26. oktober 2011

Islamforskerende konvertit underviser i Islam – hylder Osama bin Laden på anonym blog

Når nu flere ekstremismeforskere er venstreradikale, så kan det ikke undre, at der er en rabiat konvertit, der underviser i Islam på Aarhus Universitet. Tilbage i 2008 bloggede jeg en historie fra Jyllands-Posten om konvertitten Kasper Mathiesen, der gik i rette med det han kaldte “fascistiske og islamofobiske pattebørnsracister”. Her tre år senere er han selvfølgelig universitetsansat.

Dan Ritto var først, men her er historien i Politikens aftapning – Islamforsker hylder Osama bin Laden i anonym blog.

“Da terrornetværket al-Qaedas leder Osama bin Laden blev dræbt 2. maj i år, gik der ikke mange timer, før en blogger publicerede et indlæg på Kristeligt Dagblads hjemmeside med overskriften »Bin Laden er en moderne Jesus«.

»De globale medier og Vestens militære propagandamaskiner har kun et par billeder af manden. På dem alle stråler han af ro, visdom og varme. Han ligner mere end noget andet en arketypisk Jesus-figur, en Buddha, en legende«, skrev skribenten bag bloggen ’barmhjertighedensprofet’ på www.eftertanke.dk, der er tilknyttet Kristeligt Dagblads hjemmeside.

Barmhjertighedens profet er skrevet af en anonym blogger, men Politiken kan afsløre, at manden bag bloggen er den ph.d.-studerende Kasper Mathiesen, som forsker i islam på Aarhus Universitet.

Kasper Mathiesen skriver ph.d.-afhandling om sufisme – en spirituel retning i islam – ved religionsvidenskab på Aarhus Universitet, og han er selv konverteret til islam.

Han underviser også studerende på universitetet i kurset ’Islamisk spiritualitet – fortid og nutid’, og han har skrevet et kapitel om ’koranens univers’ i lærebogen ’Muslimernes Islam’, der er rettet mod religionsundervisning i gymnasiet.

I et andet indlæg på bloggen under overskriften »Hizb ut Tahrir har jo ret!«, giver Kasper Mathiesen sin opbakning til organisationen Hizb ut-Tahrir i forbindelse med, at bevægelsen før et debatmøde i 2010 opfordrede til væbnet kamp mod vestlige styrker i Afghanistan.”

(Ph.d.studerende Kasper Mathiesen på Facebook)

Oploadet Kl. 16:39 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/30693/trackback

26 Comments »

 1. Og jeg gentager gerne fra teksten:

  HAN UNDERVISER PÅ AARHUS UNIVERSITET!!!!

  Kommentar by Cicero — 26. oktober 2011 @ 16:50

 2. Kun i et sygt socialistisk lorteland som Mohammedanmark kan galninge som Kasper Mathiesen gå frit rundt, psykopaten får jo galninge som Breivik til at fremstå som fromme pigespejdere.

  Kommentar by Fritz — 26. oktober 2011 @ 16:59

 3. Den er gal med alle de universiteter. De røvrender deres egen befolkning. Og hvordan kan de være at der er så mange rabiate på disse humanistiske linier? Det er da totalt gak. Og hvorfor skal vi lytte til dem? De burde og komme til sidst i statusbunken.

  Kommentar by tim — 26. oktober 2011 @ 17:02

 4. Her er nogle af hans venner. Det er det muslimer prøver på. At få adgang til universitetet og så diktere ting oppefra. Det lyder troværdigt, når det kommer fra en ph.d eller professor.

  Zubair Butt Hussain
  Københavns Universitet

  Uffe Alici Pedersen
  Projektleder hos Danmarks Radio

  Thomas Jøhnk Hoffmann
  Lektor / Associate Professor hos Aarhus University

  Thaer El Jishi
  PhD hos Institut for tværkulturelle og regionale studier

  Shahid Ossum Al-Maliki Al-Tijani
  University of Tromsø, University of Copenhagen

  Ricardo Salvador Lemus Barrales
  University of Copenhagen

  Niels Valdemar Vinding
  PhD Research Fellow hos Center for Europæisk Islamisk Tænkning

  Imran Bin Munir Husayn
  Københavns Universitet

  Hamza Karamali
  Instructor hos Qibla: For the Islamic Sciences

  Abdul Wahid Pedersen
  Secretary general hos Danish Muslim Aid

  Ser i et mønster?

  Kommentar by tim — 26. oktober 2011 @ 17:09

 5. Hold byggekranerne parate – ligesom i Iran.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 26. oktober 2011 @ 17:31

 6. Og så er der også et og andet med Zenia Stampe – men hvad ?

  Kommentar by Vivi Andersen — 26. oktober 2011 @ 17:38

 7. Anti-vestlige, anti-kapitalistiske og jødehadende islamo-marxister, har skam gyldne kår på de danske universiteter.

  Kommentar by Jens Ladegaard — 26. oktober 2011 @ 18:20

 8. Man burde lave et universitet der forskede i universitetsverdens bedrag og bias.

  Kommentar by Tim — 26. oktober 2011 @ 18:29

 9. Jeg har forstået det sådan, at han er nordmand. Hvad laver denne person i det hele taget i Danmark?

  Kommentar by 10.30 — 26. oktober 2011 @ 19:36

 10. Røvhullet er selvfølgelig facebook ven med den radigale landsforræder og kulturmarxist Zenia Stampe, ufattelig afstumpet og bund hamrende rådne mennesker. :-(

  Kommentar by Jens Ladegaard — 26. oktober 2011 @ 19:48

 11. Hvad skete der egentlig med muslimen som skød de to jøder her i Mohammedanmark.

  Kommentar by Fritz — 26. oktober 2011 @ 19:57

 12. Som Dan Ritto skriver, er Kasper Mathiesen forholdsvis ærlig i sine muslimske holdninger. Det er trods alt prisværdigt. Mange vil slet ikke indrømme, at de deler mange holdninger med Al Queda og Hizb ut-Tahrir. Kasper Mathiesen lyver ikke så tykt omkring det.

  Kommentar by Vest — 26. oktober 2011 @ 21:00

 13. @Kim Møller

  Se dette link: http://www.answeringmuslims.com/2011/10/three-days-left-for-osamas-prophet.html

  Det er en meget dygtig islam-kritiker, David Wood, som du måske kender. På fredag kommer han med en samlet kritik og afvisning af “profeten” Muhmammed. Han opfordrer alle til at dele det på nettet. Ud fra de indlæg og videoer, han tidligere har produceret, bliver det rigtig godt og velargumenteret. Så jeg opfordrer dig til at poste det her på bloggen på fredag. Eftersom han er amerikaner og kører på US-tid, er det nok først tilgængeligt fredag eftermiddag eller aften.

  P.S. Flyt gerne dette indlæg til off-topic eller slet det, når du har læst det.

  Kommentar by Vest — 26. oktober 2011 @ 21:35

 14. Det kunne være Kaspar skulle se med her.
  Deadline har taget sig sammen!

  8/11: Muslimske kvinders rettigheder
  http://www.dr.dk/DR2/deadline2230/Deadline_undersoeger/muslimskekvindersrettigheder.htm

  Kommentar by tim — 26. oktober 2011 @ 22:00

 15. En danske konvertit, nu muslim, bliver aflønnet med mine skattekroner for at fylde unge naive mennesker med løgn. Målet med løgnene er at skabe en, endnu mere, islambegunstigende uddannelseselite, der kan bane vejen for sharia i Danmark.

  Egentlig tror jeg, at jeg hellere vil have 25 cm negerpik i møtrikken – helt til roden.

  Nej, jeg er træt af at blive taget hårdt i røven :-(

  Kommentar by Hr. Snusk — 26. oktober 2011 @ 22:46

 16. 15. Hr. Snusk

  SPROGBRUGEN, HR. SNUSK !!

  Husk Arvefjenden læser, ikke helt utænkeligt, med foruden gode,u-fordærvede daner-kvinder.

  Og selvom de/vi ikke er blåøjede mimoser ( faktisk grønne øjne) så skal det i hvert fald ikke gøres muligt for folk udefra at kunne skrive, at man på Uriasposten anvender en sprogbrug der mest af alt hører til i du-ved-de-der-små-annoncer-i- EB.

  Kommentar by Vivi Andersen — 27. oktober 2011 @ 04:46

 17. Han skal da fratages enhver ret til at undervise unge. En “dansker” der opfordrer til væbnet kamp mod vores egne Danske soldater, der ofre deres liv i kampen mod terreorisme. Det er dog det mest usmagelige menneske af dansk afstamning jeg længe har stødt på. At man er imod krigen, er en side af sagen, som enhver har ret til at være, men at opfordre til at bekæmpe samme blod som en selv med våben. Det må stå som landsforræder i første klasse, og eftersom vi er i krig, må denne Kasper Mathiesen, kunne dømmes efter samme rettergang som de “Dansker” der under Anden Verdenskrig blev dømt for landsforæderi!? Denne Kasper Mathiesen, kan da på ingen måde være underviser på en Dansk uni. det kan da på ingen måde retfærdiggøres at en sådan mandsperson skal præge unge i en sådan retning.

  Hvordan ville det se ud, hvis det var en sympatisør for den yderste højrefløj, hvor længe ville han være ansat, hvis han mente det var på tide at en mand som Anders Breivik,endlig tog affære, og at “han har jo ret”

  Hvor melder jeg mig til at deltage i en afklipning af Kasper Mathiesen’s hår, og køre denne gennem gaderne på en trailer, så vi kan spytte på ham, for han fortjener samme rettergang som landsforræderne fra Anden Verdenskrig. Føj, han skulle fandme skamme sig!!

  Kommentar by Kristian — 27. oktober 2011 @ 07:44

 18. Så kan han sidde som den støreste kujon han er, i et trygt klasselokale og prædke dette forræderi, og debaterer som annonym. Føj en kujon.

  Kommentar by Kristian — 27. oktober 2011 @ 07:49

 19. Højrefløjen skulle have sit eget universitet som modvægt til alt det nonsens. De røde fik jo RUC (dvs. et helt universitet) foræret i sluttresserne – så hvad er der galt i at vi til højre for midten får et højrefløjsuniversitet? Dette kunne spille en rolle i at ændre mentaliteten i den akademiske sektor og i det danske samfund som helhed, og fordelen ved at starte fra bunden med et ny organisation ville være at man ikke skulle slås med den etablerede røde akademiske kultur de andre steder.

  Dette burde sættes på ønskelisten til en fremtioig ny blå regering.

  Kommentar by Sigwar — 27. oktober 2011 @ 08:15

 20. @19

  Problemet med højrefløjen er jo, at den for det meste udgøres af egoister og pæne ligusterfascister. De førstnævnte gider ikke rejse sig fra designermøblerne, med mindre de får et afkast. De sidstnævnte kan højest svinge sig op til et forkølet fakkeltog, for man skulle jo nødigt fornærme nogen.

  BTW: på billedet kan man se, at han også interesserer sig for islamiske feltmadradser.

  Et eller andet sted er der ingen forskel på danske mænd om de er konvertitter til islam eller de rejser til Asien for at købe en risgnaskerkone. De mangler evnen til at score fisse på almindelig vis.

  Kommentar by Tolder — 27. oktober 2011 @ 08:29

 21. Flere og flere sider i offentlige stilliger som vil tage friheden fra danerne, hvad enten det er den muslimske nationalgarde eller de røde lejesvende-svin.
  For helvede hvor vi saver i den gren som vi selv sidder på, -og det med motorsav!!

  Kommentar by Neuhammer — 27. oktober 2011 @ 08:36

 22. Rystende at ikke flere medier tager dette alvorligt. Her har vi at gøre med mennesker, som helt åbenlyst forherliger død og ødelæggelse/vold og terror, som skal undervise vores unge mennesker.

  Omvendt, så bliver samtlige forsider rydet, hvor medlemmer af den omtalte “loge” hænges i Redox-rapporten, hænges ud i offentlighedens gabestok, med både billeder, navns nævelse samt (ikke mindst) angivelse af af ansættelsforhold? Både BT og en kommune udtaler, at det må man sørme kigge efter i sømmene…..

  Imens fortsætter åbenlyse sympatisører af død og ødelæggelse at undervise på de danske universiteter.

  Det er rystende!

  Kommentar by Cicero — 27. oktober 2011 @ 08:59

 23. Hvilken vaerdi-kamp? Hvor er det borgerlige anstaendige Danmark…

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 27. oktober 2011 @ 11:51

 24. Nej hvor er KM dog fin med sit lille muhammedaner-skæg.

  Kommentar by Johnson — 27. oktober 2011 @ 12:48

 25. Man ser en klar tråd mellem universitet/intellektuelle og ekstremistiske muslimer. Og de går hvert fald ikke ud og brændemærker hinanden. Denne Kuda Ta må stoppe!

  Man er ikke hellig eller hævet fordi man er professor. Tværtimod

  Kommentar by tim — 27. oktober 2011 @ 13:27

 26. Hallo. NU holder i op!

  De har ret til at indføre alt, hvad de kunne tænke sig sålænge det indenfor reglerne. Din sure appelsin.

  Kommentar by Peter Mogensen — 9. december 2013 @ 22:06

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper