6. november 2011

Tidligere Socialistisk Ungdomsfront og Enhedslisten, nu journalist for Jyllands-Posten

Jeg har tidligere skrevet om Marchen Neel Gjertsen, senest i forbindelse med folketingsvalget, da hun som journalist for Dagbladet Information forsøgte et karaktermord på Dansk Folkepartis Søren Espersen.

Hendes fortid inkluderer blandt andet et aktivt medlemskab af den revolutionære Socialistisk Ungdomsfront, et byrådskandidatur for kommunistiske Enhedslisten, samt en ghostwriter-funtion på sidste års meget omtalte ‘Redox-udgivelse’.

Tjek journalisterne bag denne artikel fra lørdagens udgave af borgerlige Jyllands-Posten.

(Jyllands-Posten, 5. november 2011: Thorning til ekstremister: Flyt ud af Danmark)

(Enhedslisten, Kommunevalget 2005)

Oploadet Kl. 22:12 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/31022/trackback

16 Comments »

 1. Man ved det står sygt til med danske journalister, når venstreekstremister skriver for Jp…

  Kommentar by Joakim — 6. november 2011 @ 22:29

 2. Hmmmm…blev morgen fascisten Jyllands Pesten opkøbt før eller efter tegningerne af psykopaten mohammed.

  Kommentar by Fritz — 6. november 2011 @ 22:54

 3. Der kan man se ! Godt, at jeg har opsagt mit abonnement – efter mere end 20 år.

  Kommentar by Niels Juel — 6. november 2011 @ 23:47

 4. Forklaring!

  Måske er JP`s ansættelse af en del socialistiske journalister en forklaring på JP`s manglende støtte til Charlie Hebdo, som stod fast da det brændte på for Jyllandsposten under Muhammedkrisen. Med Jørgen Mikkelsens pinlige fremtræden i Deadline i går, fremstod det mere eller mindre implicit, at det var medarbejderne(journalisterne)der ikke orkede endnu en konfrontationen med islams troende voldsmænd.

  Men en af de få fornuftige ting Ole Birk Olsens har sagt er, at man ikke kan have en borgerlig avis, med socialistiske journalister, det ænder med at avisen skifter holdning, ikke journalisterne.
  mvh.
  Historyman

  Kommentar by Historyman — 7. november 2011 @ 07:50

 5. Enten er Jyllands-Posten færdig. Eller også er vi.

  Kommentar by 10.30 — 7. november 2011 @ 09:37

 6. Jyllandspesten er blevet ædt af sin eget hjertensbarn – ytringsfriheden. For når man laver tegninger i ytringsfrihedens navn, så er man også, i ytringsfrihedens navn, nødt til at lade ens modstandere komme til orde. Jyllandspesten er derfor blevet den perfekte kommunikationsplatform for venstrefløjens syge meninger og løgnagtige medlemmer.

  Kommentar by Boo — 7. november 2011 @ 10:47

 7. Spurgte engang en ven om, hvorfor er journalister ligeglade med ødelæggelsen af Danmark.
  Svaret lød:” De vil så gerne arbejde på Politiken.”

  Måske er JP nu et ønskemål for skrivende hudfarveromantikere?

  Kommentar by Pk — 7. november 2011 @ 12:30

 8. Både JP og vi er færdige – bare et spørgsmål om tid – vi glider over en bred kam langsom ned i skidtet – desværre!

  Kommentar by Black Watch — 7. november 2011 @ 12:50

 9. JP og Politiken fusionerede før Muhammed-tegninger, naturligvis med højtidelige løfter om at holde redaktionerne strengt adskilt. Nu hvor den slags bragesnak antages at være glemt, samarbejdes der naturligvis stadig mere.

  Jeg har ikke behov for at betale for en papiravis med masser af overflødige tillæg.

  Kommentar by Henrik R Clausen — 7. november 2011 @ 13:40

 10. Jeg holder stadig Jyllands Posten, da jeg synes det er en god måde at holde sig orienteret på om især økonomi. Men der er helt sikkert nogle journalister hvis artikler jeg helt springer over. Klaus Justesen, Per Nyholm og Jette Maressa Elbæk er nogle af dem. Sidstnævnte havde skrevet en artikel i fredags om den fæle højredrejning i Europa. Der hang mit abonnement godt nok i en tynd tråd

  Kommentar by Kenny Starfighter — 7. november 2011 @ 18:07

 11. Fra JP artiklen

  “På kongressen modtog Helle Thorning-Schmidt en række klapsalver under sin tale, men særligt længe blev der klappet, da hun varslede et opgør med VKO-regeringens udlændingepolitik.”

  Så ved vi hvor vi har Sucidialantidemokraterne: Mest mulig import af fup-flygtning fra middelalderøsten til evig forsørgelse.

  Opgaven er så at råbe op om, at det er den politik de førere, omend de vil gøre hvad de kan for at benægte, og lægge tågeslør ud.

  Kommentar by Hans Und — 7. november 2011 @ 18:29

 12. Der er desværre ingen tvivl om, at Journalistisk Venstreparti er ved at overtage magten på Jyllandskomposten. Man har ikke engang fornemmelse af, at ledelsen stritter imod. En eller flere på ledelsesplan må have ansat Marchen Neel Gjertsen.

  Kommentar by Binee — 7. november 2011 @ 20:04

 13. Fornem afdækning Kim Møller. Jeg bøjer mig erbødigst for din indsats! Jeg ærgrer mig dog over, at jeg har opsagt mit abonnement på JP, som jeg har haft siden 1984. Det forhindrer, at jeg gør det nu! Jeg bliver stadig kontaktet af JP med “gode tilbud”, men med bl.a. skribenter som Klaus Justesen, Per Nyholm og Jette Maressa Elbæk og nu Marchen Neel Gjertsen er et fornyet abonnement selvfølgelig udelukket.
  Jeg undrer mig over det langsommelige selvmord JP har indledt!

  Kommentar by pesodym — 7. november 2011 @ 21:21

 14. ghostwriter for Redox? Hvad baserer det sig på?

  Kommentar by JP — 8. november 2011 @ 11:31

 15. -> JP

  “ghostwriter for Redox? Hvad baserer det sig på?”

  Med Redox’ hjælp fik Charlotte Johannsen kontakt til Marchen Neel Gjertsen og Sebastian Gjerding, og det er selvfølgelig ikke tilfældige journalister de bare sådan lige kender. Gjerding har en fortid som talsmand for AFA-forgreningen Globale Rødder, sammen med flere på den militante venstrefløj, folk som Enhedslistens nuværende kampagnechef Pelle Dragsted, der tidligere var blandt de ledende i Antifascistisk Aktion. Marchen Neel Gjertsen var tidligere aktiv i Enhedslisten, og kontaktperson for Socialistisk Ungdomsfront på Fyn. En revolutionær kommunistisk bevægelse der i dag deler adresse med Enhedslisten, en adresse der blandt andet har været brug til at lave AFA-demonstrationen ‘Good Night White Pride’.

  Kommentar by Kim Møller — 8. november 2011 @ 12:18

 16. Hvorfor skriver man Potten.
  Den er kun en natpotte værdig.

  Kommentar by Sindsro — 22. november 2017 @ 21:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper