9. februar 2006

Jytte Klausen i Boston Globe om Fogh Rasmussen der skabte Muhammedsagen…

Den danskfødte halalforsker Jytte Klausen er her der og alle vegne i disse dage. Et citat fra Boston Globe Political tension and religion prove a combustible mix:

The Danish government contributed to this perception of disrespect by refusing even to meet with representatives of Muslim countries until the controversy exploded, says Brandeis University political scientist Jytte Klausen, a Dane who recently wrote a book focusing on Islam in Western Europe.

”Some of these cartoons are funny, some are perfectly appropriate,” Klausen said, ”but some are very disturbing and offensive” and should have been the subject of discussion among the concerned parties. But the Danish government ”repeatedly refused to meet with them. There were repeated rejections, and no meeting until last Friday,” she said. ”The government has much to answer for.”

Her kunne hun jo godt have fortalt lidt om karakteren af ambassadørernes brev (12/10-05, pdf, 2 s.). Et citat:

“In Your speech at the opening of Danish Parliament, Your Excellency rightly underlined that terrorists, should not be allowed to abuse islam for their crimes. In the same token, Danish press and public representatives should not be allowed to abuse islam in the name of democracy, freedom of expression, and human rights, the values we all share.”

Først sammenlignes tolv tegninger med terrorisme, dernæst anmoder ambassadørerne statsministeren om at gribe ind. Hvad skulle Fogh holde et møde med dem for…

Oploadet Kl. 20:09 af Kim Møller — Direkte link2 kommentarer

2 Comments »

 1. Uanset hvad, så velkommen tilbage Kim.

  Det bliver spændende i den kommende tid, at se hvor dybt danskerne vil synke i sumpen, for at bevare den gode tone og hyggen. Der er ingen tvivl om, at markedet for muslimrøve at slikke i, vil vokse voldsomt.

  Islam er en fin og human religion og mere af samme skuffe. JP er desværre på vej ud i sumpen sammen med regeringen. Trist. Jeg håber, at jeg ikke får ret i mine forudsigelser. At jeg må tage så inderligt fejl, men jeg tvivler.

  På mit arbejde opfører muslimerne sig allerede nu som et herrefolk, og står det til de toneangivende, kan vi ligeså godt allerede nu lære at indordne os.

  Trist, men velkommen tilbage, og lad os sætte rav i den, til de får lukket for al debat. Til den tid må vi finde på noget andet.

  Mvh. Børge.

  Kommentar by Børge — 9. februar 2006 @ 21:29

 2. Det er ikke rigtigt at JP er på vej ud i sumpen ligesom regeringen. Politikere er politikere, borgfred, samarbejdspolitik, dialog, de kan ikke andet end en midtervej, men Fogh er alligevel an hædersmand synes jeg. Dansk Folkeparti tør, hvor andre er lunkne. Men de er jo heller ikke i regering. Landet er delt, verden er delt og minoriteten er sådan nogle som Urian-posten, Dhimmiwatch, trykkefrihedsselskabet, og vennerne i roklubben. Men læserbrevene i Jyllandsposten viser en understrøm af kvikke hoveder, som udemærket forstår at Tim Jensen og Mette Winge, måske uden at vide af det, er sharia-islam apologeter. Hurrah for sognepræst Søren Holm, som idag skriver, som vi kan lide det i Jyllandsposten:”Kirken og de krænkede sind”. Det er rart at kende ligesindede i trange tider. Jyllandsposten er den eneste avis i Danmark af virkelig format. Det stoler jeg på.

  Kommentar by Tim Pallis — 11. februar 2006 @ 21:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper