16. januar 2006

Imam Abu Laban anno 1994 – om aids-spredende jøder og andre der fortjener at dø

I en tid hvor imam Abu Laban markedsføres som moderat muslim må det være på sin plads med et lille tilbageblik. Fra Jyllandsposten 21. august 1994 – et citat fra Krigen om den rette tro:

“Fordømmer De mordene på udlændinge i Algeriet?
‘Det er svært at se, hvad der foregår. Det er en hemmelig krig.’

Er det rigtigt eller forkert at dræbe udlændinge i Algeriet?
‘De kan ikke forvente et kort svar på et så indviklet spørgsmål…’

Er det godt eller ondt at dræbe?
‘De afbryder mig. Islam siger, at man ikke må dræbe fredelige udlændinge, men vi kender ikke omstændighederne. Måske spreder udlændingene AIDS i Algeriet, ligesom jøderne gør i Egypten.

Oploadet Kl. 20:00 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer
Arkiveret under:

11 Comments »

 1. Jaja En besøgende vesterlænding har AIDS, Simsalabim og man har en undskyldning for at slå tilfældige vesterlændinge ihjel, det er svært at holde sine meninger for sig selv når man bliver spurgt og har ytringsfrihed og skal have det man mener, det man siger til menigheden, samt det man siger til pressen til at gå nogenlunde op. ;)

  Laban som reprænterer 1.3 mia. muslimer eller er det kun hans familie, hamas og wahhabisme ?

  Kommentar by Thomas Bolding Hansen — 16. januar 2006 @ 20:30

 2. Den herre imam, forlyder det, nægtes indrejse i indtil flere arabiske lande, ligesom hans tro fælle ud i islam, Talat Kouad Kassem, dødsdømt for sit engagement i islambevægelsen Gamaa al Islamiya, der begge er fundet værdige til at være medborgere i det danske samfund. Det er sådanne herrer, som nogle forarges over, at jeg og også andre danskere ikke vil bundtes med.

  Den herre, Abu Laban, er et glatpudset lille Janushoved. Jeg stoler ikke på ham over en dørtærskel.

  Jeg har set og hørt ham ved en kæmpedemonstration på Rådhuspladsen i København arr. af Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, som jeg tilfældigvis overværede en hel del af….
  Jeg mener, at det var i 2002.

  Imamen præsterede i over en time, mens jeg var der, at skrige og skråle i en umiskendelig hadefuld tone på arabisk udover pladsen, afbrudt af regelmæssige, nærmest militæragtige taktfaste råb…..Allaaaah-o-Akbar…. Allaaaaah-o-Akbar……fra de nys indmarcherede muslimske “kadrer”.

  Bare indmarchen på pladsen med de palæstinensiske ungdoms”kadrer”, militarisk, nærmest ens klædt, (husker ikke helt om det var grønne skjorter, tørklæder, pandebånd eller hvad, der “samlede” dem) disciplinerede og i takt med faner, palæstinensiske flag og hele pivetøjet.

  Jeg forstår ikke arabisk, men den skrigende, hæse og agressive tone var ikke til at misforstå. Desuden var hele demonstrationen iscenesat til at være en eftertrykkelig magtdemonstration, Se, hér er vi muslimer!
  Stemningen på pladsen var ladet med had (fra demonstrationen), og danskere stod hele vejen rundt i “kanterne” fuldstændigt måbende og chokerede, som jeg selv, over det demonstrative scenarie, som så vidt jeg forstod var en manifestation imod Israel.

  Bagefter læste jeg i et interview (vistnok i Politiken eller JP, kan ikke finde det nu, det har “forskudt” sig ned i bunkerne) med imamem, hvor han udtalte, at han havde forsøgt at BEROLIGE folkemassen, men at det ikke rigtigt var lykkedes. Tal om skønmaleri og, til lejligheden passende, efterrationalisering.

  Jeg syntes, at stemningen var betænkeligt nær kogepunktet og fortrak med bus fra Rådhuspladsen omkring ved 17-tiden.
  Da jeg tændte for nyhederne var det hele gået fuldstændigt grassat med stenkast og optøjer.
  Husker billeder af blødende postbud ramt af sten i hoved, en herre af anden etnisk oprindelse trak en pistol, nogle demonstranter var hoppet ned på sporene henne ved hovedbanegården, er nogle af de artige ting, jeg erfarede fra tv og aviser.

  Selvom jeg ikke forstod, hvad imamen sagde, er jeg ikke i tvivl om, at han personligt var med til at bringe stemningen op på kogepunktet.

  Jeg opfatter ham som et Janushoved…. Han vender præcist det ansigt til, der passer til situationen……
  Så har den herre fået høflig bekomst.

  Jour.Spm.”Er det rigtigt eller forkert at dræbe udlændinge i Algeriet?”
  ImamSvar.”De kan ikke forvente et kort svar på så indviklet et spørgsmål”….
  Det er vist nok kun en hardcore islamer, der synes, at et sådant spørgsmål er for indviklet til at svare kortfattet på.
  Det indviklede består i virkeligheden i at få det til at fremstå HÆDERVÆRDIGT for den måbende hob IKKE at distancere sig fra drab på udlændinge i Algeriet. Abra-ka-Dabra! Svar ikke på spørgsmålet, en udbredt “interviewteknik” blandt islamer. Også Fatih Abdullatif fra Hizb-ut-Tahrir kender kunsten og har optrådt med sine forudsigelige undvigelsesmanøvrer i TV.

  At imamen også mener at repræsentere 1.3 milliarder muslimer MÅ være et udslag af galoperende megalomania.

  Kommentar by Marianne — 16. januar 2006 @ 22:10

 3. Og han er ikke den eneste, der eksisterer ikke en eneste af de af DR brugte imamer jeg stoler bare en lille smule på.

  Det burde efterhånden stå klart for tænkende individer at imamer, ja jeg er næsten lige ved at sige muslimer som helhed, konstant taler med to tunger.

  Og for min del er jeg ingen spiller, jeg ricikerer hverken min eller min families sikkerhed ved at stole på nogetsomhelst der kommer ud af en muslims mund……I ved en muslim der via sin tro er OPFORDRET til at lyve for “vantro” hvis det gavner……..Tør i ?

  Kommentar by whodares — 16. januar 2006 @ 22:37

 4. Abu Laban åber bare højt.. han repræsentere langt fra flertallet af muslimerne i Danmark… men han er en god historie.. på samme måde som Jonni Hansen og Louise Frevert (uden på nogen måde at sammenligne de to) er gode historier når pressen skal tilsmudse højrefløjen

  Kommentar by KK — 17. januar 2006 @ 01:03

 5. Hvordan kan en besøgende vesterlænding sprede AIDS til den indfødte befolkning, når de som Muslimer IKKE har seksuelle forhold uden for ægteskabet ?

  Der må derfor være *nogen* der har noget kørende udenom, et eller andet sted, eh … ?

  Dét er den logiske konsekvens af argumentet !

  Kommentar by DaLi — 17. januar 2006 @ 11:41

 6. Nej nej da turisterne er jo forklædte jøder, der går rundt med smitten i blomsterforstøvere, som de bare helt umotiverede går rundt og sprøjter fredelige og tolerante muslimer ned i halsen med……….Det er da klart, ah lad være det vidste i vel :-D

  Kommentar by whodares — 17. januar 2006 @ 13:55

 7. Labanen er god underholdning !

  Vi kan tilsyneladende ikke slippe af med ham og hans lige – hvilket er overordenlig trist .

  Jeg vil foreslå at vi begynder at tillægge os den adfærd som bl.a. også blev fremherskende under Besættelsen – man gjorde tykt grin med Besætterne .

  Dengang, som nu, var medierne ikke værd at orientere sig hos og diverse politikere var Vissengrønne i deres fremtræden og faldt dermed ganske godt i med Besætterne så de næsten ikke var til at skelne fra hinanden .

  Der begyndte så at florerer en Undergrunds Humor der var med til at holde modet oppe hos de Besatte ikke-samarbejdende Danskere.

  Forskel på dengang og nu er bl.a., at dengang blev man på et tidspunkt i 40érne klar over, at Besættelsen ikke ville vare ved.

  I dag er vi ved at blive klare over, at dette ikke kan siges om den nuværende.

  Kommentar by vivi andersen — 18. januar 2006 @ 06:56

 8. #6…. :-)
  Tak for godt grin!

  Kommentar by Marianne — 18. januar 2006 @ 11:27

 9. Abu Laban er ikke underholdende, han er farlig…

  Kommentar by Marwan Hadad — 18. januar 2006 @ 21:59

 10. Men heldigvis også lige så snotdum som resten af de “Danske” imamer, de dummer sig jo konstant, og til sidst bliver det nok svært at påberåbe sig at være misforstået/misfortolket :-D

  Kommentar by whodares — 19. januar 2006 @ 13:48

 11. Vil ABU TVETUNGE ikke være et passende navn.

  Kommentar by Per Nielsen — 3. februar 2006 @ 05:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper