28. september 2011

Eva Smith: Chikane hvis udvisningsdom mindsker bandeleders bevægelsesfrihed i Danmark

Fyens Stiftstidende kan i dag fortælle, at Mahmoud Khalil Salem kalder ‘Fisfis’, bandelederen fra Vollsmose, ikke kan udvises. Fra Fisfis kan ende i Sandholm (se evt. Online-udgave).

“… selv om Højesteret skulle udvise den statsløse palæstinenser med kone og otte mindreårige børn i Vollsmose, kan sagen let ende som en politisk storm i et glas vand.

– Selv om han skulle blive udvist af Højesteret, er det ikke sikkert, at han rent faktisk bliver udvist, når han har afsonet sin straf. Det kræver jo, at man i Libanon er villige til at tage imod en mand, der i kraft af sin statsløshed ikke er landets egen statsborger, og det er det ikke forpligtet til at gøre, siger Eva Smith, professor i strafferet ved Københavns Universitet. …

Skulle bandelederen få lov at blive alligevel, vil det i givet fald være på tålt ophold i Sandholmlejren i Nordsjælland.

– Så kan man selvfølgelig genere ham på den måde og gøre det svært for ham at se sin familie og sine børn, siger Eva Smith.

Oploadet Kl. 14:45 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/29444/trackback

28 Comments »

 1. Eva Smith lader til slet ikke at have øje for at FisFis – KusKuses kendte søster – har muligheden for af egen drift at finde ophold med sin familie i et tredjeland hvis opholdet i Sandholm ikke måtte leve op til høns forventninger.

  Kommentar by Vagn Henning — 28. september 2011 @ 15:30

 2. Svinet skulle have været sparket ad helvede til det sekund han betrådte dansk jord. Det samme skulle hele hans familie. Hvorfor er vi så dumme, at lukke arabiske kolonialister ind i landet???

  Kommentar by Nielsen — 28. september 2011 @ 15:35

 3. Eva Smith ignorerer også, at han jo MÅ have chikaneret en hel del i dette land, for at havne i den position. Kunne han ikke lige chikanere Eva Smith lidt?

  Kommentar by Josef K. — 28. september 2011 @ 16:04

 4. The lesser evil… FisFis eller lokalbefolkningen i det boligområde hvor han bor sammen med ’sine’ otte børn… Tror det er fint, at FisFis færden begrænses så meget som muligt – indtil han får sparket ud af landet.

  Kommentar by Polka Charlie — 28. september 2011 @ 16:20

 5. Hans øgenavn, Fisfis,må bero på en slap ringmuskel et eller andet sted.

  Kommentar by ReligionForbudt — 28. september 2011 @ 16:27

 6. Lad dog manden og hans pukkelryggede familie flytte ind hos Eva Smith

  Kommentar by Limewoody — 28. september 2011 @ 16:54

 7. Det er sørme ikke let:

  Ifølge DR har en araber med politisk asyl og senere statsborgerskab i Danmark haft vældig travlt med ‘demokratibevægelsen’ i Bahrain, formentlig det selv samme land, han ‘flygtede’ fra.

  Han er nu idømt livsvarigt fængsel i Bahrain. Personligt kommer jeg ikke til at savne ham…

  Hans datter, indhyllet naturligvis, så meget for demokrati, forklarer på DR, at det er meget vigtigt, at den danske regering gør en hel masse for at få ham ‘hjem’, underforstået til Danmark.

  Men nu er det så heldigt, at han allerede er hjemme, nemlig i Bahrain, hvor han kan sidde og rådne op.

  Og intet forhindrer hans tørkludsindhyllede familie i at rejse til Bahrain og støtte ham dér. God tur!, og gerne uden returbillet.

  Kommentar by Henrik Petersen — 28. september 2011 @ 17:17

 8. Eva Smith = fisfis

  Kommentar by Binee — 28. september 2011 @ 17:36

 9. FisFis er ikke problemet. Det er Flemming Balvig, Eva Smith og de øvrige røvhuller fra kirkeasyl segmentet.

  Kommentar by Tolder — 28. september 2011 @ 17:41

 10. #7, Henrik Petersen, jeg så ikke omtalte indslag, men har tidligere set hende på TV2, hvor hun på engelsk fortalte om familiens stærke tilknytning til Danmark. Dog kan hun tilsyneladende ikke tale dansk.

  Var der i øvrigt ikke noget om, at farmands arbejde for “demokrati” og “menneskerettigheder” blev financieret at det iranske præstestyre?

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. september 2011 @ 17:48

 11. Jeg går ud fra det er ham her der tales om: http://www.uriasposten.net/archives/25609

  Hvis han har fået dansk statsborgerskab, som han så har, skal han selvfølgelig hjælpes i en retsag. Men nu hvor han har fået straffen, er det så det, og at han undgik dødstraf, kan kun betegnes som en succes. Han er ikke så ren som de danske medier gerne vil tegne ham. Som Kim Møller skriver: “Man kan sagtens bekæmpe et diktatur uden at være demokrat”.

  Kommentar by Michael Jensen — 28. september 2011 @ 18:06

 12. Takker Hr. Jensen.

  Islamisk revolution – dét er hvad det handler om.
  Shiiters forsøg på at fravriste sunnier magten.
  Hvor der findes muslimer, findes der stridigheder.
  Og bliver stridighederne for slemme, så kan tosserne finde fred og ro i Vesten. Fri for forfølgelse, overfald, tortur og drab – bortset fra hvad de selv tager med.

  Kommentar by Hr. Snusk — 28. september 2011 @ 18:47

 13. “Chikane” er et underligt mildt ord. “Straf” er mere præcist. Mærkeligt…

  Kommentar by Henrik R Clausen — 28. september 2011 @ 21:19

 14. Så kan man selvfølgelig genere ham på den måde og gøre det svært for ham at se sin familie og sine børn, siger Eva Smith.

  Buhuuuu…..Selvfølgelig er det forbryderen der er det egentlige offer. Eva Smith skuffer aldrig.

  Kommentar by Stormen fra Nord — 28. september 2011 @ 21:44

 15. Fisfis og hans kones familie har kostet Danmark såå mange penge. Hankønsvæsener i klanen ‘arbejder’ kun som kriminelle. Hunkønsvæsener får børn i massevis. Og kommunen prøver at redde dem trods det at de ingen hjælp ønsker! Odenses borgere betaler gildet.

  Kommentar by lh — 28. september 2011 @ 21:54

 16. UD MED DEN NAR

  Fjernstyret fly skulle angribe USA
  http://jp.dk/udland/usa/article2561362.ece

  ja ja terrorister i eget land

  Kommentar by tim — 28. september 2011 @ 23:19

 17. Venstrefløjens damer er helt vilde med udenlandske psykopater på evig understøttelse.
  Åhh , de elsker disse handlekraftige berigere.

  Kommentar by Pk — 29. september 2011 @ 06:18

 18. Jeg glemmer aldrig da menneskets svar på blobfisken- eva smith, lavede en fup rapport(endnu en), hvor blobfisken for vores penge skrev, at der kun var 100 kriminelle udlændinge i Mohammedanmark. Og sjovt nok, så sad min kammerat inde, og han kunne fortælle at ca. halvdelen af de indsatte i det lukkede fængsel hvor han sad, var udlændinge.

  Kommentar by Fritz — 29. september 2011 @ 08:54

 19. Fritz!

  De fortrænger virkeligheden. De ved det ikke engang selv.

  Det er det tragisk/k0omiske.

  Kommentar by machiavelli — 29. september 2011 @ 11:24

 20. Fritz!

  De fortrænger virkeligheden. De ved det ikke engang selv. Det er det tragisk/k0omiske. Det man ikke ved, det kan ikke blive farlig for en. Det vil bla. sige, at man fravælger de informationer, der ikke passer ind i ens verdensbillede.

  Kommentar by machiavelli — 29. september 2011 @ 11:28

 21. Tilbyd Eva Smith at fisfis kan bo i hendes hus. Så ser vi, hvor langt “solidariteten” rækker

  Kommentar by GG — 29. september 2011 @ 12:43

 22. -> GG:

  Netop.

  Alle disse frelste typer, som har travlt med at fortælle andre danskere hvordan de bør agere, burde tvinges til selv at deltage i det multikulturelle helvede.

  Eva Smith burde tvinges til at bo sammen med FisFis og dennes familie samt afholde alle direkte og afledte omkostinger ved FisFis’ tilstedeværelse i DK.
  Mette Frederiksen burde tvinges til at sætte sin “lille pige med de helt særlige behov” i den lokale muhamedanerskole og selv bosætte sig i de betændte områder.
  Det samme burde Vestager, Thorning-Schmidt m.fl.
  Når de så har oplevet multikulturen for fuld udblæsning i et par år er de velkomne til at holde en ny, offentlig tale om multikulturens velsignelser

  Kommentar by Nosferatu — 29. september 2011 @ 15:48

 23. For noget helt andet!!!
  Hvis de vil dømmes efter sharia love herhjemme.
  Så lad islam råde. Af med hænderne, som god islamisk praksis.!!

  Kommentar by Goofy — 29. september 2011 @ 15:59

 24. Hvordan kan hun dog antage, at nogen skulle ønske at generer ham? Sådan en sød dreng.

  Har hun fuldstændig overset at det er hendes segment, der har overtaget magten. De klamme kældermennesker er en saga blot…

  Kommentar by Peter Andersen — 29. september 2011 @ 16:10

 25. 21

  GG

  Glimrende idé. Og bandelederens kone og otte børn skal også med og bo hos professoren. Det manglende da bare. Det er for billigt at være godhedsmenneske som Eva Schmidt. Det er jo almindelige danskere der i mere end en forstand altid må betale for bl.a. Eva Schmidts stinkende skinhellighed.

  Kommentar by Liva — 29. september 2011 @ 16:29

 26. #10: Jo ifølge denne artikel Bahrain Centre for Human Rights Iran Connections Exposed arbejder Abdulhadi Al-Khawaja og resten af familien for at indføre et islamisk teknokrati i Bahrain.

  This most recent arrest of the former head of BCHR and a founding member of the Iran-based Islamic Front for the Liberation of Bahrain, is not Al-Khawaja’s first run-in with Bahrain security. In the 1990s, whilst Al-Khawaja was associated with the Islamic Front, the group carried out a series of bombings on civilian targets throughout Bahrain. At the same time the Islamic Front was conducting terrorism campaigns on Bahraini civilians, Abdulhadi Al-Khawaja was the president of Bahrain Human Rights Organisation – a subsidiary of the Islamist terrorism group, Islamic Front. During the 90s, Al-Khawaja and his brother, Salah Al-Khawaja (who is a leading member of Iranian-funded Islamist organisation, Islamic Action Society), went on record as being loyal supporters of the late Iranian Supreme Leader, Grand Ayatollah Ruhollah Khomeini. Khomeini and his followers supported an extremist version of Shi’a Islam which hoped to spread Islamic revolution throughout the world. Ayatollah Khomeini was quoted by Asghar Shirazi in his book The Constitution of Iran as saying in 1988, “Establishing the Islamic state world-wide belongs to the great goals of the revolution.” The formation of the Bahrain Centre for Human Rights was another step in the Islamist goals of Al-Khawaja in Bahrain, which he has been attempting since the 1970s.

  For min skyld kan de godt beholde ham dernede, og datteren må gerne tage ned og bo sammen med ham i cellen.

  Maryam Al-Khawaja: Exile or Opportunist?

  Kommentar by yggdk — 29. september 2011 @ 21:37

 27. Eva Smith, født Eva Hækkerup, datter af socialdemokratiske justits-, mm. minister Hans Hækkerup, ifølge Wikipedia. Er der overhovedet nogen i Hækkerupfamilien, der ikke er socialdemokrater? Hendes udtalelser er REN socialdemokratisk propaganda.

  Kommentar by barfbag — 30. september 2011 @ 09:41

 28. Der har ikke været borgerkrig i bl.a. libanon, somalia, kosovo og bosnien i flere år. Borgerkrigs”flygtninge”(inklusive deres familier) fra de fire ovennævnte lande bør derfor sendes hjem, og det kan kun gå for langsomt. De hjemsendte “flygtninge” kan deltage i opbygningen af deres hjemland.

  Kommentar by Jørgen — 1. oktober 2011 @ 19:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper