation mod vold, for fred…

(Sarah Victoria Bruun, Enhedslisten, tidl. Socialistisk Ungdomsfront)

(ARN Århus-manifestation med Antifascistisk Aktion-banner)

Tre skaldede nazister benyttede lejligheden til at kaste kanonslag over Åen efter demonstranterne, hvoraf en del spontant gjorde sig klar til fysisk konfrontation. Det blev dog ikke til noget. Mere om denne del af historien i Århus Stiftstidende: Anti-nazister angrebet med kanonslag.

Der var også interview med Mikkel Boye Danielsen (‘Peter’), manden bag anarkistiske Alerta Magazine, og grafiker for alt fra Enhedslisten til Jyske Antifascister. Han blev også interviewet under AFA’s manifestation i Århus sidste år, den der fandt sted under navnet Good Night White Pride.

(Mikkel ‘Pis’ Boye Danielsen, Antiracistisk Netværk og Socialistisk Ungdomsfront)

(‘antifascist’ med Direkte Aktion-trøje)

Udsendelsen blev krydret med ekspertanalyse af tidligere PET-chef Hans Jørgen Bonnichsen, der ikke lød til at vide hvad han talte om, omend han en enkelt gang strejfede sandheden.

Hans Jørgen Bonnichsen om AFA: De går ind lige præcist som White Pride, og på den måde er de to alen af samme dårlige stykke, og går ind og bruger vold som redskab, i forhold til at bekæmpe det som man endeligt er imod.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/29241/trackback

27 Comments »

 1. 30´ernes Naziste og nutidens venstrefascister benytter præcist samme fremgangsmåder. Først foretager de en massiv umenneskeliggørelses kampagne mod anderledes tænkene og andre de ikke bryder sig om, hvorefter den fysiske vold tager over.
  Det mest paradoksale ved nutidens venstrevoldsfascister er det at de præcist selv er det de påstår at kæmpe imod – men de kan i deres indoktrinerede forblindethed ikke selv se det…

  Kommentar by Jacob Andersen — 26. september 2011 @ 09:13

 2. Typisk at den voldelige venstrefløj er som en magnet på grimme kællinger. Og skræmmende er det, at der bliver flere og flere på den militante venstrefløj. Stormtropperne kan snart sættes ind, de kunne snildt løbe politiet over ende, kun små 6-7.000 er på arbejde om dagen. Små 250.000 stemmer på Enhedslisten, mange er de unge, mange er de agile og hurtige og har kamperfaring fra gaden, mange accepterer de vold som middel. Brandbomber, overfald, sigtelser efter terrorparagraffen har vi allerede set. Tro mig, den gennemsnitlige studerende på RUC tager altså ikke afstand til de ting! Mon ikke vi ser mere i den kommende tid. Politiet er ellers travlt beskæftiget med bandekriminalitet, “mistænkelige” ildspåsættelser landet over, mord, narko, østkriminell, de evindelige indbrud og nu kan der tilføjes en endnu mere aktiv venstrefløj, en endnu mere brutal og skånselsløs venstrefløj. Det er dyrt for samfundet, det er dyrt for dem der faktisk arbejder, at der føres krig i gaderne, det er dyrt for et samfund, der er faktisk på vej mod afgrunden, for 8. kvartal i træk har vi et tocifret milliard-underskud, og det bliver aldrig godt igen… men det kan kun glæde dem på venstrefløjen, for de har det tilfælles med islamisterne, at de bare vil se hele lortet brande.
  Et mindretal kan sagtens sætte hele samfundet over styr. “Vi griber til våben, vi griber til våben, ALAHU AKBHAR”, som en muslim i Paris’ gader råbte det fornylig, uden konsekvenser for ham, ordensmagten løftede ikke en finger. Omkring ham stod tusinder af muslimer, måske tænkte de på ”om det virkelig var nu”, den dag de alle venter på bevidst eller ubevidst, eller skulle de måske ikke vente bare lidt endnu, for med hver dag der går så fødes der bare endnu flere muslimer, endnu flere soldater – bare man har fodfolk nok.
  Men en dag så vil de gribe til våben, som den bosniske nabo, der aldrig havde opført sig religiøst, pludselig var han bare muslim, han hentede sin bosniske damascus kniv og skar halsen over på hele nabofamilien, familiens yngste, en baby, blev hængt op på en kødkrog, hvor den kunne sprælle. En dag så vil de gøre det, og de venstreorienterede vil danne front med dem. Ligesom der egentlig var front i 70’erne, så får 10’erne en front og det vil snart flyde med blod i de danske gader.
  Islam kan i øvrigt have en særlig tiltrækningskraft på den venstreorienterede psykopat. Mon ikke det eksploderer på den ene eller den anden måde lige om lidt. En dyreværnsaktivist det slår klik for måske, som i Holland. Og taget i betragtning, at venstrefløjsvolden nu i stigende grad også kan ramme helt almindelige mennesker, så må man jo gøre op med sig selv om man ikke bør begynde at gå med kniv eller pistol. Jeg ville da ikke tøve et eneste øjeblik ved synet af 10 anti-facister, der vil slå mig til plukfisk. Det er farlige tider vi går ind, man må beskytte sig selv og sine nærmeste.

  Kommentar by Frank P — 26. september 2011 @ 10:40

 3. Et eksempel på hvordan det yderste venstre hjælper islam med at vokse i størrelse: http://politiken.dk/udland/article717507.ece

  Kommentar by Frank P — 26. september 2011 @ 11:13

 4. Og i øvrigt meget interessant, at mens Redox lukkes herhjemme og deres rapport bliver ulovliggjort, så fortsætter statsstøttede Expo ufortrødent i Sverige med at bringe andre menneskers liv i fare: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/expo/pressrelease/view/ny-fokusrapport-om-den-antimuslimska-miljoen-685961
  Det er åbenbart ikke ulovligt i Sverige at offentliggøre en rapport, hvor en lang række navngivne personer bliver udpeget som medlemmer af at et højreorienteret og anti-muslimsk netværk. Kan godt lide kommentaren i Sydsvenskan af en af Expos stormtropper: “Säpo kan inte och ska inte registrera antimuslimska bloggare i allmänhet. Men i de här miljöerna finns det våldsförhärligande inslag, det är en miljö som borde vara intressant för Säpo att titta närmare på.” De gør jo bare Säpo’s arbejde! Det er en filial af Säpo, og det er smart tænkt.
  Chikanen af SD er i øvrigt enorm! Ingen sag er for lille til, at den kan tages op og bruges negativt imod SD, her er Sydsvenskans SD-ekspert i aktion (man fornemmer hvordan han betragter SD med kølig distance, undersøgende som var de dyr på den afrikanske savanne): http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1551072/Orrenius-Ett-problem-for-SD.html
  Expo og de svenske medier fører reelt krig imod dem der ytrer sig kritisk om indvandring eller stemmer SD. De smadrer deres liv og karrierer som var det ingenting, når først man er hængt ud, så får man aldrig arbejde igen. Jeg forstår ikke, at det kan blive ved, hvordan kan man undgå ikke at blive sindsyg af at leve i Sverige? Det er jo et fængsel. Et meningsdiktatur, hvor uenighed ikke accepteres. Det ender jo med en Breivik II bare i Sverige, sådan som de skubber og presser folk, det er jo tydeligvis det det fører med sig med alt det tryk fra oven, fra en verdensfjern elite, der er ansat til at lege stasi-agenter. Det er jo forfærdeligt, det bliver en tragedie, hvis det sker, men tragikomisk, når højrefløjen så bare blive endnu mere mandsopdækket. Det er skruen uden ende, konsekvenserne er uhyggelige, det er DDR om igen, snart fængsles man vel på baggrund af ens IP-adresse. Sverige er et sindsygt land, og det står klart for mig, at der stadig lidt endnu er en afgrundsdyb forskel, men jeg er også sikker på, at vi snart bliver ramt af den samme udvikling herhjemme. Danmark bliver det nye Sverige! Når først kønskvoter, forbud på forbund, åbninger for mere familiesammenføring, flere flygtninge, flere indvandrere altsammen bliver en realitet, krydret med den nye og hårdere venstrefløjstendens til at gå benhårdt efter manden, når alt dette er en realitet lige om lidt, så er vi Sverige II.

  Kommentar by Frank P — 26. september 2011 @ 11:43

 5. Det er lidt spøjst at se hvordan de røde gadekrigere er trænede til at skrige i påtaget overdreven smerte ved enhver form for kamera nærvær i skuespil af så ringe en karakter at det aldrig var gået til en fodbold kamp i laveste klasse, men dansk presse og røde politikkere æder det selvfølgeligt råt.

  For nyligt meldte Enhedslisten ud at de ville ekskludere medlemmer der samarbejde med åbenlyst voldelige personer og grupper.
  Det var/er selvfølgeligt rent spil for galleriet, såvel som at Sarah Brun selvfølgeligt ikke så meget som får en påtale for samarbejde og deltagelse i “manifestationer imod politisk vold og for fred” med volds og terror fanatikkerne fra AFA, selvom det ellers bliver bevist ganske tydeligt på tv optagelserne.

  Ingen sætter iøvrigt overhovedet spørgsmål ved paradoxet at AFA deltager i en “manifestation mod politisk vold”, medmindre altså at Enhedslistens argument om at politisk vold kun er politisk vold hvis det er dem det går udover og ikke omvendt.
  Såvel som at facisme ikke er facisme men tværtimod “antifacisme” hvis den bare udgår fra Enhedslisten og deres sympatisører

  Kommentar by J B — 26. september 2011 @ 12:25

 6. Så godt noget af progammet. Mega grineren da politihund flåede i “antifascist”. Jeg håber at hundeføreren gav vovsen en velfortjent godbid efter den traumatiske oplevelse, det må have været at sætte bisserne i et stk. sortklædt kommunist svin.

  Kommentar by mea culpa — 26. september 2011 @ 13:09

 7. Flere politihunde til korpset, tak! – Ham den lille venstreekstreme med brillerne ser ud til, at være glad for Schæfer…

  Kommentar by Polka Charlie — 26. september 2011 @ 13:10

 8. Jeg forstår efterhånden mere og mere bretvik.

  Kommentar by Peter — 26. september 2011 @ 14:46

 9. Klippet med en kvinde, der kører en mc betjent ned, er vist herpå før.
  Og de spærrer vejen med deres cykler for pilitiets hollændervogn.

  Kommentar by Goofy — 26. september 2011 @ 14:48

 10. 2/Frank P:

  Hende i den grønne jakke er nu meget nuttet.

  5/JB:

  Heldigvis er det ganske åbenlyst, når de overspiller. Tag den nuttede nævnt ovenfor: “Eeeej, det gør så Uååååånt, det gør så uåååååånt, det gør så uååååååånt”. Hvilket normalt menneske menneske har overskud til at tale i færdigskrevne replikker når det gør “så uååååååånt”? Man behøver ikke engang tyde hendes skrig eller ansigtsudtryk, bare høre på hendes ganske nøjagtige beskrivelse af, hvad man skal huske. Læn dig tilbage i sofaen og had det onde fascistiske politi.

  Så vidt jeg kan se på traileren (http://ekstrabladet.dk/112/article1624575.ece – for nærig til at købe adgang til det hele) er det en rift/hudafskrabning på 2-3 centimeter, og ikke noget der burde gøre “så uåååååååånt”. Dén får hun efter hun to gange er blevet jaget væk af politifolk – en gang med knippel, en gang med skub (igen ifølge traileren). Begge gange fatter hun ikke hintet. Tredie gang fanger bordet.

  Hurtig googling viser hende også både forsøge at blænde en politibil ved at smide et banner hen over forruden mens den var på vej igennem mængden (hvem får skylden hvis politibilen kører en demonstrant ned?), og i flere forsøg på at hive den anholdte “antiracist” ud af hundeførerens greb.

  Men det er hende der har “uåååååååååånt”.

  Kommentar by Henrik — 26. september 2011 @ 15:07

 11. mea culpa:

  Så vidt jeg kan se får hunden stryg, fordi den simpelthen ikke vil give slip på “antifascisten”. Det dur bare ikke, at en arbejdshund ikke gør som der bliver sagt – fredelige demonstranter skal jo ikke pludselig have tandsæt i låret, vel?

  Kommentar by Henrik — 26. september 2011 @ 15:09

 12. Tænk på disse forkælede børn, som jo åbenbart er elitens børn. De har fået alle muligheder serveret på et sølvfad, og dog vælger de at forpeste deres omgivelser og gøre livet surt for os andre. Vi, der har måtte kæmpe os igennem tilværelsen, som kun kunne drømme om at være startet ud samme sted som dem. Vi kunne leve i mageløse samfund, men de ønsker at se dem styrte i grus. Al deres tankevirksomhed går ud på at gøre livet så umuligt at leve for dig og mig som overhovedet muligt. De er fjender af de frie samfund, fordi de ender med at ødelægge det for os alle sammen. Og så er de dumme, ubehøvlede, ansvarsløse, ubegavede og fuldstændigt resistente over for logik.

  Der så mange indbyggede modsætninger, at det gør ondt. Bare hør: De kæmper for bøsser og lesbiske, men lader hånt om at muslimske bander ligger på lur uden for bøssebarerne. Staten skal både den ene side være mindre fordi den blander sig i alt, men på den anden side skal den være større fordi den skal blande sig i alt. De kæmper for kvinder, men accepterer islams kvindeundertrykkelse. De kæmper imod blandingsøkonomien selvom det uden tvivl er den, der giver dem mad på bordet og sko på om morgnen. De kæmper imod globaliseringen, selvom den muliggør, at de kan hoppe på billige fly, der kan fragte dem verden rundt, hvor de så kan demonstrere og smadre byer i ét væk.

  De er en pestilens i de frie samfund. De er snyltere af de frie samfund, snyltere på den frihed som mange har måtte give deres blod for, at de kan nyde friheden den dag i dag. Aldrig kommer de til at bidrage med en skid, andet end at efterlade milliardstore regninger til alle os andre for al deres hærværk og hærgen.

  Kommentar by Frank P — 26. september 2011 @ 15:55

 13. Hans Jørgen Bonnichsen om AFA: “De går ind lige præcist som White Pride, og på den måde er de to alen af samme dårlige stykke, og går ind og bruger vold som redskab, i forhold til at bekæmpe det som man endeligt er imod.”

  Bonnichsen er en fæl propagandist der skævvrider virkeligheden til det yderste. At sammenligne en gennemorganiseret voldelig politiske bevægelse med intellektuelles opbakning, og deltagelse samt baggrund i tonsvis af revolutionære teoretiske skrifter, med nogle rå fodboldfans der blot kan lide druk, ballade og slåskampe for spændingens skyld.

  Eksemplet viser hvor uvederhæftig den mand er. At han, som en kommentator en gang bemærkede på min blog, ind i mellem har nogle rigtige vurderinger eller gode pointer, kan ikke skjule hans enorme had mod dem der er imod det multikulturelle projekt og globaliseringstanken.

  Sagen er, at han ikke kan pege på en eneste gruppe i Danmark, og måske i store dele af Europa, som hvad angår voldelige udskejelser angår overhoved kan måle sig med rødfascisternes ditto.

  @Frank P: ” En dag så vil de [Muslimerne] gøre det, og de venstreorienterede vil danne front med dem.”

  Jeg tror du tager fejl. Muslimerne har aldrig taget det mindste hensyn til at rødfascisterne “holder med dem”, og har overfaldet dem ved adskillige lejligheder. Ved et opgør med Muslimerne, vil venstrefløjsere lige som Ra Ranunkel Olesen (fhv. formand for en multikulturel Forening i Odense), og Dan Ritto (fhv. formand for Multikulturel Forening i Århus) meget hurtigt finde ud af det og formentlig i massevis desertere til den nationale fløj.

  Hvis vi snakker om “endelige konflikter”, så tror jeg at den muligvis ikke vil bryde ud på grund af Muslimerne alene, men som en generel modstand på det fascistiske EU og det verdens-regerings-diktatur der er ved at tage form. Til den tid vil modstanden komme fra en meget bredere front.

  Men for at løse de akutte problemer med venstreekstremister, ville det være godt hvis regeringen kunne starte nogle initiativer måske; gør det lettere for nogle af medløberne at kvitte miljøet. Nogle kampagner på skoler hvor man advarer mod venstreekstremisternes rekruttering i tilsyneladende harmløse “farverige” projekter og lignende, samt en hjemmeside hvor man kan advare hvis man mærker at klassekammerater bliver interesseret i sådanne miljøer, går med Che Guevara t-shirts, eller begynder at ændre opførsel kunne tænkes.

  Hjemmeside hacket

  I øvrigt har Balder Blog været hacket af nogle der foregiver at være “Muslimer for Gaza”, eller noget lignende. Jeg tænker nu mere på hævn for at have bragt artiklen om den søde Johanne fra SUF. Balder.Org har tidligere været udsat for et stort anlagt hackerangreb fra venstreekstremisterne. Jeg har dog benyttet lejligheden til at udføre nogle ting jeg længe skulle have haft gjort, og siderne forventes at være online igen inden længe.

  De er formentligt kommet ind via et hacked password til WordPress installationen; jeg nåede nemlig to gange at få en mail om at jeg skulle have bedt om et password reset. Sikkert del af forsøget på at komme ind. Jo hvis der er nogen bloggere der ser den slags; skyndt Jer med at forbedre sikkerheden, skifte password osv. Og husk backup hele tiden selvfølgelig, så er skaderne til at overse.

  De havde faktisk ikke lavet nogen større skade, og hvis ikke det var på grund af en elendig webhost havde det hele været oppe og køre igen i løbet af en times tid.

  Kommentar by Balder — 26. september 2011 @ 16:05

 14. -> Balder

  Bonnichsens sammenligning er måske ikke 100 pct. præcis, men trods alt et kvantespring fremad i forhold til de endnu værre ideologi-hæmmede ekstremismeforskere.

  Jeg tror ikke hackingen har noget med Johanne-posten at gøre, men nok nærmere en del af større islamistisk offensiv der finder sted i disse dage for skabelsen af en palæstinensisk stat.

  Kommentar by Kim Møller — 26. september 2011 @ 16:39

 15. Alle ved at politisk vold hovedsageligt udføres af ventreorienterede. Sådan har det været siden 2. verdenskrig. Venstrefløjen har forsøgt at give højrefløjen i DK skylden for en væsentlig del af den politiske vold og de bliver bakket op at de statsejede medier og POLITIKEN og Information, som bestemmer.

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 26. september 2011 @ 16:42

 16. Winston Churchill:
  When fascism comes back, it will be known as anti-fascism.

  Kommentar by Johansen — 26. september 2011 @ 16:47

 17. Der er flere brugbare download links til hele udsendelsen inde hos anarcho rotterne i denne tråd hxxp://forum.anarcho.dk/viewtopic.php?id=5254
  Af sikkerheds hensyn kan det ikke anbefales at besøge den side fra andet end et nyåbnet vindue.
  Af hensyn til chancerne for at tage varig mental skade må det påpeges at besøge siden i meget korte interval og være forberedt på et udpræget hadefuldt univers

  Kommentar by J B — 26. september 2011 @ 17:38

 18. –> Kim Møller: “Jeg tror ikke hackingen har noget med Johanne-posten at gøre, men nok nærmere en del af større islamistisk offensiv der finder sted i disse dage for skabelsen af en palæstinensisk stat.”

  Ja, eller zionistiske hasbara-aktivister der forsøger at gøre Palæstinensere upopulære. Men jeg håber du har ret, da Muslimer nok er de mindst farlige på den front. Må dog indrømme at jeg dog har kigget mig lidt mere over skulderen end normalt. Jeg har set hvor mange tosser der er derude der er klar til hvad som helst.

  Venstreorienteret terror har været en del af den danske virkelighed i mange år, som du selv også har oplevet. Og her er ordet “terror” virkeligt anbragt. For selv om angrebene ikke har været så vældigt voldsomme, så er målet nået. Mange stikker piben i, og andre som mig må leve med at være på vagt hele tiden, dag og nat.

  Kommentar by Balder — 26. september 2011 @ 17:48

 19. Enhedslisten ønsker bedre arbejdsbetingelser for de røde tæskehold – http://www.information.dk/280128

  Kommentar by Dog of God — 26. september 2011 @ 18:01

 20. Balder, de røde går aldrig til modstand mod islamiseringen af Europa. De konverterer som de landsforrædere de er.

  Kommentar by Dog of God — 26. september 2011 @ 18:14

 21. Nej der er sgu ikke meget antifascister over denne bølleflok. Men bevares, verden er jo fyldt med disse misbrugere af det antifascistiske tankegods. Ja faktisk kan man dårligt bevæge sig i FN uden ustandselig at støde på en repræsentant fra denne gruppe. Herfra forsøger disse infame diktatorer, med et vist held, at styre den demokratiske verden mod afgrunden. Ude i de enkelte lande agerer deres støtter som stormtropper, en slags terminatorer. Deres program er simpelt. “Gå ud ud og eliminér de som måtte tænke anderledes end jer”. Hvor har jeg mon hørt det før?

  Kommentar by EH — 26. september 2011 @ 21:47

 22. Kendsgerningen er, at venstrefløjen har mange flere fodfolk end nogensinde. Senest set under EDL-demonstrationen i London. Total outnumbered af venstreorienterede loonies, der var klar til at prygle EDL’ere. Efter prygl fra venstreorienterede bøller, så stod den på muslimsk bøllebank. 2 fra EDL blev stukket ned, ren nedslagtning. EDL led et smerteligt nederlag. Alt imens kæmper politikerne i UK på livet løs for at lukke munden på EDL.

  Venstrefløjen og muslimerne kører os over, og vi slipper ikke levende fra det, der er bare ikke noget håb. Når først illusionen om retsstaten er brudt, så vil de pludseligt stå i din stue midt om natten, hive dig ud af soveværelset og trække en sæk ned over hovedet på dig.

  Kommentar by Frank P — 26. september 2011 @ 23:09

 23. Enhedslistens unge hygger sig:
  http://modkraft.dk/blogs/daniel-skovhus/article/velkommen-til-enhedslisten-ungdom

  Kommentar by Nordsjælland — 26. september 2011 @ 23:59

 24. Mennesket evne til at forme sin egen virkelighed er forunderlig. Disse fortabte unge som kun udspiller sin egen pine og utilstrækkelighed er helt overbevidste om deres virkelighed, ubevidste som de er om verdens realiteter og mangfoldighed. Alligevel mener jeg at fortabte unge skal have lov til at gøre netop dette, og at politiet netop har som opgave at håndtere deres udfoldelser. Alternativet er meningstyrani, skolet ensretning, i sidste ende diktatur.

  Det er ikke de unges tåbeligheder der er problemet. Det er dem som aldrig bliver voksne, som opnår voksenmagt og tyngde, men stadig holder fast i sin ungdoms vildfarelser, som aldrig bliver ven med verden men stadig dyrker oppositionen og fremmedheden. De låner vildfarelserne en legitimitet der kun forvirrer de unge yderligere. Revolutionsromantikere, anarkister forklædt som “kunstnere”, fortabte sjæle.

  Det er svært at acceptere den verden man fødes ind i. Det er let at blive forført af egen idealisme og magtbrynde.

  Kommentar by Høgsbro — 27. september 2011 @ 12:13

 25. Det er altid sjovt at se nazister bløde

  Kommentar by TJ — 28. september 2011 @ 17:29

 26. Er det normalt kun autonome, som går med St. Paulimærket på deres klæder? Jeg har set logoet en del gange.

  Den homofile Rasmus Underbjerg Pinnerup bærer et regnbueflag, som signalerer, han kæmper for de homofiles rettigheder.

  Kommentar by Anonym — 1. oktober 2011 @ 14:19

 27. -> 26 Anonym

  Der kan selvfølgelig være enkelte St. Pauli-fans i Danmark, men de fleste man vil se med St. Pauli-trøje herhjemme, gør det formentligt pga. sympati for det venstreradikale element.

  I midten af regnbueflaget ses Antifascistisk Aktions to-banner logo.

  Kommentar by Kim Møller — 1. oktober 2011 @ 23:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper