11. oktober 2011

13-årig truede med proptrækker – havde fået at vide, at han skulle dræbe alle jøder

Fra Døgnrapporten for Københavns Politi.

Søndag den 9. oktober 2011 kl. 1444.

Den forurettede 21-årige kvinde af jødisk afstamning førte tilsyn med Den Jødiske Begravelsesplads på Møllegade. Her blev hun kontaktet af to drenge, som spurgte hvad det var for et sted.

Den forurettede havde forklaret, at det var en jødisk begravelsesplads. Den ene af drengene, spurgte den forurettede, om hun var jøde, hvilket hun svarede ja til. Det fik ham til at trække en proptrækker, som han truede den forurettede med. Samtidigt havde han sagt, at han havde fået afvide, at han skulle dræbe alle jøder.

Den anden dreng tog dog fat i gerningsmanden og sagde, at han skulle stoppe. Begge drengene løb herefter fra stedet i ukendt retning.

De to drenge beskrives som: unge, ca. 13 år. Begge af udenlandsk herkomst.

Oploadet Kl. 05:12 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/29917/trackback

21 Comments »

 1. Tak, tak. Farvel og tak til drengen og hans familie.

  Kom godt hjem, vores samfund har ikke brug for jer med den indstilling.

  Kommentar by Cicero — 11. oktober 2011 @ 07:27

 2. Et flertal af befolkningen vil begå kollektivt selvmord, så lad dem for helvede gøre det. Problemet er bare, at de syge røde mennesker tager os, og vores efterkommere med sig i døden.
  VENSTREFLØJEN SKABER BREIVIK’s.

  Kommentar by Fritz — 11. oktober 2011 @ 08:25

 3. “Begge af udenlandsk herkomst” – seriøst? Det tager sgu røven på mig.

  Kommentar by Filosoffen — 11. oktober 2011 @ 09:06

 4. Racisme er en meget grim ting og et produkt af “fredens religion”

  Kommentar by Peter Hansen — 11. oktober 2011 @ 09:18

 5. Jamen alle muslimer her i DK forvandler vores samfund til det der er værre. Der er INGEN tvivl

  Kommentar by Tim — 11. oktober 2011 @ 09:45

 6. Sikkert amerikanere, kinesere eller franskmænd

  Kommentar by broholm(ordblind) — 11. oktober 2011 @ 12:45

 7. En proptrækker. De skulle vel bare have deres israelske vin trukket op, eller vise damen deres nye schweiser kniv i multi klassen med proptrækker.

  Kommentar by Goofy — 11. oktober 2011 @ 13:17

 8. […] Den forurettede 21-årige kvinde af jødisk afstamning førte tilsyn med Den Jødiske Begravelsesplads på Møllegade. Her blev hun kontaktet af to drenge, som spurgte hvad det var for et sted. Den forurettede havde forklaret, at det var en jødisk begravelsesplads. Den ene af drengene, spurgte den forurettede, om hun var jøde, hvilket hun svarede ja til. Det fik ham til at trække en proptrækker, som han truede den forurettede med. Samtidigt havde han sagt, at han havde fået at vide, at han skulle dræbe alle jøder. Den anden dreng tog dog fat i gerningsmanden og sagde, at han skulle stoppe. Begge drengene løb herefter fra stedet i ukendt retning. De to drenge beskrives som: unge, ca. 13 år. Begge af udenlandsk herkomst.13-årig truede med proptrækker – havde fået at vide, at han skulle dræbe alle jøder […]

  Pingback by “Dreng havde fået at vide, at han skulle dræbe alle jøder” « Snaphanen — 11. oktober 2011 @ 13:37

 9. Man kan med rette spørge om forældrene til drengene er egnede til at bo her i landet? Vi skulle nødig ende som Malmø!

  Kommentar by Grisling — 11. oktober 2011 @ 14:57

 10. […] Tak til superbloggen uriasposten.net: […]

  Pingback by Danmark: Jødisk kvinde truet på åben gade af indvandrer med proptrækker | Politisk-ukorrekt.dk — 11. oktober 2011 @ 15:02

 11. Hvor har en 13 årig fået at vide at han skal dræbe alle jøder? Det kan da kun være forældrene. De skulle køres direkte til lufthavnen, hele familien. Det kan kun gå for langsomt!

  Macster

  Kommentar by Macster — 11. oktober 2011 @ 15:26

 12. Jeg synes mange muslimer bare skulle pakke sammen og forlade Danmark…de har lavet deres eget parrallelsamfund her i Danmark fra barns ben til de bliver voksen. Fra koran skole til muslimske gymnasier i ungdommen, deres egne institutioner, lovgivning (sharia), deres egne ghettoer, parallelsamfund (ingen kontakt med kuffar/vantro), de snakker ikke sproget, specielt ikke blandt hinanden, de er religiøse arrogante, religiøse racister, madrassa skoler, udøver polygami, er evige forurettede, er intolerante overfor alt andet end Islam, prøver at overskudsbefolke DK med muslimer, gifter sig i hjemlandet og fører dem herop, har ingen intentioner om integration, respekterer ikke vores sekularitet ved at gå med islamiske dragter eller tørklæder/burkaer, æresvold og kontrol af kvinder i familien, fastholder at der skal være en immunitet imod at kritisere Islam, snyder med overførselsindkomster og er ikke arbejdsvillige, er militante, har deres egne kriminelle bander, osv. Snart bliver det nok noget andet fx et muslimsk sygehus, og så ellers flere Islamiske institutioner derefter.
  OG det er ikke fordi muslimer spørger om lov eller informerer samfundet omkring hvad de har gang i; DE GØR DET BARE UDEN TILLADELSE FRA DET DANSKE SAMFUND!
  Det er ikke alle muslimer, men der er bare 25-50%, som der bare ALTID er problemer med.
  Se England 25-40 procent ønsker sharia, og langt størstedelen (omkring 70 procent) siger at det skal forbydes at kritisere Islam. Og samme tilfælde finder man i andre europæiske lande, Frankrig, Holland, Sverige, etc.
  De er religiøse racister og skaber et apartheid system. Man tog skiltene ned med sorte her og hvide der i Sydafrika. I Europa har muslimerne taget skiltene op igen. Muslimer her, vantro/kuffar derovre! Ja nu har vi fået endnu en Ghetto her i Århus.

  Kommentar by Tim — 11. oktober 2011 @ 16:53

 13. OT!

  Set på Tvsyd.

  Forsvarsadvokaten for Dennis´ banemand, udtaler; dybest set var det jo et uheld at Dennis (fra Kolding) døde…

  Tja, vold kan jo føre til lidt af hvert men dør du af det, er du bare uheldig… Trist, meget trist!

  Kommentar by Ab initio — 11. oktober 2011 @ 17:27

 14. Hvad er navnet på advokaten? Og morderen?

  Kommentar by tim — 11. oktober 2011 @ 18:23

 15. Hvor i alverden kan folk få den idé, at man skal myrde jøder?

  Tja, måske fra ens hellige skrifter:

  http://www.cmje.org/religious-texts/hadith/muslim/041-smt.php#041.6981

  http://www.cmje.org/religious-texts/hadith/bukhari/056-sbt.php#004.056.791

  http://www.cmje.org/religious-texts/hadith/bukhari/052-sbt.php#004.052.177

  Note: Det her er ikke en eller anden obskur hadith. Det er Ṣaḥīḥ al-Bukhārī, som er en af de kanoniske ahadith, og i mange muslimske kredse regnes den som den mest autentiske af alle ahadith.

  Kommentar by Vest — 11. oktober 2011 @ 22:05

 16. Her er en muslimsk imam fra Egypten, som forklarer det muslimske synspunkt vedrørende jøder meget klart: http://www.youtube.com/watch?v=_X8dhrzQCHY

  Kommentar by Vest — 11. oktober 2011 @ 22:27

 17. […] Via Danish Police (h/t Uriasposten): […]

  Pingback by Copenhagen: Jewish woman attacked by boy who’s been told to ‘kill all Jews’ | allah.eu — 14. oktober 2011 @ 18:29

 18. […] Bethany er pokkers populær), mod denne skændsel af en blog, som går ud på, at en eller anden jubelidiot ved navn Kim Mølædt poster røvsyge indlæg (mest avisartikler, hvilket Bethany dog har stor respekt for. Det er dumt at forsøge sig med at […]

  Pingback by Urinposten – Det handler om perkere og ikke skide meget andet | Denfri — 15. oktober 2011 @ 12:10

 19. […] Via Danish Police (h/t Uriasposten): […]

  Pingback by Copenhagen: Jewish woman attacked by boy who’s been told to ‘kill all Jews’ | Vlad Tepes — 15. oktober 2011 @ 18:54

 20. “racisme er en meget grim ting” – Hvis dén kommentar var henvendt til de kommentarer der er skrevet herinde, er det da helt hen i vejret. Det er da den 13. årige dreng der er racist, når han siger at han skal dræbe alle jøder, og ikke dem der siger noget om ham?!

  Hvorfor er det blevet sådan, at hver gang man siger eller skriver det der desværre – MEN tilsyneladende er rigtigt, (målt på alle statistikker og hvad man selv konstant oplever og ser rundt omkring) så er man racistisk? Nej, nu må det simpelthen stoppe. Det er da de mennesker der vil udøve vold eller had mod andre, kun pga. deres etniske herkomst eller religiøse overbevisning der må være racisterne! Det kan da ikke være rigtigt at vi konstant skal finde os i sådan noget her, og bare blive ved med at stå til? Nu ønsker man også shariazoner i kbh, – er os der synes at de er nogle idioter der hellere skulle smutte, så også racister – eller hvad?? ÅBN DOG ØJNENE istedet for hele tiden at vende den anden kind til, og være blinde for alle de mennesker der åbenbart ikke kan finde ud af at leve i et samfund som vores, og som vi meget gerne vil blive ved med at fastholde.

  Hvis den omtalte kommentar ikke var ment til dem herinde, men til den 13-årige, så er vi naturligvis helt enige, men der er bare mange der lader til at have den holdning jeg omtaler. Desværre.

  Kommentar by charlotte — 22. oktober 2011 @ 15:50

 21. […] Bethany er pokkers populær), mod denne skændsel af en blog, som går ud på, at en eller anden jubelidiot ved navn Kim Mølædt poster røvsyge indlæg (mest avisartikler, hvilket Bethany dog har stor respekt for. Det er dumt at forsøge sig med at […]

  Pingback by Urinposten – Det handler om perkere og ikke skide meget andet | Bitterfissen Bethany — 20. november 2011 @ 03:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper