13. februar 2006

Satanistisk hærværk på kristne grave er ikke racisme?!?

Man høre næsten dagligt at Danmark er et land som ikke anerkender landets muslimske minoritet, og det postuleres ofte at dansk uvillighed er skyld i at Danmark endnu ikke har en muslimsk gravplads. Derfor var det underligt at høre, at Fogh fordømmer hærværk på muslimsk gravplads. Radioavisen (17.00) havde et indslag desangående:

“Den gamle kirkegård i Næstved, Gråbrødrekirken i Roskilde, Vestre Kirkegård i København, Byrum Kirkegård på Læsø, Skjern Kirkegård, Assistent Kirkegård i Fredericia – listen over gravskænderier er lang. Det sidste år er antallet af væltede gravstene og ødelagte grave femdoblet. Det er kun ganske få tilfælde der er racistisk motiveret fortæller formanden for Politimestreforeningen Poul Løhde. ‘Altså bortset fra at jeg tror, at vores er racistisk begrundet, så tror jeg at nogle af dem, der er nok forskellige begrundelser, nogle af dem er simpelthen drengestreger, og så er der nogle der måske, ja, der kan være nogle satanister og der kan være andre årsager. Jeg tror ikke der er en årsag til dem alle sammen.’

Formanden for Politimesterforeningen mener således at satanistisk hærværk på kristne grave ikke er racistisk motiveret. Det kan man så tænke lidt over.

Oploadet Kl. 22:39 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar
Arkiveret under:

1 kommentar »

 1. Nej selvfølgelig er det da ikke racisme. 900 bombeødelagte kirker i Indonesien på 4 år, 122 ødelagte kirker i Kosovo og bibelen brugt som toiletpapir i Israel afd palæstinenserne. Nej det er da ingen systematik i – bare drengestreger.

  http://www.jihadwatch.org/dhimmiwatch/archives/006219.php
  http://www.christianity.ca/mission/global/2004/12.000.html
  http://www.kosovo.com/systematic_destruction.html

  Vi sender Uffe ned og siger Fy fy skamme.

  Kommentar by Hodja — 14. februar 2006 @ 18:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper