6. oktober 2011

Ekstra Bladet stillede ikke de rigtige spørgsmål – angriber nu Thorning for brudte valgløfter

Som et supplement til de mere seriøse aviser, er det helt fint med letfordøjelige løssalgsaviser, der går lidt længere, og ofte over grænsen. Problemet opstår først, når den kritiske journalistik bliver enøjet politisk, og her er Ekstra Bladet toppen af poppen.

Under valgkampen forsøgte avisen at køre Helle Thorning-Schmidt i stilling, og det borgerlige Danmark blev angrebet fra alle vinkler – ingen sag var for lille. Tænk hvis avisens højtbetalte journalister havde forholdt sig kritisk til S/SF’s mange urealistiske valgløfter…

Nyrups ellers så udskældte løftebrud på efterlønnen i sin tid er jo peanuts i forhold til, hvad der nu jokkes henover af falske forsikringer om ikke at pille ved efterlønnen, pensionsalderen og en beskåret dagpengeperiode. Og hvor de svageste ikke bliver nakket på den ene led, hamrer fedtskat, tobaksskat og skattereformer ned fra den anden.” (EB-leder, 6. oktober 2011: Helles forræderi)

Oploadet Kl. 15:50 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/29710/trackback

11 Comments »

 1. Tillykke til alle de røde vælgere med Helle Tomme Løfter og Villy Valgflæsk.

  Kommentar by Karsten Lund — 6. oktober 2011 @ 16:37

 2. Ja, det er i sandhed det rene hykleri fra Ekstra Bladets side.

  Jeg holder mig normalt fra den sprøjte, køber den kun, når vi vinder et stort mesterskab og lignende.

  Man behøver jo ikke gå gennem en kloak for at vide, at den lugter…

  Kommentar by Jern Henrik — 6. oktober 2011 @ 17:11

 3. Tillykke med jeres egen Obama. Også med hensyn til hvordan medierne forsøgte at påvirke valgkampen.

  Kommentar by jdm — 6. oktober 2011 @ 19:30

 4. Det er mig en gåde, hvordan så mange røde vælgere kan sige, at valgløfterne ikke er blevet brudt?

  Sig mig, er der tale om en massepsykose?

  De fleste af de centrale valgløfter ER jo faktuelt blevet brudt. Og HTS kan ikke komme og sige, at det har noget at gøre med mandater. S og SF ville jo ALDRIG få 90 mandater til sammen, så de vidste udmærket, at de ville skulle samarbejde med Ø og R.

  Kommentar by Vest — 6. oktober 2011 @ 20:38

 5. Tja, enfoldigheden blandt de røde vælger er skræmmende, forklaringen må være den røde støjsender DDR radioTONEfonien og tv- tude og disses fordummende vinklede og virkeligheds fjerne manipulation.
  De røde vælgere vil have underholdning derfor vælger de en Muppet show regering, de lytter til papegøje floskel tusk,fusk og lusk helle og klapper i deres små hænder, uden at reflektere over at der kun er tale om mundlort og socialpamperne gør det modsatte af hvad de lover.
  Og The Muppet røde Show vil blive værre, bare vent til den unge mødre kloge! hormon forstyrrede gruppe kommer på scenen, her vil ingen øjne være tørre, enten af hormon forstyrret overgodhed, hovedrystende latter eller sørgelige tåre over den uvidenhed, overfladiskhed og dumhed de unge mødre kloge! gruppe deltager udviser.
  Men sjove er de da de unge mødre kloge! kludedukker, hvem glæder sig ikke til at se den vingeskudte KRAGe astrid, SKARVEN ida auken, hækken eller sækken MOR karen i multikulti badekæret….øh, badekaret.
  Underholdende var det da også da Dronningen trådte ind i The Muppet Show teatret….øh, Folketinget og dronningen af forfølgelse af anderledes tænkende Zinke geStampo ikke ville rejse sig for sin indbildte “rival” den ægte Dronning.
  Hvem “glæder” sig ikke også til at se landsforædderen med de sorte Moskva penge oleg satans sohn komme igang med sit Muppet Show, mon det bliver noget skydning ? altså skyde folk i ryggen som vil flygte ud af landet, hvis de har fået en længer varende uddannelse og ikke må forlade landet ifølge sf manifest eller vil vækst ministeren optræde med kvælning af væksten i den private sektor ?
  Og hvad med grønspætte Muppen skatteministeren, kan han lizzom papegøje skattepigen tusk, fusk og lusk helle heller ikke tælle, og ligeledes optræde med okker gokker gummi klokker erle perle pif paf puf helle slap væk…..
  Mon Muppen villige villy vil vise os..på engelsk…de store og de små piger og og og sirius og og og …..nej, nu bliver jeg alt for forventningsfuld.

  The røde Muppet Show er igang!

  Kommentar by li — 7. oktober 2011 @ 00:18

 6. 5.li

  Du sømmer sågu sømmet grundigt og rammer med hvert eneste hammerslag !

  Kommentar by Vivi Andersen — 7. oktober 2011 @ 00:33

 7. Håber ikke for de røde, at de bliver kvalt i deres valgflæsk.

  Kommentar by K K Nielsen — 7. oktober 2011 @ 00:55

 8. Forhåbenligt får vi snart valg igen.

  http://jp.dk/indland/indland_politik/article2570319.ece

  Kommentar by Stormen fra Nord — 7. oktober 2011 @ 11:16

 9. Næste gang der falder en satelit ned, må den hjertensgerne ramme det kloak hvor Ekstra Pladder har sine kontorer.

  Kommentar by Tolder — 7. oktober 2011 @ 13:51

 10. For at udsprede islam og kommunisme/socialisme er det tilladt at lyve.

  Kommentar by Goofy — 7. oktober 2011 @ 14:41

 11. Lame streaam media, er hvad de altid har været: Socialistiske. Hvis fornuftsmennesker er ved magten, udfordres de. Hvis socialdemokraterne har magten, logrer de med deres dhimmihaler. Jeg tror sgu det starter i børnehaven.

  Kommentar by Nielsen — 7. oktober 2011 @ 18:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper