8. oktober 2011

Svensk specialitet: Anonymiseret efterlysning

Torsdag flygtede to røveridømte mænd med svensk pas fra Byretten i Aalborg. Nordjyllands Politi efterlyste personerne med navn og billede, som alt fra Nordjyske.dk til Ekstra Bladet gengav uden forbehold. Noget anderledes med svenske Kvällsposten, der ikke bragte navnene, og pixelerer billederne af ‘de två svenska medborgarna’. Anonymiseret efterlysning – en svensk specialitet.

(Politi.dk, 7. oktober 2011 – Kvp.expressen.se, 7. oktober 2011)

Oploadet Kl. 20:32 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/29781/trackback

42 Comments »

 1. “Er der nogen som genkender disse brune pixels?”.
  Hvor er Sverige gået kvalmende langt ind over for informations og ytringsfriheden for at dække over det afsporede mulitikulturelle experiment.
  Det ses tydeligere at jo mere fremskredne skaderne er, jo mere skrides der ind og dæmmes op for almindelige demokratiske værdier, for at beskytte illusionen.
  Mange bække små gør en stor å.

  Kommentar by J B — 8. oktober 2011 @ 21:08

 2. Haha :-)
  Hvorfor i alverden denne pixelering?

  Kommentar by Erik — 8. oktober 2011 @ 21:24

 3. Sverige har bare en klam regering, og er der nogle der ser voldsomme ændringer de næste 10 år?

  Kommentar by tim — 8. oktober 2011 @ 21:39

 4. Nu er berlingske også begynde at censurere når man snakker om at vi har sharia i Danmark
  http://www.b.dk/kommentarer/srsfs-vaerdipolitik-frem-i-lyset

  Jeg tror fatisk det er forfatterne bag artiklen som gør det…

  Kommentar by Tim — 8. oktober 2011 @ 22:03

 5. Danmarks radio omtalte det da, med en larmende tavshed, som sædvanlig

  Kommentar by Charles Nielsen — 8. oktober 2011 @ 22:07

 6. Tim, nu kan man jo ikke påstå, at dit link har ret meget med historien at gøre… men dette citat er nu alligevel ret sjovt:

  Henrik Dahl supplerer: »Værdipolitikken er tonet ned. Går man ind i det, bærer regeringsgrundlaget præg af den totale åndelige stilstand, der har været i centrum-venstre siden 2001. Man vender tilbage til 90erne. Indledningen kunne have lydt ’Som jeg sagde, da jeg så uforskammet blev afbrudt den 20.11 2001, s八.

  Kommentar by Thomas — 8. oktober 2011 @ 22:10

 7. Hrmmm, der er sket fremskridt i Sverigestan, nu køres de pixellerede billeder ikke længere gennem klorinfiltret, men de lysebrune pixels bevares. Om 5-10 år kommer vi måske til at se ikke-pixellerede billeder, hvis ikke Sverige er faldet helt sammen inden da.

  Kommentar by Zonka — 8. oktober 2011 @ 22:29

 8. Socialdarwinisme,nu!

  Kommentar by Michael Stirner Jensen — 8. oktober 2011 @ 22:32

 9. Først ler man højt af denne absurditet at efterlyse kriminelle, men skjule deres identitet. Vi savner komikere der tør vise hvad medier kan finde på for at dække over virkeligheden.

  Det sker i øvrigt dagligt at medier beretter om forbrydelser, men skjuler oplysninger om gerningsmændene, selv til de mest horrible.

  Jeg bliver så vred over at medier beskytter forbryderne. Har de hverken hjerne eller hjerte?

  Kommentar by Niels P. — 8. oktober 2011 @ 23:17

 10. Haha, de har i det mindste beholdt deres hudfarve i det pixellerede signalement. Det er fremskridt, som 7 skriver.

  Kommentar by Zod — 9. oktober 2011 @ 00:28

 11. Og forresten.
  Søren Espersen luftede tanken om at man kan blive dansk statsborger, når man har boet en generation i landet. En enig mur af kritikere inklusiv aviser, lægger ord i munden på ham, at han havde sagt “Kun statsborgerskab til folk med dansk blod” for at insinuere biologiske betingelser for status, og altså at pådutte ham det der med “30’erne i Tyskland” (en slags nazikort).

  Naser Khader skriver på Facebook “Steve Jobs var amerikaner af syrisk oprindelse – æret være hans minde.
  Denne oplysning ødelægger Søren Espersens påstand om, at araberne kun har bidraget med araber-heste og dadler til verdens civilisationen. :-)

  Khader sætter Jobs’ biologiske ophav som årsagen til Jobs’ succes. Altså, syrisk blod. Khader konstaterer det i første sætning, men i næste sætning bekræftes han som et arabisk bidrag til verdenscivilisationen.

  Khader snakker om en lige arabisk blodlinje, og hans Facebookvenner hylder ham og nævner andre ting som arabere har bidraget med, blandt andet i medicinalforskning i år 1000 i Andalusien.
  Søren Espersen snakker om integration, og at en ægtefællesammenført ikke får dansk statsborgerskab, men at barnet gør. Som man gør i USA. Men det bliver udlagt som ren nazisme.
  Lige arabisk blodlinje: helt ok. Dansk statsborgerskab i en generation: nazi.

  Intet ved Steve Jobs er arabisk, indtil i august da hans syrisk-amerikanske, biologiske far i den britiske avis, The Sun, bekendtgjorde at han godt ville møde ham nu hvor det stod slemt til med Jobs’ helbred. Jobs har ifølge Wikipedia aldrig opsøgt sin biologiske far, og den biologiske fars forsøg på at se sin søn har været afvist. Den biologiske far er lektor/professor i statskundskab i et amerikansk universitet.
  Jobs blev få måneder gammel adopteret af en almindelig amerikansk familie, og har altså ikke været udsat for nogen arabisk indflydelse. Han fortæller tværtom, at hans trang til at skabe kan komme fra sin far (adoptivfaren), som byggede ting og sager i garagen til ham.
  I sin bevægende dimmisionstale, til nyudklækkede universitetsuddannede på Stanford University (i Palo Alto i Silicon Valley, en times kørsel syd for San Francisco) fortæller han om sin adoption, start på universitet, kræftsygdom, og at han som ung college dropout gik de 10 km across town for at få et fantastisk måltid mad i sit buddhistiske tempel. Han konverterede til buddhisme i collegealderen.

  Kommentar by Zod — 9. oktober 2011 @ 01:38

 12. […] efterlysning – en svensk specialitet”, sammanfattar den danska bloggen Uriasposten. AKPC_IDS += "43095,"; Widar Nord 08 559 24 558 widar@friatider.se Fler […]

  Pingback by Svensk specialitet: Anonymiserad efterlysning - Fria Tider — 9. oktober 2011 @ 03:19

 13. Hvad allah fanden sker der oven i hoved på de svenske medier!!!! hvorfor bringer de en efterlysning for at få hjælp fra befolkningen, og så bringer de en pixi-tegneserie og no name og ingenting at komme efter, kunne de ikke ligeså godt, ikke have bragt denne “efterlysning” for ingen kan da genkende en pixi-tegneseriebog! og uden navn.
  De er sgu da skøre i hoved de håbløse svensker, de kunne jo ligeså godt have bragt et billed af Anders And, ingen kan da genkende noget fra et tilsløret billed, hvor dumme har den politiske korrekte slimede svenske dhimmie presse lov til at være?

  Faktisk burde den svenske befolkning reagere ved denne idiotiske “efterlysning” med at bombardere pressen og politiet med “oplysninger” om samtlige tegneserie figurer de har set i aviser, boghandler, børneværelser, genbrugstationer osv..osv…der kan minde om de offentlig gjorde pixi billeder, så kan det være de idiotiske medier og den dhimmie underlagte ordensmagt fatter at de ikke skal tage pixi eller pis på befolkningen.

  Det eneste de idiotiske politiske korrekte opnår ved denne race-renheds dyrkelse, det er bare, at når en politisk korrekt mørk hudfarve!! bliver slået i gulvet, så fatter ingen at afgive et signalement på gernings manden hvis denne har en medfødt forkert hvid hudfarve, fordi ingen kan!!! genkende en hvid! u-pixileret gerningsmand….moské med vilje!

  Men, desværre er der ingen der tør sige det, vi finder os bare i, at islamisk opdragede mørkemænd skal beskyttes med pixi billeder.

  For sæ´fø´li må muhammed da ikke afbilledes, for så bliver der ballade!!!

  Kommentar by li — 9. oktober 2011 @ 04:37

 14. LOL LOL

  Kommentar by Danskeren — 9. oktober 2011 @ 05:17

 15. @ Tim Du skriver: “Sverige har bare en klam regering, og er der nogle der ser voldsomme ændringer de næste 10 år?”
  Svaret er ja. Meget voldsomme ændringer bare ikke til det bedre – tværtimod. Eksisterer Sverige som noget vi kan genkende om 10 år?

  Kommentar by Skræp — 9. oktober 2011 @ 05:56

 16. Der mangler vel kun en ting, nemlig at Mona Svindler Sahlin og resten af de sindsforvirrede svensk-hadere, giver Pia og DF skylden for at Mohammedanmark er blevet kulturberiget af svenske muslimer.

  Kommentar by Fritz — 9. oktober 2011 @ 08:13

 17. Jeg opfatter det egentlig som racisme vendt mod de rigtige svenskere.
  Det giver jo det indtryk, at det kunne have været rigtige svenskere, der udførte disse uhyrligheder, hvad det jo sjældent er!

  Det mindste man kan forlange, af de svenske politikere, er vel at de åbent og ærligt, fortæller deres arbejdsgiver(den svenske befolkning)sandheden om deres lands og befolknings snarlige undergang!

  Farvel sverig :-(

  Kommentar by Jesper — 9. oktober 2011 @ 08:14

 18. 11:

  Khader lader også til at mene at arabisk/syrisk er dominant – Jobs´ biologiske mor var af tysk og schweizisk oprindelse, og altså ikke syrer. Det er lidt som når man kalder Obama USAs første “sorte” præsident selv om hans mor var kridhvid.

  Jobs´ biologiske forældre gad heller ikke opdrage ham, så der er ingen syrisk social arv. Fra Jobs´ wiki-artikel:

  “Jobs was born in San Francisco[1] and was adopted by the family of Paul Jobs and Clara Jobs (née Hagopian) …….[17] Jobs’ biological parents—Abdulfattah John Jandali, a Syrian Muslim immigrant to the U.S.,[18][19] who later became a political science professor at the University of Nevada and is presently a vice president of Boomtown Hotel Casino in Reno, Nevada,[20] and Joanne Schieble (later Simpson), an American graduate student[21] of Swiss and German ancestry[22] who went on to become a speech language pathologist[17]”

  Kommentar by Henrik — 9. oktober 2011 @ 09:13

 19. I Sverige är vi många som ser Danmark som ett föregångsland, särskilt när det kommer till rättframhet och flyktingpolitik.

  Efter att Sverigedemokraterna (svensk version av DF) suttit i riksdagen ca ett år, har ungefär 10-talet invandringskritiska artiklar publicerats. Borde varit hundratals, med tanke på problemen med mass-invandring.

  Centerpartiet vill ha 31 000 000 “pioneers”. Absurt.

  Pixlingen, eller änne mer vit-pixlingen, är till för att vilseleda, att invandrare ej är kriminellt överrepresenterade.

  Kommentar by Stefan — 9. oktober 2011 @ 09:48

 20. Steve Jobs arabiske forældre :
  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a9/Bashar_and_Asmaa_al-Assad_in_Moscow.jpg

  Steve Jobs var buddhist og en homoseksuel yuppie, som døde af AIDS, og det var Allahs [SAAWS] straf for at frafalde Islam, at han døde af AIDS.

  Kommentar by Shaykh Abd al-Wahid Yahya — 9. oktober 2011 @ 12:16

 21. -> Shaykh

  Steve Jobs blev adopteret væk da han var en uge gammel, og har næppe haft en religiøs overbevisning før han som voksen tilvalgte buddismen. Hans religion rager ikke dig. Hans seksualitet rager ikke dig.

  Kommentar by Kim Møller — 9. oktober 2011 @ 12:35

 22. Lidt fra Shaykhs verden:

  http://www.youtube.com/watch?v=Rh_GalBsbMY&feature=related

  Kommentar by Hr. Snusk — 9. oktober 2011 @ 12:47

 23. Der mangler en protest. Interpol og i denne sag, det danske politi skal protestere mod, at Sverige undlader at bringe oplysninger om kriminelle flygtninge.
  Det er politisk en skandale og det bør påtales af justitsministeriet overfor Sverige.
  Det er at dække over egne kriminelle borgere, der udfører kriminalitet i andre lande.

  Kommentar by Kenneth Hansen — 9. oktober 2011 @ 12:54

 24. Der er svensk partilederdebat i aften kl. 21.15-22.15 på SVT2. Eftersom man trods alt ikke (selv i Sverige) kan udelukke Kimmie Åkesson fra Sverigedemokraterna, vil Håkan Juholt fra socialdemokraterne og Lars Ohly fra Vänsterpartiet ikke deltage. De vil ikke “stå tillsammans med SD:s Jimmie Åkesson”: http://www.friatider.se/juholt-och-ohly-hoppar-av-partiledardebatt-vagrar-sta-bredvid-akesson.

  Noget sådant er fuldstændigt utænkeligt i Danmark. Partier der gjorde det, ville tabe stort.

  Men nu har Håhan Juholt jo et problem med uretmæssig boligstøtte. Det kan være at hans kontrafej en dag også skal pixeleres? Hvordan kan det være at hver gang lokummet brænder, sidder der en socialdemokrat på det?

  Kommentar by Niels P. — 9. oktober 2011 @ 13:04

 25. -> 25 Rettelse af navn: Jimmie Åkesson

  Kommentar by Niels P. — 9. oktober 2011 @ 13:06

 26. -> 20 “og det var Allahs [SAAWS] straf for at frafalde Islam, at han døde af AIDS.”

  Ja, det bekræfter at denne Allah er et røvhul.

  Kommentar by Niels P. — 9. oktober 2011 @ 13:19

 27. 23* Kommentar by Kenneth Hansen —

  Enig! En svinestreg. Og min far er svensker. En skændsel!

  Kommentar by machiavelli — 9. oktober 2011 @ 13:53

 28. @ 20 – I din logik må palæstinenserne så også selv være ude om deres skæbne. De må virkelig have gjort noget slemt, siden Allah straffer dem ved at tage deres land fra dem og lade dem sidde hele deres liv i usle lejre! Hvor har du for øvrigt den der aids-skrøne fra? Jobs døde af kræft.

  Kommentar by JensF — 9. oktober 2011 @ 13:58

 29. #26 Ja, Allah er et røvhul og Muhammed var, og er, det dinglebær der beviser dette faktum. Vi kan derfor spørge: Er Koranen ment som toiletlæsestof, toiletpapir, eller begge dele?

  http://eticha.dk/news/wp-content/uploads/koran-toilet-paper.jpg

  Vi må have Jørgen Bæk Simonsen på banen, thi denne forsker sikkert kan belyse emnet på objektiv og distanceret vis, og derved gavne menneskeheden. En titel kunne være: “Koranen – magtinstrument eller et spørgsmål om personlig hygiejne – En genealogisk analyse af diskursive sedimenter”

  Kommentar by Michael Stirner Jensen — 9. oktober 2011 @ 14:00

 30. Kim, inden for Islam og den østlige tankeverden er mennesket underlagt noget større, i modsætning til i den vestlige, hvor mennesket ses som “frit.”

  Det er selve denne dyrkelse af individets rettigheder og friheder, som er roden til den den destruktion af sand kultur og religion, som er årsag til de store revolutioner og senere det venstreorienterede bureaukratiske samfund.

  Som person fordømmer jeg ingen, men Allahs [SAAWS] vilje står over alt, wolla. Du, derimod, udviser en typisk moderne relativ moral, som ligner de venstreorienteredes.

  Kommentar by Shaykh Abd al-Wahid Yahya — 9. oktober 2011 @ 14:09

 31. Tak for tippet Shaykh. Ham Alllah lyder sandelig ikke særlig rar.
  Hvem er med på at boykotte den latterlige nar, indtil han tager sig sammen, udrydder HIV, skaber fred i Mellemøsten, afskaffer sharia og lægger sin sygelige homofobi på hylden for derefter at ophøre med at pine yskyldige it-nørder?

  Kommentar by Itzpapalotl — 9. oktober 2011 @ 14:25

 32. -> Shaykh

  Vil du skabe et totalitært samfund, så må du selv tage ansvaret. Din Gud rager mig.

  Kommentar by Kim Møller — 9. oktober 2011 @ 16:00

 33. Shaykh, din teori har den åbenlyse svaghed, at der ikke er nogen gud.

  Du må gerne komme med dit bud på, hvilken samfundstype du foretrækker at leve i, den vestlige som f.eks. Danmark eller den religiøst styrede som f.eks. Saudi Arabien eller Iran?

  Du må også gerne komme med en forklaring på den massive vandring fra den islamiske verden til Vesten.

  Kommentar by JensF — 9. oktober 2011 @ 16:46

 34. Svenskar i allmänhet är otroligt trötta på hela politiker- och mediaetablissemanget. Det är i Stockholms innerstad som den här typen av idéer odlas, sedan agerar resten av journalistkåren på kommando från den självutnämnda eliten i Stockholm.

  Jag räknar med att vi kommer se ett upplopp liknande “den arabiska våren” även i Sverige, men det kan verkligen behövas då den nya svenska statsreligionen “politiskt korrekthet” har förvandlat folket till en hög sovande idioter.

  Kommentar by Åer — 9. oktober 2011 @ 18:17

 35. 34:

  Fuck dig Åer og Svenskar i allmänhet!! Hvis I virkelig er så trætte, så gør dog noget ved det. Du er en forpulet hykler, svans og din klagesang herinde gør mig vred. Gør dog noget din lille taber. Sverige har altid været en skamplet, havde i ligget side om side med Tyskland (dvs. var der direkte passage over land), så var I fandeme blevet endnu større Nazister end Fritz, Werner og Wolfgang.

  Kommentar by Frank P — 10. oktober 2011 @ 04:58

 36. Men herregud Frank P, fuck dig. Sluta haka upp dig på saker som hänt för 70 år sedan, är det inte dags att gå vidare? Sverige och Norge har hatat varandra ända sedan tidernas begynnelse men det ändrar inte på det faktum att vi är bröder och systrar. Det är verkligen på tiden att vi lägger ner stridsysxan och sluta bete oss som ynglingar. Eller rättare sagt, vi MÅSTE sluta bete oss som ynglingar om vi vill förändra både det norska och det svenska samhället.

  Kommentar by Hanna — 10. oktober 2011 @ 12:04

 37. Shaykh

  Hvad så hvis man ikke anerkender DIN gud ?

  Kommentar by Kbh — 10. oktober 2011 @ 19:38

 38. SHAYKH.

  Skulle du mon ikke smutte hjemad og medvirke til at gøre dit oprindelsesland til et godt sted at leve ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 10. oktober 2011 @ 20:47

 39. De danske grænser bør bevogtes meget bedre. Det vil gøre det langt sværere for kriminelle udlændinge og økonomiske bekvemmelighedsflygtninge/velfærdsflygtninge at komme ind i Danmark.

  Kommentar by Jørgen — 11. oktober 2011 @ 18:53

 40. Dette är vanligt, de tre senaste dagarnas gangrapes har heller icke något signalement hos expressen.se.dn.se.svd.se eller aftonbladet.se. Men alla vet ju ändå vad det är när det inte skrivs.

  Kommentar by Norberg — 4. december 2011 @ 16:42

 41. Sverige är ett jävla pissland.
  Vår media, politiker och viktiga samhälls-institutioner är alla mer eller mindre kontrollerade av utländska intressen (samma personer bakom New World Order agendan.

  Kommentar by svensk — 29. december 2011 @ 14:28

 42. Im from Sweden (im taking it in English so its easier to understand) and i saw what you guys wrote about our media when they are looking for criminals,i found it on “www.friatider.se” well,they putting pixels on the picture as you said,and its f*cking sick!danish media is so much better!/greetings from sweden

  Kommentar by svensk dk älskare — 21. marts 2012 @ 18:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper