13. januar 2006

Ekstra Bladet afslører imamernes løgne – Helle Lykke Nielsen blamerer sig selv

Ekstra Bladet afslørede igår hvorledes Det Islamiske Trossamfund med tilfældige Muhammedtegninger fremvist i Mellemøsten forsøgte at opildne en stemning mod Danmark. Danskeren i Sverige er på sagen, og supplerer med flere Muhammedtegninger – denne gang fra Politiken. DR valgte hverken på tekst-tv eller Online at fortælle om de nye oplysninger, mens TV2 hidkaldte Helle Lykke Nielsen og vendte historien om – Imamers misinformation overdrevet. Her et citat fra en lektor som burde arbejde på fabrik.

“‘Det, man kan kritisere denne gruppe for, er, at den blander alle informationer sammen. Ikke bare Jyllands-Postens Muhammed-tegninger, men også andre ting, samtidig med, at de fremstiller det, som om de er repræsentanter for alle muslimer i Danmark,’ siger Helle Lykke Nielsen.

Hun mener, at debatten om, hvorvidt repræsentanterne har misinformeret for en stor dels vedkommende bygger på fortolkninger.

‘Jeg vil ikke sige, at der er mange eksempler på direkte misinformation. Man kan diskutere, om Jyllands-Posten er regerings-ejet eller om den støtter regeringen og den slags ting, men ellers er det meste fortolkninger,’ siger hun.”

Oploadet Kl. 10:35 af Kim Møller — Direkte link3 kommentarer

3 Comments »

 1. Måske man skulle sende et brev til hendes arbejdsgiver, men vedkommende institution (kan i skrivende stund ikke huske hvem det er) er jo nok politisk aktør forklædt som objektiv. Sådan noget kan man da ikke sige og forventet at blive taget seriøst. Hun bør beklage temmelig kraftigt – eller være færdig med karrieren.

  Kommentar by Kimporator — 13. januar 2006 @ 14:18

 2. “‘Jeg vil ikke sige, at der er mange eksempler på direkte misinformation. Man kan diskutere, om Jyllands-Posten er regerings-ejet eller om den støtter regeringen og den slags ting, men ellers er det meste fortolkninger,’ siger hun.””

  Øhhh, nej, det kan man altså ikke..? Findes der overhovedet regeringsejet aviser i DK, måske bortset fra Statstidene(hvor det er ret småt med Muhammed-tegninger, og tegninger i det hele taget)?

  VH
  Jacob A

  Kommentar by Jacob A — 13. januar 2006 @ 17:04

 3. http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=330235

  http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=330010

  To besøg som sjældent har været så gode på Ekstra Bladet

  Enjoy the reading

  Kommentar by ck — 15. januar 2006 @ 12:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper