19. februar 2006

Ahmed Akkari var tudehistorie i 1994, og fik opholdstilladelse af Birte Weiss

Ekstra Bladet har i flere uger gået tæt på danske imamer, og det er ikke småting det kaster af sig. Her det meste fra Akkaris Dobbeltspil:

“Syvårige Ahmed kom til Danmark i 1985, hvor familien boede i Hurup i Thy, indtil fodboldklubben betalte en afskedsreception med pommes frites og sodavand i klubhuset i 1990. Årsagen var, at familien Akkari selv ville tilbage til Libanon, men allerede et år efter var Ahmed Akkari og familien tilbage i Danmark igen. Nu kunne de bare ikke få asyl.

Det resulterede i, at Ahmed Akkari og familien optrådte ivrigt i nordjyske medier som en stakkels familie, der ikke ville tilbage til det -måtte man forstå -frygtelige hjemland, som i mellemtiden var blevet fredeligt efter en 15 år lang borgerkrig.

To tunger
Februar 1994 trykte det daværende Aalborg Stiftstidende eksempelvis en artikel om familien Akkari med overskriften: ‘Jeg er dansker’. ‘Danskeren’ var Ahmed Akkari, dengang 15 år. Det besynderlige er, at ‘danskeren’ på dette tidspunkt havde opholdt sig lige lang tid i sit hjemland, Libanon, og i Danmark -alligevel sagde Akkari: – Jeg vil ikke tilbage til Libanon, det er ikke mit land mere. Jeg er dansker nu -det er kun, når jeg ser mig i spejlet, at jeg tænker på, at jeg er udlænding. Han hævdede, at han slet ikke forstod sproget i Libanon – han må i givet fald have lært sig arabisk, efter artiklen i den jyske avis blev trykt. I dag bor Akkaris libanesiskfødte hustru og lille datter i Libanon, ligesom han er ved at uddanne sig til imam i landet…

Humanitært ophold
I artiklen beskrev journalisten, at familien havde hængt malerier af danske bøndergårde og danske kravlenisser op på væggen. På walkmanen blev spillet: ‘Oles nye autobil’, ‘Jeg en gård mig bygge vil’, og ‘Jeg ved en lærkerede’. Den tårepersende historie var det ikke kun Aalborg Stiftstidendes journalist, der åd. Daværende indenrigsminister Birte Weiss (S) gav efterfølgende familien Akkari en humanitær opholdstilladelse.

Da den var hjemme, var det pludselig en helt anden Ahmed Akkari, der tonede frem.

Ville ikke give kvinde hånden
Det fortæller skoleinspektøren på Sønderbroskolen i Aalborg, Karen-Grethe Lodberg, der en dag oplevede, at Ahmed Akkari ikke ville trykke hendes hånd, da hun skulle overrække ham hans eksamensbevis: – Det har jeg aldrig oplevet hverken før eller siden. Det religiøse var ikke noget, han skiltede med, før han fik sin opholdstilladelse. Men da han fik den, blev han ortodoks, siger hun til Ekstra Bladet.”

Man græmmes.

[se større]

[se større]

5 Comments »

 1. Hele ventrefløjen inklusiv S og R, burde kyles direkte i spjældet. Desuden skulle deres vælgere mentalundersøges.

  Kommentar by Mike — 19. februar 2006 @ 14:22

 2. Man kan faktisk ikke bebrejde de fremmede, som især er økonomiske flygtninge fra muhamedanske lande, at de søger mod Danmark. Dem der har lukket de mange muhamedanske økonomiske flygtninge ind i landet er især venstrefløjen og de radigale, og det er dem der skal stilles til ansvar for deres forbryderiske fremmedpolitik. Den nuværende regering må iøvrigt snarest iværksætte hjemsendelser af bl.a. de mange falske flygtninge og de mange kriminelle udlændinge.

  Kommentar by Lars P — 19. februar 2006 @ 22:56

 3. […] Hugget fra Uriasposten: http://www.uriasposten.net/?p=3113#comments […]

  Pingback by Hodjas blog » Ahmed Akkari var tudehistorie i 1994, og fik opholdstilladelse af Birte Weiss — 20. februar 2006 @ 02:09

 4. LARS P.!
  Jeg kan slet ikke se mening i det du siger!, det jo sådan nogle mennesker som dig der gøre at de ikke føler sig hjemme.!
  Danmark havde brug for deres hjælp engang, og efter de kom, kan man ikke bare sende folk hjem igen..!
  Du siger “muhamedanske” ved du overhoved hvad der ligger under ordet! Læs denne her side:
  http://da.wikipedia.org/wiki/Islam
  Tro mig du kommer til at skifte dit syn!, det har jeg nemlig..

  lisa J

  Kommentar by Lisa — 8. februar 2007 @ 18:49

 5. -> 4 Lisa J

  Du skrev:

  “Du siger “muhamedanske” ved du overhoved hvad der ligger under ordet! Læs denne her side:
  http://da.wikipedia.org/wiki/Islam
  Tro mig du kommer til at skifte dit syn!, det har jeg nemlig..”

  Det har i århundreder været almindeligt praksis, at man betegner andre religioner efter deres grundlægger.

  Da Siddharta Gotama grundlagde sin religion (på basis af hinduismen), fik den navnet buddismen, idet han blev kaldt Budda (den oplyste).

  Da Muhammed grundlagde sin religion (bl.a. på basis af de jødisk-kristne kilder), kaldte man den muhamedanisme, efter købmanden og landevejsrøveren Muhammed.

  Den artikel du henviser til fortæller blot følgende:

  “Ordet muhammedaner var tidligere hyppigt brugt på dansk, men regnes i dag ofte for anstødeligt, idet ordet tænkes at antyde, at muslimerne skulle tilbede profeten Muhammed – noget der ifølge muslimsk teologi ville være en stor synd, idet kun Gud bør tilbedes.”

  Som du bemærker, så er det kun ifølge muslimsk teologi at ‘muhammedanisme’ som begreb er forkert. Den mest korrekte betegnelse på dansk er faktisk muhammedanisme, med mindre du kan bevise at Muhammed modtog åbenbaringer fra Gud engang i år 611. Det er i sidste ende et trosspørgsmål, men jeg tror hverken Lars eller dig er troende muslim.

  At islam tildels er en videreførelse af det jødisk-kristne kildemateriale er solidt dokumenteret religionsvidenskabeligt, først af de store tyske filologer, senere bl.a. af danske Frants Buhl.

  Kommentar by Kim Møller — 8. februar 2007 @ 19:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper