9. oktober 2011

54-årig Paris-boghandler: “I’m not going to pledge allegiance to gangs… I will not submit.”

54-årige Marie-Neige Sardin ejer en boghandel i Seine-Saint-Denis, en af de mere islamiserede Paris-forstæder. I en netop udgivet bog med titlen Celle Qui Dit Non (Hende der sagde nej) fortæller hun, hvorledes hun de seneste syv år er blevet overfaldet hele 26 gange. For et par dage siden blev hun interviewet til Valeurs Actuelles. Herunder en oversættelse fra Islam versus Europe.

“Despite the violence and the intimidation, despite the shop-owners who used to be alongside her leaving, this energetic woman wants to yield nothing to her attackers. “In France an enormous number of people are living through what I live through in my banlieue”, she writes in the book she has just published. In it she denounces the weaknesses of a justice system that is too accommodating to delinquents. A shocking testimony.

Why have you written this book?

To serve witness. To what I’ve gone through and what other victims have lived through and are still living through, those who don’t have the means to make it known.

What have you gone through?

Twenty six attacks in seven years, some with extreme violence. I was raped. Don’t ask me to talk about it.

When was this?

22 June 2004. I had filed a complaint about an initial attack, in January the same year. Two men armed with a pistol and a tear gas canister stole the contents of the till and the scratch card games. I received a blow from the butt of the gun that time, which opened up a wound on my scalp. I was covered in blood. The rape took place a few days before a confrontation that was due to take place within the context of this affair. There were four of them. They said to me: “Withdraw your complaint. If not, we’ll do the same thing to your daughter.”

You recognised some of your attackers?

Yes, the head of the gang, on the police sheet. In my book I designate him with the initial G. He is known to the police for attacks, thefts, damage… I also identified one of the attackers. But it served no purpose.

… there were witnesses… Yes, a father accompanied by his two children. In the end he abandoned his testimony, the two robbers threatened to attack his children … Two years later, G’s sister came for a package in the shop. I asked her why she swore that her brother was sleeping during the robbery. “I cover for him,” she told me. There was a priest in the shop at the time. He testified to what he had heard, but the case wasn’t reopened. …

Why do you stay here?

My father was a gendarme. My mother worked in the police. They instilled certain principles into me. I’m not going to pledge allegiance to gangs who want to impose their laws. I will not submit. If I left, I would feel like I was deserting. I know that some of them are just waiting for that. The other shop-owners left. They’ve been replaced. My shop is in a good position. You can see it from the RER [Rapid Transit Rail System]. Some men I don’t know come almost every month to try and buy it from me. Curiously, their visits often come after a new attack…”

(Marie-Neige Sardin i hendes boghandel, før og nu)

Oploadet Kl. 18:24 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/29804/trackback

11 Comments »

 1. Etnisk udrensning af den indfødte befolkning!

  Med de indfødte myndigheders villige? uvillige? accept.

  Det løber en koldt ned af ryggen.

  Kommentar by Ich bin Allah (Akbar) — 9. oktober 2011 @ 18:38

 2. Hun medvirkede i dette program i februar i år. Fra starten:

  http://www.dailymotion.com/video/xj7064_multiculturalisme-et-islam-en-france-reportage-de-cbn_news

  Kommentar by Snaphanen — 9. oktober 2011 @ 18:42

 3. “»Bandekriminalitet skal på mediefronten håndteres på samme måde, som vi håndterer graffiti — det bliver malet over, og så lader vi som ingenting. Det er det samme med banderne. De skal ties ihjel«.”

  Krigszonen i forstaden – http://www.information.dk/281511

  Kommentar by BE — 9. oktober 2011 @ 18:57

 4. 3 BE,

  Ja og for nogle dage siden var et af segmentets orakler, Klemens Kappel, ude med et angreb på Snaphanerne for at tale en situation “frem”.

  Gad vide om vi ser et angreb fra den kant på DesInformation? Næppe.

  Men det kan da være DesInformation indkalder hende her, til at inklusions træne deres sjovnalister.

  http://hodja.wordpress.com/2010/11/11/tagensbo-skole-skal-opleves/

  Kommentar by Hans Und — 9. oktober 2011 @ 19:08

 5. Vederfølner har lavet en artikel om, at Frankrig er på randen af borgerkrig. Interesserede kan læse artiklen her !

  http://www.modstand.nu/artikler/2011-06-27/frankrig-p%C3%A5-randen-af-borgerkrig

  Kommentar by Patriot — 9. oktober 2011 @ 19:55

 6. Endnu en konkret skæbne der lider under politikeres abstrakte utopier, deres ædle vilde er blot en mængde biologisk affald, der fornedrer et civiliseret menneske, ak!

  Men pyt med det, det er jo blot en boghandler, og vi progressive beskæftiger os ikke med et ‘Book space’ og ‘Gutenberg galaksen’, bøger er sidste århundredes medie og forbindes med, gys, undervisning og pensum. Næh, i dag og i fremtiden skal det være læring; refleksion, ånd og tæmning af tankerne, ha! Civilisation skaber skel mellem os og dem, så vi udrydder da civilisationen, så er alting kultur og dermed ligeværdigt.

  Kommentar by Michael Stirner Jensen — 9. oktober 2011 @ 21:26

 7. Hvor er hun dog en genstridig kælling, at hun ikke bare vil lægge sig ned for berigelsen! Hvorfor slår de hende ikke bare ihjel? Der må da være en af dem med en kemiingeniør-eksamen og måske en IQ på over de 100 eller noget, der godt kan stage “et eller andet”, så politiet hurtigt lukker sagen som uheld eller selvmord.

  Kommentar by Frank P — 10. oktober 2011 @ 04:49

 8. Angående Køges deroute qua Information, så forstås det gennem kommentarerne på Information, at det hele skyldes en blanding af “talen-det-frem” (den sorte presse, DF og segmenter i V har skylden) og at der er “blevet-sparet-så-meget-på-ungdomstilbud” (VKO).

  De er fandeme så kloge i kommentarfelterne på Information. Kan vi ikke flytte nogen af dem herind? Tror de integrerer sig hurtigt.

  Kommentar by Frank P — 10. oktober 2011 @ 04:53

 9. Det er helt ubegribeligt at myndighederne lader dette foregå !

  Hvor mon grænsen går for hvad myndighederne tillader – er der nogen overhovedet ?

  Jeg fatter simpelthen ikke at vores samfund, både det franske som det danske, er sunket SÅ dybt, at man lader dette afskum tyrannisere landets egen, oprindelige befolkning.

  Med mindre politikerne har en skjult agenda, hvilket også vil sige EU.

  Når det nu forholder sig således at vi, den oprindelige befolkning tilsyneladende SKAL affinde os med afskummets adfærd, så skal ingen politikerepå et senere tidspunkt blive ” overrasket” HVIS den indfødte befolkning en dag erklære NU er det NOK, vi vil ikke længere affinde os med disse tilstande . Og når vores egne myndigheder ikke vil overholde den kontrakt der består mellem staten og befolkningen så må VI SELV sørge for vores egen beskyttelse.

  Kan nogen se noget kriminelt eller odiøst ved dette ?

  Er det ikke nærmere gammeldags, sund fornuft ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 10. oktober 2011 @ 15:03

 10. #9:

  Og det bliver kun værre. Staten har overhovedet ikke længere ressourcer til noget som helst, så fra nu af går det kun ned ad bakke. Og som de kujoner vi er, så lægger vi os fladt ned. Medierne, politikerne og PET har lammet os og gjort os svag, selvlært hjælpeløshed hedder det vist. Vi ses i himlen, hvis man tror på sådan noget.

  Kommentar by Frank P — 10. oktober 2011 @ 17:34

 11. Korrektion: tillært hjælpeløshed.

  Kommentar by Frank P — 10. oktober 2011 @ 18:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper