19. februar 2006

Læserbrev i Politiken: Skal Naser Khader eller Labanen stå uforrettet tilbage?

Det er sjældent jeg skriver læserbreve, men den her lå lige til højrebenet. Fra Politiken (5/2-06):

Khader eller Laban

Politiken har gentagne gange i forbindelse med den danske udlændingedebat ironiseret over begreber som ‘danskhed’, ‘danske værdier’ og ‘dansk kultur’. Sagen om Muhammed-tegningerne i Jyllands-Posten skitserer fint forskellen mellem det danske og det udanske, eller mere direkte – forskellen mellem dansk og islamisk kultur. Kulturrelativisme er fin som abstrakt idé, men i samfundspolitiske spørgsmål må man af og til lade den ene part stå uforrettet tilbage. Skal det her være Naser Khader eller Abu Laban?

Oploadet Kl. 19:16 af Kim Møller — Direkte linkEn kommentar

1 kommentar »

  1. du mener forskellen på dansk – og ALLE andre kulturer :) http://www.apology.dk til dig…

    Kommentar by allan — 20. februar 2006 @ 17:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper